14177
- Ennyien nézik most a topikot!
a1_2012_10_25_5uo9ccoy91.jpg
  • Effe88
    na tessék 7-0 megint
    be lettek árazva az ukrán parasztok
  • Effe88
    LAhm már a padon:)

és végre Lewa is kezd, 4 védő, jó a felállás legalább,
  • Gabe18
    2013. Oct. 2: Man.City-Bayern 1-3

Ja az valóban nem 1-2, mint a nagy Barcelonáé tegnap...

Amúgy meg mért nem takarodsz már oda ahova való vagy? Szerinted itt kíváncsi bárki a nyűglődésedre?
  • antijuve
    minden évben szopatjuk a Cityt, nem tudom miről beszélsz. Nekünk már egy kicsit unalmas is. Ki mögött is lett második ez a kisebbségi komplexusos angol bajnok? Ja, megvan. Épp annak a csapatnak a topikjában böfögsz.
  • argo001
    Két topikot javasolok neked:
    1. Barcelona-topik
    2. Valami olyan topikba is nézz be, ahol a magyar helyesírással foglalkoznak.
  • Rdinho10
    jaigen most jottok majd azzal h kihagyta a tizit tegnap:D egy kis ajandek a citynek
  • Rdinho10
    majd meglatjuk ti nagy nemet bajnokok:D remelem titeket kapunk...messi ellenetek 1helyzetbol ver majd kettot a nagykepu nooooojjjernak.nahelo
  • Rdinho10
    ja most felhozod a 2eves sztorit...azelott meg mi utottunk ki titeket...kicsit nezz mar utana mielott a multal josz:D
  • argo001
    Úgy, ahogy mi veletek kb. 2 éve? Az tényleg durva lenne...
  • Rdinho10
    de legalabb a cityt vertuk ugy ahogy ti soha nem fogjatok;) az 1.felidei jatekunkal feltorolnenk veletek a parkettat agyonhypeoltt bornacisok:D
  • Mor3llo
    haha :D
  • Effe88
    malaga:)
  • Gabe18
    Nem mondanám hogy egy közönségszórakoztató meccs...
    Ez az iram még a mennyei NB1-ben se lenne túl sok. Bár ez köszönhető a hazaiaknak is, nem tudom hazai pályán milyen felfogás ez hogy 0-1-nél is 9 emberrel a 16-osnál védekezek. Valahol érthető, de hát ez így nem egy "látványsport"...
    Lewandowski végre berúgja ha oda kerül, tőle ezt várjuk, kapu előtt legyen "kegyetlen" Ez azért pozitív fejlemény.
    Hát mindegy, egynek elmegy. De azért 10 percenként lőhetnénk egyet 20 méterről is...
  • Effe88
    oké, hogy csak egy paderborn
    de mennyivel jobb ez a felállás mint a shaktar ellen
    4 védő elől meg lewa:)
  • antijuve
    arra nyilván nehéz is alapozni hosszútávon. Annyit mondok h néha feltűnően a passzt választják a játékosok a lövés helyett.
  • Effe88
    Hát vannak ilyen meccsek is.Én se voltam elégedett.Szerintem már a felállás rossz volt én dantét vagy badstubert + lewát is kezdettem volna.
  • Effe88
    Köszönöm.
    Most pedig mehetsz vissza:)
  • Mor3llo
    Az utóbbi években sosem alapoztunk a távoli lövésekre. Robbennek vagy Kroosnak összejött időnként, de ez abszolút nem a fő profil. Robbennek is csak azért, mert kb. ez a védjegye. Ezért nem Pep a hibás, vagy ha igen, akkor igen régre vissza lehet menni, és sorban hibásak voltak az edzők.

Mellesleg ez nem jelenti azt, hogy én nem hiányolom a távoli löketeket, mert szerintem megvannak rá az adott kvalitású játékosaink. De ugyanígy vagyok a szögleteinkkel. Érthetetlen, hogy Ballack óta szó szerint NULLÁK vagyunk belőlük. Még csak embert sem találnak...
  • Mor3llo
    8 kapuralövésünk volt. Mellesleg nézted te a francokat, akkor nem beszélnél baromságokat.

Persze, csak az a valamirevaló csapat, akitől kikapunk. Na csá!
  • Rdinho10
    grat a szintedhez! csak.nehogy csalodj a citybe;)
  • Effe88
    én is remélem, hogy majd lesszi kutya szétokádja majd magát a meccs alatt és a city győz:)
    amire azért jó esély van:)

na viszlát menny vissza a topikodba
  • Rdinho10
    Persze nem levante de előtte egymás után 3szor vertük a tavalyi BL döntőst aki ellen a legnehezebb játszani mostanság;) ti meg az első valamirevaló csapat ellen 4-1....hagyjuk majd meglátjuk remélem futnotok kell az eredményért...Basel...no comment
    Utoljára szerkesztette: Rdinho10, 2015.02.18. 20:06:50
  • antijuve
    Lehet, én vagyok a hülye, de van amiben egyetértek Rdinho-val...Bayern szurkoló létemre tegnap már alig vártam a második félidő első 10 perce után h vége legyen ennek a meccsnek. Egyszerűen nézhetetlen volt. Nem a 0-0 a baj, hanem, hogy ennél több nem is volt a meccsben. Volt egy Schweini lövés az első félidő legelején és slussz. Átlövések zérók (és lehet itt jönni, hogy a távoli lövések nem hatékonyak, meg labdavesztés stb...de kibaszott egysíkú volt a játék). Tényleg röhej, hogy nem kellett védenie az ukrán kapusnak. Az h Neuernek sem, az már az ukránok baja. Tény h legalább a védekezés rendben volt. Persze nem lehet azt játszani, mint anno a Barca ellen, ebben teljesen egyetértek Morello-val, de én ettől - mint egyszerű szurkoló - többet várnék egy ilyen csapattól. A posztok variálása megint idegesítő dolog...

Röviden összefoglalva: NEM TETSZETT!! Ettől több kell. Persze később kell majd hozni a jó formát...azért mindenképp továbbjutást várunk :D.
  • Effe88
    ja meleg lesz:D mint amikor a basel vert minket a 16 között 1-0ra aztán meg 7-0 lett (vagy 7-1?D:)
    tényleg meleg lesz:D:D:D:D

foglalkozz inkább a barcsával, mert jön a city és az nem levante:)
  • Rdinho10
    Ismerem a Shakhtar-t nem írta le senki....néztem eleget Jupp korszakában.Nem láttam ennyi tili-tolit és ha te ezt nem látod akkor sajnálom...A tegnapira meg,lehet 0-0 játszani csak nem 2 kapura lövéssel,kifogásokat lehet találni....visszavágó meg meleg lesz mert ez a Shakhtar lőni fog egyet;)
    Utoljára szerkesztette: Rdinho10, 2015.02.18. 18:36:57
  • Mor3llo
    Na jó, utoljára reagálok, és befejeztem.
    Legyengített német bajnokság....jah, minden csapat csak 10 emberrel állhat ki ellenünk.

Ajánlom, hogy nézz vissza csak egy darab meccset azon a 2 nyamvadt Barca meccsen kívül az akkori időszakban. Mindenki odáig van, meg vissza, hogy fúúúúú akkoriban dinamika volt, meg direkt passzok. A nagy lófaszt. Ugyanilyen labdabirtoklós, megfontolt, labdabiztos volt a játékunk mint most, és ezt még van Gaal vezette be. Rühellem, hogy mindenki okádja magából a fenti hülyeséget, közben elfelejti/fingja nincsen róla, hogy akkoriban mit játszottunk 98%-ban. Az a baj (illetve nem baj, csak nem kell játszani a nagy okost), hogy sokan a BL cím hatására lettek óriási Bayern fanok. Sőt, szerintem nem is a BL cím miatt, hanem hogy a korábbi korszakos Barcát oda-vissza vertük meg - kétségtelenül kíváló, lendületes focival. DE AZ EGYSZERI, 180 perc volt.
    Természetesen azt is elfelejtette mindenki, hogy Jupp mit nyert az 1. évében. Ezzel persze nem az öreg érdemeit vitatom, mert kiváló edző, és a Generális után az utóbbi 2 évtized legjobb Bayern edzője volt.
    És mindezek olyan tények, amik közel sem Guardioláról szólnak. Guardiola adott ennek a csapatnak egy hihetetlen flexibilis stílust. Ennek köszönhető, hogy a vakok 3 védős felállást látnak bele a játékba, miközben az 4 védő, csak támadáskor átalakul egy hibrid 3 védőssé úgy, hogy a támadással ellentétes oldali szélsővédő bentebb húzódik. Amikor támadunk, akkor nem az elől levő 1 ember támad, megtámogatva a 2 szélsővel/szélsőhátvéddel, hanem kb az egész csapat, abszolút fluid posztokkal.

Nem azt mondom, nekem sem tetszik néhány dolog. Xabi és Schweini teljesen kioltják egymást, Rafina maradjon jobbhátvéd, és ne irányítóposzton mozogjon (még a fentiek fényében sem), Lahm helye a középpályán (hiába jó ott, ha jobbhátvédben világklasszist veszítünk így) stb.

Az a "szatyor" meg 15 gólt rúgott a BL-ben, ugyanannyit mint a nagy Barcád, 1-gyel kevesebbet, mint mi, és 2-vel kevesebbet, mint a legtöbbet lövő Chelsea. Teli van villámléptű brazillal, tökéletes kontracsapat, ami nekünk pont nem ízlik. Tegnap -5 fok, kemény talaj volt, egy háborús övezettel a közelben abban az országban, és a 65. perctől emberhátrányban játszottunk. Ennek fényében egy döntetlen úgy, hogy a Shaktarnak köze nem volt 90 percen keresztül a meccshez, még 1 kontrát sem tudtak végigvinni, abszolút jó eredmény.

Az agyonmotivált Wolfsburg (legalább írni megtanulhatnál) pedig valóban megmutatta, hogyan kell játszani ellenünk. És? A Roma, City, BVB, Arsenal stb meg nem. Erről szól a foci, nem lehet minden meccset 4,5 góllal nyerni.
  • Rdinho10
    Guardiolával ezzel a csapattal nem lesz Bl erre most fogadnék!hagyjuk már azokat a kupákat:) egy legyengített német bajnokság+kupa...kapjatok ki de ne 2 kapura tartó lövéssel...Elég nagy Déjà vum van.Ugyanezt volt velünk is a vége fele.Majd ha megint kiestek idő előtt te is látni fogod....ez a keret sokkal többre hivatott nem egy nyamvadt x a szatyor ellen 2 kapura lövéssel....Hol van már az a Bayern aki agyonvert minket(mi is kellettünk) elveszett a brutális dinamika a támadásból,kapu előtt még 8at passzoltok ugyanúgy mint mi,csak ezek a játékosok nem erre valók;) az agyonmotivált Wolsburg megmutatta hogyan is kell játszani ellenetek,és ha nincs Robben már nyakatokon lenne lehet a Wolsburg....
    Utoljára szerkesztette: Rdinho10, 2015.02.18. 17:31:58
  • Gabe18
    Tegnapi produkció megint értékelhetetlen volt. Végjátékban egész meccsen pontatlanság, plusz sikeresen felültünk az ukránok folyamatos provokációinak. Csoda hogy Ribery kihúzta piros nélkül. Az meg nonszensz hogy 90 perc alatt egyet nem kellett védeni az ukrán kapusnak. Szóval ritka gyenge volt.
    Nem lesz egyszerű a visszavágó.

Az itt őrjöngő Barcelona szurkoló meg ugyan egy idióta, de abban igaza van, ha most egy komolyabb csapat ellen kellett volna játszani, hát lehet már nem sok esély maradt volna a visszavágóra.
    Egyelőre úgy tünik a Hamburg ellen kifutott a dolog, de összességében nincs meg a játéka a csapatnak.
  • Mor3llo
    Amióta itt van Pep, a megnyerhető 7 trófeából 5-öt megnyert. Te meg jössz itt azzal hungarokatalány létedre, hogy beárazott minket a Real egy BL ELŐDÖNTŐBEN, ahol a középhátvéd a 20. percre duplázott idegenben.

El vagy te tévedve, mint Ábel a rengetegben.

valaki törölje már ki ezeket a hsz-eket
    Utoljára szerkesztette: Mor3llo, 2015.02.18. 16:10:20
  • Zenszkij

Utoljára szerkesztette: Zenszkij, 2015.02.18. 14:14:36
  • Rdinho10
    tavaly megkapta az into jelet a real elleni 4-0...1szo mint100 pep nem jo iranyba visz titeket
  • Rdinho10
    nem azt monom h szar a csapat,hanem h guardiola egyre jobban viszi lejjebb...ide nem o kell,aki bastibol iniestat akar faragni...
  • Rdinho10
    megvertuk 3szor a tavalyi bl dontos egymas utan 3szor...ki mondta h a levante ellen kell villogni majd jovp heten cityt helyre rakjuk ugy is;)
  • Rdinho10
    meg egy makacs messi is koroket ver a ti ribery,lewa parosotokra:D
  • Rdinho10
    Majd egyszer vedd le a Bayern szemuveget es latni fogod a dolgokat...jon egy komolyabb csapat es szenvedni fogtok..egy bajnoki szunet alatt allo szatyor kihuzta a meregfogatokat...hiaba vagtok 8-at egy fogalmatlan hamburgnak...rem kovetkezo korben bearaznak valojaban titeket;)
  • Effe88
    nagyon szar volt a felállás, ez gvárdiolán ment el
  • Effe88
    én is remélem, hogy veletek találkozunk, mi nem egy levanet vagyunk, nekik aztán qva nagy dolog ötöt rúgni:D
    amúgy meg még a cityn se vergődtetek túl, lehet nem is fogtok, annyira nem nagy szám ez a barca, messi megint megmakacsolja magát már szoptatok is
  • Mor3llo
    ok csá te fogyatákos
    Utoljára szerkesztette: Mor3llo, 2015.02.18. 00:05:39
  • Rdinho10
    A "nagy" csapatotok volt vakon;)szánalmas amit Guardiola művel a Münchennel... ami ment a Barcával az nem megy a Münchennél! néha kiszakad a zsák azt ennyi de ebből kiesés lesz elég hamar.Felállt védelem ellen megy a tili-toli,rálövés ellen beoltva mindenki.Soha többet nem ülök le Bayern meccset nézni,a német foci szégyenei lettek. 100x inkább Heynckes féle 0-0.... nagyon remélem h találkozunk veletek,feltéve ha továbbmentek a szatyorón.
    Visca Barcaaaa!

Utoljára szerkesztette: Rdinho10, 2015.02.17. 22:56:29
  • Mor3llo
    atttyaisten, ez a bíró mennyire vakon volt...