14177
- Ennyien nézik most a topikot!
-
#8113 Na ez elkerülte a figyelmemet....Benitez remélem csak vicc!!!
Hitzfeld meg ha jól tudom egészségügyi problémák miatt (az orvosa javasolta, hogy kerülje a stresszt) ment el tőlünk. -
#8112 hát 3 emberről beszéltek mint lehetséges edző
sammer,hitzfeld és benitez:D:D(na őt soha semmilyenkörülményekközött:DD:) -
#8111 Ők azért már az idényben korábban váltottak. Mondjuk nem akarok vitatkozni, lehet, hogy jót tenne a csapatnak, csak szerintem egyelőre nagy kérdés még az is, hogy ki jönne a helyére. -
#8110 nem tudom általában egy edzőváltás jót szokott tenni egy csapatnak szerintem
pl, most így hirtelen a pool,inter jutott eszembe de mindegy majd meglássuk ha már így döntött a vezetőség hogy maradhat lajos akkor hadd szóljon kell a 2.hely de kurvára!!! -
#8109 Nyilván úgy döntöttek, hogy van Gaal-nak mennie kell, de egy hirtelen edzőváltás több kárt okozna, mint hasznot. Ez egy érthető döntés, az megint csak más kérdés, hogy ez mikor illik/kell/érdemes közölni magával az edzővel és mikor a sajtóval. -
#8108 A buziság az, hogy 19 pont hátrányunk van a Dortmunddal szemben, kiestünk a német kupából...a BL-re egyelőre még nem is merek gondolni!
Ettől függetlenül én kedvelem Van Gaalt, de vannak iszonyatosan hülye húzásai! -
#8107 Van Gaal nyárig marad
eléggé buziság szerintem ez a döntés,most kiteszi a lelkét a bayernért,próbálja legalább a 2. helyet megszerezni,tegyük fel meg is lesz,és mégis elküldik nyáron eredménytől függetlenül... -
#8106 30 perc tárgyalás 4,5 óra póker:D:D közbe wiski szivar stb...:D::D -
#8105 mit lehet 5 órán keresztül tárgyalni? gondolom ebből 30 perc szakma,4,5 óra meg anyagi dolgok :) -
#8104 "A sajtóban megjelent információk alapján továbbra is Louis van Gaal marad az FC Bayern vezetőedzője. A Bild vasárnap este azt közölte, hogy a Bayern München vezérkara egy több, mint öt órán át tartó tárgyalást követően amellett döntött, hogy nem meneszti Louis van Gaalt. A hírt a klub részéről még senki sem erősítette meg, de nem is cáfolta. " Fc Bayernmunchen.hu
-
IXEMGabeo #8103 Hiddinket a Bayernbe!!! -
#8102 Sammer Klinsman szintű lenne.
nem hinném h jó választás lenne. -
#8101 Scholl sztem amúg is kiesne, mert még nincs is hozzá papírja (legalábbis ezt olvastam vhol).
-
#8100 En Sammer-re szavazok. Nagyon intelligens focista volt, azota sem volt ilyen szintu vedoje Nemetorszagnak. Edzokent pedig 2000-ben atvette a Dortmundot 2002-ben pedig bajnok lett veluk. 2004-2005-ben pedig a Stuttgart-tal lett azt hiszem 4.
Mellesleg Sammer Bajorfoldon lakik... :)
Schollt nagyon szerettem jatekosnak, de edzokent eleg harmatosat produkalt a Bayern 2-vel, igaz kezdo meg a srac. Bar Pep Guardiola is kezdo volt, mikor atvette a Barcat...hmm...
-
#8099 meg persze van Gaal-lal vagy nélküle is tovább lehet jutni adott esetben.
Nehéz dönteni, mert a bajnokságban már nincs túl sok idő h behozzuk azt az öt pontot. -
#8098 Semmire sincs garancia.van Gaal-lal vagy nélküle is ki lehet még esni.Csak ilyen meccsek előtt ritkán szoktak edzőt váltani.
-
Gabe18 #8097 Nem tudom VG-al mitől olyan biztos az a BL meccs? A csapat az elmúlt 3 meccsen olyan mélyre zuhant ahonnan én aztán semmi garanciát nem látok az Inter meccsre sem... -
#8096 hát h megy vagy marad gaal:)
ha onnan kiesünk tuti megy -
#8095 nemtom.egy BL negyeddöntőt azért nem dobnék csak úgy el. -
Dean Winchester #8094 OMG nem is tudtam h te bayern fan vagy xD -
#8093 Hát ha focista lennék akkor egy Kahn, Effenberg féle edző páros hallatán is menekülnék :))))))
Ott nem lenne kecmec az tuti. Bár azért a tokás holland barátunk se a rugalmasságáról híres. -
#8092 az inter meccs mégis mit bizonyítana????
mennénk max még egy kört a bl-ben, a bajnokság fontosabb a 2. vagy a 3.hely kell!!!! -
#8091 Várjunk még azért az elhamarkodott cserékkel :D.
Inter meccs előtt biztos nem lenne jó elküldeni. -
#8090 Hát ez az Inter meccs után ki is fog derülni h marad-e vagy megy... -
barcames #8089 jelentkezz edzőnek! -
#8088 na hát akkor van gaal húzhat a picsába és jöhet Scholl:D(másodedzőnek Kahn és Effenberg és nem is lenne lazsálás meg lófasz tili toli játék a meccseken:D:D)
gyorsan kéne lépni mert a végén még tényleg az El-be vagy még ott se indulhatnánk:SS:
-
#8087 Nekem is :) -
#8086 dolgozott már a Bayernnél az utánpótlásban és a második csapatot is irányította már.Szval elvileg edzősködik -
#8085 én is Schollra gondoltam :)
csak hát nem nagyon halottam róla hogy edzősködne
jó lenne még Kahn is:D:D -
#8084 Mehmet Scholl (persze csak vicceltem)
Kedvenc játékosom volt :D -
Gabe18 #8083 Hát emlegetés szinten felmerült Matthias Sammer. Volt már Bundesliga csapatnál, és játékosnak nagyszerű volt. Mondanám hogy előny hogy fiatal "új hullámos" edző, de pont egy ilyen nem rég már megdőlt nálunk Klinsmann személyében pedig mögötte ott volt egy VB bronz.
Szvsz legrosszabb eshetőség hogy Van Gaal-t kirúgják és ott marad edzőnek valamelyik segítője, akit már ő is ajánlgatott utódnak. Na az a szarnak egy pofon kategória lenne... -
#8082 mmint van Gaalt Badstubert -
#8081 Én már tavaly is dobtam vna :).Tény, elhamarkodottan.
De tavaly azért sose maradtunk le ennyire az elsőtől és oké h nem lesz meg a bajnokság, mert mindig nem lehet meg, de mostmár kezd a BL-hely is meleg lenni.Pláne ezek az idióta edzői húzások.Oké h kísérletezget, de lehetőleg ne egy tétmeccsen, vagy akkor már egy eldőlt tétmeccsen.
Amit írtam koraeste, hirtelen felindulásból volt, miután szembesültem az eredménnyel.Valóban nem biztos h egy edzőváltás nagyon jót tenne a csapatnak (anno Heynckes sem tudott csodát csinálni), de ha ez így megy tovább, annak nem lesz jó vége.
OFF: Müllert nem Hitzfeld tette be először?Viszont Badstubert tuti h ő hozta fel. -
#8080 Azé érdekes tavaly nem dobtátok volna kifele a csapattól, most h rossz szériába van a csapat rögtön.
Ki lenne jó, nem hinném h javulás lenne edzőváltásnál sztem csak szenvednénk tovább.
bár Gaal-t már sztem el fogják küldeni, bár én nem tenném.bizonyított már bajnokság meg már úgyis elment.
Bár h a nyomorék hannover megint nyert inkább idegesít mint h a bayern veszített. -
#8079 Kritikán aluli volt a mai meccsen amit nyújtottunk....
Én eddig nem voltam van Gaal ellen, igaz voltak necces húzásai de ő kísérletező jelleg. Ő fedezte fel pl Müllert is. De most már elég gáz lesz, hogy idén semmit nem nyerünk és a végén még BL-be se indulhatunk....
Szerintetek ki lenne ideális edzői posztra? Kit szeretnétek ha Gaal-nak mennie kell? -
#8078 na hát fantasztikus volt a mai teljesítmény is
örülhet a sok áldrukker mert így legalább érdekesebb lesz a bundesliga....
van gaal meg mehet a picsába
kraft meg mit csinált a 3. gólnál
azért ilyet:S -
#8077 van Gaal TAKARODJ !! -
Gabe18 #8076 Remélem Van Gaal egy óra múlva már "szabadon igazolható" lesz... -
tarko #8075 ezt nem hiszem el.ha nem leszünk ott jövőre a BL-ben...
közben Breno piros.fasza...szégyenszezon kinéz. -
IXEMGabeo #8074 3-1