Fc Bayern München
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1.Emberhátrányban betömörülõ csapat ellen ki játszik könnyedén? De ha már itt tartunk. Elõzõ hétvégén a Bayern húzott le 60 percet (nem 40-et) emberhátrányban, csak azzal a különbséggel, hogy kapott gól nélkül és nem hazai környezetben. Akkor most hogy is van ez? Akkor a Schalke volt õrületesen szar, hogy nem rámolt be 3-at???
2.Nem volt nagyképû a csapatod??? Akkor Sir Alex kijelentését hová teszed (A Bayern egy szint a 2 évvel ezelõtti Romával, õket is jól megrámoljuk)? Ez tényleg nem nagyképû... <#levele>#levele>
3.Nem agyonsztárolt? Hasonlítsd már össze a két csapat költségvetését, és hogy mennyi pénz költöttek játékosokra az utóbbi 10 évben???
2 játékos sérült volt? Hmmm. Akkor nézz utána, a Bayernbe ki volt sérült! Elárulom: Elber, az elsõszámú csatár... Erre nem lehet semmit sem fogni!
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
nem állítanak semmit, csak fröcskölnek..
undorító
Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
Az egész ott ment el, hogy a 3. gól után rögtön kaptunk egyet. Az lehetett volna a pont, amikor felborul az egész a United javára, de az elsõ támadásból rögtön rúgott egyet a Bayern, és innentõl olyan volt, mintha egy BL döntõben egy gólos vezetésnél ki akarna bekkelni a csapat egy félidõt. Nagyon nehéz...
Mellesleg a piros lap miatt én legfeljebb Rafaelt hibáztatom, teljesen ostoba sárgákat szedett össze, különösen az elsõ volt ostobaság.
Egyébként a Bayernistákkal egyetértek abban, hogy egy félidõt játszottunk jól voltaképpen, más kérdés, hogy abban nagyon-nagyon jól.
Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló
a manchesternek szerencséje volt a bayernek meg nem ennyi.
ne érts félre én a manu-t nem utálom jobban a többi angol és spanyol csapatnál.Én német párti vagyok.nem vagyok én elvakult bayern fan nem is kevészser szurkoltam ellenük a bajnoksgba.én annak örülnék ha a bayernhez felnõnének a bajnokságba és nem csak ez az egy német klubb lenne ami vmi kis esélyel rendelkezik a bl-be.
Csak nem kicsit idegesítõ az hogy míg évrõl évre az angolok a bl-be házidöntõt rendeznek meg lassan már a másodosztály csapatainak is arab milliárdos tulajdonosa lesz meg h a real meg a barca megint galaktikusok jelzõvel akarja illetni a csapatatát, míg a németetek a egy rohadt elõdöntõt nem tudnak kicsikarni, sõt az elvileg leggazdagabb és legsztárabb német klubb a bayern évek óta a döntõ közelébe nem tud jutni.
Most ott vannak de milyen játékkal?Nem hiába nem néztem én még végig 1 meccsüket sem teljesen ebbe a szezonba.
hát én még így is szívesen gondolok 99-re.
ha csak a bl döntõt is nézem 10 német a csapatba és élvezetes volt nézni a meccset míg ezt szenvedés a számomra.
meg akkor még a német klubbok is oda tudtak jutni, most már jó hogyha a bayern képes eljutni idáig.
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
Inkább mostmár nézzünk elõre, hétvégén Leverkusenben nyerni kell és nyerni is fogunk, ahogy a Lev'kusen formáját nézem.
ups and downs
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
errõl ennyit.
az h nem koncentráltunk a végén?
semmi másnak nem köszönheti azt a gyõzelmet a mu mint a szerencsének.
Másik pedig a bayern is agyonsztárolt cspat de igazából csak a bundesligába.
a manchester és a bayern anyagi helyzetet között óriási a különbség.
Bayern is pont beszívta a két sárgás kiállítást a schalke ellen (Altintop).
Igaz õ nem fiatal de látszott rajta, hogy nem bír magával, le kellett volna szedni...
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Kiállítás ide vagy oda, itt lesz elcseszve az egész. Mi nem szoktunk soha visszaállni (ennyire). Fergusonnak meg lehetett volna annyi esze, hogy Rafaelt lekapja a szünetbe. Ha nekem van egy sárgalapos tapasztalatlan, fiatal jobbhátvédem Ribery oldalán, kétszer is meggondolom. Kb ezen múlt az egész. Így pedig Fergusonnak magában kellene keresni a hibát, mert mostanság tényleg sokat foglalkozik egyéb körülményekkel.
Õ sem tévedhetetlen, bár ahogy öregszik egyre többször ezt hiszi.
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
1 félidõt, jól? emberhátrányban véreset szartatok azért az utolsó gólért, az elsõ meccsen meg az utolsó utáni pillanatban nektek ajándékozott góllal nyertetek. akkor ti hogy játszottatok?
nagyképûen álltatok hozzá ehhez az egész történethez
ez a kedvenc sablonotok. jó lenne ha az általános szurkolói magatartást nem kevernétek össze a csapatéval. Rooney is nagyképû volt, ugye? Azért akarta vállalni a játékot mindenáron, kockáztatva hogy rásérül a bokájára és a vb-t is ki kell hagynia. Tényleg, ez tipikus sztárallûröktõl tobzódó, sportolói kvalitásokat nélkülözõ magatartás, végtelenül nagyképû.
99'-rõl annyit, hogy átéltem. És majd' behugyoztam örömömben 😉
1) egy München-drukker nekem ne használja úgy az "agyonsztárolt" jelzõt, mintha az õ csapatával kapcsolatban ez szóba sem jöhetne. Még jó, hogy agyonsztárolták a csapatot, mikor az egyik legszebb (és legeredményesebb) focit játszottuk Európában - a döntõre is úgy érkeztünk, mint angol bajnok és kupagyõztes.
2) két kulcsjátékos nem játszhatott a döntõben a középpályán (Scholes,Keane), még jó hogy ezt megéreztük, ti hogy játszottatok volna mondjuk Effenberg és Basler nélkül? Aha...
3) ha koncentráltok a végén, nem kaptok ki. a mostani párharcban mi is két gólt szedtünk össze ebbõl, mintkettõt Olic lõtte. errõl ennyit.
Mindazonáltal örülök hogy örülsz. Bár látszik hogy nem vagy hozzászokva a sikerhez, még meg kéne tanulnod kezelni a szitut. Azt nem állítanám hogy egyre többször fog ez elfordulni...
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
ups and downs
ups and downs
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
És megtehette Carlo A. hogy a Manchester elleni meccsen is csak kispadra teszi!
Ebbe a 6 meccs 18 gólban nincs benne a 7-1 es gyõzelem az Aston Villa ellen ahol Drogba egy percet sem játszott..
Úgy félek az autómatáktól is recsegnek ropognak betesszem kihúzom a kártyát karcos lesz áhh...veszélyes üzem ez\" by Nagy Alekosz
"LENNE"! DE VAN DROGBA!
Úgy félek az autómatáktól is recsegnek ropognak betesszem kihúzom a kártyát karcos lesz áhh...veszélyes üzem ez\" by Nagy Alekosz
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Vagy a bajnokságra gondoltál?...hogy talán elcsípik az Európa ligát érõ helyett?
Mert arra sem fogadnék hogy meg lesz.. (bocsánat mindenért juve fanok)
..::IBM X32::..
A Mu nak szorítók meg minek agyalnak olyanon hogy mi lenne Robben nélkül?
Mi lenne Rooney nélkül? (elmondom 15 pontos hátrány a Chelsea mögött és már a Müncheni meccsen 2 góllal nyerõ Bayern simán továbbment volna Robben gól nélkül is..)
Hol van az angol válogatott?
érdekes a németek mindig meglepetés és sosem érdemlik meg mégis az utóbbi 4 világversenybõl 3-on dobogón végeztek az angolok meg sehol eggyiken kint sem voltak.
ennyit errõl.
ferguson meg szánalmas nem tudja elviselni azt h kiestek, ezzel h ilyen nyilatkozatokat tett csak magát minõsíti.
ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának
ups and downs
De hagyjuk már ezt a hülyeséget
ups and downs
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
csak azért nem fogok többet írni mert nem éri meg ilyen csapat miatt a bünti.
ui: Remélem a lyon ilyen mákkal amivel ti továbbjutottatok olyannal megy tovább.
Majd ha elérek annyit, mint Sir Alex, akkor mondhatom rá, hogy alkoholista? Érdekes gondolatmenet😄DD
Nem mondtam, h Ribery nem hisztis, az.
Ja, Rooney tényleg nem csipogott, de itt vagy Te nekünk és megteszed helyette...ha már ilyen személyesre vetted a figurát.
Egyelõre a Lyon-ra kell koncentrálni,mert amilyen védelmünk van,azok is bármikor berámolnak egy négyest.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
majd ha annyit elérsz mint õ akkor mondhatod h alkesz addig meg vegyél vissza.
Amúgy meg Rooney nem csipogott. egyszerse lehetett rajta látni h nyávogna mint a nagy ribery. Aki állandóan hisztizik.