Fc Bayern München

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

antijuve
1-1 lett Leverkusenben.De mivel a Schalke is kikapott, növeltük az elõnyt.

ups and downs

B0B0
Akkor a 6838-ra:

1.Emberhátrányban betömörülõ csapat ellen ki játszik könnyedén? De ha már itt tartunk. Elõzõ hétvégén a Bayern húzott le 60 percet (nem 40-et) emberhátrányban, csak azzal a különbséggel, hogy kapott gól nélkül és nem hazai környezetben. Akkor most hogy is van ez? Akkor a Schalke volt õrületesen szar, hogy nem rámolt be 3-at???

2.Nem volt nagyképû a csapatod??? Akkor Sir Alex kijelentését hová teszed (A Bayern egy szint a 2 évvel ezelõtti Romával, õket is jól megrámoljuk)? Ez tényleg nem nagyképû... <#levele>

3.Nem agyonsztárolt? Hasonlítsd már össze a két csapat költségvetését, és hogy mennyi pénz költöttek játékosokra az utóbbi 10 évben???
2 játékos sérült volt? Hmmm. Akkor nézz utána, a Bayernbe ki volt sérült! Elárulom: Elber, az elsõszámú csatár... Erre nem lehet semmit sem fogni!

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

Matthew Prosac
hidd el te sokkal szánalmasabb vagy. puszi <#wilting>

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Cabell
Az ilyen hozzászólók minek jelennek meg SG-n? Elképesztõ...

nem állítanak semmit, csak fröcskölnek..

undorító

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

B0B0
Szánalmas vagy. Kezdjél gondolkodni, mielõtt írni kezdesz...

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

Cabell
Hogyhamár itt végre lecsillapodtak a kedélyek, akkor had jegyezzem meg, hogy szerintem a kiállítás közel sem a kulcsmomentum volt a meccsen.

Az egész ott ment el, hogy a 3. gól után rögtön kaptunk egyet. Az lehetett volna a pont, amikor felborul az egész a United javára, de az elsõ támadásból rögtön rúgott egyet a Bayern, és innentõl olyan volt, mintha egy BL döntõben egy gólos vezetésnél ki akarna bekkelni a csapat egy félidõt. Nagyon nehéz...

Mellesleg a piros lap miatt én legfeljebb Rafaelt hibáztatom, teljesen ostoba sárgákat szedett össze, különösen az elsõ volt ostobaság.

Egyébként a Bayernistákkal egyetértek abban, hogy egy félidõt játszottunk jól voltaképpen, más kérdés, hogy abban nagyon-nagyon jól.

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

Murder3
mert mintha te nem ugyan ezt csinálnád a saját oldaladról nézve.
a manchesternek szerencséje volt a bayernek meg nem ennyi.
ne érts félre én a manu-t nem utálom jobban a többi angol és spanyol csapatnál.Én német párti vagyok.nem vagyok én elvakult bayern fan nem is kevészser szurkoltam ellenük a bajnoksgba.én annak örülnék ha a bayernhez felnõnének a bajnokságba és nem csak ez az egy német klubb lenne ami vmi kis esélyel rendelkezik a bl-be.
Csak nem kicsit idegesítõ az hogy míg évrõl évre az angolok a bl-be házidöntõt rendeznek meg lassan már a másodosztály csapatainak is arab milliárdos tulajdonosa lesz meg h a real meg a barca megint galaktikusok jelzõvel akarja illetni a csapatatát, míg a németetek a egy rohadt elõdöntõt nem tudnak kicsikarni, sõt az elvileg leggazdagabb és legsztárabb német klubb a bayern évek óta a döntõ közelébe nem tud jutni.
Most ott vannak de milyen játékkal?Nem hiába nem néztem én még végig 1 meccsüket sem teljesen ebbe a szezonba.

hát én még így is szívesen gondolok 99-re.
ha csak a bl döntõt is nézem 10 német a csapatba és élvezetes volt nézni a meccset míg ezt szenvedés a számomra.
meg akkor még a német klubbok is oda tudtak jutni, most már jó hogyha a bayern képes eljutni idáig.

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

antijuve
99-et felesleges felidézni folyton, az egy müncheninek mindig a legfájóbb emlék lesz, és mindig az igazságtalanságot fogja benne látni, míg a manchesterinek a csodás feltámadást jelenti.Szerintem mindkét álláspont érthetõ, ha fordítva történt volna én is nagyon szívesen emlékeznék rá.Azóta már úgyis "bosszút állt" a Bayern, de megtörténtté úgyse lehet ezt tenni.A MU-sok örülhetnek '99-nek, mi meg 2001-nek és 2010-nek (és tudom hogy e két utóbbi nem mérhetõ egy döntõhöz, habár 2001-ben a Bayern nyerte a BL-t).

Inkább mostmár nézzünk elõre, hétvégén Leverkusenben nyerni kell és nyerni is fogunk, ahogy a Lev'kusen formáját nézem.

ups and downs

Matthew Prosac
ha nem haragszol veled most nem nyitnék külön frontvonalat. a társaiddal lehet értekezni, sõt, tõlük még egy "korrekt" vagy "igazad van" kiszólás sem idegen, míg te minden helyzetben az igazadat keresed és találod is meg végül. minden állításoddal tudnék vitatkozni (érvekkel, nem csak a levegõbe csapkodni), de nem teszem mert arra is lesz újabb riposzt, míg a végén el nem jutunk addig, hogy meg sem kellett volna alakulnunk 1878-ban.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Murder3
öö nem azé de az a 2 kapufa uyganúg bemehetett volna mint a végén az a 2 gól.
errõl ennyit.
az h nem koncentráltunk a végén?
semmi másnak nem köszönheti azt a gyõzelmet a mu mint a szerencsének.

Másik pedig a bayern is agyonsztárolt cspat de igazából csak a bundesligába.
a manchester és a bayern anyagi helyzetet között óriási a különbség.

antijuve
korrekt

ups and downs

Bercy
Teljesen igazad van!
Bayern is pont beszívta a két sárgás kiállítást a schalke ellen (Altintop).
Igaz õ nem fiatal de látszott rajta, hogy nem bír magával, le kellett volna szedni...
Mor3llo
Nagy eredményei vannak, mondhatni hihetné is, hogy tévedhetetlen. Csak nem ilyen gusztusztalan módon, a másik csapatot ócsárolva.

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Matthew Prosac
mivel teljesen visszaálltatok. Hozzáteszem, persze jogosan

Kiállítás ide vagy oda, itt lesz elcseszve az egész. Mi nem szoktunk soha visszaállni (ennyire). Fergusonnak meg lehetett volna annyi esze, hogy Rafaelt lekapja a szünetbe. Ha nekem van egy sárgalapos tapasztalatlan, fiatal jobbhátvédem Ribery oldalán, kétszer is meggondolom. Kb ezen múlt az egész. Így pedig Fergusonnak magában kellene keresni a hibát, mert mostanság tényleg sokat foglalkozik egyéb körülményekkel.
Õ sem tévedhetetlen, bár ahogy öregszik egyre többször ezt hiszi.

Mor3llo
Felállt, betömörülõ védelem ellen évek óta nem tudunk mit kezdeni. 1-1 klasszis megmozdulás szokta a mérleg nyelvét ilyenkor felénk billenteni. Most is ez történt, mivel teljesen visszaálltatok. Hozzáteszem, persze jogosan.

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Matthew Prosac
1 félidõt jól játszottak és nem jutottak tovább
1 félidõt, jól? emberhátrányban véreset szartatok azért az utolsó gólért, az elsõ meccsen meg az utolsó utáni pillanatban nektek ajándékozott góllal nyertetek. akkor ti hogy játszottatok?

nagyképûen álltatok hozzá ehhez az egész történethez
ez a kedvenc sablonotok. jó lenne ha az általános szurkolói magatartást nem kevernétek össze a csapatéval. Rooney is nagyképû volt, ugye? Azért akarta vállalni a játékot mindenáron, kockáztatva hogy rásérül a bokájára és a vb-t is ki kell hagynia. Tényleg, ez tipikus sztárallûröktõl tobzódó, sportolói kvalitásokat nélkülözõ magatartás, végtelenül nagyképû.

99'-rõl annyit, hogy átéltem. És majd' behugyoztam örömömben 😉

1) egy München-drukker nekem ne használja úgy az "agyonsztárolt" jelzõt, mintha az õ csapatával kapcsolatban ez szóba sem jöhetne. Még jó, hogy agyonsztárolták a csapatot, mikor az egyik legszebb (és legeredményesebb) focit játszottuk Európában - a döntõre is úgy érkeztünk, mint angol bajnok és kupagyõztes.
2) két kulcsjátékos nem játszhatott a döntõben a középpályán (Scholes,Keane), még jó hogy ezt megéreztük, ti hogy játszottatok volna mondjuk Effenberg és Basler nélkül? Aha...
3) ha koncentráltok a végén, nem kaptok ki. a mostani párharcban mi is két gólt szedtünk össze ebbõl, mintkettõt Olic lõtte. errõl ennyit.

Mindazonáltal örülök hogy örülsz. Bár látszik hogy nem vagy hozzászokva a sikerhez, még meg kéne tanulnod kezelni a szitut. Azt nem állítanám hogy egyre többször fog ez elfordulni...

limperatore
<#idiota>

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

gabber_saviola
<#vigyor1>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

9csöves9
mondja az ArsenalMünchenes.vagy te már eldöntötted?😄

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

djemba-djemba
<#eljen><#taps>

B0B0
Ez jó. Végre egy kis humor így reggel, indításképp 😊 Ennyire fáj a MU-nak, hogy a két meccs alatt 1 félidõt jól játszottak és nem jutottak tovább. 😊 Ejj ejj, fiatalemberek. Ha tudnátok, mit élt át az ember '99-ben, amikor az agyonsztárolt MU-nak egy momentuma sem volt az egész meccsen, aztán mégis nyertek? És nem Hitzfeld nem ordibált csalásról, meg stb. Nagyképûen álltatok hozzá ehhez az egész történethez (Romát is szarrá vertük 1:2-rõl, stb.), meg kéne tanulni kezelni a szitut, mostanában egyre többször elõ fog ez fordulni.

nem véletlenül utálom az öreget...vitathatatlan h az egyik legnagyobb a szakmában nem véletlenül ütötték lovaggá, viszont az áskálódásai, ha õt megverik akkor az a bíró hibája mindig😄 én már röhögök rajta komolyan...egyszer fulladna meg a rágójában😊 nem tehetek róla, de utálom Fergusont, mégegyszer bocs a drukkereitõl

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

antijuve
Az angolok kicsit visszavágnak a tegnapiért: Wolfsburg-Fulham 0-1.A Hamburg tovább fog jutni viszont.

ups and downs

azt hiszem kicsit eltévedtetek!<#eplus2><#eplus2><#eplus2><#eplus2><#integet2>
antijuve
Szerintem a MU is meglenne vhogy Rooney nélkül, max találnának mást, a Chelsea se csak Drogbából áll és a Bayern is nyerte az elsõ meccset Robben nélkül.

ups and downs

5w0rdf15h
döntsd már el h juve vagy mu fan vagy...esetleg divat?

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Forza Italia
nálunk meg van Rooney. Kár ilyenen filózni

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Kocka08
Drogba nélkül 6 meccsen 18 gólt lõtt a csapat!
És megtehette Carlo A. hogy a Manchester elleni meccsen is csak kispadra teszi!
Ebbe a 6 meccs 18 gólban nincs benne a 7-1 es gyõzelem az Aston Villa ellen ahol Drogba egy percet sem játszott..

Úgy félek az autómatáktól is recsegnek ropognak betesszem kihúzom a kártyát karcos lesz áhh...veszélyes üzem ez\" by Nagy Alekosz

Mor3llo
Terry, Zhirkov, Lampard, Essien, Malouda stbstb...tényleg középmezõny...
"LENNE"! DE VAN DROGBA!

Kocka08
Ezt akartam írni..😄DD

Úgy félek az autómatáktól is recsegnek ropognak betesszem kihúzom a kártyát karcos lesz áhh...veszélyes üzem ez\" by Nagy Alekosz

Bercy
Ezt ugye te se gondoltad komolyan...
Forza Italia
és veletek mi lenne Drogba nélkül???? Középmezõny.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Kocka08
Európa Ligában már hiába nyomulnak mert a jó öreg Gera 2 góljának köszönhetõen a Fulham csapata kiejtette õket..😊
Vagy a bajnokságra gondoltál?...hogy talán elcsípik az Európa ligát érõ helyett?
Mert arra sem fogadnék hogy meg lesz.. (bocsánat mindenért juve fanok)

Az elsõ meccsen szóba került, hogy a német bajnokság miért nincs tele sztárokkal. Ott azt mondták, az MUnak több adóssága van, mint az egész Bundes Ligának... nem engedig ugy elszállni a német klubbokat.

..::IBM X32::..

Kocka08
Tényleg egyre borzasztóbb Ferguson magatartása, már nagyon megöregedet és egyszerûen nem viseli el ha továbbmegy valaki rajtuk.. Bár nem emlékszem hogy régebben is ilyen lett volna..?
A Mu nak szorítók meg minek agyalnak olyanon hogy mi lenne Robben nélkül?
Mi lenne Rooney nélkül? (elmondom 15 pontos hátrány a Chelsea mögött és már a Müncheni meccsen 2 góllal nyerõ Bayern simán továbbment volna Robben gól nélkül is..)

Murder3
De ezek a nagy angolok hol lennének ha nem lenne tele a szeb pénzel?
Hol van az angol válogatott?
érdekes a németek mindig meglepetés és sosem érdemlik meg mégis az utóbbi 4 világversenybõl 3-on dobogón végeztek az angolok meg sehol eggyiken kint sem voltak.
ennyit errõl.
ferguson meg szánalmas nem tudja elviselni azt h kiestek, ezzel h ilyen nyilatkozatokat tett csak magát minõsíti.

hát igen,lehetne sorolni a furcsa dolgokat,igazából én a MU-nak,és a Bayern-nek se szurkoltam,az én csapatom már kedden továbbment,max amennyiben érinthet,hogy a MU-nál VALAMELYEST gyengébb csapattal játszhatnánk a döntõt,ha továbbjutunk az Interen,ennyi

ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának

Meg a visszavágón az Offside Fio gólt...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

azért ne felejtsd el OffsideMiroslav gólját a Fio ellen

ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának

Mor3llo
Ha nyerünk, az vagy mák, vagy éppen az aktuális ellenfél játszott szarul. De azt sosem ismeri el senki, hogy megérdemelten, jól játszva gyõztünk. Mindegy is, már megszoktam. Kiállítattuk(BIZONY, MI) Rafaelt, Ribery monnyon le, Sir Alexnek riszpekt a tegnapi magasröptû 'elismerõ' nyilatkozatáért, mi meg szimplán szarok vagyunk, és viccbõl kerültünk az elõdöntõbe. Mert az olyan poénos.

Forza Italia
oksa😄

antijuve
Ha ilyen mákkal megy tovább, akkor megérdemli hogy döntõs legyen.Ha érted mire célzok 😊. Na szép napot neked, hajrá az Európa Ligáért!

ups and downs

antijuve
Majd ha elérsz annyit, mint Ribery, akkor mondhatod hogy hisztis 😊. Erre ezt tom mondani 😊.
De hagyjuk már ezt a hülyeséget

ups and downs

hedonist
nem, majd, ha meg tudod különböztetni a reggelt, a többi napszaktól😄DD

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Forza Italia
oksa😄
csak azért nem fogok többet írni mert nem éri meg ilyen csapat miatt a bünti.

ui: Remélem a lyon ilyen mákkal amivel ti továbbjutottatok olyannal megy tovább.

Mor3llo
Lehet távozni...
Majd ha elérek annyit, mint Sir Alex, akkor mondhatom rá, hogy alkoholista? Érdekes gondolatmenet😄DD

djemba-djemba
Igenis! Akkor visszaveszek.

Nem mondtam, h Ribery nem hisztis, az.

Ja, Rooney tényleg nem csipogott, de itt vagy Te nekünk és megteszed helyette...ha már ilyen személyesre vetted a figurát.

Amúgy milyen döntõrõl is beszélek.A MU is itt szívta meg elõször,hogy már a sorsoláskor az elõdöntõt tervezték,mintha mi ott se lennénk.
Egyelõre a Lyon-ra kell koncentrálni,mert amilyen védelmünk van,azok is bármikor berámolnak egy négyest.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Forza Italia
mért alkesz???
majd ha annyit elérsz mint õ akkor mondhatod h alkesz addig meg vegyél vissza.

Amúgy meg Rooney nem csipogott. egyszerse lehetett rajta látni h nyávogna mint a nagy ribery. Aki állandóan hisztizik.

djemba-djemba
szabályosan szerelt? MvB szerelte õt, mire õ utána rúgott? sárga? sárga...ennyi