Fc Bayern München

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

antijuve
elõfordulhat, de ennyi erõvel mindenkivel elõfordulhat 😊

ups and downs

Murder3
Podolski is így jött ide aztán õ is kudarcot vallot Gomezzel is elõfordulhat ez.

Bár remélem az olic gomez duó majd tarolni fog.😄

Am én remélem Olic játszani fog mert szerintem jó vétel volt talán eddig a legjobb.
Mert Küzdõs játékos és a labdával sem béna.

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

B0B0
És nem utolsó sorban jóval fiatalabb

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

antijuve
Szerintem Gomezt sokkal inkább be lehet venni a játékba, sokkal inkább ügyesebb a labdával, mint Toni.

ups and downs

B0B0
Nem kell szapulni Tonit! Idén is rúgott jópár gólt és vagy 3-szor volt sérült.

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

az a baj hogy Tóni még a 100%os kiszolgálásokkal sem igazán tud sokszor mit kezdeni 😄

Matthew Prosac
"azok voltak a szép idõk!"
szívembõl beszélsz 😊

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Murder3
ÁÁ ha külföldre ment volna akkor csak úgy járt volna mint pl hildebrand is járt.

Én nem annyira örülök Gomeznek õ is olyan mint Toni ki kell szolgálni.
Ahelyett hogy Diegot vették volna meg.pff

Murder3
Igen egy ilyen csapat ma is elkélne a bayernek.

Ráadásul õk jól is játszottak és nem kamuzták be a meccseiekt.

Tényleg bárhonnan lehet régi bayern meccseket letölteni vagy megnézni?

B0B0
Mert szerintem már kiismerték a Bundesligában, neki külföldre kellett volna igazolnia. De mondom, ne legyen igazam!

5w0rdf15h
Hát Riberynek komoly igazolásokat ígértek, kiváncsi leszek mit valósítanak meg belõle 😊

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

antijuve
ehh, hát nemtom.Én örülök a megszerzésének. Majd elválik, hogy jó vásár volt-e.

ups and downs

mert csak 24et vágott idén 😊

amúgy szerintem se nekünk való spíler....

Forza Italia
sorry ezt nem ide akartam

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

antijuve
kiégett?miért gondolod ezt?

ups and downs

Forza Italia
Quaresma+Crespo----->Genoa
Ez meglepett nagyon

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

B0B0
Gomez? Pfff, már kiégett. De ne legyen igazam.

antijuve
Diegoért kár, Gomeznek örülök

ups and downs

antijuve
Micsoda "szép" évforduló...

ups and downs

Mor3llo
Mellesleg napra pontosn 10 éve történt a barcelonai szerencsétlenség, amikor is 102 másodperc alatt elvesztettük egy év munkáját!
Milyen fantasztikus csapat is volt! A 11 döntõs kezdõbõl 10 német volt...azok voltak a szép idõk!

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Mor3llo
Mindkettõ hivatalos...
És egyiknek sem igazán örülök!

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Diego => Juve

Gomez => Bayern

erre perpill mérget vennék!

továbbá örülnék ha LükeTóni is keresne magának egy új klubot

5w0rdf15h
Kb ugyanaz lesz mind õsszel a Hoffenheim, pillanatnyi fellángolás

antijuve
Kíváncsi leszek erre a Wolfsburgra a BL-ben azért.Dzekot most nagyon éltetik (joggal), csak aztán nehogy ez legyen az egyetlen kimagasló szezonja.Pár gólvágó már tûnt el egy-egy jó szezon után.

ups and downs

Murder3
Hát azért azt se feleljtsük el hogy ebben a szezonban aztán volt minden a képpbe össze még a hoffenheim volt a bajnok aztán tavasszal pár fordulóig a hertha aztán meg a wolfsburg.

A wolfsburg átgázolt a mezõnyön pont úgy mint õsszel a Hoffenheim.
Kár hogy aztán az nem értek el nemzetközi kupahelyet.

Igen a Bayern meg kezdjen szépen bevásárolni és elsõ vétele az Diego legyen.

antijuve
Még tavaly nyáron mondták a Wolfsburgnál, hogy akár a bajnoki címre is lehet esélyük...hát nem gondoltam volna, ha igazuk lesz

ups and downs

Mor3llo
Gyenge idény volt, jövõre megint kik képviselik majd a német futballt nemzetközi porondon...
Nekünk a lényeg a BL hely, Höeneß, lehet hozni a spílereket !

antijuve
Wolfsburgnak gratula, teljesen megérdemelt bajnoki cím.
De a BL megvan legalább

ups and downs

Murder3

Murder3

Jobbak voltak, megérdemelten nyerték, de azért a bíró is nekik fújt a végén.

Avanti Roma!

B0B0
Erre ellenpélda, hogy a Hoffenheimet jövõre rohadtul telepumpálják pénzzel, akárcsak tavalyelõtt a Wolfsburgot.

Murder3
Pénz az élet😞
Ha nincs pénzed akkor szar az élet ez van.
Én nem is azt modnom h a néemt klubbok azért szegéényebbek mert válság van a német gazdaság esik le ami eggyértelmûe a váslág miatt van.
A német fociba kevés a külföldi befektetés ez az igazi baj ahogy én tudom.

antijuve
hosszútávon a válsággal nem lehet mindent magyarázni.fõleg ami elõtte történt.Meg oké, a pénz azért nem minden.De nélküle nagyon nehéz (már).

ups and downs

Murder3
Ez a baj hogy a németek nem rendelkeznek annyi pénzel bár az ország a legerõsebb gazdaságal rendelkezik/rendelkezett mert ahogy nézegetem a híreket a németek esnek a válság miatt lefele sajnos.

antijuve
pénz pénz pénz...lsd Donyeck.Összehasonlítva a Brémával, kicsit mások a hátterek...

ups and downs

Murder3
Ja épp a napokban láttam az eurosporton örülök is neki mert ez 1 remény.

Szerintem nem lenen rossz bevezetni a külföldi játékosok kezdõ csapatban való szabáylzását.
Mert az hülyeség hogy a hazai játékosok nem érnének fel velük.
Jó persze a nagy sztároojkla nem de ha nem rögtön 60-70 millióval páztáznák a nemzetközi mezõnyt hanem törekednének is az utánpótlásra(lásd erre példa a sok angol csapat)

Szerintem a németekkel is ugyan így lenne ha többen lennének stabil kezdõk akkor csak kierülne 1-1 átlag feletti játékos.
pol ott van Sclaudraff õ is egy fantaztikusan jó játékos és mégis a hanover jegeli.

antijuve
Jó lenne ha nem a Juveban kötne ki 😊.Hanem itt.A legnagyobb poén az lenne, ha maradna Brémában, dehát ez nem fog bekövetkezni 😄.A Juve is többeket szeretne megszerezni, hát meglátjuk hogy ki hol köt ki végül 😊.

ups and downs

antijuve
ja, a 99-es döntõ...brrr 😊).
amúgy igaz amit írsz, jó lenne már egy elsõ hely.Kicsit télleg sok a szláv az alsóbb csapatoknál, fõleg a Cottbus jár élen ezen a téren.A klubfutball ma már ilyen, nem igen 9-10-11 hazai játékossal nyerni vmit.Kell brazil, argentin meg mittomén még honnan játékos.Ez van.De azért sztem jó, ha egy csapat mégis törekszik azért a hazai anyagra támaszkodni, amennyire lehetséges.
Viszont ha megnézed, a válogatottban azért fõleg Bundesligában játszók vannak.Az utánpótlásról annyit, hogy ha minden igaz a német U17-esek most nyertek EB-t.

ups and downs

Murder3
Hát remélem is mert annyira mondták régebben h a BAyern direk gyengíti a werdert most kellene diegoval gyengíteni nem pedig ilyen borrowskikkal.

5w0rdf15h
Hát közel sem biztos hogy végül a juveba megy így hogy kirúgták Ranierit.

Murder3
Hát azért én már várnék a válogatotttól is egy elsõ helyet ok hogy 4 világversenyen 2 ezüs+1 bronz de ha jobban megnézzük Németország a legtöbb érmes országok közt van.
De a válogatottnál tényleg nincs gond inkább a klubb csapatoknál van baj pl érdekes a bundesligában alig van német.
Ok hogy a külföldi színezi a játékot de azért azt nem hiszem el hogy a bl-be olyan nagy sztár külföldiek lennének pl a cottbus mi a fenéért teszi tele magát szerb,horvát stb játékosokkal ahelyett inkább az utánpótlásra koncentrálnának akkor talán nem lennének ennyire visszataszítóak.
Hát ez a HA emlékezzünk 99-re akkor is minekünk kellet volna nyernünk sokkal jobbak voltunk akkoriban és mégis a MU-nak volt olyan iszonyat szerencséje:S

antijuve
Igaz.Amúgy magával a német focival nincs baj (ami a válogatottat illeti leglábbis), sajna 2001 után nem sikerült kupát nyerni, pedig lehetõség lett volna rá (Levkusen, Dortmund, most a Werder...és akkor még az elõdöntõk is ott voltak.Leglábbis egyre emlékszem: Sevilla-Schalke hosszabbításos meccs...).Hát sajna ez van, kár a Brémáért, de Diego eszméletlenül hiányzott, és akkor még Mertesackerrõl meg mondjuk H.A-ról nem is beszéltünk...kisebb csoda h hosszabbítás lett.És ha bemegy az a Pizarro fejes :S. Na de nincs HA. 😞

ups and downs

Murder3
Istenem mi lesz veled német foci...

Nem igaz pont a döntõbe kapott ki a werder legalább a 2. rangú kupasorozatot be kellene zsebelnünk mert valjuk be õszintén a bl-re sok esélyünk nincs.
Ha a bayern nem képes rá akkor más csapat sem lesz.
Kíváncsi leszek a wolfsburgra jövõre a bl-ben csak maradjon meg náluk az a 3szög meg erõsítsenek be és akkor talán még meglepetést is okozhatnak csak azt sajnálom h magath elmegy😞

A bayernek meg nem azon kellene filóznia h hol indul hanem bevásárolni mert így cseszhetjük a bl-t
Diego igenis kell mert õ a világ egyik legjobb irámyítója ami a bayernél meg hiánycikk.

"Im Januar schmorte Podolski noch als Stürmer Nummer vier auf der Ersatzbank. Ex-Coach Jürgen Klinsmann hielt nichts mehr von dem 62-maligen Nationalspieler. Dann kam Jupp Heynckes, der den "Prinzen" wieder wachküsste. Der neue Coach verglich ihn mit Ferenc Puskas und weckte mit Lobeshymnen wieder die Lebensgeister im "Straßenfußballer"."

<#taps>

antijuve
A fenébe...Brazília nyerte az UEFA kupát

ups and downs

5w0rdf15h
Hát a Werderen is sok múlik még 😄

Rudee
De hiába kap jó ajánlatot mástól, ott még a Milannak is bele kell egyeznie. Azok meg nem fognak, ha van eszük.

Szar Bayern, szar Bayern :)

9csöves9
szerintem ez Gourcuffon is múlik.ha megrészegül egy nagy csapat ajánlatától akkor nemigen tud mit kezdeni a Bordeaux az opciójával

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...