Fc Bayern München

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

djemba-djemba
Rooney nem kapott több rúgást, mint bármelyik más csatár... Telibeszarom, h õ a nagy Wayne Rooney és éppen sérülten játszatja az alkesz... Ha vki igent mond egy kérdésre ("vállalod a játékot dagi?"), akkor vállalja a felelõsséget és ne csipogjon, mint egy fürdõs kurva...

Forgatókönyv elemzésrõl sztem pattanj le, mert sehová sem vezet...

Fio ellen nem volt az 10m-es les, csak olyan 2m...de bocs...<#vigyor2>

Forza Italia
és a ti nagy badstuberetek??? Brutálisan csúszott oda Valencianak. Az is piros és nem sárga.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

antijuve
reklamálás?hát Dél felé pedig nem szokás, nem csodálom hogy nem szereted.

ups and downs

Talán nézd meg újra a meccset,majd az elején figyelj hogy ki kezdte a rugdosást?A kedves védõtök aki a szintén sérülésbõl jövõ Robben-be olyat rúgott hátulról hogy elszállt.Úgyhogy errõl ennyit.
Kisírt 2. sárga?Nem értem mirõl van szó.Legalább 2x húzta a játékosotok vissza 10 méter alatt Ribery-t.Aki ezt vitatja,nem tudom mit nézett.Hogy volt reklomáció?Persze hogy volt,melyik csapat ne tette volna?
Jókívánságot köszönjük,ha 7 lesz,ha 8,remélem ott leszünk a döntõben.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Forza Italia
igen??? Nézd meg miért kapta a lapokat. Elsõ sárgájánál szabályosan szerelt. Második meg nem lett volna sárga h a pöcs ribery nem reklamál.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

djemba-djemba
valóban levette a pályáról, elismerem...1x mégsem sikerült, elég is volt --> látványos mezhúzás (rángatás) = sárga... (2db sárga pedig a dolgok ami állása szerint piros)

antijuve
Ennek nagyon örülünk.Ennyi.

ups and downs

Forza Italia
ennyi. egyetértek

antijuve
Hahóó hahóó, kár hogy a Fiorentina is rúgott egy les gólt Firenzében!Tudod, azzal lett 2-0.Így ilyen szempontból 1-1.
Nem tudod, hogyha Robben nem játszik továbbjut-e a Bayern.Én se tudom, de rohadtul nem is érdekel.Mindig el lehet játszani a gondolattal mi van ha ez meg az nem játszik, de épp azért van itt Robben, hogy lõje a gólokat.
Szerintem Ferguson a szánalom.Hogy lehet egy olyan emberrel kockáztatni akire azt mondták hogy semmi esély a játékára?Olyanokkal ritkán kockáztatnak.De mindegy.
Ha meg én elfogult vagyok, akkor te is.

ups and downs

Rash87
Ha nem elfogultan néznéd a meccset,akkor te is átlátnád.
Ez után jöhetnek a fikázások,anyázások,nem érdekel.
Kockáztatni kellett,ezért játszott Rooney.Nem jött be... fõleg úgy,hogy direkt arra játszottak,hogy lerúgják,ezért nekik jár egy nagy gratuláció, hogy sikerült is.<#levele> szánalmas banda.
Nem tudom,ha a nagy Robben nem épül fel,vagy ha nem játszatják,akkor is továbbjut-e a Bayern...
Elsõ meccsen tényleg jobbak voltatok,másodikon mi,addig a pontig,még nem sírták ki a 2. sárgát is.
Ha azt vesszük, hogy egy 10 méteres les góllal jutottak tovább,most meg így tudtatok nyerni,azt kívánom hogy a Barca-tól egy 7es kapjatok,ha eljuttok odáig.<#eljen>

Glory, Glory Man. United!

Forza Italia
Csak annyit a kiállításról, hogy ha rafaelt kiállította akkor badstubert is ki kellett volna. Páros lábbal beleszállt Valenciaba. Amúgy meg ribery nálam itt leírta magát amit a kiállításnál mûvelt. Nem tudta mit csináljon Rafaelel mert a srác teljesen levette inkább kiállítatta. Az ilyen nálam elmehet a retkes.....

Mor3llo
Nos, ezért gyûlöli õt sok szurkoló. Milyen kifejezés ez, hogy kiállítatták? Meg ilyenek a németek?! Idióta barom, ez most felkúrt agyilag..
Arról bezzeg nem beszél, hogy nem illene a fair play szellemében kijelenteni, hogy Rooney hótbiztos, hogy nem játszik, erre röhögõ pofával berakja. Mondjuk erre Van Gaal tuti, h készült..
Tegnap az elsõ félidõben lefociztak minket, ezenkívül mondhatni, hogy 3 félidõ a miénk volt. Labdabirtoklásban, kapuralövésben...
Persze a gyengébb csapat ment tovább. Le kéne szokni a piáról, Sir 'Chatman' Alex<#zavart1>

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

antijuve
Szánalmas.Ha kikapnak/kiesnek az mindig más hibája.Ha annyira féltette Rooney-t, akkor minek küldte pályára (amúgy is itt etették a népet, hogy több hét mire felépül).A kiállítást is csak õ vitathatja persze.Meg, hogy utaztak a kiállításra...Tényleg borzalom, hogy a sárga lapos játékosra játszott a Bayern.Istenem, nehogy elismerje a másik csapatot.Mindegy, nem kell vele foglalkozni.De ezen csak nevetni tudok 😊

ups and downs

Mor3llo
Felesleges beszélni arról, hogy mi lenne, HA nem lenne Robbery. VAN ÉS KÉSZ!

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Murder3
rühellem van bommelt, kiütött h hosszabított:X
olic persze jó de a játék gynege ha nem lenne robben és ribery úgyérzem nem lennénk itt.
gomezzel meg pranjiccal nyernénk bl-t?
hiába vagyok bayern szurkoló ha irritál h nem bírnak egy normális támadást felépíteni rossz nézni.
most is csak a bl gyõzelem mentené meg a csapatot mert akkor legalább lenne eredmény aminek már évek óta se híre se hamva

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

antijuve
Ja, és Olic lehet hogy nem az a világklasszis csatár, de ebben a párharcban is két gólt lõtt, ha többet már nem is csinál a szezonban, már megérte megszerezni.

ups and downs

antijuve
Na, most jutottam el ide.Hát 2-0ig volt netem, aztán elszállt, utána így-úgy próbáltam követni az eseményeket.Komolyan 2-0nál már azon izgultam h ne legyen nagy zakó a végén, 3-0nál meg...De ez elképesztõ, hihetetlen mit fordítottak a fiúk.3-0ról!!!Tényleg nem találom a szavakat.Butt az elsõ gólt alaposan benyelte, a többit nem volt szerencsém látni, de nem is érdekel, talán jobb is, mert lehet h már meghaltam vna az izgalomtól a végén 😄.

Hányszor volt pengeélen a továbbjutásunk??Juventus elleni meccs elõtt, a Fiorentina ellen is szarul álltunk kétszer is, a tegnapról ne is beszéljünk.És mindig sikerült valahogy továbbmenni, mostmár nem szabad megállni Madridig!Nem szabad lebecsülni a Lyont, õk sem véletlen elõdöntõsök (Realt pl elintézték), de a másik ág sokkal nehezebb.Nem szabad ezt a lehetõséget kihagyni.Aztán majd meglátjuk, de most még örüljünk ennek az elõdöntõnek.Mikor is voltunk itt utoljára?Hirtelen nem is emlékszem.

ups and downs

djemba-djemba
Valóban, nem a kiállítás, hanem a kiállítás által elõidézett szituáció volt a szerencsénk... Sztem, ha marad Raffael, akkor nem tudtuk volna lehozni a meccset. De nem maradt, és nem érdekelnek engem se a "ha"-val kezdõdõ mondatok... 😊

Igazából leszarom, h mi volt, továbbmentünk kész!<#vigyor3>

Mindenesetre a vak is látja, h milyen posztra, posztokra kell igazolnunk...

djemba-djemba
Megéltem 99-et, emlékszem még apámmal is majdnem harcoltam, mert szétbasztam egy csempét a fürdõszobában...olyan ideget még nem éreztem azóta se...sztem kihordtam egy agyvérzést lábon... 😊 --> azóta gyûlölöm tiszta szívbõl a vörösöket, mert ahhoz a meccshez semmi közük nem volt, momentumuk sem nagyon, mégis gyõztek. Csakúgy, mint tegnap az elsõ félidõben nekünk sem.

Lyon nagyon kemény lesz...gyorsak, mozgékonyak...a mi védekezésünk viszont sokszor lassú és körülményes. De taktikailag sokkal kifinomultabbak vagyunk és összességében egyénileg is erõsebbek. Meg kell verni õket és jöjjön inkább az Inter a döntõben.

Fabio Capello
Grat a továbbjutáshoz, nagy meccs volt mindkettõ 😊

Viszont a Lyon otthon nagyon tökmarkolászó tud ám lenni, ott kell nagyon figyelnetek, hazai pályán pedig simán megruházzátok õket 😄

Bayern-Barca döntõt!!!!! 😄

Graat!😊

Robben egy allat!😄 ez most nem szerence kerdese volt!
De sztem Barca akarkit kivegez...😞

amíg eredményes a csapat, engem aztán nem érdekel min múlik <#alien>

Olic kegyetlen ahogy lerohanta állandóan Van der Sar-t, szerintem is messze a csapat legjobbja az utóbbi hetekben! Egyet kell értsek, lassan de biztosan Van Bommel kezd hasonlítani a jó öreg Effenberghez <#eljen> ilyen játékosokra lehet építeni!

king82
Jó reggelt!

Tegnap este nem volt humorom valahogy a meccs közben írni mert inkább az ide rágott, hogy lehet ilyen szarul kezdeni és azon gondolkodtam vajon hányat kapunk még mire szünet lesz és esetleg rendet tesznek a fejekben. Hát igen valami a szokásos német mentalitásból elõjött mert ha mást nem is de a németek keményen tolják akár 90 percen is keresztül még ha nem is biztos, hogy hisznek abban, hogy valamit elérnek. Most sikerült csak rúgtunk a végére 2 ami tovább vitte csapatot az elõdöntõben. Bár jó érzés lenne egyszer nem szívroham közeli állapotban végignézni egy BL meccset.
Talán most már valamit a védelemmel is kezdeni kéne ha a Lyon ellen is tovább akarunk jutni és esetlegesen a döntõt is megnyerhessük. Ami most vár ránk az nem lesz könnyi menetelés. Hétvégén Leverkisen ellen kell megmutatni mit is tudunk, de mellette most már nagyon oda kell figyelni nehogy valaki megsérüljön.

Viszont nem akarom dicsérni az angol bajnokságot, de kijött azért meccs közben is, hogy ott másabb tempó van mit a bundesligában. Azért ha azt karjuk, hogy az egész német bajnokságot magasabb szinten emlegessék, ahhoz most kell mindent megtenni egy BL gyõzelem és egy Euro liga gyõzelem valamit bajnokság erõsödése sokat javítana rajta. Sajna Most a topp bajnokság az angol meg a spanyol de, ha a német valahova a kettõ közé esetleg elé keveredne ide is rengeteg sztár igazolna és nekünk is lenne tartós BL négy közötti csapatunk.

A jövõbe tekintve, hogy inter vagy barca egyik se könnyû , de én most úgy látom talán jobb lenne ha az inter kiejtené a barcát. A két csapat inkább közelebb van egymáshoz tudásban és jobb döntõ is lenne mint a barcával. De ha nem jutunk tovább akkor pedig a lyon alázza meg a barcát mert én õket képesnek tartom rá.

www.bundesliga.de www.kicker.de

Basszátok meg ezt nem gondoltam volna 😊
MU-t vártam befutónak, de 3-ról felállni az megérdemli a nagy elismerést!
Szóval gratula srácok /mondja egy Barca drukker/!

fotográfik kolomp edisön :D

Alex még a rágóját is lenyelte a második vendég gólnál lol😄
Szép volt,nagy grat Brayern-nek!

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

B0B0
1-2 ember? Én pont azt látom, hogy Olic hozza mostanában tûzbe a bandát! És akárki akármit mond, Van Bommel eszméletlen jó, kurva jól szedi össze az embereket a középpályán! És most már szinte tuti, hogy ha döntõt játszunk, ott lesz õ is.
Ribery adta ugyan a gólpasszt, de amellett egy nagy nulla volt magához képest. Persze bont ilyen szinten bíztam benne, hogy egyszer megvillant. Megtette!

A 99-re csak annyit: a Manchesternek az volt az egyetlen sikerélménye ellenünk, úgyhogy maradjunk annyiban, hogy ellenünk csak abból élnek. Puff. Mellesleg 99-es gyõzelmük után 2 évvel nyertünk mi is BL-t. Mikor is nyert utoljára BL a MU? 2008? Hmmm. 😊

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

B0B0
2 hete azt mondták, hogy a Barcának és a MU-nak nincs ellenfele, aztán tessék. Erre nem lehet felkészülni sosem!

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

limperatore
hatalmas grat a bayernnek, én éreztem hogy tovább fog menni a német összetartás miatt

sztem így már ribery se fog elmenni ha döntõbe kerül a bayern

jó lenne egy Bayern-Inter döntõ, nagyon érzem hogy ez lesz 😊

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

99-ért csak az lenne "kompenzáció" ha mi is nyernénk a MU ellen egy BL döntõt úgy ahogy õk akkor.De ilyen nyilván nemigen lesz még egy.Aki azt Bayern szurkolóként megélte annak egy negyedöntõs továbbjutás nem érhet kompenzációt szerintem.
Persze egy ilyen párosítás óriási meccs lesz valószínûleg amíg foci a foci.
Ma 0-3-nál,és hétvégén a Schalke ellen mikor emberhátrányba kerültünk,elõjött valami olyan ami utoljára talán a 2001-es csapatban volt meg.Hogy lehet hogy nem játszanak jól,de mégis érezni lehetett hogy van még esély.Van még tartása a csapatnak,és bár minden ellenünk szól,van még remény.
Robben akármennyibe is került,kétszer annyit is megért volna.Óriási vétel volt.Pedig ma neki se ment igazán.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Murder3
szerénység nem vezet sehova csak semmitmondó játékhoz és szerencséhez.
Észbe kellene kapni a vezetõségnek is hogy végre ne csak 1-2 emberen múljon a csapat teljesítménye...

gyerekek ez szép volt küzdeni tudás 5-ös😊 örülök h a nagyképû bandát elintézte a Bayern mostmár az öreg Ferguson rághatja a rágóját😄😄😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

szerintem simán benne van hogy a lyon kiüt minket, egyáltalán nem lenne égés. bravúr volt a csapattól idáig eljutni! a bl trófea pedig még nagyon messze 😊 de ha ilyen szerényen dolgozunk tovább mint azt eddig tettük az egyeneskieséses szakaszban akkor bármi megtörténhet!

Murder3
De most már érzek valamit.
Érzem,legalábbis remélem h most már semmi nem állít meg minket😊

Mor3llo
Nana! Még van addig 2 Lyon meccs, ami szintén pokol lehet!

DE MA ÜNNEPLÜNK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Murder3
de ha ezek után a lyon ellen kiesünk.....
Végre megint elérhetõ közelségben van a bl trófea...

Bercy
Hát nagyon örülök, hogy továbbjutottunk. Ott a helyünk a legjobbak között akárki akármit mond!
Lehet robbenezni meg riberyzni de egy csapatot a csapattagok alkotják...
Az elõzõ meccsen úgy érzem mi játszottunk jobban és most is a kiállítás után egészen a gyõztes gólig nyomtunk.
A védelmen csiszolni kell és akkor tuti a csapat (na meg egy jó irányító, de ezt már mondtam ezerszer).
A nani gyerekbõl meg nagy sztár lesz ha így folytatja. Szó szerint majdnem kifutotta a lelkét is.

A lyont nem szabad viszont lebecsülni. Jók! Estünk már ki miattuk!
Ha nagy mellénnyel megy a csapat fel ellenük akkor nem jutunk döntöbe. Remélem ezt van gaal is tudja és ott leszünk madridba!!!
Magic Boy
Gratulálok megérdemelten jutottatok tovább, mert nem adtátok fel.

Ezúttal is Robben lõtte tovább a Bayernt

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Mor3llo
EZEK VAGYUNK MI BASSZA MEG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
STERN DES SÜDENS, KäMPFEN UND SIEGEN!!!!!!!
SOSEM ADJUK FEL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Murder3
nyugi õ sérült lesz😊

barca lehet kifog egy rossz napot, de MESSI NEM!

Murder3
bajba kerülnénk?sponzorok elhagynának.
messze a leggazdagabb német klubb a bayern.

komolyan baxarok elkezdem nézni a 9. percben 2-0 mondom jóvan ennyi nem is néztem továb erre továbbjutunk😄

Most már kötelezõ nyerni, bár ilyen játékkal nem sokra megyünk, komolyan már azért nem nézek bayern meccset mert annyira gyenge a játék h az szégyen a manchester klasszisokkal de tényleg milliószor jobb volt, hozzá képest a bayern ilyen kis közép csapat volt aki most éli aranykorát.
komolyan ilyenkor visszagondolok még 99-re fõleg most a döntõre azt a bayern élvezet volt nézni ezt meg szenvedés.
robben meg ribery nélkül a béka segge alatt se lennnék....

a Barcával csak a döntõben kerülhetünk össze, ott pedig ugyebár 1 meccs dönt
nehezen hihetõ, de kifoghatnak õk is egy rossz napot, amikor egy x-re jók lehetünk

persze elõtte a Lyon kemény dió lesz nagyon...

egy kiállítást nem neveznék szerencsének 😊 szerintem a kiállítás nélkül is lett volna simán esély hozni továbbjutásra a meccset

sompibug
Grat! mázlitok van, meg nagy szívetek, de a Barcanak idén már nincs ellenfele.

5w0rdf15h
így van, ott nekik volt mákjuk, itt meg fordult a kocka 😊

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

djemba-djemba
Thx! Ma jobb volt a Manu, de szerencsénk volt a kiállítással és Robben ismét nagy gólt lõtt!

Azt hiszem 99-ért megkaptuk a kompenzációt! <#eljen>

Jagumo
3-0-ról felállni, gyönyörû! Döntõben vagytok szinte tuti 😄

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

5w0rdf15h
gratula a továbbjutáshoz 😊

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

HÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ MEGVAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN!!!!!!!

<#beka3><#beka3><#beka3>