14177
- Ennyien nézik most a topikot!
a1_2012_10_25_5uo9ccoy91.jpg
  • limperatore
    3 gólotokból 3-t mi adtunk nektek h ne legyen unalmas a meccs és a nézők is szórakozzanak ;)

schalke nyeri a bl-t? :D
  • Murder3
    Nyertünk, csak nektek:)
    Jó így is úgyis a Schalke nyer ezt én le merem fogadni:)

• limperatore
  • antijuve
    én inkább iróniára tippelnék :)
  • Dean Winchester
    nem ,de durva :D tényleg fasza lehet pont az elit csapatoknak drukkolni :DDDD
    de ilyen egyébként nincs,hogy 7 elitcsapatnak drukkolok ilyen nincs :D
    érted ennyi erővel minden évben mondja,hogy az ő csapata megnyerte a bl-t / bajnokságot :DDDDDDDd
    én eddig ezt észre se vettem :O
  • tarko
    baszki.azt mondtam, ha kiesünk, akkor meg is érdemeljük:kihagyott ziccerek az első félidőben+elalibizett második félidő.
    az Inter meg ilyen színtelen-szagtalan focival megy
    tovább...röhej.mindenesetre ez a Dortmund-Schalke-Hannover-Inter négyes rendesen lerántott minket a földre.Tavaly még ment a szájkarate, hogy idén BL győzelem, a Bundest meg a DFB pokalt rutinból lehozzuk.aha.
    mindegy ezt már el kell felejteni 2012-es müncheni döntőn ott kell lenni, nincs mese.
  • Effe88
    hajrá
    legyen így
  • vili 27
    Nem baj gyerekek. ! Remélem a Spurs-el kerül össze az Inter, akkor Bale megszopatná Materazzit és a fajtáját, nem beszélve Maiconról, Lucióról és a többiekről.
  • Bercy #8185
    De láttam, csak azt nem, hogy ki kivel. Csak arra kaptam fel a fejem, hogy a kommentátor ordít.
    Amúgy egyértelmű, hogy materazzi egy tetves favágó (jöhet az osztás...) mindig is az volt. Örülök, hogy már csak a kispadot nyomja.

Van valami konkrét, hogy csak a meccs végén szólt be, vagy meccs közbe is ugatott (de akkor a 4. játékvezető miért nem küldte az öltözőbe).
  • Effe88
    igen a kispadról
    nem láttad a meccs végét???majdnem verekedés volt miatta mert ugatott
    bár nem tudom erre mi szükség van volt nem hogy ünnepelt volna
    materazzi egy tetű
  • Bercy #8183
    Materazzi nem is játszott!! A kispadról provokálta őt, vagy milyen meccsen volt ez a schweinsteiger?
  • Effe88
    "Bastian Schweinsteiger: – Most már megértem Zidane tettét. Materazzi a meccs előtt és után is provokált engem. Mindenki ismeri őt és tudja, hogy ugyanúgy szándékosan provokálja az ellenfél játékosait, mint korábban." nso
  • Effe88
    schwejni mióta megkapta az új szerződését azóta hajlamos ilyen hibákra szinte minden meccsen ahol kapunk gólt ő is benne van:)
    amúgy azon agyaltam lehet kár volt azt a barom állat hollandot elküldeni(van bommel)....
  • antijuve
    Ja, tiszta röhej volt, mintha egy bulimeccsen lenne.
  • vili 27
    Gyerekek én az egész csapatot valagba rugdosnám. Ilyen meccset, így elveszteni ??? Schweinsteiger nagyban okolható !!!
  • Bercy #8178
    Tegnap este olyan ideges voltam, hogy inkább nem is írtam ide.
    Iszonyat mérges vagyok a csapatra. Elflegmáskodták a meccset.
    A második Inter gólnál Schweinsteiger mit csinált? Mint egy fürdőskurva úgy emelte a lábát!!!! 2cm-el feljebb emeli és nem flegma pöcs módjára mozog akkor simán blokkolja a lövést! Ott kellett volna helyben felpofozni!
  • SzocsA
    elaludtam, megint nem láttam!!!:S
  • Effe88
    én igazából sajnálom
    hétvégente nem lehet egy nyugodt estéje mivel valemlyik kedvenc csapata tuti kikap a sokból:D:D:D
  • Mor3llo
    Hagyjátok már. Fáj a pici szíve, hogy Olic leszívatta a nagyképű védelmüket.
  • Effe88
    most ugye nem rám gondolsz??:D:D
  • Murder3
    "tipikus divatdrukker"....(ha az vagy ha nem ne vedd sértésnek...)
  • Murder3
    te csak a gólokat nézed?
    potya gól és ugyan úgy lőhetett volna a bayern még 6 gólt is csak akkor meg szerencséje volt az internek.
    mert h az a 2 gól ami bement az potya volt hát így sikerült.

• Murder3
    elfordultam?
    bajnokság régóta nem érdekel már kb évek óta lexarom h megnyerjük-e vagy sem.
    bajnokságba nem konkrétan csak a bayernek szurkolok ott a többinek(1-2 kivételltől eltekintve) ugyan úgy szorítok, másik ilyen kiesés után nem érdemel bl helyet se a csapat.
    ennyi ez a véleményem független attól h melyik csapatról van szó.
  • Effe88
    ki osztja??
    amúgy meg döntsd már el kinek szurkolsz mert így elég röhejese vagy:)
    "Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló "
  • Mor3llo
    Oké, csak menj már innen. Danke.
  • Cabell
    potyagólokról beszéltek, mikor a ti góljaitok aztán egytől egyig potyák voltak? sweet.

jobb volt a bayern ez tény, de a megérdemelt továbbjutásokról nagyon nemkéne itt osztani az észt.
  • Effe88
  • tviktor91
  • Effe88
    csak hülyültem smájlik lemaradtak
    most pótlom
  • Dean Winchester
  • antijuve
  • Mor3llo
    ?
  • Effe88
  • Mor3llo
  • WuFraZselic
    nagy grat a végkimeneteltől függetlenül, nagyon jól játszottatok, megérdemeltétek volna, 1. félidő után én már eltemettem a csapatot. szerencsénkre césar kijavította a 2 óriási hibáját, de ezt tényleg ti buktátok el, nem mi nyertük meg
  • IXEMGabeo
    igen, de azért utána 2 nagyon fontos védése is volt. Meg gondoljunk csak Gomez helyzetére éppenhogy nem csorgott be...
  • Neoncsoves
    eljárt már felette az idő egy kicsit ,ilyen potyagólokat kapni...
  • IXEMGabeo
    Julio Cesart tették ezzel naggyá...
  • Effe88
    jól van
    valahogy csak túléli majd a csapat hogy te elfordultál tőllük és leszarod mi lesz:D:D
  • IXEMGabeo
    nem igaz h az Inter ennyire makker csapat...szét voltak alázva. Ribery, Gomez miket hagytak már ki ááá