Fc Bayern München
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Brémában jobban játszik sztem, mint anno itt.
döntõs a Bréma.remélem meg is nyerik
ups and downs
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Nézem az UEFA-kupa elõdöntõt, és azt sajnálom, hogy Pizarro nálunk nem tudott így játszani :S
ups and downs
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
ups and downs
ups and downs
ups and downs
tény hogy ezt a barcát egy átlagos napon, nincs olyan európai csapat amely meg tudná állítani!
de visszatérve a bayernhez:
én javulást vettem észre tegnap az elõzõ meccsekhez képest! Schweini is elmondta hogy a cél a 2. hely, arra kell most koncentrálni. A Császár meg Sammer nevét említette mint lehetséges edzõ... hát remélem nem lesz belõle semmi.
Avanti Roma!
nem ismétli meg valamellyik adó! látni akarom!
barca a világ legjobb csapata!
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
Avanti Roma!
ups and downs
Avanti Roma!
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
klinsit sajnálom, aber nicht reif genug, Bayern-Projekt zu früh gekommen... ahogy a dojcsok mondanák 😊
HA bajnokok leszünk, akkor egy nagy nagy nagy Dank' schön-t mondhatunk a Cottbusnak, mert õk tartják még életben a Bayern bajnoki reményeit.
Ami pedig a Schalke meccset illeti...hát nem volt jó nézni...csak a 2. félidõt láttam, és azt mondták, hogy a Bayern jobb volt a második félidõben, mint az elsõben...akkor milyen lehetett az elsõben?Semmi koncepciót nem láttam, 1 büntetõ mondjuk minimum elmaradt, de akkor is szarul játszottunk.Mióta Klose nincs, nagyon nyögvenyelõs minden...neki most jobb szezonja volt mint Toninak, nagyon kár h megsérült, mert sztem nem sikerül(t) pótolni.
ups and downs
ups and downs
Szar Bayern, szar Bayern :)
Ciprus meg minket 😊
Itt az aktuális állás. A 69 valóban nem annyi, azt elírtam, "csak" 62.
Szar Bayern, szar Bayern :)