Fc Bayern München
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ekkora kicseszést szegény Rensinggel <#szomoru1>#szomoru1>
viccen kívül: az egy 5ös volt, Van Buyten mezszáma
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
http://www.pixter.hu/video?id=11076
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
igen, a játékospolitikával én se vagyok mindig kibékülve.amúgy teljesen igazad van
ups and downs
a bayern védekezése katasztrófális (1-5, 0-4 stb.)...de legalább rúgtunk volna 80 gólt a bajnoksgában...akkor nem pattognék, de nem...
Ballack óta nincs regisseur a pályán...mikor lesz már megoldva ez a kérdés...? könyörgöm hozzunk már egy olyan embert, aki tud irányítani (Hleb pl.)... miért van az, hogy mind a werder, mind a leverkusen potom pénzért nagyon jó embereket igazol, a balfasz bayern, meg leigazolja hashemiant, ali karimit, schlaudraffot, jansent, borowskit...minek? kik ezek? Lell-t miért nem küldték már el játszani valami regionalligas csapatba?
kinyír ez a mostani csapat és szituáció, komolyan mondom...azt hiszem itt komoly gondok vannak menedzsment szinten is. Azt hiszem Völler és Allofs is jobb menedzser, mint Hoeness.
na jó, most már elteszem magam! thinkpositivethinkpositivethinkpositive...
Nekem az a véleményem, hogy feltartott kezekkel mentek ki a pályára.Ehhez hozzájárulhatott persze a Wolfsburgi zakó, sõt sztem tuti, hogy nagy hatással volt a csapatra.
Normál esetben kéne egy Oddonak 5 méteren 3-at kapni a már nem annyira fiatal Henry-tól? (3.gól elõtt ha jól emlékszem...).
ups and downs
Én leszámoltam Ribery-vel. Kiábrándultam belõle.
Demichelis is cserélt szünetben...ez mi??? Ezek megbolondultak? Hova lett a büszkeség? Komolyan mondom ez a mostani Bayern teljesen kifordult magából... rá sem ismerek.
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
Avanti Roma!
Várjunk csak! Van egy mégjobb ötletem! Détári "Döme" bácsi!!
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Avanti Roma!
Sztem meg legyen Bánfi Jancsi az edzõ.Gatyába rázná a védelmet 😄D
ups and downs
Akár meg is valósulhat és Schuster azért nem kis kaliber. De mind1, ne menjünk a dolgok elébe.
Ez a Hiddink meg egy zseni, nincs rá jobb szó! Le a kalappal...
Klinsmann nem tudom mit akart. Butt, Lell, Breno???? Mindegyik az angol másodosztályba való. Bár Lell lehet, hogy ott is kilógna a sorból. Nem akarom Rensinget majmolni, de szerintem az elsõ két gólt õ kiszedte volna (közeli egy-az-egyben nagyon jó)
Ha komolyan gondolják, akkor és a visszavágóra ott lesz Lúció, Rensing, Toni (nem csak lélekben) és Lahm, akkor még esélyünk is lehet (a Barca is össze tud nagyon omlani), de így.
én személy szerint nem akarom többet látni... 😞
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Ez a meccs Butt-tal kitolás, hogy véd, és nem Rensinggel, hogy nem véd.
ups and downs
amúgy meg hülyeség mindent a cserejátékosokra fogni, egyszerûen egy ilyen szintû és pénzügyi forrásokkal rendelkezõ csapatnak MINÕSÉGI második sorral kellene rendelkeznie

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Hát hazai pályán nyerni kell, tök mindegy mennyire.
ups and downs
(4)
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Do you know what \"nemesis\" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an \'orrible cunt... me.
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
ups and downs