Fc Bayern München
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ups and downs
Mert nekünk sok volt kifizetni,Gomez meg ki tudja meddig fogja nyögni a terhét.Ugyanis most senki nem azt mondja hogy "jé Gomez már ennyi meg annyi gólt lõtt nem rossz az",hanem hogy "Gomez mért csak ennyi meg annyi gólt lõtt,és mért csak 5 méterrõl,hát ez 30 millióért kevés".
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Sajna nem láttam a meccset, ahogy olvastam volt néhány helyzetünk, de egyik csapat se játszott túl jól.A 2 pont még hiányozhat (véleményem szerint csak az elsõ helyhez), d a Juve is csak két döntetlennel áll.
ups and downs
Gomez meg na 30 milláért?
Na ne már Benzema 35 aki meg a jövendõbeli csatár sztár
hol ér Gomez 30 milliót.
Diego meg igeni kelelt volna mert õ tökéletes lenne az iráynító szerepre vele miylen középpályánk lenne azé?
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
A nagy Diego mit csinált tegnap?Semmit...
Az viszont igaz hogy Müller már most egy zseni,Badstubber-el együtt.Ez a két fiatal gyerek úgy játszik meccsrõl meccsre mintha már nem tudom hány éve itt lennének.
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
Diégot 22ért vitte a juve kb😄
Fõleg úgy fölös volt h van egy ilyen ász mint ez a Müller gyerek!
Akkor inkább hozták volna ide Diegot 40-ért
vagy 1 oylan csatárt aki megér ennyit Gomez csak szerencsétlenkedik a pályán.
Inkább 1 oylan csatár kellet volna aki meg is tudja magának csinálni a helyzetet nem csak ha oda adják neki oszt ennyi.
A 2. félidõben meg már úgy játszottunk hogy nem tudtuk hogy a x-et védjük,vagy 3 pontért menjünk,aztán lett belõle ez a nagy semmi.
Nagyon dühös vagyok,hétvégén egy pontot szórakoztunk el legalább a Hamburg meccsen,most meg másik kettõt.
De ez még semmi a Wolfsburg meccs után hát komolyan.
Balfaszok istenem támadásból vissza adják és a saját térfelükön elvesztik a labdát passzolni azt még véletlen sem tudtak ahogy ha volt 3 normális támadásuk.
A bíró is oda fújt pffff....
Ha a vissazvágón nem alázzák e õket én nem is tudom mit csinálok.
nagyon felbaszott az a meccs
Az is jó h miért mindig a stutgart kerül a 3. helyre mikor oylan szerencsétlenek nemzetközi szinten h ihajj?
Legalább a Hoffenheim vagy Leverkusen vagy a Werder, esetleg schalke...
Nem is értem.
Így tovább Uli "legtehetségesebb" Höness!
Egy Allofs vagy egy Völler már olyan csapatot összetett volna ennyi pénzbõl, hogy ihaj...
Nem csipázom a pirosfejût...
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
sztem is sokat erõsödött a csapat, és végre a fejesek is a zsebükbe nyúltak és nem ilyen 2 napos sztárocskákat igazoltak, hanem olyanokat, akik nemzetközi szinten is jók 😊.
ups and downs
Tavaly is az volt a abj h a játékunk volt pocsék.
Nme az h nem nyertünk én inkább azért mérgelõdtem mert nézhetetlenül játszott a bayern.
és akkor még ott van klose toni gomes olic..... szóval
ups and downs
ha elõdöntõig eljutsz és ott kiesel az jó? miért jó?
miért ne nyerhetnénk döntõt?
Mindenesetre ha összejönne a BL, akkor engem se érdekelne a többi... 😊
ups and downs
Kupát sem nagyon.
Nyerjünk bl-t nem érdekel hogyan azt kell megnyerni😊
A bajnokságot örülnék ha Wolfsburg/Hoffenheim/Hamburg/Leverkusen/Schalke...stb csapatok nyernék inkább persze mi a 2. 3. helyen végezzünk minimum😊
Bajnokságot nyerni kell, de remélem lesz ellenfelünk, legyen egy kis izgalom is 😊).
Kupát is be kell gyûjteni 😊.Még ha az annyira nem is fontos, de akkor is 😊.
ups and downs
a lényeg h a bl-be legyünk jók a bajnokság nem is érdekel nem is kéne azt megnyernünk de a bl-t feltétlen
(ha már banner: nincs vkinek kedve újat csinálni?Nem mintha ez nem lenne jó, csak kicsikét már régi 😊 )
ups and downs
amúgy eléggé bíztató hogy az elmúlt 3 tétmeccsen minimum 3 gólos különbséggel nyertünk!
Persze,eddig is voltak fiatal játékosaink.Bejöttek,eltötyörgögtek pár meccset,semmi.
Ehhez képest Badstuber nyugodtan mondható pár hónap alatt a védelem legstabilabb pontja Lahm mellett.
Müller meg középpályán-csatárként egyaránt teljesít.Játékban is jó,gólokat is szerez.Egyszerûen nem szabad õket eltékozolni!
Amúgy tudom hogy a banner már rég kint van,de csak most nézem hogy az A betû mellett az a SWAT kommandós mit csinál? <#vigyor4>#vigyor4>
(bocsi a nagy betûért Caps Lock-on volt:S)
Klose jelenleg nincs formában, ha formában van, akkor nagyon jó, de más típusú, mint gomez. Ami Gomez mellett szól, hogy több szezonon keresztül megrúgta a 20körüli átlagot. Lehet, hogy nem látványos, de hatékony. Toni tavaly núdli volt... Gomez kiegyensúlyozottabbnak tûnik. Ne értsd félre, nem istenítem gomezt... sõt....de a tény az tény.
Diegoról már nincs értelme beszélni. Teljesen más bayern lett volna vele, de akkor nem jött volna Robben sem az tuti. Nem tudjuk, hogy jobb lett volna-e vagy rosszabb... Mindenesetre Diego nálam a világ egyik legjobb tízese...
30m-át nem ér, de sztem már 1 éve ennyiben állapodtak meg a vfb-vel... gomez nagyon fiatal ellenben tonival és kloseval, emiatt ilyen rohadt drága
A szezon majd igazolja, hogy megérte-e az árát, ezt nehéz elõrelátni 😊.Abban mindenképp egyetértünk, hogy egy kp hasznosabb lett volna elsõre, de végül is, most már ez is megoldódni látszik.
ups and downs
No, csak annyit akarok kihozni, hogy Gomezt én nem tartom nagy baklövésnek, kétségkívül 30M egy kicsit túlzás érte.Meg azért az a 3 gólja fontos volt: egy pont a Werder ellen, Wolfsburg ellen gyakorlatilag gyõztes gól, a Dortmund ellen meg õ egyenlített.Most, hogy már azért van egy jó kis középpálya, a csatároknak is könnyebb dolguk lehet.
ups and downs
ennyi erõvel klose,toni,müller õk is ott tudnak lenni és nem kerültek 30-ba
meg a másik h ha a csapat nem meggy akkor gomez nem tud segíteni ellenben 1 jó középpályás pl ribery meg robben is az a játékos aki miattt jól tud játszani a csapat.
feltételezem ha diegonak ajánlottak volna csillagos összegeket akkor jobban jártunk volna.
ráadásul azt bárki belõtte volna ha ott van szal még azt sem lehet mondani h jól játszik.
ez már több mint bíztató jel😊
Gomez meg baklövés volt a javából helyette Diegot vagy van der vaartot ide hozhatták volna😄
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
ups and downs
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"