14177
- Ennyien nézik most a topikot!
-
#8353 Itt a vége fuss el véle 5:1!!!!!!! -
#8352 közben Ribery is betalált -
#8351 Hát nemtom...ennyire nem bírták van Gaalt?Elmegy, és lemossuk a 2. helyezettet. -
#8350 próbálgatni kell :) -
#8349 Alakul de most csaj sima fekete. Na sebaj majd lesz ez jobb is. -
#8348 Ide szój és vissza állítják! -
#8347 Sztem jó a topikcím :D
Irány a 3. hely :) -
IXEMGabeo #8346 haha font color München xD -
#8345 igen de fogalmam nincs miért próbáltam beszúrni egy két hivatkozást de a címhez nem is nyúltam:S:S -
#8344 Ja amúgy 4:1 Derdiyok szépített -
#8343 Közbe ellett basszarintva a topik neve. -
#8342 Gomez megint 4:0 -
#8341 Gomez megint 3:0 -
#8340 Gomez már 2-0:) -
#8339 rolfest pofánkapta a labda és vezetünk. -
#8338 Ja a baloldali sg.hu link helyet lehetne egy Bayern logó -
#8337 Topik segítségnek amik még nem mennek itt tedd fel. -
#8336 intézem csak egyelőre nem vágom hogy kell
segíts!:D:D
szóval van nekem egy tma karbantartás "gombom"
na és hogyan tovább
képet feltöltök egy képmegosztó oldalra és belinkelem ugy mintha ide raknék képet??? -
#8335 Szerintem is! De kezdésnek valami korrekt háttér kéne a Topiknak. Valamint a fejlécbe kéne két link: Bayern hivatalos honlapra és a BundesLigára. Ezt a házigazda könnyen intézhetné. A háttérképekre meg kéne feldobnunk képeket. -
#8334 Nekem mindkét megoldás tetszene.A futó sor király lenne -
#8333 Valahol el kell kezdeni. A többi eredményt max kicsiben lehetne berakni. Az viszont inkább futó sorként mutatna jól. Lehet megcsinálható de az már nem csak PhotoShop. -
#8332 sztem úgy kéne hogy az aktuális forduló eredményei is és a tabella is bent legyen ne csak a bayerné az szarul mutatna sztem. -
#8331 15:30 :)
igen én is valami hasonló fejlécre gondoltam....segítséget elfogadom:D:D -
#8330 Jó reggelt!
Na eljött egy újabb hét és egyben egy újabb bajnoki mérkőzés. Ma igen fontos lenne nyerni, hogy legalább a tabella 3. helyére felzárkózzunk. Na majd délután 16:30-tól kiderül mi sikerül.
Az ötlet ami jó lenne ide is az például [URL=http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1102884804]Chelsea Fan Clubban látszik[/URL. Nekem nagyon bejönne egy hasonló fejléc. Ha kell megpróbálok kialakításában én is segíteni. -
#8329 hát megpróbálom kihozni a maximumot ebből a topicból, számítok rátok is:)
bármi nemű észrevételetek van jelezzétek
pl, máris aki tud valami jó képet vagy valamit írjon -
#8328 Jó reggelt!
Remélem nem csak a szád volt nagy és tényleg felpörgeted egy kicsit a topikot. Amúgy gratulálok! Kezdheted a külsővel. -
#8327 Max holnap tudjuk csak győzelemmel megünnepelni de legyen úgy!!!!! -
IXEMGabeo #8326 grat Effe -
#8325 na köszi srácok meg köszi sg modik
házigazda lettem
ünnepeljük majd ma Bayern győzelemmel -
#8324 persze, simán -
tarko #8323 igen -
#8322 eddig 3-0 :D -
#8321 rá is férne a topicra a frissítés -
#8320 részemről semmi akadálya.Szóval:
igen -
#8319 Igen, persze tökéletes lennél:) -
#8318 NEM
igen -
#8317 na
egy kérdés felétek
mivel a topic nyitó Zoltanoo több mint 3 éve nem jelentkezett be ezért arra gondoltam hogy én szeretnék ennek a topiknak a házigazdája(házigizddája:D:D) lenni
ki mit szólna hozzá(persze csak Bayernesek véleménye érdekel)
mindenki írjon legalább egy igent avgy nem hogy ok vagy inkább ne
vagy valamit:D:D -
#8316 igen láttam ám nem egy meccset szégyelnetes amit butt a kapuba művelt.
jó kapus főleg korában volt jó, de már öreg,lassú és elég lepkés.
-
OPM #8315 Butt sokat hibázik? Miről beszélsz? :D
A kutyát nem érdekli hogy fiatal vagy "öreg" kapus véd, már csak az a fontos, hogy legyen meg a 3. hely, mindegy milyen módon! -
#8314 Siralom ez az egész.Láttam a Nürnberg gólját és nem hittem a szememnek.Ebben a szezonban már tényleg minden megtörténik velünk.Nem is tudom h sikerült ezt a gólt összehozni.Hát ha nem lesz meg a 3. hely az kegyetlen nagy égés lesz.
Egy hozadéka volt a meccsnek, h elküldték van Gaal-t.Reméljük ezzel az új csókával sikerül elérni a célt.