Fc Bayern München
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De Van Gaaltól azért megkérdezném:
- miért nem az ezen az estén harmatgyenge Müllert hozza le Olic helyett a szünetben?
- mi a fasznak kellett lehozni Robbent????
Pranjicban pedig kellemeset csalódtam.
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
ups and downs
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Remélem ma olyan jó formát mutatunk mint tegnap az Inter és jó pár gólos elõnnyel utazunk majd a vissza vágóra.
www.bundesliga.de www.kicker.de
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
ups and downs
Viszont ha nem könnyelmûsködjük el akkor döntõben lesz a csapat.
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
ups and downs
A tegnap este jól sikerült. Remélem ezt a formát mentik át a BL meccsre is.
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Bayern ellendrukker haverokkal néztem a meccset...visítottam végig 😊)))
Bayern München-Hannover 7-0 ::: gólok
http://videa.hu/videok/sport/bayern-munchen-hannover-7-0-bundesliga-foci-golok-tVTSpBkxrolvD6wL
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
Nem nem baj ami itt van konkrétan az a baj h ha írok, rendes hangnembe barátilag(a manu topikba történt esetet mondom) akkor mi a büdös francnak kell elkezdeni beszólni a másiknak?
ja persze mert tettem egy kedves értelmes fórumozó társara és egyben fergusonra is egy lealacsonyító véleményt.
Ja ige én vagyok a hibás csak én sem úgy kezdtem neki h csira geci manchester és stb.
Az a baj h szinte minegyik magyar fórumon ez van.
Azt hiszem a magar bunkóság ténlge beigazolódni látszik, eddig még csak viccbõl gondoltam ezt de én az sg-t kicsit magasabb szintre tagláltam.
Teneked meg hát ha én uyge nem tudok rendes érvet felhozni, tehát az hogy a manchesternek a végén irtó nagy szerencséje volt az amúgyis szögletbõl született 2 gólnál és a bayernek az a 2 kapufa is ugyan ennyi erõvel mehetett volna be vagy maradhatott volna ki a manchester uccsó 2 gólja.
Nem ez nem érv az érv h volt 2 hiányzó játékos a manchesterbe és így sokkal hátrányosab helyzetbe voltak.
Meg kijátszott jobban, gondolom ha aztmondom h bayern akkor én elfogult vagyok, nyílván te nem az vagy hogy jobban megérdemeltétek nem?
Megaztán a bayern a manchesterrel hasonlítod sztárilag és pénzügyileg?
Ha a bayernek is anyi pénze lenne és arab meg ameriaki milliárdosok birtokolnák ahol hetetnte 100ezer eurót keresne az összes játékos akkor lehet sok manchesteri játékos nem ott hanem a bayernbe játszana meg a sok "sztár".
Ha engem kérdezel akkor picsába az egész angol bajnoksággal, akik házidõntös bl-t rendeznek.
Én már azért is untma meg a focit mert meguntam azt h várja az ember h döntõ közelbe legyen 1 német klubbis, de sehol.
és vhogy ezért is nemtud már a német bajnokságse érdekelni mert hiába várom h en a bayern legyen a bajnok és esetleg majd egy meglepetés csapat nagyot alakít a bl-be nem fog.
És én épp ezért sírom vissza a régi bayern amikor még élvezet volt nézni õket és német játéjkosokal volt tele.
De majd a vb-n ott legalább még komoly esélye van a németeknek és azok legaláb németetk is😊
Na ennyit a globális problémáimról így elég hosszú lett végül...
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
Na itt meg elharapódzott a csata a különbözõ táborok között. Mindenki bizonygatja, hogy jobban ért a focihoz mint a másik. Na ez az igazi magyar valóság!
Közben elment a hétvége és a schalke kikapott ami nagyon jó hírvolt, de mi csak x-re voltunk jók a leverkusen otthonában. Pedig most egy ici picit meg léphettünk volna. Na sebaj.
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
A szar Schalke, szinte ugyanazt az eredményt érte el 2008-ban, mint a MU a Barcelona ellen. Tény, hogy nem MU szintû csapat, de igenis baromi erõs és azért kíváncsi leszek, jövõre mit fog csinálni a BL-ben Magathtal. Mellesleg most épp ti sem tudtatok mit kezdeni a vérgyenge Balckburnnel. Akkor most ti is gyengék vagyok egy meccs miatt???
A nyilatkozatot nem találtam sajnos, de asszem az origo.hu-n volt. Keress rá te, hátha megleled. Mindazonáltal Ferguson nem a csapat egy szimpla tagja. Neki kell közvetíteni a média és a csapat között. Tehát az õ véleménye tükzözi a csapatét.
Nektek a középpálya ment szét, nekünk meg az abszolult elsõszámú gólfelelõs, de mint mondtam, ilyenkre nem kéne fogni egy visszafogott teljesítmény miértjét...
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
megyei 12354 osztályban jobb az iram mint a "sztároknak" nevezett izéknél!
nem 5 × lövünk kapura hanem 55 × volt amikor 25-10 lett a meccs eredménye!
idõhúzás meg a reklamálás meg szimulálás nélkül!
és minden játékos a szabadrúgásra játszik ha hozzáérsz már eljátssza a nagy halált szar az egész mai foci[/] olyan mint a forma 1
ha vezetnek egy góllal beállnak és kivédekezik
2007/2008: A Roma ismét második helyen végez a bajnokságban az Inter mögött, ismét a negyeddöntõkig jut a Bl-ben.
Mi ezzel a baj? Vagy te/ti arra gondoltok, hogy én a Romát azzal a Romával azonosítom amelyik hetet kapott az Old Traffordon?... Azért ennél egy kicsit tovább is ellátok.
Szerintem tényleg fejezzük be😊
2) Adhatnál egy linket, mert én ilyet nem olvastam tõle. "Õket is jól megrámoljuk"? Ilyet mondott volna? Azt még el tudom képzelni hogy a a 2007-es Romával egy szintre rakott titeket, ezt a nézezetet egyébként én osztom is (ami nem lenézést jelent...), csak a Romának nem volt szerencséje anno (gyak. minden támadásunk végén valahogy bement a labda - Doni nagyot alakított), nektek most volt. Btw, ha mégis ilyet mondott, áruljál már el nekem valamit: ha egy csapat tiszteli az ellenfelét, egy tagja azonban nagyképûen nyilatkozik, akkor már az egész csapatra általánosítani lehet hogy nagyképû??? Mert akkor ez rátok is elmondható.
3) Egy Elber minusz ott, mondanám hogy nyertél, de egy Keane+Scholes itt, amivel majdnem teljesen meg is halt a középpálya (Blomquist és Butt azért nemegészen ugyanaz a nívó volt...). Mondjuk vedd csak ki Gerrardot és Mascherano-t a Pool középpályájáról és nézd meg hogy játszanak.
Amúgy peace Y 😊