14177
- Ennyien nézik most a topikot!
a1_2012_10_25_5uo9ccoy91.jpg
  • vili 27
    Mármint a Schalke előtt.
  • vili 27
    Le a kalappal !!!
  • Gabe18
    Óriási volt a Schalke. Főleg ha hozzávesszük hogy miből álltak fel az első perc után, hiszen ennél rosszabbul nem is kezdődhetett volna a meccs számukra.
    Amúgy ennyit számít hogy a Schalke nem csak kidolgozta a helyzeteket (addig mi is megvoltunk) hanem jó arányban be is lőtték őket. Ráadásul a 2. félidőben is felvállalták a játékukat, és nem csak kihúzni akarták (mint mi a visszavágó 2. félidejét).
    Ma a Schalke nagy és fontos sikert szerzett a német focinak.
  • Effe88
    én is detto
    most már csak arra a kurva 3. esetleg 2.helyre "koncentrálok":D:D
  • Murder3
    OMG és még lényegébe egy rakat sérültel nyertek,,,,
  • Murder3
    hát én már erre a szezonra letudtam a bayernel kapcsolatos érzéseim így engem már nem idegesít ez fel szerencsére.
  • IXEMGabeo
    én tudtam h jó csapat, csak valamiért nehezen álltak össze. Ahol Magath van az biztos, hogy nyerő csapat...lásd Wolfsburg 2009 ami mai napig csoda. Nem is értetettem az év elejét, igazoltak jó játékosokat és sztem nem szoktak össze, ami nem feltétlen Magath hibája volt. A BL-re jók most látszik meg igazán miféle erőt képvisel a Schalke és nem véletlen h a 4 közé jutás kapujába kerültek...
  • Mor3llo
    HOGYAN TUDTUNK KIESNI KÖNYÖRGÖM????? Most megint bennem van az a rohadt értetlen, bosszús érzés, mint amit a kiesésnél éreztem...
    Hihetetlen, megint a fejemet fogom! Gratulálok Schalke...
  • antijuve
    én is erre céloztam.A Schalket leírta úgy mindenki, hátha így megnyerik :D
  • Murder3
    sztem inkáb estek volna ki tőlünk minthogy a schalkétől kapjank othon egy laza 5-öst:D
  • Effe88
    és itt kukába dobhatja lényegébe az inter hogy megvert minket:)
    mentek egy kört egy kis pénz bejött de sok értelme nem volt végül:D:D
  • antijuve
    Lehet jobban járt volna az Inter ha kiesik korábban.Ez már súlyos vereség otthon.
  • Murder3
    ...mivan!!!!

...
  • antijuve
    Chivu piros.Hát, a Schalke akár már most eldöntheti, ha egyáltalán el kell még.
  • IXEMGabeo
    atyaúristen
  • Effe88
    nem baj most már mindegy hozz le 4-2 re aztán essen ki az inter:)
  • antijuve
    A Schalke megbosszul minket.Látszik h harmatos ez az Inter idén...és mi ki bírtunk esni.
  • antijuve
    én Coentraora szavazok :D
  • tarko
    hoppá.
    lehet Coentrao marad a Benfica-nal?

http://www.tz-online.de/sport/fc-bayern/coentrao-schlechte-nachrichten-bayern-fans-meta-1189632.html
  • tarko
    azt nem tudom, hogy benne van-e, de Coentaro olyan 25 milla körül van és még az se 100%, hogy jön.Én van der Wiel-nek jobban örülnék.
  • Effe88
    jajj legyűrtük a gladbachot:D:D
  • antijuve
    Coentrao-ról egy kis szösszenet

Habár jó videót szinte mindenkiről össze lehet állítgatni (talán), azért látszik h nem kétballábas gyerek.
  • antijuve
    60 milla?Ebben akkor már Coentrao is benne van igaz?Bár még így is maradna elég pénz a többi igazolásra.
  • tarko
    basszus de nehezen ment, de nembaj a hátralévő összes meccset így hozzuk én nem bánom.
    mondjuk, ha nincs Ribéry és Robben meg az a elpasszolt labda, akkor megint gáz lett volna.
    jah és itt hallotta vki, hogy elméletileg 60 milliót fogunk a nyáron költeni?sztem ez elég is lenne, ha Neuer nem jönne, eleve nem is kell ide.Coentrao érkezés pedig elég valószínűnek tűnik, ami jó hír, de ez azt jelentené, hogy Lahm marad a jobb oldalon:/
  • antijuve
    Sikerült legyűrni az utolsó Gladbachot, a Dortmund meg lealázta a Hannovert.Szóval jól jöttünk ki ebből a fordulóból.
  • king82
    Jó reggelt!

Én meg ma olvasom, hogy már hivatalos Július 1-től Heynckes lesz az új mester.
  • antijuve
    játszani én se sokszor láttam, de azt hallottam h nem rossz vétel
  • Murder3
    Na de a benficátókl érkezett 25 milkás portugál legendáról ti mit tudtok?
    mert én nem vagyok képbe vele
  • Effe88
    remélem én is:)
    de nehogy luciot és demichelist visszahozzák
  • antijuve
    Jah.
    Remélem akkor tényleg megerősítik a védelmet.
  • B0B0
    Heynckes az új edző...
  • antijuve
    Remélem Kraft bizonyítja a hátralévő meccseken, hogy nem kell új kapus (habár nekem nincs semmi gondom Neuer-rel)
  • tarko
    reménykeltő cikk:

http://www.fn.hu/foci/20110322/drasztikus_atalakulasok_bayernnel/

mondjuk Neuert akkor sem látnám szívesen.
  • bakkerman
    Hiddink nagyon jó edző,az utóbbi években ahol megfordult,letett valamit az asztalra!
  • antijuve
    legyen Erwin Koeman :D
  • IXEMGabeo
    Holland edzők a világszerte nagy nevűek és szakmailag elismertek!
  • Mor3llo
    Pfűű, egy köpködős holland?
    Na ne...
  • antijuve
    Hmm hmm...idén jó a Leverkusennel az tény.
    Én Riijkardot annyira nem szívesen látnám, Hiddink viszont sztem is jó választás lenne.
  • Murder3
    Hát igen 2 éve még labbadia előtt is az volt velük csak akkor még uefa kupa helyet se értek el a végén pedig sokáig még elsők is lehettek volna asszem akkor volt a hertha is ott.
  • tarko
    épp ezért mondom:ilyenkorra már kipukkadtak a korábbi szezonokba, most viszont nagyon kiegyensúlyozottan teljesítenek végig, persze még most is kipukkadhatnak, de én nem látom valószínűnek.