14177
- Ennyien nézik most a topikot!
a1_2012_10_25_5uo9ccoy91.jpg
  • Murder3
    vezetünk, bár fogalmam sin ki lőtte, a szar stream baxakodik....:S
  • antijuve
    egy Roma-Bayernnek jobban örülnénk itt
  • tarko
    Mondj alternatívát!;)
  • antijuve
    de hogy minek kell egy Ajax-Real meccset leadni, az jó kérdés...
  • antijuve
    nembaj, a végén majd úgyis csak mi maradunk :DD
  • Bercy #7588
    Minden csatorna állandóan csak a Real, Barca és AC Milan meccseket játsza ha teheti. Az első kettőt még úgy ahogy meg is értem...
  • Murder3
    de jó h a 2-es véletlen se a legnagyobbank igérkező meccset adja.....
  • antijuve
    jó, de ott kellett lenni, be kellett lőni :D.a nehezebb részét tényleg Müller és Schweini (csak maradjon itt) csinálta meg :D
  • Effe88
    kár érte
    most hirtelen egy 2003as Hertha Bayern meccs jut az eszembe ahol aszem 6-3-ra nyertünk és Deisler meg Elber kurva jól nyomták!!!
  • IXEMGabeo
    szegény Deisler:(
  • Murder3
    jó ebbe se az volt szép amit gomez művelt hanem amit müller+sweini előtte:)
  • antijuve
    kemény Gomez mostanság :D.Ez az 1-1 benne volt a pakliban, habár meglehetett vna a meccs.Nehéz lesz innen már.
  • IXEMGabeo
    komolyan fő az optimizmus...ha Gomeznek ilyen jól megy komolyan visszahozza az árát:D már el akarták adni, a sírból jön fel...
  • Effe88
    jó persze volt olyan is majd meglátjuk
    legyen igazad
  • IXEMGabeo
    ha ez vigasztal volt olyan, hogy a Borussia Dortmund 17 pontos előnyről vesztette el a bajnokságot...még asszem 2000-ben
  • Effe88
    maradt sajnos
    14 pont már az előnye a bvb-nek azért az már kezd sok lenni...
  • Murder3
    1-1 maradt is.
  • Murder3
    vidal be is vágta 1-1
  • Murder3
    büntetőt kaptak a 45.percbe:S
  • Murder3
    egy gyönyörű góllal vezetünk.
    Gomez lőtte
  • Effe88
    Gomezzel mi lett:D:D
    bár azért a tizenegyest illene berugni
  • antijuve
    Végre 1 sima győzelem, Gomeznek meg még kitarthatna ez a góllövő formája a téli szünetig, hogy januártól ugyaninnen folytassa :D
  • IXEMGabeo
    ha egy üzlet beindul, jó úton halad, hogy végre méltó legyen a csapathoz...csak így tovább...mondjuk ennek ellenére nem leszek tőle elájulva, de, ha a csapat hasznára van az csak jó lehet...Bayernnek pont a gólszerzés kéne, ami az idei szezont illeti...
  • Bercy #7570
    3 -0 Gomez :P
  • Bercy #7569
    2 - 0 Lahm rúgta Gomez által kiharcolt 11esből.
  • antijuve
    Gomeeeeeeeeeeez :D
  • Bercy #7567
    Gomez! 1 - 0 ide!
  • sztike10
    Azért nem lenne rossz, ha a Bundesligában is rendesen teljesítenének. Személy szerint csak azt tudom nézni (hogy menne a fenébe a DIGI), és elkeserít, hogy az egyik kedvenc csapatom momentán a 9. helyen áll...
  • Effe88
    Én is így vagyok ezzel.Első a BL!!!
  • Murder3
    Én azt mondom ha a bl-t megnyerjük idén felőlem 7. vagy 10. is lehet a bayern sőt legyen azok és akkor úgy több német csapat indul majd az európai kupákba:D
  • antijuve
    Ez igaz, ráadásul akkor a BL-ben is pocsékul állt a csapat.Most szerencsére egy lightos csoportot kaptunk, ott nincs is gond.
  • Voyager5
    Tavaly ilyenkor ugyanígy temették páran a csapatot, aztán tudjuk mi lett.
  • evereal
    Gladbach meccs végén falhoz vágtam a poharamat, annyira ideges voltam (nem véletlenül van műanyagból).
    A héten sikerült csomagot váltani, hogy legyen ES2m. 1 hónapja tudtam meg, hogy a kedvenc bajnokságomat már nem a digi viszi (hála a jó égnek).
    A hétvégén már nézhettem is a meccset, de kár volt érte. Nem hiszem el, hogy egy ilyen csapatot sem tudunk megverni még egy B csapattal sem...
    Szerencsére már megnyugodtam, de a meccs alatt és után nem örültek a szomszédok nekem:D:D

MI lesz veled Bayern München?
  • antijuve
    Toni már nincs.

Kroos tavaly jópárat lőtt a Levkusenben, idén még csak egy gólja van a bajnokságban (igaz, az szép gól volt).

Ez a Gladbach meccs simán meglehetett volna, egyszerűen elszórakozta a csapat.A Dortmund meg elég jónak tűnik, nehéz lesz őket befogni szerintem.
  • pinnacle
    Toni? Ő még ittvan? :D

Vagy Kroos? De ő meg nem csatár :D
  • kalaposkan
    Köszi tarko! Sikerült megnéznem - Eurogólok a címe, mostmár megjegyzem
    Ez a Gladbach elleni iksz eléggé kijózanító volt már megint, pedig annyira kezdett úgy tűnni, hogy beindul a szekér végre...
    Égnek áll a hajam attól a gondolattól, hogy megint az utolsó forduló(k)ban kell majd kiszurkolni, hogy bajnokok legyünk, már ha egyáltalán sikerül addigra rendbetenni a csapatot
    Miért nem lehet már egyszer rajt-cél győzelmet aratni, miért kell mindig az idegeinkkel játszani? (12 pont előnyben a Dortmund)

Szerintem a maga módján Toni és Gomez is jó csatár, és tudnak is remek teljesítményt nyújtani, de szerintem önmagában egyikük sem elég, hogy európai szinten kiemelkedő teljesítményt nyújtson a csapat. Oké, a tavalyi BL szép volt a döntővel meg minden, de megmutatkozott ott is, hogy elkelne még egy klasszis a csatársorba, olyan, aki megbízható, kiegyensúlyozott, és mindenhonnan veszélyes. A jelenlegi keret a sérülések miatt még a Bundesligához is szűknek tűnik, egy esetleges BL győzelemhez meg főleg...
  • antijuve
    Megnyert meccset dobott el a csapat...A második félidő elején megint volt egy alapos rövidzárlat.
  • IXEMGabeo
    nagy meccs volt
  • king82
    Jó reggelt!

Na a szép mérkőzés végül csak egy X-et eredményezett és ez igen kevés.
  • Murder3
    hát megvolt az esélyünk a 4. gólra de sajna nem ment be.