Fc Bayern München

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

antijuve
így van, minden év után számolják a "pontokat".ezért is csúszik le a magyar bajnokság egyre lejjebb és lejjebb.

ups and downs

Mor3llo
Következõ idényben még ez lesz a sorrend, de ha minden jól megy, a 2010/11-es idényben már 4 német csapat indulhat.

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

B0B0
Pedig de. Mindig az aktuális európai kupavégeredmények szerint.

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

nem hinném hogy ezt minden évben változtatják 😊

Ezen csodálkozom, mert azt tényként közlik minden Serie A közvetítésen, hogy a 4. helyen végzõ csapat indul a BL-ben.

Avanti Roma!

antijuve
de 😊 azt tudom h van ilyen kvóta, csak azt nem h már ennyire megközelítette a német az olaszt.mindenesetre én örülök neki 😊.

ups and downs

B0B0
Ez már tuti. Minden ország van egy kvótája, ami szabályozza az induló csapatok számát és már a tavalyi évben is nagyon megközelítette a német az olaszt, idény pedig le is elõzi.

Azért gondolj csak bele:
UEFA kupa: legjobb nyolcban 3 német, 1 olasz
BL: legjobb nyolc: 1 német, 0 olasz.

Ez azért elég beszédes, nem?

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

antijuve
ez már tuti?mert hallottam ilyenrõl, de úgy rémlik mintha csak egy opció lett vna.

ups and downs

B0B0
Viszont ez, hogy mind a BL-ben, mind az UEFA kupában a német csapatok tovább jutottak el, mint az olaszok, azt eredményezi, hogy jövõre a Bundesligából 4, a Serie A-ból viszont csak 3 csapat fog indulni a BL-ben.

antijuve
jaja!!hálistennek!Kár h egymás ellen játszanak, bár így biztos lesz német csapat döntõs.

ups and downs

B0B0
Na látod, Ten Caté-t nagyon szívesen látnám, azt csiripelték, hogy a Barcában is õ volt az ész

no, regalább az uefában megmenekült a németek becsülete és ott lesznek a döntõben <#taps>

antijuve
Mancinit nem bánnám.

azt mondják ott Ten Cate volt a fontos ember.Ezt én nemtom megítélni.

ups and downs

B0B0
Én már hallottam Macinit is. Háát, nem mondanám, hogy szeretem az olasz iskolát. <#levele>

Rijakaardnak személy szerint örülnék, az õ Barcáját nagyon szerettem (Larsson, Ronaldinho, Belletti, Van Bommel, stb.)

antijuve
hallani Riijkardról...hát én nem örülnék neki.
(még mindig Klinsmann párti vagyok, ezért ne kövezzen meg senki.Ancellotti?Tudja hogy kell BL-t nyerni, nem lenne sztem rossz.)

Még szóba került Lavezzi is (lehet kacsa....), én nagyon örülnék neki, jó kis játékos

ups and downs

B0B0
BAYERN: nyáron nagybevásárlás

Hlebbel nagyon jól járnánk.

B0B0
Terem még neki babér (persze nem a Barcában)

antijuve
hja...az Arsenal jó volt neki sztem.

ups and downs

mennyire sajnálom azt a srácot is 😞 maradt volna Stuttgartban vagy legalább az Arsenalban..

antijuve
biztos is h a padon ülne.

ups and downs

ribery remélem jön a barcaba a padra elférne mint Hleb😛

antijuve
Így van.Tényleg erõsíteni kell, és nem évtizedenként egyszer...de talán ezt majd Hönessék is belátják.De!Így is sikerült történelmet írni, amihez kellett egy Sporting is azért.Ja, most jut eszembe h negatív csúcs is született a 0-4-gyel.Mondjuk erre aztán nem lehetünk büszkék, de ez van.

ups and downs

Mor3llo
Ez van. Be kell látni, hogy igazolni kell végre. Majd jövõre. Azért voltak ebben az évben is a BL-ben szép pillanatok.
icemankimi: viszlát! 😊

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

antijuve
Jaja.4-4.Ha a Poolnak azt mondják h lõnek 4 gólt, valszeg aláírják...csak az nem volt bekalkulálva, hogy kapnak is 4-et.
Így aztán Chelsea-Barca lesz...érdekes párharc az tuti.

ups and downs

nem volt semmi a másik meccs <#wow1>

antijuve
1-1.

Most pedig irány a bajnoki cím!!!

ups and downs

antijuve
köszi, a kisbetût is el tudjuk olvasni

ups and downs

MÁR AZ ELSÕ MECCCS 12 PERCÉBEN
MÉS

antijuve
:-). továbbjutás sajna már réges rég eldõlt.a gyõzelem azért szép lenne.

ups and downs

B0B0
Ennyi volt 😞

antijuve
látom 1-1

ups and downs

antijuve
biztos úgy volt, sajna elment a képem 😞(

ups and downs

B0B0
Iniesta kicsit megforgatta Van Bommeléket 😊

antijuve
ha nem, az Bayern úgyse rúg még 3-at 😊

ups and downs

antijuve
attól függ h milyen helyzetben futja le 😄.ha Messi az uccsó ember, akkor elképzelhetõ h jár érte =)

ups and downs

B0B0
Ezek szerint Lahm gyorsabb, mint Messi! Ezért nem jár gól? 😄DD

szerintem meg a müncheni csapat fekszik
barca úgy is rúg gólt még ma!!!!

B0B0
ÍGY VAN! ÓVJUNK! SZÓLJUNK HÖNESS-NEK!!! 😊))

B0B0
Na végre!!!

1:0 Ribéry (Valdés fekszik 😊)

antijuve
GÓÓL!!!Ribery!!legalább megetette picit Valdest 😊

ups and downs

antijuve
így van!!a bíró miatt nem jutunk tovább 😄D

ups and downs

B0B0
Sopcast Supersport-on nem váltogatnak.

Azért Puyol alakítása megért volna egy pirosat 😊

antijuve
kössz a linket

ups and downs

LIVE STREAM

váltogatnak a 2 meccs között

antijuve
nyerünk szerintem.1 max 2 góllal.

ups and downs

mik a tippek ma estére?

B0B0
Ezen Lúció tud segíteni (2006-2007-es szezon 😊)

😄DD

Avanti Roma!

antijuve
túl kevés gólt kap a csapat 😄

ups and downs

B0B0
Az ok?