Fc Bayern München

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

antijuve
öt méterrõl, na és 😊.a lényeg h sok legyen, aztán a mennyiség úgyis minõségbe csap át 😊)))))

ups and downs

Ezzel a 30 milliós üzlettel mindenki rosszul járt csak a Stuttgart nem.
Mert nekünk sok volt kifizetni,Gomez meg ki tudja meddig fogja nyögni a terhét.Ugyanis most senki nem azt mondja hogy "jé Gomez már ennyi meg annyi gólt lõtt nem rossz az",hanem hogy "Gomez mért csak ennyi meg annyi gólt lõtt,és mért csak 5 méterrõl,hát ez 30 millióért kevés".

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

banok
Az 1. félidõt láttam a tegnapi meccsbõl és az alapján nyernetek kellett volna. Meglepõdtem, hogy 0-0 maradt.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

antijuve
Benzemából még meglátjuk mi lesz.
Sajna nem láttam a meccset, ahogy olvastam volt néhány helyzetünk, de egyik csapat se játszott túl jól.A 2 pont még hiányozhat (véleményem szerint csak az elsõ helyhez), d a Juve is csak két döntetlennel áll.

ups and downs

Murder3
Én még Klose-t sem tartottam szükségesnek sõt nem õ kellene ide mert õ is csak szenved a bayernbe.
Gomez meg na 30 milláért?
Na ne már Benzema 35 aki meg a jövendõbeli csatár sztár
hol ér Gomez 30 milliót.

Diego meg igeni kelelt volna mert õ tökéletes lenne az iráynító szerepre vele miylen középpályánk lenne azé?

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

Gomez még igy is az egyik legjobb góllövõnk az idén.Vonalról is fölé rúgja?Pont hogy minden gólját ~5 méterrõl szerez,sokaknak ez a baja vele.Na de tegnap pont õ kellett volna Klose helyett,aki szintén 5 méterrõl nem tudta bepasszolni...
A nagy Diego mit csinált tegnap?Semmit...
Az viszont igaz hogy Müller már most egy zseni,Badstubber-el együtt.Ez a két fiatal gyerek úgy játszik meccsrõl meccsre mintha már nem tudom hány éve itt lennének.

B0B0

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

Oziris666
Pénzkidobás volt,a legszerencsétlenebb német csatár Gomez...Még a gólvonalról is fölérúgja!
Diégot 22ért vitte a juve kb😄
Fõleg úgy fölös volt h van egy ilyen ász mint ez a Müller gyerek!

Murder3
Jaja pl Gomez 30 milkáért.
Akkor inkább hozták volna ide Diegot 40-ért
vagy 1 oylan csatárt aki megér ennyit Gomez csak szerencsétlenkedik a pályán.
Inkább 1 oylan csatár kellet volna aki meg is tudja magának csinálni a helyzetet nem csak ha oda adják neki oszt ennyi.

Ez így nagyon karcsú lett.Az elsõ félidõben kihagyott helyzeteket sirathatjuk,mert ez a 2 pont még nagyon hiányozni fog a végén.
A 2. félidõben meg már úgy játszottunk hogy nem tudtuk hogy a x-et védjük,vagy 3 pontért menjünk,aztán lett belõle ez a nagy semmi.

Nagyon dühös vagyok,hétvégén egy pontot szórakoztunk el legalább a Hamburg meccsen,most meg másik kettõt.

Murder3
Bravó 0-0😞...ennyi lenne a véleményem a meccrõl
De ez még semmi a Wolfsburg meccs után hát komolyan.
Balfaszok istenem támadásból vissza adják és a saját térfelükön elvesztik a labdát passzolni azt még véletlen sem tudtak ahogy ha volt 3 normális támadásuk.
A bíró is oda fújt pffff....
Ha a vissazvágón nem alázzák e õket én nem is tudom mit csinálok.
nagyon felbaszott az a meccs

Az is jó h miért mindig a stutgart kerül a 3. helyre mikor oylan szerencsétlenek nemzetközi szinten h ihajj?
Legalább a Hoffenheim vagy Leverkusen vagy a Werder, esetleg schalke...
Nem is értem.

djemba-djemba
ja és zé-t (meg lúciót is) mindenképp el kellett engedni...pfffff...húúú de gáz....magában vert agyon minket...

Így tovább Uli "legtehetségesebb" Höness!

djemba-djemba
Amíg ilyen Hoeness félék osztják az észt, addig túl sokminden nem is várható igazolások terén... Robben ok, de mennyi melléfogás te jó Isten... Szánalmas.

Egy Allofs vagy egy Völler már olyan csapatot összetett volna ennyi pénzbõl, hogy ihaj...

Nem csipázom a pirosfejût...

antijuve
a Juve se hangolt valami jól a meccsre, jó kis meccsre számítok

ups and downs

Murder3
Na most a lényeg a Juve elleni meccs meg kell nyernünk.

antijuve
kikaptunk Hamburgban...

ups and downs

B0B0
Abban én is egyetértek, hogyha Ribéry és Robben akar játszani, mindkettõjüknek megy és még jól meg is értik egymást, akkor bárkit képesek lehetünk megverni, még egy Barcelonát is.

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

antijuve
tény, tavaly a Wolfsburg játszotta a szépet.
sztem is sokat erõsödött a csapat, és végre a fejesek is a zsebükbe nyúltak és nem ilyen 2 napos sztárocskákat igazoltak, hanem olyanokat, akik nemzetközi szinten is jók 😊.

ups and downs

Murder3
Szerintem ezzel a német foci és bajnokság is jobban fejlõdik és idõvel több csapat is ott lehet a bajnokságért folyó harcba.
Tavaly is az volt a abj h a játékunk volt pocsék.
Nme az h nem nyertünk én inkább azért mérgelõdtem mert nézhetetlenül játszott a bayern.

a francia és holland párossal szerintem nem olyan távoli!
és akkor még ott van klose toni gomes olic..... szóval
antijuve
nem jó, nem azt mondtam h ott akkor már ki se álljanak, csak azt hogy a BL gyõzelem nekem picit távolinak tûnik, de remélem nem lesz igazam 😊.az elõdöntõt azért írtam, mert egy ideje már elõdöntõben sem volt a csapat 😊

ups and downs

most hétvégén jön az "ellenfél"!

ha elõdöntõig eljutsz és ott kiesel az jó? miért jó?
miért ne nyerhetnénk döntõt?
antijuve
és miért vagy ilyen adakozó?😊.tavaly se a Bayern nyert 😊.Ha nem leszünk elsõk, akkor az azt jelenti h megint egy csomó rossz meccs után kell mérgelõdnünk, mint tavaly.
Mindenesetre ha összejönne a BL, akkor engem se érdekelne a többi... 😊

ups and downs

Murder3
Én nem szeretném ha mi nyernénk a bajnokságot.
Kupát sem nagyon.
Nyerjünk bl-t nem érdekel hogyan azt kell megnyerni😊

A bajnokságot örülnék ha Wolfsburg/Hoffenheim/Hamburg/Leverkusen/Schalke...stb csapatok nyernék inkább persze mi a 2. 3. helyen végezzünk minimum😊

antijuve
Azért a BL egy kicsit nagy falat lesz még szerintem, de elõdöntõig el kellene jutni mindenképp.
Bajnokságot nyerni kell, de remélem lesz ellenfelünk, legyen egy kis izgalom is 😊).
Kupát is be kell gyûjteni 😊.Még ha az annyira nem is fontos, de akkor is 😊.

ups and downs

Murder3
Kezdünk belejönni
a lényeg h a bl-be legyünk jók a bajnokság nem is érdekel nem is kéne azt megnyernünk de a bl-t feltétlen

antijuve
Jaja, örömteli h két fiatal is bizonyít eddig.

(ha már banner: nincs vkinek kedve újat csinálni?Nem mintha ez nem lenne jó, csak kicsikét már régi 😊 )

ups and downs

szerintem csak akkor készült a fotó, mikor szerelték fel a betûket 😊

amúgy eléggé bíztató hogy az elmúlt 3 tétmeccsen minimum 3 gólos különbséggel nyertünk!

Évek óta nem volt 2 ilyen fiatal játékosunk mint Müller és Badstuber.Én vállalom a kockázatot és most kijelentem hogy mindkettõ nagy jövõ elõtt áll.
Persze,eddig is voltak fiatal játékosaink.Bejöttek,eltötyörgögtek pár meccset,semmi.
Ehhez képest Badstuber nyugodtan mondható pár hónap alatt a védelem legstabilabb pontja Lahm mellett.
Müller meg középpályán-csatárként egyaránt teljesít.Játékban is jó,gólokat is szerez.Egyszerûen nem szabad õket eltékozolni!

Amúgy tudom hogy a banner már rég kint van,de csak most nézem hogy az A betû mellett az a SWAT kommandós mit csinál? <#vigyor4>

Murder3
Elég szépen szerepeltek a bl-be a németek csak a stutgart rondította le az öszképet:S

Murder3
ANNO PODOLSKI IS ILYEN REMÉNYEKKEL JÖTT AZTÁN Õ SEM VÁLTOTTA MEG A VILÁGOT
(bocsi a nagy betûért Caps Lock-on volt:S)

djemba-djemba
müllerrõl egyelõre ne vonj le messzemenõ következtetéseket, tehetséges a gyerek és nagyon remélem, hogy így folytatja, de csak óvatosan még vele kapcsolatban...
Klose jelenleg nincs formában, ha formában van, akkor nagyon jó, de más típusú, mint gomez. Ami Gomez mellett szól, hogy több szezonon keresztül megrúgta a 20körüli átlagot. Lehet, hogy nem látványos, de hatékony. Toni tavaly núdli volt... Gomez kiegyensúlyozottabbnak tûnik. Ne értsd félre, nem istenítem gomezt... sõt....de a tény az tény.

Diegoról már nincs értelme beszélni. Teljesen más bayern lett volna vele, de akkor nem jött volna Robben sem az tuti. Nem tudjuk, hogy jobb lett volna-e vagy rosszabb... Mindenesetre Diego nálam a világ egyik legjobb tízese...

30m-át nem ér, de sztem már 1 éve ennyiben állapodtak meg a vfb-vel... gomez nagyon fiatal ellenben tonival és kloseval, emiatt ilyen rohadt drága

antijuve
tavaly meg Toni volt a bûnbak 😊.
A szezon majd igazolja, hogy megérte-e az árát, ezt nehéz elõrelátni 😊.Abban mindenképp egyetértünk, hogy egy kp hasznosabb lett volna elsõre, de végül is, most már ez is megoldódni látszik.

ups and downs

antijuve
pont ezt akartam mondani.Inzaghi se a nagy bombáiról híres, és tényleg, a góljai nagy részét bárki belõtte volna az adott helyzetben, de oda is kell kerülni.Ezt a tegnapi Milan meccs jól bizonyította.
No, csak annyit akarok kihozni, hogy Gomezt én nem tartom nagy baklövésnek, kétségkívül 30M egy kicsit túlzás érte.Meg azért az a 3 gólja fontos volt: egy pont a Werder ellen, Wolfsburg ellen gyakorlatilag gyõztes gól, a Dortmund ellen meg õ egyenlített.Most, hogy már azért van egy jó kis középpálya, a csatároknak is könnyebb dolguk lehet.

ups and downs

Murder3
30 millió eddig 3 gól. bravó
ennyi erõvel klose,toni,müller õk is ott tudnak lenni és nem kerültek 30-ba

meg a másik h ha a csapat nem meggy akkor gomez nem tud segíteni ellenben 1 jó középpályás pl ribery meg robben is az a játékos aki miattt jól tud játszani a csapat.
feltételezem ha diegonak ajánlottak volna csillagos összegeket akkor jobban jártunk volna.

djemba-djemba
...igen,ha ott van...Csatár és jó csatár között az a különbség, hogy a jó csatár ott tud lenni, ahol kell és nem véletlenül van ott, hanem ösztönösen. Ezt nem lehet tanulni és azt azért ne felejtsd el, hogy Gomez már egy ideje szezononként 20körül lõ. Valóban nem játszik látványosan, de ha ebben a szezonban is 20 körül lõ, akkor jó vétel volt.

Murder3
3 gól nem nagy termés mit ne mondjak.
ráadásul azt bárki belõtte volna ha ott van szal még azt sem lehet mondani h jól játszik.

antijuve
hát, eddig Gomez lõtte a legtöbb gólt a bajnokságban.

ups and downs

Murder3
Öcsém Müller😮
ez már több mint bíztató jel😊

Gomez meg baklövés volt a javából helyette Diegot vagy van der vaartot ide hozhatták volna😄

antijuve
Müller nagyon beindult

ups and downs

antijuve
bakker, mi történt???3-0 most meg 5-1?Ez már valami!!

ups and downs

banok
Dortmund - Bayern München 1-5 ::: összefoglaló
http://www.videoplayer.hu/videos/play/415535

banok
összefoglalót készítek ebbõl!

5w0rdf15h
már 5-1 😄

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

B0B0
3:1-re ütjük a Dortmundot, Ribéry állítólag kurva nagy gólt lõtt.

B0B0
Hát ebbõl az jön le, hogy a védelem eléggé nagy bajban volt többször, Butt védett egy-két nagyon. Viszont Robben odaver, a 3. gólnál hogy elküldte õket gyufáért! 😊 Gomez meg... Na mindegy.

antijuve
Látva ezt a Juve meccset, szívhatjuk a fogunkat h nem nálunk játszik Diego :S

ups and downs

antijuve
Kell is, mert eddig nem volt vmi nagy durranás a játék, de ahogy láttam az összefoglalóban, jól meg fogják egymást érteni 😊.

ups and downs

5w0rdf15h
Hát a Robben-Ribery páros elég durva lesz 😄

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

antijuve
Na végre!Így kell csinálni eeeee!😄.
Rafinha jó lenne még hátra, és akkor a széleken meg is oldódnának a gondok.Középen viszont télleg gyenge még a védelem. (sztem)

ups and downs