Fc Bayern München
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ups and downs
A bajnokság igen is mindig fontos! A BL meg a pénzt hozza! Ha az egyiket vagy a másikat ellazsáljunk, de fõleg a bajnokit akkor egy idõ után szaros kis közép csapat lesz belõlünk, mert nem lesz se játékos se szponzor se semmi. Amúgy meg nem szégyen egy bajnoki serleg meg egy német kupa gyõzelem se. És azért legyünk tisztába azzal ha nem leszünk a top 3-ban akkor nincs BL indulás!
Na de ezt csak én gondolom így.
www.bundesliga.de www.kicker.de
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
Ribery nélkül meg még ennél is szürkébb lenne a csapat.
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
KELLEMES HÚSVÉTOT MINDEKINEK! <#pias>#pias>
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
ups and downs
Bár egy ideje nem sikerült ide írnom, na de most elmondom a gondolataimat. Elõször is hála az istennek nyerünk az MU ellen még ha az elején nem is úgy tûnt, hogy ez összejöhet. Viszont egy biztos Riberyt amíg jó pénzt kapunk érte el kéne adni. Szerintem nem nekünk való játékos. A hétvégi meccs meg igen fontos lesz, de remélem ami a kupában megmutatkozott különbség azt most a 90 percben gólra váltjuk. Bár az is biztos most valami meglepit kell elõhúznunk. Biztos vagyok benne Magath amit eddig kitanulmányozott belõlünk azt mind a játékosok fejébe veri.
Most az a lényeg nyerjünk és a bajnokság meglegyen. A BL meg majd alakul, ha összejön a visszavágó boldogok leszünk, de ha nem akkor se fogunk keseregni mert mindent megtettünk.
www.bundesliga.de www.kicker.de
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Ahogy olvasni lehetett, Rooney 2-4 hetet is kihagyhat, így sanszos, hogy szerdán nem fog játszani.
ups and downs
Vicces, hogy utána olvastam a fórumokat, és mondják h remélik h Rooney nem tud játszani a sérülése miatt a visszavágón? Gondoltam magamban, mivan? Milyen sérülés, semmi baja nemvolt😄 aztán nézem az ismétléseket, és akkor látom h Gomez megindulásánál sérült le, csak kissé elvakultan néztem a meccset<#idiota>#idiota>
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Aki nézte a tegnap esti közvetítést a TV2 -n az nyílván hallotta az azóta már híressé vált bekiabálást hogy "Van Isten"😄 Erre reagálva a bõrgatya.hu felajánlott egy lehetõséget. Íme:
A Bõrgatya.hu - a magyar Bayern portál örömmel venné azon személy jelentkezését (vagy olyanét aki ismeri), aki az emlékezetes MU elleni keddi BL meccs végén élõ adásban kiabálta be, hogy "Van Isten!" Oldalunk egy interjú lehetõséget ajánlana fel a nevezetes Bayern-fannak!
bõrgatya.hu"
😄
ups and downs
A visszavágón meg gyõzzön a jobb.
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Végre hajdú B. kikürtölte a világnak a sok gazdag angol csapat anyagi hátterét...megfulladnak az adósságukban...ez a járható út...?
amúgy csak nekem tûnt fel a TV2 mennyire lenéz minket?
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
EXTÁZIS GYEREKEK, EXTÁZIS!!!
Tudom lesz egy visszavágó...Robbennel, Schweinivel, Gomezzel😄DD
És lehet Rooney nélkül.
Most mondjam azt, hogy ilyen küzdeni tudással: bizakodó vagyok?
T.T.
ups and downs
EasyNote LJ75 Intel@Core i5 processor 430M,6 GB Memory,500 GB HDD,ATI Radeon HD 5650 Graphics 1 GB,19\" HD+LED LCD Packard Bell.HDMI Multi Card.
ups and downs
De aztán csak felénk billent a mérleg. 😊 És úgy lett 2-1 végül hogy bár kétségtelenül lehetett volna fordítva is,de a mi gyõzelmünk sem mondható igazságtalannak.És ez messze több mint amit a legmerészebb álmaimban vártam.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.