14177
- Ennyien nézik most a topikot!
-
#7593 vezetünk, bár fogalmam sin ki lőtte, a szar stream baxakodik....:S -
#7592 egy Roma-Bayernnek jobban örülnénk itt -
tarko #7591 Mondj alternatívát!;) -
#7590 de hogy minek kell egy Ajax-Real meccset leadni, az jó kérdés... -
#7589 nembaj, a végén majd úgyis csak mi maradunk :DD -
#7588 Minden csatorna állandóan csak a Real, Barca és AC Milan meccseket játsza ha teheti. Az első kettőt még úgy ahogy meg is értem... -
#7587 de jó h a 2-es véletlen se a legnagyobbank igérkező meccset adja.....
-
#7586 jó, de ott kellett lenni, be kellett lőni :D.a nehezebb részét tényleg Müller és Schweini (csak maradjon itt) csinálta meg :D -
#7585 kár érte
most hirtelen egy 2003as Hertha Bayern meccs jut az eszembe ahol aszem 6-3-ra nyertünk és Deisler meg Elber kurva jól nyomták!!!
-
IXEMGabeo #7584 szegény Deisler:( -
#7583 jó ebbe se az volt szép amit gomez művelt hanem amit müller+sweini előtte:) -
#7582 kemény Gomez mostanság :D.Ez az 1-1 benne volt a pakliban, habár meglehetett vna a meccs.Nehéz lesz innen már. -
IXEMGabeo #7581 komolyan fő az optimizmus...ha Gomeznek ilyen jól megy komolyan visszahozza az árát:D már el akarták adni, a sírból jön fel... -
#7580 jó persze volt olyan is majd meglátjuk
legyen igazad -
IXEMGabeo #7579 ha ez vigasztal volt olyan, hogy a Borussia Dortmund 17 pontos előnyről vesztette el a bajnokságot...még asszem 2000-ben -
#7578 maradt sajnos
14 pont már az előnye a bvb-nek azért az már kezd sok lenni... -
#7577 1-1 maradt is. -
#7576 vidal be is vágta 1-1 -
#7575 büntetőt kaptak a 45.percbe:S -
#7574 egy gyönyörű góllal vezetünk.
Gomez lőtte -
#7573 Gomezzel mi lett:D:D
bár azért a tizenegyest illene berugni -
#7572 Végre 1 sima győzelem, Gomeznek meg még kitarthatna ez a góllövő formája a téli szünetig, hogy januártól ugyaninnen folytassa :D -
IXEMGabeo #7571 ha egy üzlet beindul, jó úton halad, hogy végre méltó legyen a csapathoz...csak így tovább...mondjuk ennek ellenére nem leszek tőle elájulva, de, ha a csapat hasznára van az csak jó lehet...Bayernnek pont a gólszerzés kéne, ami az idei szezont illeti... -
#7570 3 -0 Gomez :P -
#7569 2 - 0 Lahm rúgta Gomez által kiharcolt 11esből. -
#7568 Gomeeeeeeeeeeez :D -
#7567 Gomez! 1 - 0 ide! -
sztike10 #7566 Azért nem lenne rossz, ha a Bundesligában is rendesen teljesítenének. Személy szerint csak azt tudom nézni (hogy menne a fenébe a DIGI), és elkeserít, hogy az egyik kedvenc csapatom momentán a 9. helyen áll... -
#7565 Én is így vagyok ezzel.Első a BL!!! -
#7564 Én azt mondom ha a bl-t megnyerjük idén felőlem 7. vagy 10. is lehet a bayern sőt legyen azok és akkor úgy több német csapat indul majd az európai kupákba:D -
#7563 Ez igaz, ráadásul akkor a BL-ben is pocsékul állt a csapat.Most szerencsére egy lightos csoportot kaptunk, ott nincs is gond. -
#7562 Tavaly ilyenkor ugyanígy temették páran a csapatot, aztán tudjuk mi lett. -
#7561 Gladbach meccs végén falhoz vágtam a poharamat, annyira ideges voltam (nem véletlenül van műanyagból).
A héten sikerült csomagot váltani, hogy legyen ES2m. 1 hónapja tudtam meg, hogy a kedvenc bajnokságomat már nem a digi viszi (hála a jó égnek).
A hétvégén már nézhettem is a meccset, de kár volt érte. Nem hiszem el, hogy egy ilyen csapatot sem tudunk megverni még egy B csapattal sem...
Szerencsére már megnyugodtam, de a meccs alatt és után nem örültek a szomszédok nekem:D:D
MI lesz veled Bayern München? -
#7560 Toni már nincs.
Kroos tavaly jópárat lőtt a Levkusenben, idén még csak egy gólja van a bajnokságban (igaz, az szép gól volt).
Ez a Gladbach meccs simán meglehetett volna, egyszerűen elszórakozta a csapat.A Dortmund meg elég jónak tűnik, nehéz lesz őket befogni szerintem. -
pinnacle #7559 Toni? Ő még ittvan? :D
Vagy Kroos? De ő meg nem csatár :D -
#7558 Köszi tarko! Sikerült megnéznem - Eurogólok a címe, mostmár megjegyzem
Ez a Gladbach elleni iksz eléggé kijózanító volt már megint, pedig annyira kezdett úgy tűnni, hogy beindul a szekér végre...
Égnek áll a hajam attól a gondolattól, hogy megint az utolsó forduló(k)ban kell majd kiszurkolni, hogy bajnokok legyünk, már ha egyáltalán sikerül addigra rendbetenni a csapatot
Miért nem lehet már egyszer rajt-cél győzelmet aratni, miért kell mindig az idegeinkkel játszani? (12 pont előnyben a Dortmund)
Szerintem a maga módján Toni és Gomez is jó csatár, és tudnak is remek teljesítményt nyújtani, de szerintem önmagában egyikük sem elég, hogy európai szinten kiemelkedő teljesítményt nyújtson a csapat. Oké, a tavalyi BL szép volt a döntővel meg minden, de megmutatkozott ott is, hogy elkelne még egy klasszis a csatársorba, olyan, aki megbízható, kiegyensúlyozott, és mindenhonnan veszélyes. A jelenlegi keret a sérülések miatt még a Bundesligához is szűknek tűnik, egy esetleges BL győzelemhez meg főleg... -
#7557 Megnyert meccset dobott el a csapat...A második félidő elején megint volt egy alapos rövidzárlat. -
IXEMGabeo #7556 nagy meccs volt -
#7555 Jó reggelt!
Na a szép mérkőzés végül csak egy X-et eredményezett és ez igen kevés. -
#7554 hát megvolt az esélyünk a 4. gólra de sajna nem ment be.