Fc Bayern München

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Thx😊

★ 汤姆 李

antijuve
gratula hozzá

ups and downs

Nyertem-nyertem,pénzt is egyebet is😄D<#worship>
Jó meccs volt és kikapott MU<#worship>

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

antijuve
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ NEMIGAZ!!!! 😄DD

ups and downs

Fabio Capello
hoztátok, mitakarsz XD

jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
GOOOOL

antijuve
Ez nem igaz.Ezt a meccset hozhattuk volna...

ups and downs

ferguson: lágy edzést tervezett mára!
az összes lövéseket mind a kapus kezébe rúgtuk egy két kivétellel és ez a sok szar beívelés!
most megint szögletnél középen 3om fehér mezes tök üresen!
limperatore
most lenne még robben meg schweini is ..

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

limperatore
ez a bayern lefocizza az mu-t

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

jó de úgy lett volna esély az old traffordon ha itthon nem kapunk gólt!
Jóóó,végre már gól.De mennyit kellett várni rá és de éreztem az egyenlítést.
Gyerünk még 1-et,gyõzzetek

antijuve
TOOOOOOR! 😊) szerencsés volt ez is

ups and downs

antijuve
Helyzetek alapján azért már lõhettünk volna minimum 2 gólt.Szerintem annyira nem játszik rosszul a csapat.

ups and downs

antijuve
Így van.De szerintem egy döntetlenre jók lehetünk.Nagyon sajnálhatjuk ezt a gólt: felesleges szabálytalankodás, sorfal belecsúsztat, védõ elcsúszik - egy hatalmas szerencsétlenség volt az egész.

ups and downs

már 2-1 lehetne olic mekkora helyzetet hagyott ki, csak bele kellett volna tennie a lábát mint rooney

a csatárok nem tudnak gólt lõni a védelem meg szart sem ér!
behúzódtak az angolok van egy két helyzetük és az mind gólveszélyesek! nem mint a mieink!

riberynek meg igaza van egyedül nem tud csinálni semmit!
Gyakorlatilag 2 perc alatt mindent bemutattunk ami miatt nincs esélyünk.Szétesõ védelemmel,hasraesõ Demichelisel,stb...
Aztán aránylag összekapartuk magunkat.Egy-két helyzetünk is volt,de hát a védelmet akkor kavarják meg az angolok amikor tetszik.
Amit bánhatunk hogy a 36. percben gyakorlatilag egy gólt elvettek mert Olic visszafejese teljesen szabályos volt,és utána már nem tudom kihez került,de ~14 méterrõl gyakorlatilag a kapussal állt volna szembe.
Ja meg az is kiderült hogy Ribery nem ide való.Játszana õ ha lenne kivel.De a többiek szerencsétlenkedése 30-35 perc után ma is elvette a kedvét,amit nem is csodálok.
Még egyet szerintem tuti kapunk,meg talán egyet be is tuszkolunk,ugy hogy ilyen 0-2,1-2 véget várok az elsõ 45 perc után.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

antijuve
hazai pályán illene

ups and downs

Fabio Capello
gyerünk gyerekek, egy gólt minimum elvárok tõletek!

antijuve
Ilyen nincs...hogy lehet ilyen gólt kapni????????

ups and downs

antijuve
Na akkor nézzük!Hajrá Bayern!!! 😊

ups and downs

Magic Boy
A KEZDÕCSAPATOK
BAYERN MÜNCHEN (német)–MANCHESTER UNITED (angol)
BAYERN MÜNCHEN: Butt – Lahm, Van Buyten, Demichelis, Badstuber – Hamit Altintop, Van Bommel, Pranjic, Ribéry – Müller, Olic.

MANCHESTER UNITED: Van der Sar – G. Neville, R. Ferdinand, Vidics, Evra – Carrick, Scholes – Fletcher, Pak Dzsi Szung, Nani – Rooney.

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

antijuve
Robben nem lesz...

ups and downs

minimize
hiába vagyok PL-fan, ma este Hajrá Bayern!

No one can stop Death!

Mor3llo
Talán annyit, hogy hajrá Bayern, és basszuk szét a tehenészeket😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

king82
Jó reggelt!

Na én már nem is merek semmit hozzá fûzni ezekhez a magasröptû dumákhoz!

www.bundesliga.de www.kicker.de

antijuve
Legyen igazatok!

ups and downs

Bercy
Meg mi is azért tõlük, de ma elverjük õket, nem kérdés 😊
B0B0
A Fiorentina ellen mindenki arról kiabált, hogy a Bayern micsoda formában van, a Fio meg leszállóágban, aztán mégsem lett olyan sima, úgyhogy maradjunk annyiban, hogy tökmindegy mi van épp a bajnokságban, ráadásul a MU tart tõlünk.

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

djemba-djemba
Meister der Schmerzen... <#eplus2>

Mor3llo
viiiiiier minuten meisteeeeeeeeer😄DD

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Bercy
Csak egy hatalmas "lendületváltás" jelenthet jó eredményt az Mu ellen.
Ha ilyen szintem játszunk tovább akkor meg hatalmas zakó...
Én bizakodok, remélem nem hiába. Holnap este sok minden eldõl.
A Schalke bajnok lesz, nem kérdés... Meister der Herzen! <#hehe>

djemba-djemba
így van, ha olyan formában lennénk, mint a juve elleni meccs után...hát akkor megmondom õszintén csakis 1 csapat ellen félteném a csapatot, és az nem a manu, hanem a barca... 😊 pedig akkor ribery is sérült volt és robben sem játszott... Attól a formától fényévekre vagyunk...sajnos

antijuve
Én is tartok tõle, hogy a továbbjutás már kedden el fog dõlni.És nem a Bayern javára.Volt egy nagyon jó periódusa a csapatnak a Juve meccs után, de aztán megint erõs visszaesés, most meg lassan ott tartunk, mint szezon elején.
Az igazolások se nagyon jöttek be, leszámítva Robbent.Se Pranjic, se Braafheid se Tymoschuk nem nyújt valami kiemelkedõt.Persze túl sokszor nem is játszanak, de ez se lehet véletlen.
Ami a bajnokságot illeti: furcsa lenne, ha a Schalke megelõzné a Bayernt (amire van esély), mert a kupameccs alapján...hát hogy is mondjam...elég gyengék voltak.Persze az csak 1 meccs

ups and downs

djemba-djemba
ha az MU ellen kinyalunk olyan csúnyán, mint tavaly a barca ellen, akkor sajnos azt kell mondjam, h semmit nem fejlõdtünk tavalyhoz képest... 😞 a bajnokságot nagyon könnyen elbveszíthetjük a schalke ellen, mert azok rohadtul nincsenek leterhelve, mivel nemzetközi porondon nincsenek ott, kupadöntõt nem kell játszaniuk és sztem gyengébb csapatokkal játszanak az elkövetkezõ fordulókban, mint a bayern. Gelsenkirchenben pedig tuti, hogy nem fogunk nyerni 😞 játszunk egy x-et és marad az Abstand a Schalkehoz... ne így legyen!

Most is fenntartom azt a véleményem, hogy ez a keret vékony...egyszerûen nem tudtunk egy zé robertot és egy lúcio-t pótolni:
- nincs klasszis belsõ védõnk többé
- nincs egy olyan mozgékony kreatív belsõ kp-unk, mint zé...
- schweini nagyon jól játszik a posztján, de mellé, ill. inkább elé kellene egy diego szintû irányító.
- idehozott vG is ilyen holland sztárokat,de ezek harmatosak a bundesliga-ban...Braafheid, Pranjic...vékony...
- ha nem lenne Robben és Ribery, a Bayern egy szürke középcsapat lenne, nem több

Na jó nem negatívoskodok és panaszkodok tovább!

Hajrá Bayern!

Bercy
Hát ha az MU ellen is úgy játszunk mint ma a stuttgart ellen akkor azt hiszem csúnyán kitömnek.
Én még bízok a csapatban és remélem, hogy most jön egy olyan feltámadás mint annó a juve ellen.
king82
Jó reggelt! (Legyen min rágódni a szokásos emberkéknek)

Na látom mindenkinek elakadt a lélegzete, de én most megtöröm a csendet. Igen mindenki jól látta sikerült kikapnunk 1:2-re hazai pályán. Most pedig vissza csúsztunk a második helyre, mert a Schalke eddig 2:0-ra vezet. Hát remélem ez nem azt mutatja, hogy fog elúszni a bajnokság.
De az biztos ez a teljesítmény kevés lesz. Most egy kicsit a jövõbe is tekintek így kimerem jelenteni a csapatot jövõre fel kel tölteni játékosokkal és egy kicsikét át is kell majd szervezni. Na de ez még olyan messze van, hogy nem sokára itt is lesz.
Gyûjtsünk valahonnan pozitív energiát és várjuk optimistán a BL-t. Bár én ezt a mérkõzést is így vártam. Bár kitudja jön az MU és megalázzuk õket az elsõ meccsen. (Bár azért ezt kötve hiszem.)

Szóval zárásként: Hajrá bõrgatyasók!!!

antijuve
Uccsó mondat rlz 😄D

Nehéz a Schalke ellen játszani, de szerintem megvoltak a lehetõségek, hogy már a rendes játékidõben gólt v gólokat lõjön a Bayern, csak kihagytuk õket.Robben gólja fantasztikus volt, ahogy elment a szélen.

ups and downs

king82
Jó reggelt!

Na csak annyi, hogy a tegnapi mérkõzésen megmutatkozott, hogy egy stabil védelmet nem igazán tudunk feltörni. Na de nyertünk és most ez a fontos. De, hogy megint a Robben bácsi húzott ki minket a szarból. Valamit csinálnunk kell mert így nem lesz meg a bajnokság a BL tovább jutás meg csak nagyon távoli állom marad.
Viszont a Schalke mennyire nem akart focizni az hihetetlen. Nem is értem meg Magath, hogy bírta így kiengedni ezt a csapatot a pályára.

Most viszont koncentráljunk a hétvégi fordulóra ahol Stuttgart látogat hozzánk. Jó lenne ha hozná Lehmann azt a szokásos szerencsétlen formáját, így megkönnyítõné a 3 pont begyüstéjét.

djemba-djemba
Hja...kegyetlen favágó csapat amúgy...
Kaphattak volna még...

antijuve
Szerintem a Schalke olcsón megúszta ezt a meccset.

ups and downs

djemba-djemba
Gyõzelem!!! Robben... <#taps>

antijuve
ez a Schalke elég vicces.Hazai pályán ezt játszani...

ups and downs

antijuve
Azért a BL-t se kéne feladni, ha már továbbmentünk a Firenze ellen

ups and downs

king82
Jó reggelt!

Na most kell felkötni a gatyánkat a következõ 3 fordulót hozni kell a bajnokságban. Ja és jó lenne ha a Schalke és a Leverkusen nem bírna egymással egy kellemes X minket hajtana elõre. De hát legyünk õszinték csak Robbenre nem lehet építeni egy csapatot és most nincs más húzó emberünk. Felmerül a kérdés is, hogy a BL mennyi energiát szipkáz el a bajnokságtól. Most a csapat ellen beszélek, de ha kikapnánk az elsõ meccsen akkor talán a bajnokságra figyelnének jobban.
A Herthának meg nagy gratula végre úgy fociztak ahogy illik.

B0B0
Jaja, este odanéztem 0:2-nél. Érdekes.

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!