Fc Bayern München
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bár remélem az olic gomez duó majd tarolni fog.😄
Am én remélem Olic játszani fog mert szerintem jó vétel volt talán eddig a legjobb.
Mert Küzdõs játékos és a labdával sem béna.
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
ups and downs
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
szívembõl beszélsz 😊
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Én nem annyira örülök Gomeznek õ is olyan mint Toni ki kell szolgálni.
Ahelyett hogy Diegot vették volna meg.pff
Ráadásul õk jól is játszottak és nem kamuzták be a meccseiekt.
Tényleg bárhonnan lehet régi bayern meccseket letölteni vagy megnézni?
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
amúgy szerintem se nekünk való spíler....
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Ez meglepett nagyon
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Milyen fantasztikus csapat is volt! A 11 döntõs kezdõbõl 10 német volt...azok voltak a szép idõk!

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
És egyiknek sem igazán örülök!
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Gomez => Bayern
erre perpill mérget vennék!
továbbá örülnék ha LükeTóni is keresne magának egy új klubot
ups and downs
A wolfsburg átgázolt a mezõnyön pont úgy mint õsszel a Hoffenheim.
Kár hogy aztán az nem értek el nemzetközi kupahelyet.
Igen a Bayern meg kezdjen szépen bevásárolni és elsõ vétele az Diego legyen.
ups and downs
Nekünk a lényeg a BL hely, Höeneß, lehet hozni a spílereket !
Avanti Roma!
Ha nincs pénzed akkor szar az élet ez van.
Én nem is azt modnom h a néemt klubbok azért szegéényebbek mert válság van a német gazdaság esik le ami eggyértelmûe a váslág miatt van.
A német fociba kevés a külföldi befektetés ez az igazi baj ahogy én tudom.
ups and downs
ups and downs
Szerintem nem lenen rossz bevezetni a külföldi játékosok kezdõ csapatban való szabáylzását.
Mert az hülyeség hogy a hazai játékosok nem érnének fel velük.
Jó persze a nagy sztároojkla nem de ha nem rögtön 60-70 millióval páztáznák a nemzetközi mezõnyt hanem törekednének is az utánpótlásra(lásd erre példa a sok angol csapat)
Szerintem a németekkel is ugyan így lenne ha többen lennének stabil kezdõk akkor csak kierülne 1-1 átlag feletti játékos.
pol ott van Sclaudraff õ is egy fantaztikusan jó játékos és mégis a hanover jegeli.
ups and downs
amúgy igaz amit írsz, jó lenne már egy elsõ hely.Kicsit télleg sok a szláv az alsóbb csapatoknál, fõleg a Cottbus jár élen ezen a téren.A klubfutball ma már ilyen, nem igen 9-10-11 hazai játékossal nyerni vmit.Kell brazil, argentin meg mittomén még honnan játékos.Ez van.De azért sztem jó, ha egy csapat mégis törekszik azért a hazai anyagra támaszkodni, amennyire lehetséges.
Viszont ha megnézed, a válogatottban azért fõleg Bundesligában játszók vannak.Az utánpótlásról annyit, hogy ha minden igaz a német U17-esek most nyertek EB-t.
ups and downs
De a válogatottnál tényleg nincs gond inkább a klubb csapatoknál van baj pl érdekes a bundesligában alig van német.
Ok hogy a külföldi színezi a játékot de azért azt nem hiszem el hogy a bl-be olyan nagy sztár külföldiek lennének pl a cottbus mi a fenéért teszi tele magát szerb,horvát stb játékosokkal ahelyett inkább az utánpótlásra koncentrálnának akkor talán nem lennének ennyire visszataszítóak.
Hát ez a HA emlékezzünk 99-re akkor is minekünk kellet volna nyernünk sokkal jobbak voltunk akkoriban és mégis a MU-nak volt olyan iszonyat szerencséje:S
ups and downs
Nem igaz pont a döntõbe kapott ki a werder legalább a 2. rangú kupasorozatot be kellene zsebelnünk mert valjuk be õszintén a bl-re sok esélyünk nincs.
Ha a bayern nem képes rá akkor más csapat sem lesz.
Kíváncsi leszek a wolfsburgra jövõre a bl-ben csak maradjon meg náluk az a 3szög meg erõsítsenek be és akkor talán még meglepetést is okozhatnak csak azt sajnálom h magath elmegy😞
A bayernek meg nem azon kellene filóznia h hol indul hanem bevásárolni mert így cseszhetjük a bl-t
Diego igenis kell mert õ a világ egyik legjobb irámyítója ami a bayernél meg hiánycikk.
<#taps>#taps>
Szar Bayern, szar Bayern :)