Fc Bayern München
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
★ 汤姆 李
Jó meccs volt és kikapott MU<#worship>#worship>
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Gyerünk még 1-et,gyõzzetek
★ 汤姆 李
ups and downs
ups and downs
a csatárok nem tudnak gólt lõni a védelem meg szart sem ér!
behúzódtak az angolok van egy két helyzetük és az mind gólveszélyesek! nem mint a mieink!
riberynek meg igaza van egyedül nem tud csinálni semmit!
Aztán aránylag összekapartuk magunkat.Egy-két helyzetünk is volt,de hát a védelmet akkor kavarják meg az angolok amikor tetszik.
Amit bánhatunk hogy a 36. percben gyakorlatilag egy gólt elvettek mert Olic visszafejese teljesen szabályos volt,és utána már nem tudom kihez került,de ~14 méterrõl gyakorlatilag a kapussal állt volna szembe.
Ja meg az is kiderült hogy Ribery nem ide való.Játszana õ ha lenne kivel.De a többiek szerencsétlenkedése 30-35 perc után ma is elvette a kedvét,amit nem is csodálok.
Még egyet szerintem tuti kapunk,meg talán egyet be is tuszkolunk,ugy hogy ilyen 0-2,1-2 véget várok az elsõ 45 perc után.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
BAYERN MÜNCHEN (német)–MANCHESTER UNITED (angol)
BAYERN MÜNCHEN: Butt – Lahm, Van Buyten, Demichelis, Badstuber – Hamit Altintop, Van Bommel, Pranjic, Ribéry – Müller, Olic.
MANCHESTER UNITED: Van der Sar – G. Neville, R. Ferdinand, Vidics, Evra – Carrick, Scholes – Fletcher, Pak Dzsi Szung, Nani – Rooney.
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Na én már nem is merek semmit hozzá fûzni ezekhez a magasröptû dumákhoz!
www.bundesliga.de www.kicker.de
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Ha ilyen szintem játszunk tovább akkor meg hatalmas zakó...
Én bizakodok, remélem nem hiába. Holnap este sok minden eldõl.
Az igazolások se nagyon jöttek be, leszámítva Robbent.Se Pranjic, se Braafheid se Tymoschuk nem nyújt valami kiemelkedõt.Persze túl sokszor nem is játszanak, de ez se lehet véletlen.
Ami a bajnokságot illeti: furcsa lenne, ha a Schalke megelõzné a Bayernt (amire van esély), mert a kupameccs alapján...hát hogy is mondjam...elég gyengék voltak.Persze az csak 1 meccs
ups and downs
Most is fenntartom azt a véleményem, hogy ez a keret vékony...egyszerûen nem tudtunk egy zé robertot és egy lúcio-t pótolni:
- nincs klasszis belsõ védõnk többé
- nincs egy olyan mozgékony kreatív belsõ kp-unk, mint zé...
- schweini nagyon jól játszik a posztján, de mellé, ill. inkább elé kellene egy diego szintû irányító.
- idehozott vG is ilyen holland sztárokat,de ezek harmatosak a bundesliga-ban...Braafheid, Pranjic...vékony...
- ha nem lenne Robben és Ribery, a Bayern egy szürke középcsapat lenne, nem több
Na jó nem negatívoskodok és panaszkodok tovább!
Hajrá Bayern!
Én még bízok a csapatban és remélem, hogy most jön egy olyan feltámadás mint annó a juve ellen.
Na látom mindenkinek elakadt a lélegzete, de én most megtöröm a csendet. Igen mindenki jól látta sikerült kikapnunk 1:2-re hazai pályán. Most pedig vissza csúsztunk a második helyre, mert a Schalke eddig 2:0-ra vezet. Hát remélem ez nem azt mutatja, hogy fog elúszni a bajnokság.
De az biztos ez a teljesítmény kevés lesz. Most egy kicsit a jövõbe is tekintek így kimerem jelenteni a csapatot jövõre fel kel tölteni játékosokkal és egy kicsikét át is kell majd szervezni. Na de ez még olyan messze van, hogy nem sokára itt is lesz.
Gyûjtsünk valahonnan pozitív energiát és várjuk optimistán a BL-t. Bár én ezt a mérkõzést is így vártam. Bár kitudja jön az MU és megalázzuk õket az elsõ meccsen. (Bár azért ezt kötve hiszem.)
Szóval zárásként: Hajrá bõrgatyasók!!!
Nehéz a Schalke ellen játszani, de szerintem megvoltak a lehetõségek, hogy már a rendes játékidõben gólt v gólokat lõjön a Bayern, csak kihagytuk õket.Robben gólja fantasztikus volt, ahogy elment a szélen.
ups and downs
Na csak annyi, hogy a tegnapi mérkõzésen megmutatkozott, hogy egy stabil védelmet nem igazán tudunk feltörni. Na de nyertünk és most ez a fontos. De, hogy megint a Robben bácsi húzott ki minket a szarból. Valamit csinálnunk kell mert így nem lesz meg a bajnokság a BL tovább jutás meg csak nagyon távoli állom marad.
Viszont a Schalke mennyire nem akart focizni az hihetetlen. Nem is értem meg Magath, hogy bírta így kiengedni ezt a csapatot a pályára.
Most viszont koncentráljunk a hétvégi fordulóra ahol Stuttgart látogat hozzánk. Jó lenne ha hozná Lehmann azt a szokásos szerencsétlen formáját, így megkönnyítõné a 3 pont begyüstéjét.
Na most kell felkötni a gatyánkat a következõ 3 fordulót hozni kell a bajnokságban. Ja és jó lenne ha a Schalke és a Leverkusen nem bírna egymással egy kellemes X minket hajtana elõre. De hát legyünk õszinték csak Robbenre nem lehet építeni egy csapatot és most nincs más húzó emberünk. Felmerül a kérdés is, hogy a BL mennyi energiát szipkáz el a bajnokságtól. Most a csapat ellen beszélek, de ha kikapnánk az elsõ meccsen akkor talán a bajnokságra figyelnének jobban.
A Herthának meg nagy gratula végre úgy fociztak ahogy illik.