14177
- Ennyien nézik most a topikot!
-
#8153 lehet.De ma az oroszlánrészt mi vállaltuk - az Inter sikeréből.
Breno is mit bénázott a 3. gól előtt.Borzalmas.Ilyen védelemmel aztán álmodozhatunk mi BL-ről. -
#8152 Megnyertük az internek a pontos kifejezés...
áá de má lexarom felőlem aztán ott végeznek a bajnokságba ahol oszt kész szart nem érdekel egy ilyen kiesés után ahol -
IXEMGabeo #8151 nagyon pipa vagyok, mert a Bayern jobb is volt, de egyben el is baszták...
ezért vagyok mérges néha, hogy Eto átigazolt...oroszlán rtészt vállalt az Internél -
#8150 Ezt mi basztuk el...nem az Inter nyerte meg... -
#8149 még sok van hátra sajnos
mindenesetre kurvára bízom a 2.vagy a 3.helyben
hátha az legalább meglesz aztán lehetne igazolni is
1 középső védő tuti kéne vagy kettő -
#8148 de létezik bosszantóbb. úgy hívják h tavaly MU- Bayern. -
Gabe18 #8147 Senkit nem érdekel mennyi lehetett volna. Az számít mennyi lett.
Ki...ott bohócok vagyunk, rajtunk röhöghet egész európa.
Van Gaal-t már a következő edzés előtt úgy kéne kirúgni hogy a határig száll. Mit csinált ezzel a csapattal megint a szünetben? -
#8146 Luzer Fc a mocskos kurva eletbe...
Takarodjon innen az osszes szarhazi holland a retkes faszba a tokassal az elen...szanalmas barom...
Ezt a langyos bamba, mazsas Breno-t meg Eto'o agyondolgozza testtel...ah ilyen nincs
Ja, es igen ez a meccs az egesz szezon keresztmetszete...csak legyen mar vege ennek a remalomnak... -
#8145 Ez egyszerűen hihtetlen.Még ha egy jobban játszó csapattól esünk ki, de neeeem.Ezt úgy ahogy van a Bayern München szórakozta el, főleg ma este.Internek volt három kapuralövése??Kéész...Ennél bosszantóbb dolog nem nagyon létezik a fociban.
Amúgy az egész szezont jellemezte ez a meccs: ellinkeskedjük a meccseket, az utolsó percekben meg már teperhetünk a jobb eredmény után - ami általában nem jön össze.Nem is tudom mit lepődök meg ezen már. -
Neoncsoves #8144 igen 1-2 önzözésnél fogtam a fejemet, de nagyon szép helyzeteket alakítottatok ki... gólok is jók voltak. helyzetkihasználáson dolgozni kell egy kicsit és jó. Robben megint ki fog dőlni 1 hónapra szerintem. -
Dean Winchester #8143 gomez a végén főleg , lepasszolja akkor rég 3-2 valószínű de nem kellett volna cseleznie össze-vissza -.- -
Dean Winchester #8142 retek internek 5-1re kellett volna szopnia
lőttek egy fasza lesgólt
a bayern meg 2 szép gólt +3 kurva nagy ziccer
+ kapufa
ez a mák, de annyira utálom az intert komolyan,hogy rohadjanak meg ,szívből kívánom h köv. körben lesz egy barca-inter párharc azt szépen kiszopnak -
#8141 hát aki ennyi ziccert ki hagy mint mi és ennyit önzösködik az mindent érdemel de hogy továbbjutást nem az tuti:S: -
Neoncsoves #8140 szépen játszottatok, megérdemeltétek volna a továbbjutást. Internél inkább ne beszéljünk fociról, végig ezt a gagyi alibi-bunkerfocit tolták :( -
#8139 SZERENCSÉTLENSÉG NETOVÁBBJA A CSAPAT!!!
Ezt a továbbjutást elbukni, amikor 5öt lehetett volna vágni az első félidőben.BASSZÁK MEG!És még mi idegeskedjünk...
-
#8138 na innen szartam le h hol végez a bayern az se érdekel ha nem itt be a bl be... -
#8137 csicska szarlámák.... -
#8136 tudtam
teljesen megérdemeltük
helyzetkihasználás kibaszott nagy 0!!!!! -
#8135 Ekkora szarládákat.... -
#8134 önzőség megint...S::Shihetetlen -
#8133 nagyon necces lesz ez így......:S:S
riberynek meg ezek a kamu cselei..ááá.... -
#8132 faxa Robben megint megsérült...:( -
IXEMGabeo #8131 és tessék...Ribery helyzete volt nagy -
#8130 Hát abból a sok ziccerből egy be mehetett volna legalább, akkor már nem kéne aggódni:) -
Dean Winchester #8129 a bayern ugy játszik mintha kéne még1 gól a továbbbjutáshoz :D az inter meg ugy mintha bőven tj-ra állnának :D szép is lett volna ha a 46.percben bemegy azt 3-1 :)
bár ribery és gomez helyzeténél fogtam a fejem...
hajrá bayern -
#8128 az mi volt ott:D -
#8127 -
#8126 Na azé:) -
#8125 nice goal -
#8124 Utálom az olasz focit, remélem ti juttok tovább. :) -
Neoncsoves #8123 Hajrá Bayern! Jobban tetszik a német foci mint az olasz, így kívánom hogy ti jussatok tovább! :) -
#8122 Na ma lesz a nagy meccs, reméelm megrúgjuk a hamburg elleni meccs felét oszt akkor meg van oldva:) -
Dean Winchester #8121 -
#8120 Bayern München-Hamburg 6-0
-
Dean Winchester #8119 összefoglalót valaki nyomhatna (mármint vid):D -
#8118 Ez a 6:0-ás győzelem nagyon szép volt. Kellett már.
Remélem kedden is hasonlóan boldogak leszünk az inter meccs után. -
#8117 Kiütés -
#8116 15.30 Bayern München-Hamburg
magyar tv nem adja élőben
streamek:
http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t=76&mforum=stream -
#8115 Na ez a köztes megoldás.
Legyen meg a harmadik hely azt csá. -
tarko #8114 tényleg elég szemét húzás.
tavalyi szezon teljesen elfelejtve az idei gyenge teljesítmény miatt, ami egyébként nem csak van Gaal hibája, hanem Hoene$-ék átigazolási politikájának is.
mondjuk amit Lajos a posztokkal szarakodik, az tényleg fájdalmas.
én tavaly májusban egy évtizedes Gaal érában gondolkodtam:D talán jobb lesz egy 2 éves...mindenesetre az új edzőre nagyon kíváncsi vagyok.