Fc Bayern München

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zickler még 35 évesen is rugdossa a gólokat nemzetközi meccseken!

Janckert meg hamarosan UTE-mezben láthatjuk? <#taps>

antijuve
Hát a HSV most nagy gyõzelmet aratott például.
Valóban egy irányító nagyon kellene.vdV-nak nagyon örülnék.Támadók vannak, csak játék nincs hozzá.

ups and downs

djemba-djemba
Szerintem hozzanak egy Sneijder-t vagy egy van der Vaart-ot és onnnantól kezdve mindegy, hogy ki ül a padra. Irányító kell, de az már nagyon, mivel Ballack óta nincs.

Van Gaal kér túl sokat tõlük szerintem. Lehet, a túl sok taktika miatt nem tudnak játszani, csak görcsölnek. Az is elgondoklkodtató, hogy timostsuk nem tudta kiszorítani azt a csuklósbusz bommelt a kezdõbõl...

"Jó" látni azért, hogy egykori bayernesek máshol ragyognak... (zé roberto, misimovic, pizarro, trochowski...)

Ez eddig óriási csalódás...

<#levele>

szerintem ha kikapunk következõ fordulóban a bajnoktól, ami simán megtörténhet, akkor szorul a torkán a hurok

DONGUBA
kivancsi vagyok mikor kuldik el van galt

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Murder3
Ez igaz swaini többet tud mint amit mutat csak vmi különös ok miatt már évek óta nem villantja meg a tudását.

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

kahn fogta össze ezt az egész társaságot.
de ott az edzõ azt mondják róla hogy szigorú! hogy megtiltotta hogy bulizni járjanak stb...
szóval az is sokat számít hogy hogy megy ki az ember a pályára! milyen a hangulat!
és nem kellenek sztárok ide ha nem hibázik senki!
Hát az általad írtakból Altintop még elmegy,Schweinsteiger meg rejtély,mert sokkal többet tud mint amit mutat.Persze ez mit sem segit rajtunk...
Badstuber pedig ahhoz képest hogy most jött a felnõtt csapathoz,szerintem Lahm mellett a legjobb védõnk.
Na de a többi...Én még Rensinget is lapátra tenném,mert mostmár elég volt belõle,ma is benyalta a rövidre a lapos lövést.Az hogy Van Buyten hogy tudott itt ennyi idõt eltölteni,az nekem csodaszámba megy,mert döbbenet hogy mennyire alkalmatlan ide védõnek.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Murder3
Jah Lúciót elengedni engedték volna van buytenr vagy demichelis

Nem baj Gomez a 30 milkájával eddig is sokat csinált:/%

djemba-djemba
hát ze szép...

de most gondoljunk bele....beszél itt mindenki Münchener Star-Ensemble-rõl...???? Micsoda??? milyen sztárok könyörgöm? Lució, zé roberto lelépett...
kik itt sztárok? altintop, schweinsteiger, sosa, baumjohann, van buyten, badstuber, pranjic, braafheid...kik ezek?????????????????????????????
Lahm kivételével (na meg a hisztis francia kivételével) nincs egy épkézláb átlagon felüli tudású emberünk (volt: lúció, zé roberto...)...botrány, szégyen, szánalom, FOS!!!

és kurva ideges vagyok....bocs
OFF

Olic meg max Müller nyújtot ma elégséges produkciót...

keményen fikázzák már Rensinget a német sportkommentátorok (is)

lassan edzõváltás lesz

Murder3
hát ne szépítsünk eddig nagyon nem jött be😞

Murder3
2-1 de a Mainz megérdemelte azt kell mondani a bayern a 2. félidõbe jobb volt de ez nem elég az elsõt is így kellet volna.

antijuve
Szegény Lõw.Most se kezdõ, kétszer jutott fel az aktuális csapatával, és lehet h kétszer történik meg vele ugyanaz?

ups and downs

antijuve
Na, szépítettünk, igaz egy öngóllal (Noveski)

ups and downs

antijuve
Lol.Nem mondom h örülök neki, bár amúgy szurkolok a Mainznak, örültem h visszakerültek az elsõ osztályba, de ez brutális amit levág a Bayern :S 😞.
Hát lehet el kell gondolkodni, hogy van Gaal nem a legjobb opció volt.Persze 2 és fél meccs után igazságtalan ilyet kijelenteni, meg én ugye csak egy szurkoló vagyok.

ups and downs

Murder3
Ezaz 2-0😊
Szép a mainz lefocizott minket.
Eddig 2 szép gól és 1 rakás helyzet a nevüknél nálunk semmi csak pár hiba.

Murder3
😊
Ivanscitz a Mainzba le is maradtam róla

És miylen különös épp most lõtt gólt a bayernek😄

Na de a csapatról különös én nem látom benne az a + amitõl jobb lenne mint tavaly vagy amit a mostani szerzeméynek kb 41 milliós összege mutatná.

mi lesz podolskival ha kiesik az elsõbõl a köln?
antijuve
két döntetlen??jól indul 😄.de elõre!!
Juhász sztem játszana.Ha nem is elsõre, de elõbb utóbb kezdõ lenne, és ott is maradna.

ups and downs

Murder3
Ennyit errõl.
Gomezért kell 30 milliót fizetni nem 1 normális csatárért.
Pranjic sem ér semmit minek van itt eggyáltalán?

1-1

szezon elején vagyunk még sok az új játékos össze kell szokniuk! blablabla
mindenki várja a labdás senki nem indul meg!

ennyit van a Bayernél a labda be kéne darálni már rég az ellenfelet!
majd összeszoknak!

beállt libery máris mekkora helyzet lett belõle! olic azt elbaszta, középre lõtte!

eszem f..... megáll még fél méterrõl sem tudnak gólt rúgni!
reising is egy fasz

távoli lövései sincsen a bayernek egyet lõtt sweisteiger!

az az orosz csávó az mit keres itt mit csinál?
zé roberto helyére szánták akkor megeszem a kalapomat!

ja és a partjelzõ megint befújt egy nem lest!
és volt egy kézgyanús jelenet is!
csicska bayern megint kikap otthon!

végig egy kapuzott a werder 2 × ment el reising kapujához 2 helyzetük volt már az elsõ is majdnem beakadt!

van 3 olyan csatárunk akiket ki kell szolgálni klose is egy fasz csak lesen állás megy neki! meg várja a labdákat gólt rúgni nem tud!

nem értem miért nem játszik olic! jobban jártak volna ha klosét adják el és podolski marad!
Murder3
Ze Roberto azért õ nem a padon ücsörgött õ kezdõ volt és a bayer egyik legjobbja.

B0B0
Demichelis, Altintop, Zé Roberto, stb...

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

Murder3
hány játékossal van/volt így a Bayern aztán azokból is csak pad meg elmenetel lett.

B0B0
Játszana. Õ most az egyik legkeresettebb belsõ védõ Európában. Ráadásul posztjához képest gólerõs, mint Lúció és ez pont feküdne a Bayern stílusához.

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

Murder3
Miért szerinted játszana?
Hát nem max a padon ülne de semmi értelem megvenni csak tartaléknak annak meg semmi értelme.

de reméljük nem 2ballábas <#hehe>

djemba-djemba
Örülnék én is, de szerintem ha van gaal igazol még védõt (bosongwan kívül), akkor az mindenképp ballábas lesz. 😞

antijuve
Ez jogos

ups and downs

Murder3
nem tudom jó lenne-e.

Murder3
Én meg várnám a jó szereplését ha annyit fizettek ért.
Nem mondom h Gomez nem jó játékos d e30 milliót marhára nem ért meg.

B0B0
Az kurva nagy lenne, ha Juhász a Bayernbe kerülne. Bár ezzel a nem Bayernos magyarok is mind így vannak szerintem.

antijuve
1. meccs volt, nem kell még messzemenõ következtetéseket levonni.Gomeztõl sem vártam h rögtön bepakol majd 3 gólt (ahogy 1-et se lõtt, de mindegy).

Juhászt meg már Bayern-mezben látják páran.Én mondjuk támogatom az elképzelést.

ups and downs

Murder3
A hertha sztem tuti nem lesz oylan jó mint az elõzõ szezonba.(remélem)
hát a werder az 1 érdekes csapat.
igaz diego nélkül ki kell alakítaniuk 1 másik játékot de õk azok akik a legtöbb gólt rugdosák szezonról szezonra szerintem az h tavaly iylen szarul végeztek a bajnokságba az még nem garancia arra h most is úgy fognak.

Leverkusen lenne jó ha összekapná magát de helmes nélkül nem igen látok sok esélyt a bl haarcért.

WuFraZselic
kiváncsi vagyok bírja e a kettõs terhelést a wolfsburg, a Bayern már hozzászokott...

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

igen, a hoffenheim és a wfl nagy elõnye hogy nagyrészt egyben maradt a csapat

berlin meg a werder elvesztették a legjobbjaikat, szerintem nem lesznek olyan sikeresek mint az elõzõ szezonban

a bayern esélyeire pedig tippelni sem tudok <#conf>

Murder3
Én meg a bajnokság élére várom😄
De mondjuk a wolfsburg az szeerintem nagyon erõs,igazából simán megvédhetik a címüket ha tartják azt a játékot amit megszoktunk tõlük.

B0B0
Én az elsõ 6-ba várom.

Murder3
1 gólt meg sem adtak a hoffenheimnek.
Milyen érdekes a 30millió euró mit csinált ott elõl?

Szerintem jópáran.Ne áltassuk már magunkat azzal hogy ez a Hoffenheim valami csodálatos volt tegnap.Mi voltunk mérhetetlenül xarok.Fõleg az elsõ félidõben ezzel a nyomorék ívelgetõs játékkal.Egyszer vittünk végig normálisan egy akciót,egybõl gól lett...A 2.-ban már legalább volt pár akciónk,de azokat meg elrontottuk.
De összességében nagyon harmatos egy produkció volt.A Hoffenheim-et meg a mezõny második felébe várom.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

B0B0
Nenzeti Sport sír ezerrel, de én megvárnám, hányan fognak nyerni Hoffenheimben.

antijuve
Én is örültem neki 😊

ups and downs

antijuve
ez igaz.Nem sértve meg a milanistákat.

ups and downs

eldõlt: Rensing lesz a no1 <#eljen>