14177
- Ennyien nézik most a topikot!
-
#8393 jó kis oldal
nagyon szép mezek voltak régebben
nekem ez az egyszín dolog nem jön be annyira
Egyébként az adidas 2020-ig biztosan készít nekünk mezeket:)
már 65-óta ők készitik
ilyen se sok csapatnál van ha van egyeltalán hogy ennyi ideig egy cég készíti a mezeket egy csapatnak -
#8392 Jó reggelt!
Hát ez még mindig jobb mint az idei mez. Kereshetnének egy rendes tervezőt is mert tényleg talán szürkés-bordó mez volt utoljára a legjobb. -
#8391 Ha már bayern mezek!
Nekem a a 96-97 az amit egy szívesen visszalátnék akár idegenbeli vagy BL mezként. Szép emlékekhez köt...
De ez a mostani piros-arany is kezd egyre jobban tetszeni. -
#8390 jöhetne a 99-es mez nekem az tetszik a leginkább amúgy annyira nem érdekel a mez.
-
#8389 Nekem tetszik.Pláne h a címer is a "régi".
A piros-kék tényleg jó lenne, akár idegenbeli mezként is. -
#8388 Nekem jobban tetszik sokkal a mostaninál. Ezek a függőleges fehér-piros csíkok nem jönnek be. Szerintem ez a piros mez arany felirattal jó.
De az várom már, hogy a piros-kék csíkozást hozzák vissza legalább egy idényre! -
hát nem tudom:S
ezt a tiszta pirosat lehet elkéne már felejteni:)
de az arany jól mutat remélem olyan is lesz a köv idényünk:) -
#8386 Ma jött ki a jövő évi hazai Bayern mez. -
#8385 gyerekek én bármire vevő vagyok de én segg hülye vagyok mindenféle szerkesztéshez max képet tudok berakni:D:D
szóval ha valaki ért hozzá akkor megcsinálhatná(nem azért mert én lusta lennék de tényleg hülye vagyok ilyen szerkesztéshez) vagy segíthetne vagy bármi megoldás érdekel... -
#8384 Jaja világos, hogy Effe lett a házigazda, régóta követem én is a topikot.
Szóval ha kell akkor nagyon szívesen nyújtok technikai segítséget az oldal csinosításához.
Csak pontosodjanak az ötletek aztán utána lehet csinálni szerintem szép megoldásokat. -
#8383 Mint az elmúlt napokban kiderült Effe vette át az oldalt. Én is dobtam fel ötletet amivel a banner jobban nézne ki. A korábban említett Chelsea-s topik adta az alap kiindulást ezt a többiek kiegészítették egy futó sorral ahol a többi csapat eredményei is látszanának.
Szerintem a jó szándékod máris jó helyre került így vedd fel Effe-vel a kapcsolatot valamint az általad elmondott dologra pontosabb választ itt kaphatsz.
Mint csak egy általánosan beirkáló bentlakó üdvözöllek köreinkbe és hajrá. Egyszer csak szép és a Bayernhez méltó kis topikunk lesz. -
#8382 Hmm amit linkeltél forumot abból azt látom, hogy fejlécbe lehet iframe-t is beszúrni, ami azt jelenti, hogy szinte tetszőleges webalkalmazás elhelyezhető ott. Ez lehetőséget adhat például egy olyan megvalósításra, hogy ne is kelljen állandóan eredményeket PS-el egy képbe varázsolni, hanem akár admin felültről legyen tölthető, vagy ami mégjobb egy másik oldalról kinyerni. Így automatikus is lehetne, nem kéne vele folyamat dolgoznia senkinek.
Az meg egy másik kérdés, hogy magát a forumot, miképp lehet átvarázsolni, sehol nem vagyok házigazda így nem tudom milyen lehetőségek vannak, de ha lehet neki saját CSS-t betölteni akkor elég jól át lehetne alakítani bayernes stílusra. -
#8381 Srácok, nem tudom, hogy a forum milyen lehetőségeket enged a formázásra (és hogy mennyire akarjuk formázni), de ha kell szívesen tudok segítséget nyújtani css/html terén. -
#8380 Most egyeztetek a futó szövegről. Mintának az ittenire gondoltam. -
#8379 Na de ebbe a pixel méretbe a futó csíknak is be kéne férni meg az eredményeknek. Ja a kép maga mindegy mekkora erre át lehet méretezni. -
#8378 köz az infót
akkor már csak egy olyan képet kellene beszerezni ami jól is mutatna meg ekkora is lenne a mérete:) -
#8377 hát idén nem játszott olyan sokat csóri -
tarko #8376 meg kell adni neki a lehetőséget és ő is lövi majd a gólokat.mégiscsak a Nationalelf első számú csatára.bár tök mindegy nyáron szinte biztosan eligazol.méltatlan is lenne, ha ezt a szép karriert padon kéne befejeznie.ő ennél jobb játékos. -
#8375 Ettől függetlenül Klose nekem továbbra is "súlytalan". -
#8374 Banner adatok: max 785 széles és olyan 150-250 pixel magas, ezek jól mutatnak és nem is cseszi szét a topikot -
tarko #8373 ismét a 3. helyen:DD
lehet tényleg van Gaal volt barom, mert most tényleg egész másképp játszottunk+ végre Klose is pályára lépett.több lehetőséget kellene adni neki. -
#8372 Egy kis segítség Effe [email protected] a srácnak a címe és ő szerintem szívesen egy jó hasonló típusú háttér összehozásában. -
#8371 jó lenne persze:D:D csak aki vágja hogy mit hogy kell az leírhatná és én meg végrehajtanám:) -
#8370 kezdetnek jó lenne! -
#8369 Ha gondoljátok ilyen lenne jó háttérnek mint ami itt van csak Budesliga 1-es logókkal. -
#8368 háháhá
erre nem is gondoltam:D:D -
#8367 Hát ha nem tudnak meglépni mint az Inter ellen akkor könnyű lesz a mi mérkőzésünk. De ha meglépnek akkor már erre is figyelnek majd. -
#8366 Amúgy ha gonoszak lennénk, mondhatnánk azt hogy Heynckes gondolt a jövőjére :) -
#8365 a banner előtt jó lenne valami fain háttér kép. -
#8364 ez igaz de szerintem otthon nem fognak leszerepelni a mu ellen -
#8363 mármint ide a fórumba rakja be aztán majd megszavazzuk:) -
#8362 Az az első meccstől is nagyban függ. -
#8361 ja ha bárkinek van valami jó képe amit kirakhatnánk a bannerba az rakja be:) (amúgy nem tudja valaki mi a max méret amit bannerba be lehet rakni képnek???)) -
#8360 Sztem 3 a kötelező.
Schalke a kérdéses, de szerencsére otthon lesz a meccs.Ha nem lesz olyan hullámzó a csapat teljesítménye mint az eltelt meccseken, akkor azt is be lehet húzni. -
#8359 ne viccelj schalke meccs is kötelező le is hozzuk majd
schalkénak szerintem fontosabb lesz a bl visszavágója akkor és majd arra fog készülni -
#8358 Én azt mondom ebből 2 kötelező! A Schalke elleni olyan kérdéses de inkább sajna zakó gyanús. -
#8357 milyen kép lenne? Szerintem képet ide töltsd fel Noob -
#8356 na de megvan a győzelem
remélem ki tart még a lendület a hátralévő 4 meccsre is
fraknfurt i
schalke o
st.pauli i
stuttgart o -
#8355 próbáltam linkelni egy képet erre az előző ásik hozzászóólásomnál bekavart:D::D
nem tom mi volt:D:D -
#8354 Effe mit is töröltél vissza?