Fc Bayern München
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Janckert meg hamarosan UTE-mezben láthatjuk? <#taps>#taps>
Valóban egy irányító nagyon kellene.vdV-nak nagyon örülnék.Támadók vannak, csak játék nincs hozzá.
ups and downs
Van Gaal kér túl sokat tõlük szerintem. Lehet, a túl sok taktika miatt nem tudnak játszani, csak görcsölnek. Az is elgondoklkodtató, hogy timostsuk nem tudta kiszorítani azt a csuklósbusz bommelt a kezdõbõl...
"Jó" látni azért, hogy egykori bayernesek máshol ragyognak... (zé roberto, misimovic, pizarro, trochowski...)
Ez eddig óriási csalódás...
<#levele>#levele>
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
de ott az edzõ azt mondják róla hogy szigorú! hogy megtiltotta hogy bulizni járjanak stb...
szóval az is sokat számít hogy hogy megy ki az ember a pályára! milyen a hangulat!
és nem kellenek sztárok ide ha nem hibázik senki!
Badstuber pedig ahhoz képest hogy most jött a felnõtt csapathoz,szerintem Lahm mellett a legjobb védõnk.
Na de a többi...Én még Rensinget is lapátra tenném,mert mostmár elég volt belõle,ma is benyalta a rövidre a lapos lövést.Az hogy Van Buyten hogy tudott itt ennyi idõt eltölteni,az nekem csodaszámba megy,mert döbbenet hogy mennyire alkalmatlan ide védõnek.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Nem baj Gomez a 30 milkájával eddig is sokat csinált:/%
de most gondoljunk bele....beszél itt mindenki Münchener Star-Ensemble-rõl...???? Micsoda??? milyen sztárok könyörgöm? Lució, zé roberto lelépett...
kik itt sztárok? altintop, schweinsteiger, sosa, baumjohann, van buyten, badstuber, pranjic, braafheid...kik ezek?????????????????????????????
Lahm kivételével (na meg a hisztis francia kivételével) nincs egy épkézláb átlagon felüli tudású emberünk (volt: lúció, zé roberto...)...botrány, szégyen, szánalom, FOS!!!
és kurva ideges vagyok....bocs
OFF
keményen fikázzák már Rensinget a német sportkommentátorok (is)
ups and downs
Hát lehet el kell gondolkodni, hogy van Gaal nem a legjobb opció volt.Persze 2 és fél meccs után igazságtalan ilyet kijelenteni, meg én ugye csak egy szurkoló vagyok.
ups and downs
Szép a mainz lefocizott minket.
Eddig 2 szép gól és 1 rakás helyzet a nevüknél nálunk semmi csak pár hiba.
Ivanscitz a Mainzba le is maradtam róla
És miylen különös épp most lõtt gólt a bayernek😄
Na de a csapatról különös én nem látom benne az a + amitõl jobb lenne mint tavaly vagy amit a mostani szerzeméynek kb 41 milliós összege mutatná.
Juhász sztem játszana.Ha nem is elsõre, de elõbb utóbb kezdõ lenne, és ott is maradna.
ups and downs
Gomezért kell 30 milliót fizetni nem 1 normális csatárért.
Pranjic sem ér semmit minek van itt eggyáltalán?
szezon elején vagyunk még sok az új játékos össze kell szokniuk! blablabla
ennyit van a Bayernél a labda be kéne darálni már rég az ellenfelet!
majd összeszoknak!
beállt libery máris mekkora helyzet lett belõle! olic azt elbaszta, középre lõtte!
távoli lövései sincsen a bayernek egyet lõtt sweisteiger!
az az orosz csávó az mit keres itt mit csinál?
zé roberto helyére szánták akkor megeszem a kalapomat!
ja és a partjelzõ megint befújt egy nem lest!
és volt egy kézgyanús jelenet is!
végig egy kapuzott a werder 2 × ment el reising kapujához 2 helyzetük volt már az elsõ is majdnem beakadt!
van 3 olyan csatárunk akiket ki kell szolgálni klose is egy fasz csak lesen állás megy neki! meg várja a labdákat gólt rúgni nem tud!
nem értem miért nem játszik olic! jobban jártak volna ha klosét adják el és podolski marad!
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
Hát nem max a padon ülne de semmi értelem megvenni csak tartaléknak annak meg semmi értelme.
Nem mondom h Gomez nem jó játékos d e30 milliót marhára nem ért meg.
Juhászt meg már Bayern-mezben látják páran.Én mondjuk támogatom az elképzelést.
ups and downs
hát a werder az 1 érdekes csapat.
igaz diego nélkül ki kell alakítaniuk 1 másik játékot de õk azok akik a legtöbb gólt rugdosák szezonról szezonra szerintem az h tavaly iylen szarul végeztek a bajnokságba az még nem garancia arra h most is úgy fognak.
Leverkusen lenne jó ha összekapná magát de helmes nélkül nem igen látok sok esélyt a bl haarcért.
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
berlin meg a werder elvesztették a legjobbjaikat, szerintem nem lesznek olyan sikeresek mint az elõzõ szezonban
a bayern esélyeire pedig tippelni sem tudok <#conf>#conf>
De mondjuk a wolfsburg az szeerintem nagyon erõs,igazából simán megvédhetik a címüket ha tartják azt a játékot amit megszoktunk tõlük.
Milyen érdekes a 30millió euró mit csinált ott elõl?
De összességében nagyon harmatos egy produkció volt.A Hoffenheim-et meg a mezõny második felébe várom.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.