Fc Bayern München

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

inkább én kérdezem hogy te melyiket nézed?

persze uraljuk mirõl beszélsz??
a pirosaknak!<#hehe><#hehe><#hehe>
akkor nyugodjál már meg. emberelõnyben uraljuk a meccset.

Szerinted!!!!??????<#banplz><#banplz><#banplz>
te kinek szurkolsz?

nehéz lesz elbukni?????
hát ilyen védelem mellett!
már megint a sok pesszimista ember, komolyan, mintha még nem láttak volna sokan bayern meccset....

a 2 bekapott gól nagyon megfogta a csapatot, de az várható volt hogy a manu nem fogja bírni 90 percig azt a tempót

Olic gólja a lehetõ legjobbkor jött lelkileg, Robben pedig hozta a szokásost <#worship>

innentõl nehéz lesz elbukni, de tudjuk a védelemben mindig benne van a hiba lehetõsége, még 10 percet kell kihúzni!

figyeljétek meg még gólt kapunk a végén!! még mindig emberelõnyben vagyunk!
w77d
kezdem visszaszívni amit mondtam 😄DD hozzuk ki x-re basszus 😄

ne hát miért cserélik le??????<#boxer><#boxer><#boxer><#boxer>
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!!!!!!!!!!!!!!!

ROOOOOOOOOOOBBEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>
el fogy az idõ!!!<#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav>
az még égõbb ha gólt is kapunk!

1 el kevesebben vannak és mégis mindig van valaki aki üresen van!
az lesz a ciki ha nem tudunk góóóóóólt lõni!
vagy "van de sar" !
djemba-djemba
badstuber hú de vakon van egész meccsen...

Matthew Prosac
eddig még egyetlen egy említett játékos nevét sem sikerült leírni normálisan. tényleg ennyire nehéz feladat? <#szomoru1>

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

azért nem reklamáltak mert mindenki " van a star" fetrengését nézték!
nem baj most itt az esély kiállítás!
csak mondtam!
Matthew Prosac
nézd meg mégegyszer a szitut de következõleg ne felejtsd el levenni a bayern-szemüveget. nézd meg azt is, hogy hányan reklamáltak utána a ti csapatotokból. senki. komolytalan lett volna 😊

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

feje felett van a keze leteszi maga elé a labdát és utána felszabadít!
kapus 5 ön kívül volt nem fogta a labdát csak bevetõdött elé!
Matthew Prosac
1) Olic
2) Attól még nem jár automatikusan tizenegyes. Csak ha szándékos, vagy gólba tartó labdát akadályoz meg. Jelen esetben egyikrõl sem beszélhetünk.

egyébként mikor olich kihagyta a helyzetet nani kezére pattant a labda!!!!
Matthew Prosac
budget? büdzsé?
ez lenne Busquets?

Én már hetek óta a digisporton nézem online és mostanában nem akadozik (kipp kopp)...

djemba-djemba
Sajnos jobb a manu, de találtunk 1 gólt, szal van még egy kis remény...
Ami szembetûnõ, h sokkal lassabbak vagyunk egyénileg is, mint az angolok..
Védelmünk pedig a szokásos: GYENGE, de nagyon.

Hajrá Bayern!!!

egyébként tiszta szar a mai foci hozzáérsz valakihez egy újjal már összeesik!
a barcában budget (nem tom hogy kell írni) fetreng a földön de elõnyszabály, majd elveszíti a barca a labdát az ellen kontrázik budget aki még a földön hempereg mintha nagy fájdalmai lennének látja ezt és felpattan a földrõl majd elkezd visszafutni!

ez szánalom! meg az idõhúzás meg! és ha nem tudsz mit csinálni nem jön társ földre fekszel várod a szabadrúgást.
ez mi hogy mindenki azt várja mikor fetrenghet a földön!
azazazazaza az elsõõõ... NAGYON KÖSSSZ már rojhadt rég keresem😄
Matthew Prosac
amúgy: link

Matthew Prosac
rojadirecta.org, atdhe.net, myp2p.eu válassz.

nem tuidjátok hol lehte opnline nézni?? vagy egy külföldi oldal ahol minden meccset lehet nézni valami o vagy y vagy r betüs nem tudjûtok melyik??
ha olic berúgja akkor 2-1 és lehet nincs nani gólja!
ha az elején nem kapunk 2 gólt lehet vezetnénk!
de a védelem visz mindent ha hátul jók lennénk simán nyerhetnénk! bárki ellen!
3-1
még meglehet de a védelem miatt nem hiszem ha rúgunk egyet de kivédekezni az nem fog menni!
grebber
elég jó a védelem..............

Next PC upgrade: 2022

ez nem is volt kérdés
bár most majdnem rúghattunk volna
de a védelem megint
w77d
szarul játszunk... kész, ez a Bayern kiesett...

Matthew Prosac
ellenben felidézi bennem a Roma elleni meccset, amikor 7-1-re vágtunk vissza nekik egy 2-1-re elveszített odavágó után 😄

w77d
szopjon le a Bayern..... hogy lehet 7 perc alatt kettõt bekapni??? eddig ez egy jó kis NB2 szint a részérõl..

antijuve
a 2-0 már nem

ups and downs

antijuve
Hmm, deja vúúúúúú...

ups and downs

antijuve
Nah, lassan kezdõdik!!!

ups and downs

antijuve
Hát az tuti 😄.Mármint hogy kiderül

ups and downs

antijuve
oké 😊 nem piszkálásként mondtam 😊

ups and downs

king82
Na én csak annyit mondanék, hogy holnap kiderül lesz-e elõdöntõ vagy nem.

www.bundesliga.de www.kicker.de

11 éves fejjel akkoriból csak Zahovicra emlékeztem azért nem rossz😊 Mendieta rémlik még a Valenciából...egyébként megsúgom akkor még nem is néztem a focit csak a nevelõfater felvette videon és gondoltam megnézem ezt a BL döntõt, hát rohadt jó volt😄😄 2003-ban kezdtem el igazán nézni a focit...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

antijuve
Hármat is fogott: Zahovic, Carboni, és Pellegrino

ups and downs

2001 óta pontosabban...az mekkora döntõ volt 11-sekkel nyert a München a Valencia ellen Kahn kivédte Zahovic 11-sét többek között...azt hiszem 6-5 lett úgy az eredmény 11-sekkel...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Bercy
Hát ezaz. Én kiegyeznék simán azzal ha a bajnokságot és kupát elbukjuk de a BL-t behúzzuk. Persze a triplázás lenne az álom...
antijuve
Sõt, bármilyen Eu Kupát.Még az UEFA se jött össze 2 éve.

ups and downs