Fc Bayern München

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

antijuve
vagy inkább a Bochum ellen?😄
Vicces, mert pont lehetett látni egy bochumi sálat a Bayern szurkolók között, lehet õ már hétvégére hangolt 😊.

ups and downs

lehet ribéry nem lesz ott a döntõben mert holnap döntenek arról hogy hány meccses eltiltást kapjon!
de csak nem csinálják meg hogy eltiltják 2 meccsre!

Robben a döntõre tartogatta az erejét😄

hát alig hiszem el, de igaz😊 üdv 9 év után a döntõben...sima gyõzelem volt Olic mesterhármas nem mondom, pedig eleinte mennyire nem tartottam nagy fogásnak😊 Gomez viszont csalódás, amit sejtettem...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

antijuve
Ja, még annyit hogy 0-3 ellenére is jó hangulatot csináltak a franciák, ez szimpatikus volt nekem.

ups and downs

antijuve
A végére teljesen kifulladt a Lyon, Olicról nem tudok mit mondani, hihetetlen 😄.Altintop gólpassza mondjuk nem volt utolsó 😊.Végig kézben volt a mérkõzés, a Lyonnak csak néhány felvillanása volt.
Holnap hajrá Inter!!! (nem azért mert gyengébbek, hanem amúgy is 😄).De a Barcát picivel nehezebb ellenfélnek tartanám (vhogy a tavalyi szezon nem megy ki a fejembõl..).Az tuti hogy pokoli nehéz lesz megnyerni ezt a BL-t, de szezon elõtt álmomban sem gondoltam, hogy döntõbe kerülünk!

ups and downs

Kegyetlen nehéz dolga lesz Bayern-nek akár Inter akár barca kerül be.

★ 汤姆 李

Úgylegyen:-)

★ 汤姆 李

Murder3
Olic most tarolt😊

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

Tyler1
szép munka. így már nem is olyan keserû a manchesteri vereség egy döntõs csapattól 😊

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

king82
Mer én tartok a Barcelonátol. Van bennük egy olyan dolog amit most nem tudok elmondani, akkor nem látom azt az esélyt hogy meg lesz a BL gyõzelem.
Merem azt állítani, hogy a Barca akár holnap is csodát mûvel és ott lesz a döntõben.

www.bundesliga.de www.kicker.de

Murder3
Hát ha az inter 3-1-re letudta gyõzni a barcelona-t akkor nem tudom h õk vagy a barca lesz az ellenfelünk a döntõbe.
De engem nem érdekel ha a barca, ha az inter nyerni kell a és kész.

king82
Holnap pedig ha minden jól megy ti is ott lesztek!

WuFraZselic
amúgy ha az Inter továbbjut (ígylegyen!), annak miért örülnétek jobban? 😄
elvégre a világ jelenlegi legjobb csapatát kiejtve jutnának be... 😊

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Murder3
Újabb gól😄
Most már bent vagyunk a döntõbe.

Széép,hát ti megvagytok már,grat!!

★ 汤姆 李

king82
Ott a második!!!!!!!!!!!!!!!

king82
Na már csak 10 ember van a Lyonban! Jó lenne ha gólt se kapnánk de igazándiból most már mindegy.
Holnap meg mindenki szurkoljon az Internek mert õk még is csak jobbak lennének mint a Barca!
Viszont hétvégére is koncentráljunk ha minden jól megy akkor már hétvégén bajnokok lehetünk.

Murder3
Altintop most megit úgy játszik mint az eb elõtti szezonba amikor jött a bayernhez akkor fenomenális volt most is volt 1-2 hibája de pl amikor oylan csodásan kihozta a labdát az ahhoz hasonló megoldásai miatt volt õ akkor olyan jó.

remélem megtartsa a formáját.

antijuve
Eddig mindenki kiváló, Olic mint egy lokomotív, úgy megy elõre, a védelem egy-két megingástól eltekintve nagyon jó, a támadásépítés meg kitûnõ, Altintop játéka különösen tetszik.

ups and downs

Murder3
Ez az Olic emlékeztet a régi Hamburgos formájára

Murder3
Góóóóól😄

Na Müller javította azt a nagy kihagyott helyzetet.

antijuve
0-1!!!Innen nem lehet bukni!!Ugye?:?

ups and downs

Müller mit hagyott ki omg😞

★ 汤姆 李

antijuve
EZT HOGY??????!!

ups and downs

antijuve
Na gyerünk!!!Döntõre fel!!!

ups and downs

Hajrá München!😛p

★ 汤姆 李

Murder3
Na ma csak a gyõzelem az elfogadható.😊
És irány a döntõ, itt már nem szabad kiesni...

antijuve
Izgalmakban nem lesz hiány 😊.Bár jó lenne egy olyan meccs, mint tavaly a csoportkörben 😊.

ups and downs

king82
Jó reggelt!

Már nem kell sokáig gondolkodni ki fog kezdeni mert nemsokára itt a sípszó és elkezdõdik a mindent eldöntõ mérkõzés. Az éjszaka közepén pedig kiderül, hogy 9 év után ott leszünk-e a döntõben.

Hajrá Bayern!

djemba-djemba
jaja, én is mvb-re gondoltam még. A legrosszabb szcenárió, ha egyik belsõ védõ sem játszik... Akkor Badstuber - MvB vagy Badstuber - Contento (õ is sérült egyébként) páros áll fel. Contento helyét akkor Alaba veszi át a bal szélen. Na akkor elég fiatal védõsorunk lenne... Lahm már vén lenne köztük a 26,27évével... 😊
Én abból indulok ki, hogy a 2 belsõ közül az egyik játszik.

Hajrá Bayern!

B0B0
Van Bommel nagyon jól tud belsõ védõt játszani. Ha végképp nincs más, akkor õ beugorhat Demi vagy Böjten helyére. Meg most már Badstuber is lesz.

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

Bercy
Este a döntõbe kerülhet a csapat 9 év után ismét. Készüljetek, drukkoljatok.
djemba-djemba
DvB és Micho is necces... Timoscsuk is kidõlt. Ki fog Badstuberen kívül belsõ védõt játszani? Kezd bonyolódni a téma... :S

Remélem, összedrótozzák õket!

B0B0
És? Attól még nem másodpercekig. Olvasd el újra a fizika könyv erre vonatkozó részét, öcsi!

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

king82
Jó reggelt!

Sajna csak egy x jött össze most hétvégén és a Schalke meg hozta a mérkõzését. Így most pont egyenlõségünk van. A következõ bajnokikat hozni kell mert nem lesz meg a hõn áhított kupa. Azt azért leszögezném hála a jó égnek a bekapott gól után nem törtünk össze így sikerült kiegyenlítenünk. De mehetett volna jobban is. Na majd a BL visszavágón megmutatjuk mit tudunk meg utána a bajnokin, addig meg jó pihit mindenkine.

Murder3
Hát nagí kõ esett le a szivemrõl h nyertek egy hétig kórházba voltam csak reméynkedtem h nem kaptunk ki.

Ez azért elég szûk, de ha azt nézzük h nem lõttek idegenbe gól még jó is lehet ott ha ki is kapunk(ami megbocsájthatatlan lenne😄)
akkor is tovább mehetünk.

többször is megnéztem,szerintem nem volt piros és ahogy látta h baj van már próbálta is elkapni a lábát onnan
sárgát ért de pirosat nem ,nem volt szándékos

hedonist
amin látszik,h kurvára direkt otthagyta a lábát okoskám

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

B0B0
Õ a lassítást nézte 😉

djemba-djemba
Sztem 1-0 nagyon jó eredméyn, mert idegenben általában rúgunk 1 gólt...min.

Jetzt geht's los...!!! 😊

antijuve
Juve ellen sem volt Ribery.Most szerintem Robben a lényegesebb, az a legfontosabb hogy õ (ha nem jön közbe semmi) ott lesz a visszavágón.

ups and downs

antijuve
azta rohadt, gyönyörû

ups and downs

Ribery kaphatott ezért pirosat,de ilyen helyzetben (BL elõdöntõ,hazai pálya,elsõ félidõ) jó pár csapatnál ez elképzelhetetlen lett volna.

Nem sok az 1-0,de ha azt a teljesítményt hozzuk mint a Fio,Juve,MU ellen idegenben,akkor elég lesz,még Ribery nélkül is.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

king82
Jó reggelt!

Hát igen megint van min csámcsogni. Itt a kapott piros lap ami szerintem nem teljesen jogos , de akinek nem tûnt fel az nézze meg újra a mérkõzést mert ezt most nagyon elfújta a spori minden szempontból csapattól függetlenül. Vajon Robbenek minek is kellet lejönni talán mert õröltek öt is mit ha muszáj lenne. Teljesített a gólt szállította és utána nem kell egy sérülés elég, hogy Ribery nem lesz a visszavágón.
Remélem nem lesz kevés ez az egy gól. De most örüljünk neki, hogy ez belet húzva és készüljünk a hétvégére ahol ismét gyõzni kell.

Voyager5
Ez igen. <#eljen>
Mor3llo
Megcsinálta a cselt, lendületbõl ment, nem a labdát érte el. Mellesleg milyen másodpercekig? Odalépett a bokájára, de már fordult is vissza és kapta le a lábát...
Egy sárgalapot mindenféleképpen megért, mégha az ellenfél tizenhatosánál is történt, na de pirosat.......

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

legalább 4-5 góllal ki kellett volna tömni ezt a francia csapatot, de inkább ne elégedetlenkedjünk. Ribery piros sajnos nem volt jogtalan, de Robben lecserélését én sem tudom ép ésszel felfogni <#csodalk>

Bercy
Allianz Arena a tegnap esti díszében.
Nagyon jól összehozták ezt 😊
hedonist
Ez tisztán piros volt, másodpercekig DIREKT állt Lisandro Lopez bokáján ocsmány módon, igazi féreg volt!

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Bercy
Ezek a kérdések bennem is felmerültek...
Müller nagy kedvence, mindig kezdõ, de hogy Robbent, miért hozta le?
3:0-nál megértem, hogy lehozza pihenni, de itt még jó lett volna egy gól.
Össze is vesztek Robbennel amikor lement.