Fc Bayern München

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hát ez remek, Butt fog a szezon végéig a kapuban állni

ekkora kicseszést szegény Rensinggel <#szomoru1>

SUPERMAN! 😄

viccen kívül: az egy 5ös volt, Van Buyten mezszáma

B0B0
Csak tudnám, mit akart Franckie azzal az "S" betûvel.

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

banok
Bayern München - Frankfurt 4-0 ::: összefoglaló
http://www.pixter.hu/video?id=11076

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

antijuve
sajna nyert a Wolfsburg is :S

ups and downs

antijuve
Ezúttal ide 4-0.

ups and downs

antijuve
😄D
igen, a játékospolitikával én se vagyok mindig kibékülve.amúgy teljesen igazad van

ups and downs

djemba-djemba
ez a mezcsere mintha azt szimbolizálta volna, hogy ok 0-4 jobbak vagytok és respect... --> ilyet profi szinten a félidõben nem lehet csinálni (szerintem) --> félidõben feladták...

a bayern védekezése katasztrófális (1-5, 0-4 stb.)...de legalább rúgtunk volna 80 gólt a bajnoksgában...akkor nem pattognék, de nem...

Ballack óta nincs regisseur a pályán...mikor lesz már megoldva ez a kérdés...? könyörgöm hozzunk már egy olyan embert, aki tud irányítani (Hleb pl.)... miért van az, hogy mind a werder, mind a leverkusen potom pénzért nagyon jó embereket igazol, a balfasz bayern, meg leigazolja hashemiant, ali karimit, schlaudraffot, jansent, borowskit...minek? kik ezek? Lell-t miért nem küldték már el játszani valami regionalligas csapatba?

kinyír ez a mostani csapat és szituáció, komolyan mondom...azt hiszem itt komoly gondok vannak menedzsment szinten is. Azt hiszem Völler és Allofs is jobb menedzser, mint Hoeness.

na jó, most már elteszem magam! thinkpositivethinkpositivethinkpositive...

antijuve
a mezcsere annyira nem gáz, de tényleg úgy voltak a meccsen, mint akik csak nézik a "fantasztikus Barcát".Mintha verhetetlenek lennének és mindenki arra lenne kárhoztatva h asszisztáljon a Barca gyõzelemhez.Be voltak rezelve alaposan.A hozzáállás tényleg katasztrofális volt, így nem csoda, hogy olyan lett a meccs, amilyen.A Barca se istenekbõl áll, hanem csak nagyon jó focistákból, de ettõl nem kéne 4-0ra kikapni.
Nekem az a véleményem, hogy feltartott kezekkel mentek ki a pályára.Ehhez hozzájárulhatott persze a Wolfsburgi zakó, sõt sztem tuti, hogy nagy hatással volt a csapatra.
Normál esetben kéne egy Oddonak 5 méteren 3-at kapni a már nem annyira fiatal Henry-tól? (3.gól elõtt ha jól emlékszem...).

ups and downs

antijuve
láttam már máskor is hogy szünetben mezt cseréltek.

ups and downs

djemba-djemba
NSO cikk? Mezcsere? Szánalmas barom...erre nem tudok mit mondani. Ribery soha nem az intelligenciájáról volt híres. Dubai-ban is csinálta a fesztivált. Erre most ráerõsített. Ez nem a szaros márszej, ahol mind1 mit csinál... Menjen oda ahova akar csak messze Münchentõl. Ide olyan játékosok kellenek, mint Klose, Zé Roberto, Lahm, akik tudnak azonosulni a Bayern identitással, nem ilyenek, mint ez a kis kvazimódó...

Én leszámoltam Ribery-vel. Kiábrándultam belõle.

Demichelis is cserélt szünetben...ez mi??? Ezek megbolondultak? Hova lett a büszkeség? Komolyan mondom ez a mostani Bayern teljesen kifordult magából... rá sem ismerek.

antijuve
Megeshet...

ups and downs

B0B0
Franckie lehet, hogy elvágta magát

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

😄D

Avanti Roma!

hát ez durva volt sajnálom😞

antijuve
háát, nem hinném hogy ott hagyná a Vecsést egy Bayernért :S

ups and downs

B0B0
Vazze, megelõztél, én is õt akaroooooooom!!! 😄

Várjunk csak! Van egy mégjobb ötletem! Détári "Döme" bácsi!!

Mor3llo
Egyértelmû.Ez nem is kérdés.A Mágust a kispadra! Asszisztensek meg Várhidi 'Mágnestábla' Petyát!

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Én Verebes Mágus Józsefet látnám szívesen a kispadon 😊

Avanti Roma!

antijuve
ja, azt hittem már, hogy valódi a hír.el is kezdtem keresni mindenhol, hogy hol találtad 😄.De akkor nem.

Sztem meg legyen Bánfi Jancsi az edzõ.Gatyába rázná a védelmet 😄D

ups and downs

djemba-djemba
😊 nyugi, csak a saját fejembõl...

Akár meg is valósulhat és Schuster azért nem kis kaliber. De mind1, ne menjünk a dolgok elébe.

Ez a Hiddink meg egy zseni, nincs rá jobb szó! Le a kalappal...

antijuve
ezt honnan?

ups and downs

djemba-djemba
Klinsmann megy, Schuster jön.

B0B0
Még jó, hogy nem tudtam nézni a meccset 😊

Klinsmann nem tudom mit akart. Butt, Lell, Breno???? Mindegyik az angol másodosztályba való. Bár Lell lehet, hogy ott is kilógna a sorból. Nem akarom Rensinget majmolni, de szerintem az elsõ két gólt õ kiszedte volna (közeli egy-az-egyben nagyon jó)

Ha komolyan gondolják, akkor és a visszavágóra ott lesz Lúció, Rensing, Toni (nem csak lélekben) és Lahm, akkor még esélyünk is lehet (a Barca is össze tud nagyon omlani), de így.

Oziris666
Jópár poszton az elsõ sor se minõségi...

ezt megbeszéltük! 😊 további szép estét...
antijuve
ohh hát ilyenkor mûködik a moderálás.hát nem tök jó?😊

ups and downs

- megegyszer belinkeled kiraklak -

én személy szerint nem akarom többet látni... 😞
Mor3llo
Egy szó.Fasz.

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

antijuve
van még esély 😄

Hajrá Bayern! 😊)

ups and downs

djemba-djemba
Klinsmann-t ki fogják ba*ni.

antijuve
ahogy nem rendelkezik...mint látható.
Ez a meccs Butt-tal kitolás, hogy véd, és nem Rensinggel, hogy nem véd.

ups and downs

eredménytõl függetlenül óriási köcsögség Klinsmanntól, hogy ma nem Rensing véd

amúgy meg hülyeség mindent a cserejátékosokra fogni, egyszerûen egy ilyen szintû és pénzügyi forrásokkal rendelkezõ csapatnak MINÕSÉGI második sorral kellene rendelkeznie

Shep
Egyet azért rúghatnátok, ne legyen már ilyen csúnya a vége.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

antijuve
ilyen védelemmel...áhh.sajna várható volt azért.
Hát hazai pályán nyerni kell, tök mindegy mennyire.

ups and downs

djemba-djemba
most fújjuk le, mer sok lesz...picsába

antijuve
még meg lehet

ups and downs

djemba-djemba
Matthew Prosac
thx¢¢
(4)

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

djemba-djemba
nehogy beficcenjen egy hatos...

antijuve
értelmes vagy.gratulálok.

ups and downs

djemba-djemba
csúnya...

Matthew Prosac
füfüfüfü¢¢ (fütyül)

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

3

Do you know what \"nemesis\" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an \'orrible cunt... me.

5w0rdf15h

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Ams

&#51648;&#44552;&#51008; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50526;&#51004;&#47196;&#46020; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50689;&#50896;&#55176; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; SONE

antijuve
akkor menj oda örülni!most mit kell itt a mellet verni?

ups and downs

Matthew Prosac
nekünk még lesz esélyünk a visszavágón... ahogy nézem a meccset nektek már....

antijuve
pedig jó lett volna ha még lett volna tétje a visszavágónak.max a német küzdenitudásban bízhatunk...vagy én nem is tudom miben 😊

ups and downs

5w0rdf15h
Hát el is dõlt a párharc sajnos 😞 innentõl már csak a különbség a kérdés

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"