14177
- Ennyien nézik most a topikot!
-
IXEMGabeo #8233 évek óta a fiatal csapatban benne lett volna a 2. hely...még nincs vége a szezonnak, és a Leverkusen mindig kipukkadt a végére, pedig nem egyszer vezették a bajnokságot...nem idén, ez így az éveket összevetve, vagy pl Labbadia időszakában -
tarko #8232 várható volt.
én örülök neki, nem kell ide sztáredző Heynckes megteszi és végül is sikeredzőnek is lehet nevezni.ne feledjük, hogy már csak 7 pont a Dortmund előnye, és még a 2. helyet sem várta sztem senki a Leverkusentől... -
#8231 Sztem Heynkess nagyon jó váalsztás azért idén a leverkusennel is valószinű h 2.helyezést érnek el.
-
IXEMGabeo #8230 sztem Reijkaard és Guus Hiddink lehetne a megfelelő választás. Igaz, hogy drága edzők, de sztem ők gatyába rázhatnák a Bayernt. -
#8229 rajta kívül más nem is nagyion jöhetne szóba a elgjobb választás sztem. -
IXEMGabeo #8228 vélemény? -
tarko #8227 rohadt fontos győzelem volt a tegnapi, és én nem bánom, hogy nem volt szép játék, de legalább nem zuhantunk össze és az utolsó pillanatban meg is lett az eredménye.
1860 helyzetét én is sajnálom, asszem már egy ideje amúgy is csak bérlik tőlünk az Allianz Arénát, mert nincs pénzük a törlesztőre.remélem stabilizálódnak pénzügyileg és lesz ismét minden szezonban müncheni derby.a legutóbbi is nagyon nagy volt:D nem csak az emlékezetes végjáték miatt mondom, hanem akkor tényleg egész München felbolydult. -
#8226 -
#8225 bizony szükség lenne egy jó városi riválisra:)
elég jó meccseket játszottunk velük általában:)
shcoll vs. 1860 -
#8224 jaja -
#8223 fent lenne a helyük már évek óta....
én nagyon szeretem őket remélem h nem fog megtörténni, jó lenne megint első osztályú müncheni derbi.
-
IXEMGabeo #8222 kár lenne értük, nagy múltu csapat...Király Gabi is ott nyomja... -
#8221 nagy pénzügyi bajba vannak és nem biztos h elfogadják majd a jővő évi envezésüket a bajnokságba:S -
#8220 miért? -
#8219 na lehet h az 1860-at kifogják zárni a bl2-ből:,( -
#8218 nyertünk
kegyetlen szar játékkal de meglett a 3pont
viszont szerencsétlen gustavot sajnálom azt se tudta hol van az első 20 percbe balfasz lajos most meg belsővédőt játszatott vele:S:S -
#8217 Végre egyszer a végjáték ide kedvezett.Kár h a Hannover is nyert -
#8216 Behúztuk a végén ezt a mérkőzést. (1-2) -
#8215 Na pontosítsunk ha már félidő én meg közben nem láttam minden részletet a pontos eredmény 1-1. -
#8214 Hát eddig vezetünk. De agyunk hálát istennek hogy kihagyták a tizenegyest. -
#8213 15.30 Freiburg- Bayern München
tv : Eurosport2
streamek : -
tarko #8212 Lúcio:"A szívem még mindig a Bayernhez tartozik."
fcbayernmunchen.hu
-
#8211 A Schalkeval kellett volna játszanunk a negyeddöntőben :S -
#8210 hülyeséget írtam: 3 helyett 2 :P -
#8209 jogos de...ő volt az aki nyáron nem erősítette a védelmet illetve szezon közbe elküldte van bommelt (aki azért egy favágó de egy ilyen tipusú játákosra mindig szüksége volt egy Bayernnek a középpályán) továbbá összevissza mindenféle értelem nélkül cserélgette gustavo helyeit pl balhátvéd aztán vkp belső védő stb.
szóval húzhat a picsába a nyáron:) -
#8208 Azonban a 2. félidei motivációs problémák már lehetnek az övé.
Bár mondjuk erre az esetre kellene ott lennie egy nagyszájú CSK-nak(hej,hej Van Bommel...). Lahm? Nem látom benne az abszolút vezéregyéniséget. Alázatos, dolgozik, jól játszik, de nálam ez kevés a karszalaghoz. Csibészség kell.
Mondjuk Lahmot ilyenkor kisegíthetné Schweini...azonban a zsíros szerződés óta megint alibikirályként tiszteleg meccsről meccsre :/ -
#8207 Mielõtt még elmegy fán háál bácsi, azért nem árt leszögezni, hogy nem õ hagyott ki egy vagon helyzetet 2:1-nél. Nem akarom védeni ezzel, de ezt most tényleg nem varrnám az õ nyakába. -
#8206 Nah hát ja.De éppen a három is elég lehetett vna :).Mostmár mindegy, így sikerült. -
#8205 de épp ezért lényegtelen mert mi meg 6-ot rúgunk édes kevés az a 3 gól....
-
#8204 Szerintem meg is-is.
Első gólt nem láttam, a második gól bár nem a védelem hibája konkrétan, de mondjuk Schweini lehetett volna önfeláldozóbb (még ha ő nem is a védelem része).A harmadik gól előtti bénázásról inkább ne is beszéljünk.Breno töketlenkedése, az egész védelem aztán el volt csúszva, Pandev tök üresen jött.Persze azt meg fel is kellett varrni a felsőbe...hát ő megtette, nem úgy mint mi. -
#8203 nem a védelem volt a szar hanem a támadó sor aki a 80 100%-os ziccerből mindet elszórakozta....
-
tarko #8202 igen, csakhogy ahhoz, hogy ez a taktika eredményes legyen kellett nektek egy Mourinho.
Ha megint összekerültök a Barcával Leonardoval valószínű nagy verést kaptok, amit egyébként tőlünk is kaphattatok volna, ha van Gaal nem heréli ki a csapatot a szünetben, és ha nyáron tartotta volna a szavát a vezetőség védelem erősítés terén:)Breno egy nagydarab mafla-bamba védő, és még puhány is.remélem feljavul...valamint azt is, hogy idén mélyen a zsebébe nyúl az a skót Hoeness! -
#8201 inter barcán vmi 25:75 votl a labdabirtoklás
végeredmény meg 3:1 :)
mourinho mondta, ellenfél tartsa a labdát, mi lőjük a gólokat -
#8200 nem tudom sztem az ha egy csapat úgy beszorul hazai pályán az elég sokat elmond a formájukról.
tény hogy ott Kraft teljesítménye nagyon kellett, de a bayernek is volt helyzete és jobban is játszottak. -
#8199 na nem azért, de az első meccsen nem keveset köszönhettetek Kraftnak :) -
#8198 majd meglátod schalke 10 nullára nyerni fog a döntőbe, Raul meg megnyeri a bl-t még egyszer:) -
#8197 És másik 20-at meg nem lőttünk be nektek ugyan mind1 nem?
csak az első félidőbe 5-1 is lehetett volna a másodikba emg ne is beszéljünk.
másik meg a védelmeteknek is köszönhetitek h nem lett több gól mert nem egyszer az inter jó védekezésén múlt a gól, persze volt rohadt nagy szerencse egy nagy részbe ellenzőzött elnagyképésűsködött helyzet.
Arról nem is beszélve h pl a második félidőbe megint mennyire degenerált módon ráült a bayern az eredményre, szal egyrészt nem kellene a inter védelmét annyira szidnod.
Mert ha nem "adjátok ide" azt a 3 gól akkor is simán lehehetett volna 5 nulla.
Harmadik az inter mind2 meccsen alárendelt szerepet töltött be, Milánóba elég durva volt, mert ott is a bayern dominált itt is, csak aztán elcsicskáskodták.
-
IXEMGabeo #8196 na szóval igen sorsolás van gondolom, tehát össze is kerülhetnek bocsi ellentmondtam magamnak -
IXEMGabeo #8195 szerintem a Tottenham másik ágon van, maximum a döntőbe kerülhetnek be. Nem tudom, hogy működik, asszem ilyenkor sorsolás van, tehát ismét összekerülhetnek... -
#8194 Azért a mi védelmünk sem panaszkodhat ;)