Fc Bayern München

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

antijuve
Tudom, minket nem érinti, de azért nem semmi:
Wolfsburg-Hertha 1-5

ups and downs

Bercy
szopóág...
antijuve
Hát szerencsén volt ezzel a fordulóval, mert senki nem tudott nyerni aki megelõzhetett volna minket.

ups and downs

B0B0
Stuttgart Schalke Leverkusen a további fordulók ellenfelei. Most fog eldõlni. Kurva nehéz trió.

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

king82
Jó reggelt!

Sajna MU de kitudja lehet tovább jutunk. A mai forduló meg valami siralom volt. De menet közben 2:0-ra vezet a Dortmund. Ez legalább jó hír.

www.bundesliga.de www.kicker.de

Bercy
Ebben igazad van. Nem tudom miért kell egy 16-17 éves gyereket erõltetni ennyire...
Bercy
Jaaa kössz az infót akkor lehet csak be kell hangolnom 😄
Jobban köszönhetõ ez Van Gaal-nak,aki ezt a szerencsétlen Alaba-t,aki nem védõ,szélsõ védõként játszatja meccsek óta.Most kijött az eredménye...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Viszont aki eddig normál digi-s volt az automatikusan Digi+ -os lesz.Tehát ha te nem kéred külön hogy sima Digi-s legyél (mivel az egy olcsóbb csomag lesz),akkor ugyanúgy meg kéne legyen.

antijuve
Hát ez remek, sikerült elcseszni ezt a mecset.

ups and downs

Bercy
Alabanak köszönhetõen 2 perc alatt fordított 0-1 rõl a frankfurt...így már 2-1 nekik. Remek.
B0B0
Hát ha tovább megyünk, akkor a Lyon-Bordeaux ellen illene a döntõbe menni

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

Bercy
Nálunk (komló) tuti kivették és berakták egy digi+ csomagba, de lényegtelen.

Én örülök, hogy a manchestert kaptuk. Nagy rangadó lesz. Ellenük fel kell szívni magunkat és tovább menni 😊
Végülis a Fio-val aránylag könnyût húztunk elsõre,várható volt hogy végig nem lesz ilyen szerencsénk.
Egy jobb védelemmel azt mondanám nem esélytelen a dolog,de sajnos azzal ami van,fõleg az idegenbeli meccs elég kilátástalannak tûnik

antijuve
ismét 2001-et írnánk, jó is lenne.Ez egy klasszikus párosítás mindenesetre,

ups and downs

Mor3llo
Én azt mondom, hogy már hiányzott egy ilyen párosítás. Tisztelem a MU-t, de utálom😄
Hatalmas meccsek lesznek, persze csak ha a védelmünk össze tudja kapni magát...

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

djemba-djemba
engem is ez aggaszt leginkább...bassza meg... :S

antijuve
ráadásul megint hazai pályán kell kezdeni, a fene vigye el

ups and downs

antijuve
az az Arsenal-Barca párharc se lesz semmi 😄

ups and downs

antijuve
Ez nem túl örömteli...

ups and downs

B0B0
Fúú baszki, Manchester :I

djemba-djemba
Én az Arsenalnak örülnék. <#confused>

B0B0
Így van. Nem vették le, csak áttették más frekire.

Mellesleg tegnap streamen néztem a Fulham meccset (Gerának grat.). A stream olyan szép minõségû volt, mintha egy igazi TV-adást néztem volna (rá volt kötve a gép a TV-re), úgyhogy lassan már hidegen hagy a TV. persze a magyar kommentár néha nem rossz (kivéve, ha ilyen Lédererek vannak).

CSZKA valóban verhetõbb, mint egy Barca/MUFC kategória, de itt már nem lesz könnyû meccs.

Biztos kivették?Pár napja volt valami kavarás náluk és átrakták a Sport1-2-t máshová.Csak be kell állítani a tv-n.

antijuve
Utálom a Digit.Én úgy vok vele h Sport1-2 inkább, mint hogy Digi.

ups and downs

Bercy
Nincs is jobb annál, mint a digi sport. Nálunk most kivették a csomagból a sport1, sport2-õt de észre se vettem. Engem érdekel a BL és a bundesliga, ezeket meg nyomják a digin 😊
king82
Hát én max. a CSKA-t tudnám verhetõ ellenfélnek elképzelni. De csak egyet kell aludni és holnap majd kiderül.
(Lassan csak páran maradunk akik mindig hozzá szolnak a témákhoz.)
Kis magán jellegû: végre beköltöztünk és a Digi is a lakásban van úgy hogy most már nem csak a neten van Bundesliga hanem a TV-ben is nézhetem. Éljen a német bajnokság!!!

antijuve
Miért nem?Úgy tom itt már nincs ilyen összeférhetetlenség.
Névre az alábbiak közül lenne jó: Lyon,Bourdeaux,CSKA. De ellenük is nagyon nehéz lenne.

ups and downs

B0B0
Végre télleg reggel! 😊

Hát igen, itt már nincs könnyû ellenfél, talán egyedül a Bordeaux lóg ki a sorból, mégegyszer nem vernének meg. De azt hiszem velük nem kerülhetünk össze.

king82
Jó reggelt!

Hát a franc se tudja ki lenne jó a sorsoláson, de egy biztos, hogy most már nagyon nehéz lesz.
Várjuk a sorsolást és bízzunk a legjobbakba.

van egy olyan érzésem hogy visszavághatunk a tavalyi bl ért! már ha tudunk!
antijuve
Végül is igaz, de akkor is naa 😊).

ups and downs

B0B0
Inter? Simán. Idén eddig szeressük az olasz túrákat 😊

antijuve
Pénteken BL sorsolás.Újabb két csapat ismert: Inter és CSKA - utóbbival kiegyeznék, elõbbivel több szempontból sem 😊

ups and downs

antijuve
Nehezen ment.Néha mintha bealudna a csapat az ilyen ellenfelek ellen, aztán kaparhatnak, hogy meg tudják nyerni a meccset.

ups and downs

B0B0
Na bazz, ezt kibrusztoltuk, csak tudnám mi a faszt csináltunk az elsõ félidõben???

djemba-djemba
Sporting=Fiorentina...hááát sztem abszolút nincsenek egy súlycsoportban. A Fiorentina alapból erõsebb, másrészt taktikailag meg sokkal kifinomultabb, mint a Sporting. A német csapatoknak mindig kedveznek a portugál csapatok, mert a portugálok nem taktikáznak --> nyílt sisakkal elõre...Ellenben az olaszok nagyon nagy taktikusok és rendkívül kellemetlen ellenfél. Lásd, hogy kivették a két wingerünket a játékból Münchenben... Sokkal okosabb csapat a Fiorentina.

Lehetne onnan pár embert áthozni. Én a vBommelt simán odaadnám a Montolivoért. A Jovetics is nagyon ügyes és csak 20 éves...(!)

king82
Jó reggelt!

Na ebben teljesen egyet értünk. De most tekintsünk a jövõbe és készüljünk a hétvégi bajnokira.

B0B0
Pont ezt mondom, hogy a Fiorentina kb. Sporting (kösz a jav.) szintû csapat, de nem lett volna garancia a késõbbi továbbjutásra az sem, ha a firenzét szarrá verjük.

Mor3llo
Múltkor is dobtak 87 pontot a teniszlabdával a 3. negyedben<#idiota><#idiota>

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Bercy
Angol, angol egyre megy<#idiota>
Mor3llo
Sporting...😊

king82
Jó reggelt!

Na azt ne mond, hogy a Benfica összehasonlítható a Barcelonával. Ott meg minket aláztak szarrá. De lehetett volna kisebb is a különbség, ha jobb akkor a csapatunk. Szóval a Fiorentina most borsot tört a visszavágón az orrunk alá. Ez már jelzés értékû, hogy ha most majd egy erõsebb bajnokságból kapunk ellenfelet akkor a távozás hímes mezejére léphetünk.
De remélem szerencsénk lesz és menetelünk tovább.

B0B0
Sokat értünk azzal, hogy tavaly szarrá vertük a Benficát. Aztán...

hedonist
zsaf

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

djemba-djemba
Nem kell kongatni a vészharangot... kicsit túlforgod ezt az egészet. (sztem...)

A védelem ebben a formában viszont vékony....tény. Mindezek ellenére respect ALABA! Ügyes!

antijuve
Mindenképp javulni kell, de tavaly rekordkülönbséggel jutottunk tovább, és nem számított semmit.Ez a Fiorentina azért mégis csoportelsõ lett, nem olyan gyenge csapat.Mondjuk én sima továbbjutást tippeltem (de akkor mi is csúcsformában voltunk).

ups and downs

king82
Jó reggelt!

Én csak annyiba kommentálnám a dolgot, hogy kikaptunk és az idegenben lõtt gólok segítettek. Egy kicsit komolyabb ellenfél és sehol se vagyunk. Valamit sürgõsen csinálni kell ezzel a csapattal mert így nem lesz meg a következõ kör.
Na mindegy, most meg õrülni kell annak, hogy ez sikerült!

hedonist
szép volt, Robben faszentos kár,h elengedtük anno, amúgy remélem nekünk is sikerül fordítani jövõhéten.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

kikaptunk, van keresnivalónk a bl-ben és a bajnokság sem úszott el! <#vigyor2>