Fc Bayern München

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

antijuve
Fontos a bajnokság is, hogy a fenébe ne lenne az.Csak BL-t már régebb óta nem nyert a csapat.

ups and downs

king82
Jó reggelt!

A bajnokság igen is mindig fontos! A BL meg a pénzt hozza! Ha az egyiket vagy a másikat ellazsáljunk, de fõleg a bajnokit akkor egy idõ után szaros kis közép csapat lesz belõlünk, mert nem lesz se játékos se szponzor se semmi. Amúgy meg nem szégyen egy bajnoki serleg meg egy német kupa gyõzelem se. És azért legyünk tisztába azzal ha nem leszünk a top 3-ban akkor nincs BL indulás!
Na de ezt csak én gondolom így.

www.bundesliga.de www.kicker.de

B0B0
Viszont Robben és Böjten is játszhat holnap! 😉

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

Murder3
Engem már rég nem érdekel a bajnokság ha nem nyerünk bl-t akkot semmi eredményünk nincs.
Ribery nélkül meg még ennél is szürkébb lenne a csapat.

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

sompibug
Kemény meccs lesz szerdán! Szépen készültök rá!!!

djemba-djemba
le a kalappal! nagyon tud küzdeni ez a csapat! <#eljen>

elsõ hely a bajnokságban, döntõ a kupában és elõny a bl-ben! <#buck>

KELLEMES HÚSVÉTOT MINDEKINEK! <#pias>

antijuve
grat grat!
Már csak a Schalke maradt ellenfélnek a bajnokságban.

ups and downs

B0B0
Grat a csapatnak, elképesztõ, mit mûveltünk a 2. félidõben!

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

Bercy
nyertünk. elsõ hely ismét!
antijuve
15 perce kicsit jobban álltunk.

ups and downs

B0B0
Bazzeg, fasztabajkó Altintop!!!

antijuve
ajajj, Kurányi..1-2

ups and downs

antijuve
Srácok, két perc alatt eldõlt a meccs?Azért még nincs vége, és Frankfurtban is a végén buktuk, de ez elég biztató eredmény 😊

ups and downs

B0B0
Eddig jó! 😊

king82
Jó reggelt!

Már csak egy kis idõ és kezdõdik a rangadó!

king82
Jó reggelt!

Bár egy ideje nem sikerült ide írnom, na de most elmondom a gondolataimat. Elõször is hála az istennek nyerünk az MU ellen még ha az elején nem is úgy tûnt, hogy ez összejöhet. Viszont egy biztos Riberyt amíg jó pénzt kapunk érte el kéne adni. Szerintem nem nekünk való játékos. A hétvégi meccs meg igen fontos lesz, de remélem ami a kupában megmutatkozott különbség azt most a 90 percben gólra váltjuk. Bár az is biztos most valami meglepit kell elõhúznunk. Biztos vagyok benne Magath amit eddig kitanulmányozott belõlünk azt mind a játékosok fejébe veri.
Most az a lényeg nyerjünk és a bajnokság meglegyen. A BL meg majd alakul, ha összejön a visszavágó boldogok leszünk, de ha nem akkor se fogunk keseregni mert mindent megtettünk.

antijuve
Höhh, érdekes 😊)
Szerintem a forduló után már a Bayern lesz az elsõ megint 😊

ups and downs

B0B0

B0B0
Csatlakozom, kell végre egy potenciállal rendelkezõ Anglia a VB-n!

Matthew Prosac
No, ez az intelligens hozzáállás <#eljen>

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Bercy
Én inkább mielöbbi gyógyulást kívánok neki.
Matthew Prosac
Azért olyan nagyon nem vagyok optimista - ti viszont (Bayern-fanok) örülhettek e kép láttán:

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Magic Boy
Hivatalosan még nem jelentették be, hogy Rooney mennyit hagy ki csak a pletykalapok találgatnak.

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

antijuve
Meg tudom érteni 😊
Ahogy olvasni lehetett, Rooney 2-4 hetet is kihagyhat, így sanszos, hogy szerdán nem fog játszani.

ups and downs

Mor3llo
Hatalmas volt, de én csak ma tudtam meghallgatni...valahogy az Olic gólja utáni másodpercek mással teltek, és nem igazán figyeltem már a TV-re😄DD
Vicces, hogy utána olvastam a fórumokat, és mondják h remélik h Rooney nem tud játszani a sérülése miatt a visszavágón? Gondoltam magamban, mivan? Milyen sérülés, semmi baja nemvolt😄 aztán nézem az ismétléseket, és akkor látom h Gomez megindulásánál sérült le, csak kissé elvakultan néztem a meccset<#idiota>

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

antijuve
"Sziasztok.

Aki nézte a tegnap esti közvetítést a TV2 -n az nyílván hallotta az azóta már híressé vált bekiabálást hogy "Van Isten"😄 Erre reagálva a bõrgatya.hu felajánlott egy lehetõséget. Íme:

A Bõrgatya.hu - a magyar Bayern portál örömmel venné azon személy jelentkezését (vagy olyanét aki ismeri), aki az emlékezetes MU elleni keddi BL meccs végén élõ adásban kiabálta be, hogy "Van Isten!" Oldalunk egy interjú lehetõséget ajánlana fel a nevezetes Bayern-fannak!

bõrgatya.hu"

😄

ups and downs

antijuve
<#eljen><#eljen>

ups and downs

Magic Boy
Gratulálok jobbak voltatok.

A visszavágón meg gyõzzön a jobb.

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

limperatore
3 divatcsapatodból lehet egy se megy ér az elõdöntõbe? 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

djemba-djemba
GTG egy dilettáns fasz, aki a divatcsapatok seggét nyalja...meg is volt makkanva a meccs után a barom!

Végre hajdú B. kikürtölte a világnak a sok gazdag angol csapat anyagi hátterét...megfulladnak az adósságukban...ez a járható út...?

meg is ragadom az alkalmat és beírom hogy NAGYON unalmas már a sok pesszimista hozzászólás amit itt pár ember produkál egy egy fontosabb meccs elõtt... mikor vesszük már észre hogy egy-egy bundesliga meccsen nyújtott produkciónk nem mérvadó? láthattuk, ha igazán akar a csapat, Robben NÉLKÜL is legyõzi a világ egyik legjobb klubcsapatát!

amúgy csak nekem tûnt fel a TV2 mennyire lenéz minket?

B0B0
Gyerekek! Ez nagyon jó eredmény a MU ellen, én csak az utsó 20 percre értem haza ezért látom rózsaszínebben a világot, de ha kint lövünk 1 gólt, akkor nagyon nagy sanszunk lesz továbbmenni, fõleg úgy, hogy Robben és Schweini is ott lesz!!! Királyok voltunk, este fél 11-kori üvöltés rulz! 😊

antijuve
addig is, ami biztos: az elõny itt 😛 😊

ups and downs

Mor3llo
Mint eddig oly sokszor...khm😊

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Mor3llo
Gondoltad volna 20.30perckor, hogy ilyen meccset produkálunk, szedett-vedett középpályával? Persze bajor drukkerként bíztam a dologban, de nem gondoltam volna...

DONGUBA
Bejottok az almok szinhazaba es csak almodoztok a tovabbjutasrol majd😊

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

csak nem hazai pályán! és úgy egészen más!
Mor3llo
FC BAYERN FOREVER NUMBER ONE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
EXTÁZIS GYEREKEK, EXTÁZIS!!!
Tudom lesz egy visszavágó...Robbennel, Schweinivel, Gomezzel😄DD
És lehet Rooney nélkül.
Most mondjam azt, hogy ilyen küzdeni tudással: bizakodó vagyok?

antijuve
Csak mondtam, hogy jó lenne 😊.Tom, hogy ezzel a 2-1gyel nem esett ki a MU 😊.

ups and downs

Freedom88
várjuk ki a végét, nem lesz egy egyszerü meccs. Az MU-nak elég az 1 gól is, amit nem olyan nehéz összehozni ennél a védelemnél. Biztosan támadóbb felállásban lép majd fel a hazai csapat, mint most tette.

T.T.

antijuve
*ha

ups and downs

antijuve
Sorsoláskor azt írtam, jó lenne, ha megint 2001-et írnánk.Nos, akkor 2-1 lett Münchenben (igaz, az a második meccs volt ugye).Jó lenne egy ugyanolyan eredmény születne jöv.szerdán, mint akkor 😊)

ups and downs

DAFFANGER
Szép volt!

EasyNote LJ75 Intel@Core i5 processor 430M,6 GB Memory,500 GB HDD,ATI Radeon HD 5650 Graphics 1 GB,19\" HD+LED LCD Packard Bell.HDMI Multi Card.

antijuve
Sajna nem egyedülálló eset volt ez a mai...

ups and downs

antijuve
Valami ilyesmit gondolok én is.a MU-nak is voltak lehetõségei, de a helyzetek alapján szerintem ez az 1 gólos gyõzelem megérdemelt.A csapat összekapta magát (fõleg a második félidõre).Ez a MU jelenleg Európa egyik élcsapata - az elmúlt két év alapján mindenképp - legyõzni egy fontos tétmeccsen mindig szép eredmény.Büszkék lehetünk a csapatunkra 😊

ups and downs

Freedom88
védelem nem állt a helyzet magaslatán.

T.T.

A végén azon gondolkodtam hogy jó ez az 1-1 az elõzetesek után,de a fenébe,csak volt egy kis esélyünk a gyõzelemre a 2. félidõ helyzetei alapján.De ott volt a MU kapufa,végülis reális az x.
De aztán csak felénk billent a mérleg. 😊 És úgy lett 2-1 végül hogy bár kétségtelenül lehetett volna fordítva is,de a mi gyõzelmünk sem mondható igazságtalannak.És ez messze több mint amit a legmerészebb álmaimban vártam.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

djemba-djemba
das glaube ich doch net!!!!!!!!!!!! <#ijedt><#taps><#buck>

rooney szarul lépet!