14177
- Ennyien nézik most a topikot!
a1_2012_10_25_5uo9ccoy91.jpg
  • Murder3
    lassú,sokat hibázik semmivel nem több mint kraft kraft legalább fiatal butt már öreg.
  • tarko
    nevetséges, hogy most Uli azért zavarja el Gaal-t mert Kraftot állította a kapuba.nem azt mondom, hogy a holland nem érdemli meg hogy távozzon, de ez volt a legkisebb baj.én azért küldeném el, mert a csapat gyakorlatilag az egész szezonban kilátástalanul focizik, a védelem átjáróház és minden meccsen máshogy áll fel, más poszton játszik stb.

itt van pár nyilatkozat magyarul:
    http://www.fcbayernmunchen.hu/tartalom/qfokuszbanq/item/6438-mese-hogy-a-j%C3%A1t%C3%A9kosok-m%C3%B6g%C3%B6tte-%C3%A1lltak.html
  • Effe88
    hát franc se tudja
    de én ebbe a kraft gyerekbe is bíztam mondom hátha
    de úgy fest rensing sorsára jut
  • Effe88
    én nem tok sajna csak angolul miket mond róla????
  • Murder3
    mintha butt jobb lenne...
  • IXEMGabeo
    Lajos:D:D:D
  • OPM
    Aki tud németül, mindenképp nézze meg a videot. Hoeneß elég keményen kiosztja van Gaalt:

Torwart-Wechsel kostete van Gaal den Job

Egyes hírek szerint jövő hétvégén már ismét Butt fog a kapuban állni...
  • Effe88
    Lajost menesztették helyette az eddigi másodedző Jonker lesz az edző
    van gaalt menesztették
  • tarko
    lehet van Gaal még a szezon végéig sem marad?

http://www.tz-online.de/sport/fc-bayern/bericht-muss-gaal-heute-gehen-1197707.html
  • Gabe18
    Nem is lehet mást várni. Van Gaal tudja hogy repül év végén, mégis egy ilyen edző mivel motiválná a játékosait, vagy egyáltalán saját magát?
    Hannover meccs után kellett volna elküldeni, nem csak egyezkedni vele.
    Gomez már megint 2x játszotta el hogy egyedül tör kapura egy kiugratásból de nulla eredmény.
    Kraft meg a mai meccsel félig szerintem ki is rúgatta magát.
  • Effe88
    szánalmas vergődés már megint
    ha nem jutunk be a bl-be úgy hogy nálunk lesz a bl döntő jövőre
    ááááááááááááá
    kurva szégyen lenne
  • Murder3
    hülye vagy a hannover nem bl el helyen is nevetséges....
    még a csoportból se jutnak tovább, de a mainz is az mert kb minden vmit érő játékos elmegy tőlük csont nélkül buknak ki a csoportból is.
  • tarko
    van Gaal:

"Es ist nicht das erste Mal, dass wir ein 1:0 weggegeben haben. Das haben wir heute wieder gemacht"

jah.Lajos minden ilyen meccs után elmondja ezt, de valahogy mindig újra és újra megtörténik, hogy vezetésről eladjuk a meccseket.
  • tarko
    nos sikerült elszórakozni a 3 pontot.Kraft mit csinált te jó ég!eddig én sem akartam Schalke ultrát a kapunkba, de lehet tényleg ez kéne a Bayernnek.és a játékunk ismét elég siralmas volt, nagyon görcsös lesz ez az utolsó 5 meccs.
    mindenesetre most már megint a Hannover áll BL helyen.nevetséges.
    ha egy Hannover miatt nem indulunk jövőre BL-ben..áhh bele se merek gondolni.az egy dolog, hogy jövőre mindenképp ott kéne lennünk a müncheni döntőn, de ha indul a Hannover még az sem kizárt, hogy már a selejtezőkben elvérez.joggal röhöghetne rajtunk a világ.
  • Murder3
    sky-on párhutzamos közvetítés megy
    az összes meccset adják:)
  • banok
    15.30 Nürnberg-Bayern München
    tv : magyar tv nem adja élőben
    streamek :
  • Murder3
    LOL és az le se jön h milyen nagyképűen viselkedtek ti ott.
    Érdekes most amikor írtam egy olyan hsz-t oda ami negatívabb értelembe már már gúny űzésnek tűnik, egyből el lettem küldve az anyámba....
    pfff
  • tarko
    garantálom, hogy jövőre ilyenkor lesz itt jobb téma is:D
    amúgy meg kívánom, hogy itt soha ne legyen téma az, hogy miért kaptunk egy 5öst hazai pályán a Schalke-tól :p
  • Tomy Lee
    De legalább van téma és még mindig ott vagyunk,kielemezzük a magunk módján amit azért néha nyugisabban is szoktunk:DD
    Még itt a téma az,hogy mi ott miről társalgunk.
    Newbie..
  • Effe88
    bohózat ahogy viselkedik egy pár interes emberke náluk
    mindenki szar csak szerencséjük volt stb.stb.
    murinnyót várják vissza sneider az isten stb.stb.
  • tarko
    szerintem az az aláírás csak irónia akar lenni.persze lehet, hogy nem:D
    amúgy érdekes megfigyelni, hogy mi hogy viseltük amikor elment a szezonunk, és hogy az Inter szurkolók most hogy viselik:D hőbörögnek, mákoznak, bazmegolnak usw. ha a csapatuk nem is, ők legalább olaszok:DD
  • Murder3
    gondolom eszébe jutott a tavalyi kiesés a bayern ellen:D
    ezzel akarrt visszavágni....de mondjuk örülhetett mert az inter nyertXD
    érdekesen élhette meg az inter barca vagy el classico mecseket:D
  • Effe88
    félkegyelmű ez találó
  • Bercy #8290
    Jah ez a félkegyelmű már múltkor is osztotta az okosságát a tudathasadásos drukkolásával :)))))
  • Effe88
    támogatom
  • antijuve
    Ha ők nyernek meghívlak egy sörre :D
  • Effe88
    hagyd rá
    nézzd már meg hány csapatnak szurkol egyszerre:D:D:D
    full szánalmas az ürge
  • Gabe18
    Én nem tudom miről beszélsz...
  • Cabell
    most épp MU-Chelsea van és eszembejutottunk, mert itt a végén Bayern-i erényeket csillogtattunk, magyarul kurvanagy mákunk volt.
  • Murder3
    dehogy is.
    most a schalke képviseli németországot nekik kell nyerniük:D
  • tarko
    akkor egyezzünk ki abban, hogy nyerjen a Sahtar!:D
  • antijuve
    Én nem bánnám ha valami csoda folytán (tényleg az lenne), ők nyernének...Inkább mint egy angol, vagy a két nagy spanyol.Dehát vszínű az előbbiek közül fog kikerülni a győztes.
  • tarko
    jah mekkora poén lenne már, ha 4-0-ás Inter vezetésnél a schalkésok elkezdenék a nótájukat, hogy:SCHALKEE NULL VIEER:DD.
  • tarko
    akkor a döntőben kapjanak ki:D
    azért Schalke-nak ne kívánjunk már ennyi jót.én elég nehezen nyelném le, ha valami csoda folytán ez a csapat lenne a BL győztes.ha továbbjutnak a bányászok az Inter ellen az remek, mert ez mégiscsak egy "olasz" csapat elleni győzelem lenne, ami jól jön a német focinak.ráadásul azt még nehezebben nyelném le, ha az Inter nyerne ismét BL-t.
    amúgy, ha nem bénázzuk el Münchenben a továbbjutást, akkor most mi játszottunk volna a Schalke-val és biztos vagyok benne, hogy nem kaptunk volna hazai pályán egy ötöst:D.
  • antijuve
    két német csapat nem lehet ennyire béna :D
  • Effe88
    hát csak nem
    ha meg 0-4-re megnyeri mégis az inter akkor őket illeti majd a bl trófea idén is
  • antijuve
    mi??dehogy jelentse nekik a végállomást az elődöntő :D.
  • bakkerman
    nono,a nevükben benne van,SCHALKE 04. schalke-inter 0-4 ?
  • tarko
    nem is 3at kell rúgnia az Internek, hanem 4et.ezt benéztem:D innen már egy olyan csapat se bukhat el aminek a neve Schalke 04:D
  • tarko
    durva ez az eredmény.
    ki gondolta volna, hogy, ami a Bayernnek nem sikerült az pont a Schalke-nak, az európai labdarúgás talán legnagyobb lúzerének fog.
    most az egyszer minden Bayern fan örülhet egy Schalke győzelemnek, de csak halkan jegyzem meg:ha Gelsenkirchenben kikapnak 3-0ra(ami nem elképzelhetetlen) már az Inter megy tovább.ne így legyen.
    jah és, ha továbbjutnak akkor az elődöntő jelentse nekik a végállomást;)