14177
- Ennyien nézik most a topikot!
a1_2012_10_25_5uo9ccoy91.jpg
  • OPM
  • tarko
    Ribéry-t és Robbent nem lehet pótolni, de a többieket igen...Mondjuk én is kétlem, hogy egy van der Wiel vagy egy Coentrao sokat tudott volna segíteni.Azt azért tegyük hozzá, hogy a szezon kezdetétől kilátástalanul játszik a Bayern egészen az utóbbi 1-2 mérkőzésig.Lehet hogy jót tett a csapatnak bizonyos mértékben ez a sérüléshullám.pl:Klose helyett Gomez, Contento helyett Pranjic, van Bommel helyett Tymo ;)Jah és Braafheid is egészen zseniális:D
  • Bercy #7511
    Hát erősítés mindenképp kellett volna, de egy ilyen sérüléshullámra felkészülni nem lehet. Ezen pár igazolás se nagyon segített volna.

Ettől függetlenül remélem én is, hogy lesznek igazolások majd télen.
  • tarko
    Fel lehetett volna rá készülni igazolásokkal.A vak is látja, hogy ez így kevés komoly BL szereplésre, de úgy látszik még a bajnoki címre is.Elsősorban itt a védelemre gondolok, de szerintem a csatársorra is ráfért volna a frissítés.Remélem a télen Hoenessék lépnek valamit máskülönben elmarad az a Bl-győzelem.:(
  • Bercy #7509
    Ez a szezon attól félek rá is fog menni a sérülésekre...de sajnos ezzel nem lehet mit tenni, nem lehet rá felkészülni.
  • WuFraZselic
    15 játékos utazott el romániába, az kemény lesz :D
  • Murder3
    remek....
  • OPM
    Olic előreláthatólag 6 hónapig nem léphet pályára, térdsérülés miatt. Ezzel 9 sérültje van jelenleg a csapatnak....
  • IXEMGabeo
    4-2 jó ez
  • Murder3
    hát bevallom a freiburg ellen nem számítottam erre.
  • king82
    Jó reggelt!

Azért szép volt a tegnapi győzelem!
  • Murder3
    freiburg ellen megmutathatjuk mit tudunk:P
  • antijuve
    naja, az kemény négyes volt.Asszem a Bröndby volt a negyedik
  • IXEMGabeo
    az kemény...
  • Gabe18
    Igen, nem Real volt, csak egy laza Man. United, Barcelona, Bayern csoport...
  • antijuve
    így történt.
  • king82
    Itt van nagy vitát elkerülendő a 98/99 szezon. Bayern mérkőzések
    (Amúgy elég sok szezon mérkőzései fent van itt és sok egyéb más is.)
  • Bercy #7496
    És meg is nyerte akkor a Real a BL-t.
  • Murder3
    akkor összekevertem, én 98-ra emlékeztem.
  • Voyager5
    Értem én, hogy csoportról beszélsz, de az egész 98-99-es BL szezonban össze sem került a két csapat. Sehol. Se csoportkörben, se kieséses szakaszban, se selejtezőben sehol.
    Te a 99-2000-es második csoportkörről beszélsz ahol 4-1, 4-2-vel vagy valami ilyesmi eredménnyel ment át a Realon a Bayern. De az elődöntőben újra összekerültek és onnan ment a Madrid döntőbe.
  • Murder3
    csoportról beszélek.
  • Voyager5
    .98/99-es szezonba verték el a reált oda vissza akkor játszottak a mu ellen döntőt.

Akkor biztos hogy nem játszottak, össze se kerültek.
    Akkor a Madridot a Sevcsenko-Rebrov féle Dinamo Kiev ütötte ki, akiket aztán a Bajorok vertek a döntőbe kerülésért.
  • Murder3
    meg elber is ott volt, már akkor.
    de pl a döntőbe csak kuffour volt külföldi:)

..98/99-es szezonba verték el a reált oda vissza akkor játszottak a mu ellen döntőt.
  • Voyager5
    Igen, azt a Realt, amely akkor több sebből is vérzett. Az elmúlt 10 év leggyengébb Realját örökölte akkor Del Bosque Toschaktól.
    A Bayern meg ugye akkor "majdnem címvédőként" lépett pályára az összes meccsen.
    Az elődöntőben mégis kikaptak.
    Egy évvel később megint összejött az elődöntőben ez a párosítás. Ott nemvolt miről beszélni: jobb volt a Bayern sokkal.
    Amúgy a 99-es Bayernben volt Kuffour+Salihamidzic ami 2 külföldi játékos :P
    De az a Bayern volt az elmúlt 10év legjobb Bayern Münchenje.
  • Murder3
    eléggé már nem látok benne nagy dolgokat, annyi idaig volt sérült, hogy nem tudom.
    kár hogy elment.
  • Murder3
    csoportba realt oda vissza egy négyessel azért hazaküldték.:)
  • king82
    Még mindig az MU-nál van 2007-ben ment el és 4 évre írt ott alá. Elvileg mostanában épült fel teljesen a sérüléséből.
  • Bercy #7486
    Heargraves-szel mi van? Azt tudom, hogy elvitte e Man U. és sokáig sérült volt. Játszik még valahol?
  • B0B0
    '99-es csapatnak jobb volt a hátulja az öreggel (Mätthaus), de azért azt nem szabad elfelejteni, hogy az a csapat nem egy Realt és egy Manchestert ütött ki az elő- és negyeddöntőben, bár ettől függetlenül a döntőben a Man-t lefocizta.

Egy tuti. A '99-ben döntős csapatban mindössze egy külföldi játékos volt. Hol van ez ma már...
  • antijuve
    Nekem Scholl volt a kedvencem ebből a garnitúrából
  • antijuve
    Jancker :DD A tank
  • IXEMGabeo
    Basler, Tarnat, Jancker:D lehetne még folytatni a sort
  • Murder3
    Scholl,Linker,Heargraves...
    de sztem 99-be jobb csapatunk volt.:)
  • king82
    Balról jobbra: Elbert, Santa Cruz, Kuffour, Effenberg, Khan, Zickler, Lizarazu, Sagnol, Salihamidzic

Ők voltak a 2000/2001-es szezon sztárjai és szerintem ilyen jó csapatunk még sokára lesz.
  • Mor3llo
    Ja és Brazzot kihagytam:DDD
  • IXEMGabeo
    Santa Cruz nagyon fiatal volt:D, de még mindig az...1981-es születésű?

jaja, Lizarazut felismertem csak nekem szakállal és hosszú hajjal rémlett régen valóban csupasz volt:D
  • Mor3llo
    Sagnol-Lizarazu-Zickler-Paulo Sergio-Effenberg-Kuffour...baloldalt meg talán Elber, a háttérben meg Santa Cruz gyerekfeje:))
  • Bercy #7476
    Ott van effenberg meg koffour mögött. Csak a kezei meg a hajából egy pici látszik.
  • IXEMGabeo
    csak Sagnolt és Effenberget ismertem fel:D illetve bal oldalt az Elber lesz

Kahnt viszont nem látom a képen:(
  • B0B0
    Ez nagyon patent kép, poszternek is elmegy, szép nagy a felbontása:

http://media.kickstatic.com/kickapps/images/7691/photos/PHOTO_9355937_7691_3768222_main.jpg