14177
- Ennyien nézik most a topikot!
-
#7553 Lahm kiegyenlített szerencsére msot irány a győzelem:D -
#7552 Komolyan, ez a bl szezonba kb minden csapat káosz, de a legkáoszabb csapat az tuti a gladbach.....:D
nem értem ezek aztán ténleg a 2 szélső határon mozognak ebb e a szezonba...
most jelenleg fordítva 3-2 a bayern ellen.
-
#7551 abba az évbe meg az év fitala játékosa lett a bl-be.
amúgy gekas lehet megint gólkirály lesz:D -
IXEMGabeo #7550 ja nem az Gekas volt a Bochummal bocsi...de azt tudom egyik évben 20 gól felett termelt a Stuttgarttal azért igazolta le a Bayern... -
IXEMGabeo #7549 ha mondjuk tényleg lőne még 1-2 mesterhármast a szezon során akkor elismerem nem rossz csatár, de igencsak sok gólt kellene lőnie még ahhoz, hogy behozza az árát...sőt ilyen csatártól elvárható lenne a Bundesliga gólkirályi cím, amit elvileg megszerzett a Stuttgart által? 2007?ben -
#7548 Meglátjuk mi lesz.Ha Gomez így termelné a gólokat, mint az elmúlt pár meccsen, azt hiszem elégedettek lennénk. -
IXEMGabeo #7547 sztem jól tartotta meg a labdákat...amikor nem volt formában még labdát se kapott...ő többet volt sérült, mint bárki más a Bayernben akkoriban (2008-2009-es szezon), Klinsmann éppen ezért keveset tette be, de ha igen akkor is lőtt gólt...utóbbi időben is sokat volt sérült, dehát öregszik ez várható volt előbb utóbb megy kifele sajnos -
#7546 igen de attól még amikor nem lőtt gólt kb egy botladozó melák volt mint gomez szokott lenni. -
IXEMGabeo #7545 Toni azért Olaszban (Fiorentína) is nagy csapatok ellen szerzett szenzációs gólokat, míg Gomezt sosem láttam még rangadón vagy akár a BL-ben jól muzsikálni... -
#7544 Toni képzetteb csatár volt, de ő is kb Gomez szinten volt.
tehát tudott alkotni is, de ha nemment neki akkor semmire nem volt képes. -
IXEMGabeo #7543 Toni eleve idősen került ide, de amíg itt volt gólokkal és egy bajnoki címmel, gólkirályi címmel kényesztette el a Bayern szurkolóit..szabályosan nem akarták, hogy elmenjen innen annyira megszerették, aztán persze a sérülések és Van Gaal nem nagyon tette be...még asszem inkább Hitzfeld kedvence volt 1 évig utána Klinsmannál sérült volt... -
#7542 Hát pedig már kikezdték páran itt is (mmint Tonit). -
#7541 Nem mondtam, jobb vagy rosszabb, bár azt nem árt figyelembe venni, hogy Toninak van max 2-3 éve, míg Gomez még mindig csak 25 éves -
IXEMGabeo #7540 Toni 100x jobb csatár volt, mint ez a Gomez akármit mondtok... -
#7539 A labdát jobban megtartja, mint Toni. Amúgy meg az ő cselsorozata előzte meg tavasszal Olic 92. perces gólját a MU ellen. -
#7538 Gomezt most nem kéne oltani, elmúlt hetekben lőtt 7 gólt és azért nem a járási 5.osztályú csapatoknak talált be, hanem a Bundesligában meg a BL-ben.Sztem tök mindegy milyen gólokat lő, ha lő.Legyen ott, lője be és kész.Plusz előttem is mondta már valaki, a Stuttgartban voltak ám szép góljai.Én róla még mindig nem mondanék le, kétségtelen, nem a legképzettebb valaki, aki felhúzta a Bayern mezt, dehát ez van.
-
IXEMGabeo #7537 Deisler pánikbeteg volt, eleve nem lehetett nagy sztár belőle...általában mindig a genetikailag hibás emberek a legnagyobb zsenik... -
tarko #7536 Hát élőben csak kettőt lehet adni mivel egyidőben vannak.Nem tudom pontosan, hogy mikor van, de azt hiszem valamikor hétfőn este.Nem csak a BL meg az EL van benne,, hanem a nagyobb bajnokságok fontosabb meccsei is.
És itt a tegnapi meccs leírása és egy vidóösszefoglaló is:
http://www.fcbayernmunchen.hu/~wfociklub/index.php/tartalom/merkzesek/item/5678-kolozsv%C3%A1r-fc-bayern -
#7535 Ez mondjuk jó nagy hülyeség, hogy csak kettőt lehet adni, miért lenne rossz bárkinek, ha többet is lehetne? Nem találom a logikát benne - persze nincs is mindenben sajnos...
Én jól le is maradtam a meccsről tegnap Azért az eredmény vigasztalt némiképp, de jó volna látni is belőle valamit... Az összefoglaló, amit mondtál, mikor szokott lenni az Eurosporton?
@Murder: Hát, Ibrahimovicsról nekem megvan a véleményem, lehet, hogy jó játékos, de hogy CR9-nél jobb, hát azt erősen vitatnám... (Azzal együtt, hogy utálom a kis portugál selyemfiút...) Tavaly a Barca kb az Ibra-Eto'o csere miatt nem nyerte meg a BL-t (a kis kameruni mekkora üzletet csinált, egyik évben a Barcával nyert mindent, majd az Interrel, bár biztos volt pénze egy nagyobb polcra a trófeáknak ) -
tarko #7534 Háááát lehetett volna 4:4 is.De 4:0 hála Buttnak és a kapufának.Egyébként nem tudom, hogy miért szidjátok Gomezt.Egy csatárnak az a dolga, hogy gólokat szerezzen, akár úgy, hogy a labda bepattan róla.Azért játszik olyan elől.:D Meg ahhoz, hogy bepattanjon róla a labda ott is kell lenni ám.A 3. gólját 2-3 héttel ezelőtt kihagyta volna, de szerencsére egyre jobb formába lendül.Amúgy Stuttgartban nem csak ilyen bepattanós meg ziccerbevágós gólokat lőtt.Szóval én azt mondom Klose helyett játsszon Gomez és szép lassan visszakapjuk azt amit anno Stuttgartból vettünk;) -
#7533 Azért Ibra nem túlértékelt.
El van szállva meg nagyon botrányos személyiség és túl sztárolják főleg a botrányai miatt, de ő egy nagyon jó képességű futbalista.
Példának okáért sokkal jobb mint C.Ronaldo pl.
Más dolog h nem jött neki össze,
Ha annó az a Juve nem esik szét,akkor tuti lett volna már bl sikere.
De ez olyan h pl ott van Schlaudraff úgy eltűnt mint a szamár a ködbe, de aki látta annó az aachenbe meg pl hannoverbe hogy játszott, az tudja h pl ő benne több van mint játéktudásilag, mind játékinteligencia szintne mint az ilyen kuranyi,gomez félékbe mégis neki nagyon nem jött össze.
De mondhatnám Deislert is aki meg a sok sérülése maitt szégyenült 26 évesen visszavonulni, pedig ő mostanra már minimum aranylabdára jelölt lenne ha nem nyerte volna meg.
-
IXEMGabeo #7532 tudom...nem nagyon szoktam szidni senkit, nem bírom Ronaldot pl, de elismerem tud, nem szeretem Henryt, meg a Franciákat sem, de elismerem profi a legtöbbjük...stb...
de ez a Gomez:D rohadtul túlértékelték, hogy fér még mindig be a Német válogatottba? pedig olyan ügyetlen talán nála jobban Anelkát ítélték mindig is túlzottan jónak sosem értettem miért. Most érik megint egy személy, akit baromira sokra tartanak nem tudom mire fel az pedig Javier Mascherano...dehogy minek vette meg a Barca holott egy büdös gyökér, buta futballista. Egyébként továbbá úgy érzem Ibrahimovic is picit el van szállva őt is túlértékelik, több csapatot megjárt már és sehol se nyert BL-t szval röhejes az ürge:D...és bírtam azt is, ha Kurányi is lőtt egy gólt valaha Stuttgartban, vagy Gelsenkirchenben akkor már maga volt az Isten holott max kiscsapatok ellen volt jó:D van itt egykét érdekes dolog, emberke aki sokat képzel magáról -
#7531 belebotlik a labdába az nem tudás.
látszik h amikor mutatni kéne vmit akkor nulla. -
IXEMGabeo #7530 ezt az ürgét nem értem, a kiscsapatok ellen néha beindul neki a szekér és akkor hármakat rúg:D:D, egyébként még mindig egy nulla játékos... -
#7529 Nem tudom milyen volt a játék, de az eredmény elég jónak néz ki, a Freiburg után ismét sikerül sok gólt szerezni. -
#7528 Hát nem nyűgözött le a meccs sőt, de legalább jól visszavágtunk a hazai szégyenért.
-
#7527 Gomez tripla -
#7526 én is a többit csak streamen látom.
-
#7525 Gomez megtáltosodott vagy mi a franc?:D -
#7524 én csak a DFB kupa meccseken tom nézni a Bayernt.Ami nem túl sok alkalom :( -
#7523 így van,a hétvégéket csak a saját csapatom miatt,és a Bundes meccsek miatt várom,nagyon jó a foci,színvonalas,pörgős meccsek vannak! Angolba nagyon néha belenézek streamen. -
tarko #7522 A BL közvetítéseken a TV2 és a Digi osztozik.Amúgy is maximum 2 meccset lehet csak közvetíteni.Hiába venné meg más.Az Eurosporton szoktak lenni ilyen BL meg EL összefoglalók.És én is hálát rebegek a Bundes-meccsekért, mert azok az angol bajnokik senkit nem érdekelnek:))Engem legalábbis biztosan nem. -
#7521 Egyébként hol lehet látni? Mármint abban az esetben, ha az ember épp nem Kolozsváron jár Azt tudom, hogy a digi adja a bl egy részét is, de amit ők nem, azt lehet látni valahol? Olyan hülyeség, hogy nem adnak több meccset, más csatornákon (mert digit én még nem láttam tévén futni ) Jó, hogy idén a Bundesliga végre jó helyre került, de mostmár a BL-t is megvehetné valami normális csatorna... -
eisbaren #7520 Valószínűleg meg lesz a csoportban az első hely de a tavaszra a kieséses párharcokra még van miben javulni a védelmet jó lenne télen egy jó igazolással megszilárdítani az előre játékkal szerintem nem lesz gond -
#7519 Jó reggelt!
Remélem ma Kolozsváron nem olyan borzalmas mérkőzést látunk. Jó lenne ha a ma tényleg mi rúgnánk a gólokat és irányítanánk a játékot. Remélem ismét három ponttal távozunk.
Azért aggaszt a sok sérült és valami télen ki kell találni. Mert így nem lesz meg a bajnokság és a BL-ben se sokáig jutunk. -
tarko #7518 Gomez több gólt lőtt mint Klose, aki a Bayernben totálisan gólképtelen.Contento szerintem is jó volt, de Pranjic jobb.Tymoval mi a baj?Jól játszik a középpályán és szerintem védőként is helyt állt.Braafheid csak poén volt, nyugi:D -
#7517 Gomez azért mostanában lövi a gólokat -
#7516 Gomez me Pranjic?
Contento pl sztem egész jó volt.
de ilyen tymo meg bratfield ezektől ki vagyok, igaz én van bommelt se angyon bírom.
Klose meg mostanában legalább formába jött a vb-után.
-
IXEMGabeo #7515 xDDD -
#7514 :D
még pár ember lesérül, küldhetjük ki a pályára a tarcsit :D