Fc Bayern München
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ups and downs
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
Sajna MU de kitudja lehet tovább jutunk. A mai forduló meg valami siralom volt. De menet közben 2:0-ra vezet a Dortmund. Ez legalább jó hír.
www.bundesliga.de www.kicker.de
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
Én örülök, hogy a manchestert kaptuk. Nagy rangadó lesz. Ellenük fel kell szívni magunkat és tovább menni 😊
Egy jobb védelemmel azt mondanám nem esélytelen a dolog,de sajnos azzal ami van,fõleg az idegenbeli meccs elég kilátástalannak tûnik
Hatalmas meccsek lesznek, persze csak ha a védelmünk össze tudja kapni magát...
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Mellesleg tegnap streamen néztem a Fulham meccset (Gerának grat.). A stream olyan szép minõségû volt, mintha egy igazi TV-adást néztem volna (rá volt kötve a gép a TV-re), úgyhogy lassan már hidegen hagy a TV. persze a magyar kommentár néha nem rossz (kivéve, ha ilyen Lédererek vannak).
CSZKA valóban verhetõbb, mint egy Barca/MUFC kategória, de itt már nem lesz könnyû meccs.
(Lassan csak páran maradunk akik mindig hozzá szolnak a témákhoz.)
Kis magán jellegû: végre beköltöztünk és a Digi is a lakásban van úgy hogy most már nem csak a neten van Bundesliga hanem a TV-ben is nézhetem. Éljen a német bajnokság!!!
Névre az alábbiak közül lenne jó: Lyon,Bourdeaux,CSKA. De ellenük is nagyon nehéz lenne.
ups and downs
Hát igen, itt már nincs könnyû ellenfél, talán egyedül a Bordeaux lóg ki a sorból, mégegyszer nem vernének meg. De azt hiszem velük nem kerülhetünk össze.
Hát a franc se tudja ki lenne jó a sorsoláson, de egy biztos, hogy most már nagyon nehéz lesz.
Várjuk a sorsolást és bízzunk a legjobbakba.
ups and downs
ups and downs
Lehetne onnan pár embert áthozni. Én a vBommelt simán odaadnám a Montolivoért. A Jovetics is nagyon ügyes és csak 20 éves...(!)
Na ebben teljesen egyet értünk. De most tekintsünk a jövõbe és készüljünk a hétvégi bajnokira.
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Na azt ne mond, hogy a Benfica összehasonlítható a Barcelonával. Ott meg minket aláztak szarrá. De lehetett volna kisebb is a különbség, ha jobb akkor a csapatunk. Szóval a Fiorentina most borsot tört a visszavágón az orrunk alá. Ez már jelzés értékû, hogy ha most majd egy erõsebb bajnokságból kapunk ellenfelet akkor a távozás hímes mezejére léphetünk.
De remélem szerencsénk lesz és menetelünk tovább.
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
A védelem ebben a formában viszont vékony....tény. Mindezek ellenére respect ALABA! Ügyes!
ups and downs
Én csak annyiba kommentálnám a dolgot, hogy kikaptunk és az idegenben lõtt gólok segítettek. Egy kicsit komolyabb ellenfél és sehol se vagyunk. Valamit sürgõsen csinálni kell ezzel a csapattal mert így nem lesz meg a következõ kör.
Na mindegy, most meg õrülni kell annak, hogy ez sikerült!
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!