14177
- Ennyien nézik most a topikot!
-
#7473 Jó reggelt!
Nem valami fényes játékkal és némi birói tévedéssel fűszerezve hoztuk a 2. kört. Decemberbe még egy kör és reméljük onnan is jól jövünk ki. Hétvégén meg bajnoki! Jó lenne ha felpörögne a szekér mert elég siralmas a statisztikánk. -
#7472 Még karácsony előtt van egy kupaforduló, ha jól emlékszem:) -
#7471 Szabályos volt valszínűleg, de első félidőben meg egy 11-es maradt el a Bayern javára szerintem (Müller hátulról megrúgták és még kifelé járt szabadrúgás...).Ez az ősz már ilyen, lényeg hogy versenyben maradtunk itt, hátha tavasszal jobb lesz minden. -
Gabe18 #7470 Gyengén játszva, nehéz helyzetből győzni, azt mondják ez a nagy csapatok sajátossága. Na akkor mi jó úton járunk...
Ha a 70. perc körül hárommal megy az ellenfél, teljesen reális lett volna. Szerencsére Schweinsteiger megvillantotta miért is klasszis, kár hogy ebből Van Gaal nem sokat enged megmutatkozni az általa kitalált Schweinsteiger pozícióban.
Amúgy a Werder gólja teljesen szabályos volt 1-1-nél...
Végül is kupában állva maradtunk ez a lényeg. -
#7469 kicsit belassultak -
#7468 Braafheid?De jó h még itt van... :)) -
#7467 XD komédia:D
iylet ritkán látni:D
-
#7466 atyaúristen, ez mi volt??:DDD -
#7465 rámolhattak volna, de nem tették.Ő bajuk :) -
#7464 na hát msot mondjam h előtte emg vagy 4-et rámolhattak volna nekünk?
de ez legalább igazi gól volt:) -
#7463 Naa ez gól volt a javából :D -
#7462 Nem rossz meccs, remélem nyer a csapat. -
Gabe18 #7461 Látod milyen szerencse hogy múlt évben nem raktad be a logodba a Bayern címert is! -
#7460 köszi:))))
Bezzeg a Manchester Barcmilan jobb -
#7459 fél csapat sérült, ilyen emberek mint, timoschuk,pranjic,gomez...mire jók, semmire -
#7458 jee na vhogy egynelítettünk... -
#7457 Egy rakas fos a csapat iden -
#7456 jee a bréma vezet ellenünk...
hogy nem lepődök ezen meg. -
#7455 Ez a természet rendje :D.A polipok nem vmi hosszú életűek :) -
IXEMGabeo #7454 várható volt:( -
#7453 Ugyan nem feltétlenül ide tartozik de hátha valakit érdekel:
Meghalt Paul a polip -
#7452 Nem csak ő van kidőlve... Egy embert (még ha kulcsember is) pótolni tudni kell. De most volt olyan meccs, hogy a komplett középpálya nem tudott pályára lépni (és a védelemben, csatársorban is van sérült) -
#7451 ja, de Robben még jó ideig nem lesz -
#7450 Hát bizony, elég siralmas a teljesítménye a csapatnak.
Mondjuk több kulcs ember is sérült, ezért remélem ez csak átmeneti időszak. -
IXEMGabeo #7449 ez nagyon durva ilyet még nem pipáltam:O
9 forduló után a Bayern rúgta a legkevesebb gólt 8-at...az egy dolog, hogy 8-at kaptatok, dehogy még az utolsó Köln is több gólt lőtt 9-et pontosan ez azért nem semmi -
#7448 A kapufa megmentette a Bayernt Hamburgban
miért nem vagyok meglepve a címen... -
#7447 akkor mégse. -
#7446 mondanám h szánalas játék, de ezt még játéknak se nevezném, kár h nem nyert a hsv, de így legalább a hoffenheim is menetelhet.
remélem a leverkusennnel egyetembe nyernek és akkor emgint szorul az eleje, nem jó nekünk, mert le vagyunk maradva.
hsv-nek jó lett volna a győzelem, csak akkor meg nagyot lépne a hoffenheim és leverkusen közé.
-
#7445 talán elindultunk felfelé -
#7444 Hamburgal játszunk ma.
kemény meccs lesz.
-
Gabe18 #7443 Ez nem igaz, nekem teljesen jó kedvem lett tőle...
-
#7442 kösz az infót, éreztem hogy nem teljes a napom.
Most már az. -
IXEMGabeo #7441 és az idei BL döntősről beszélsz mely sok szép percet szerzett... -
#7440 Szerencse h itt mindenki szarik arra h te mit és kit utálsz:DDDDDDd -
#7439 Jó reggelt!
A tegnap esti eseményeket csak annyiban kommentálnám, hogy ez a futball szégyene volt. Rettenetes játékot láthattunk, a gólokat meg ne is emlegessük.
Azért örülök, hogy ezt a 3 pontot is elhoztuk. -
#7438 Hogy lehet 3 ilyen góllal nyerni? Mennyire utálom ezt a mákolós bandát...minek indulnak egyáltalán a BL-ben, csak rosszkedvet hoznak az embereknek. -
#7437 rárúgták a labdát. -
#7436 nyertünk, az a lényeg.továbbjutás már megvan kábé -
IXEMGabeo #7435 Van Gaal tudta előre h Gomez gólt szerez:D nem láttam a gólt, de el tudom képzelni milyen összeügyetlenkedett gól volt... -
#7434 ezt én nem nevezném győzelemnek,ez vmi szánalom volt.