14177
- Ennyien nézik most a topikot!
-
#8193 3 gólotokból 3-t mi adtunk nektek h ne legyen unalmas a meccs és a nézők is szórakozzanak ;)
schalke nyeri a bl-t? :D -
#8192 Nyertünk, csak nektek:)
Jó így is úgyis a Schalke nyer ezt én le merem fogadni:)
-
#8191 -
#8190 én inkább iróniára tippelnék :) -
Dean Winchester #8189 nem ,de durva :D tényleg fasza lehet pont az elit csapatoknak drukkolni :DDDD
de ilyen egyébként nincs,hogy 7 elitcsapatnak drukkolok ilyen nincs :D
érted ennyi erővel minden évben mondja,hogy az ő csapata megnyerte a bl-t / bajnokságot :DDDDDDDd
én eddig ezt észre se vettem :O -
tarko #8188 baszki.azt mondtam, ha kiesünk, akkor meg is érdemeljük:kihagyott ziccerek az első félidőben+elalibizett második félidő.
az Inter meg ilyen színtelen-szagtalan focival megy
tovább...röhej.mindenesetre ez a Dortmund-Schalke-Hannover-Inter négyes rendesen lerántott minket a földre.Tavaly még ment a szájkarate, hogy idén BL győzelem, a Bundest meg a DFB pokalt rutinból lehozzuk.aha.
mindegy ezt már el kell felejteni 2012-es müncheni döntőn ott kell lenni, nincs mese. -
#8187 hajrá
legyen így -
vili 27 #8186 Nem baj gyerekek. ! Remélem a Spurs-el kerül össze az Inter, akkor Bale megszopatná Materazzit és a fajtáját, nem beszélve Maiconról, Lucióról és a többiekről. -
#8185 De láttam, csak azt nem, hogy ki kivel. Csak arra kaptam fel a fejem, hogy a kommentátor ordít.
Amúgy egyértelmű, hogy materazzi egy tetves favágó (jöhet az osztás...) mindig is az volt. Örülök, hogy már csak a kispadot nyomja.
Van valami konkrét, hogy csak a meccs végén szólt be, vagy meccs közbe is ugatott (de akkor a 4. játékvezető miért nem küldte az öltözőbe). -
#8184 igen a kispadról
nem láttad a meccs végét???majdnem verekedés volt miatta mert ugatott
bár nem tudom erre mi szükség van volt nem hogy ünnepelt volna
materazzi egy tetű -
#8183 Materazzi nem is játszott!! A kispadról provokálta őt, vagy milyen meccsen volt ez a schweinsteiger? -
#8182 "Bastian Schweinsteiger: – Most már megértem Zidane tettét. Materazzi a meccs előtt és után is provokált engem. Mindenki ismeri őt és tudja, hogy ugyanúgy szándékosan provokálja az ellenfél játékosait, mint korábban." nso -
#8181 schwejni mióta megkapta az új szerződését azóta hajlamos ilyen hibákra szinte minden meccsen ahol kapunk gólt ő is benne van:)
amúgy azon agyaltam lehet kár volt azt a barom állat hollandot elküldeni(van bommel).... -
#8180 Ja, tiszta röhej volt, mintha egy bulimeccsen lenne. -
vili 27 #8179 Gyerekek én az egész csapatot valagba rugdosnám. Ilyen meccset, így elveszteni ??? Schweinsteiger nagyban okolható !!! -
#8178 Tegnap este olyan ideges voltam, hogy inkább nem is írtam ide.
Iszonyat mérges vagyok a csapatra. Elflegmáskodták a meccset.
A második Inter gólnál Schweinsteiger mit csinált? Mint egy fürdőskurva úgy emelte a lábát!!!! 2cm-el feljebb emeli és nem flegma pöcs módjára mozog akkor simán blokkolja a lövést! Ott kellett volna helyben felpofozni! -
SzocsA #8177 elaludtam, megint nem láttam!!!:S -
#8176 én igazából sajnálom
hétvégente nem lehet egy nyugodt estéje mivel valemlyik kedvenc csapata tuti kikap a sokból:D:D:D
-
#8175 Hagyjátok már. Fáj a pici szíve, hogy Olic leszívatta a nagyképű védelmüket. -
#8174 most ugye nem rám gondolsz??:D:D -
#8173 "tipikus divatdrukker"....(ha az vagy ha nem ne vedd sértésnek...) -
#8172 te csak a gólokat nézed?
potya gól és ugyan úgy lőhetett volna a bayern még 6 gólt is csak akkor meg szerencséje volt az internek.
mert h az a 2 gól ami bement az potya volt hát így sikerült.
-
#8171 elfordultam?
bajnokság régóta nem érdekel már kb évek óta lexarom h megnyerjük-e vagy sem.
bajnokságba nem konkrétan csak a bayernek szurkolok ott a többinek(1-2 kivételltől eltekintve) ugyan úgy szorítok, másik ilyen kiesés után nem érdemel bl helyet se a csapat.
ennyi ez a véleményem független attól h melyik csapatról van szó.
-
#8170 ki osztja??
amúgy meg döntsd már el kinek szurkolsz mert így elég röhejese vagy:)
"Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló " -
#8169 Oké, csak menj már innen. Danke. -
#8168 potyagólokról beszéltek, mikor a ti góljaitok aztán egytől egyig potyák voltak? sweet.
jobb volt a bayern ez tény, de a megérdemelt továbbjutásokról nagyon nemkéne itt osztani az észt. -
#8167 -
#8166 -
#8165 csak hülyültem smájlik lemaradtak
most pótlom -
Dean Winchester #8164 -
#8163 -
#8162 ? -
#8161 -
#8160 -
#8159 nagy grat a végkimeneteltől függetlenül, nagyon jól játszottatok, megérdemeltétek volna, 1. félidő után én már eltemettem a csapatot. szerencsénkre césar kijavította a 2 óriási hibáját, de ezt tényleg ti buktátok el, nem mi nyertük meg -
IXEMGabeo #8158 igen, de azért utána 2 nagyon fontos védése is volt. Meg gondoljunk csak Gomez helyzetére éppenhogy nem csorgott be... -
Neoncsoves #8157 eljárt már felette az idő egy kicsit ,ilyen potyagólokat kapni... -
IXEMGabeo #8156 Julio Cesart tették ezzel naggyá... -
#8155 jól van
valahogy csak túléli majd a csapat hogy te elfordultál tőllük és leszarod mi lesz:D:D -
IXEMGabeo #8154 nem igaz h az Inter ennyire makker csapat...szét voltak alázva. Ribery, Gomez miket hagytak már ki ááá