Fc Bayern München

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nevetséges.Hogy ezt a falusi Fulahm-et se a Wolfsburg (bajnok csapat...lol) se a Hamburg nem volt képes kiverni.A német foci szégyene...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Murder3
sajna már vagy 3 éve ez van velük.
mindig jól kezdenek idén közben meg még a vége fele is bl indulás van szóba aztán a végére mindenrõl lecsúsznak.

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

antijuve
Jaja, õket én is nagyon hiányolom, sajna kipukkadtak a szezon végére, de hátha még befutnak a BL-re.

ups and downs

Murder3
Lefogadom angol döntõ lesz....
Én meg azt mondom végre valahára a Leverkusennek kellene nemzetközi kupába lennie,remélem most sikerül odakerülniük.

antijuve
Fulham döntõs, ez a HSV nem is volt az igazi.Szegények, tavaly is az elõdöntõben buktak el, de miért nem lõttek hazai pályán egy gólt?Inkább pocsék meccsen játszottak egy 0-0t

ups and downs

Murder3
Semennyit, de azt már megnyerik és kész😄

sok volt már az ezüst,bronz most már arany kell végre valahára.

antijuve
és mennyit tettél már rá?😄. csak mert akkor meghívhatod a topiklakókat egy bambira utána 😄

ups and downs

Murder3
Pedig olyan szép volt hirtelen a kép h mindkét kupába német döntõs van....

Német viszont idén vb-t nyernek.
Az már el van döntve😄

antijuve
hú srác, nagyon elõregondolkozol 😄.Sajna a HSV-nak már csoda kell 😄.A német VB döntõ...hohoo hol van az még 😄.
2002 volt az ezüstév, ez lehetne az aranyév 😄.

ups and downs

antijuve
Gera góljával 2-1.Csessze meg a HSV, 1-1nél kihagyott a gyerek egy helyzetet.Mondjuk ez a Hamburg...nem a legjobb, inkább lenne a Bréma itt.

ups and downs

Fabio Capello
látod, kellett neked elkajabálni 😄

Murder3
Jó akkor módosítom, még nem jutottak be, de nagy rá az esélyük😄😄

Murder3
XD
az istenit......
pedig már örültem😄
nem baj remélem nyernek😄

Van még fél óra a meccsbõl 😄

REAL MADRID

Murder3

Murder3
Gyerekek a Hamburg is döntõs😄

Nem is tudom mikor állt ilyen nagy lehetõség elõtt utoljára a német foci.
Az lenne az iagzi ünnep majd ha mindkettõ sorozatot német nyerné akkor végre megint a német foci lenne az Európai trónon😊

Aztán majd desszertnek a vb gyõzelem...áááá csak nehogy az legyen eggyiket sem német nyeri.....
akkor megint egy szép nagy bukást könyvelhetünk majd el😞

lippet
Bayern nyerje a BL-t, nem szeretem az olasz focit, no meg a Bayern is nálam elõkelõ helyen van! =)

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

antijuve
jól érezted 😊

ups and downs

limperatore
gondolom a bayern méteres les gólja az szabályos volt, nevetséges vagy látszik semmit nem értesz a focihoz

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

antijuve
Melyik volt a full szabályos gól?Mert ha 1-0nál arra a kzezésesre gondolsz, az tényleg szabálytalan volt.A 11-es meg véleményes szerintem.De aki emberhátrányban levéd egy Barcát a saját pályáján, az szerintem megérdemli a továbbjutást.

ups and downs

WuFraZselic
szerinntem írd be a BL topikba is. meg a Totó topikba is

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

És még van pofád ezt az igénytelen hozzászólásod több topic-ba átfogalmazva beírnod.Mekkora láma vagy te gyerek lol😄D

★ 汤姆 李

B0B0
Azért a Nemzeti Sport is elmehet a picsába! Anyjuk picsáját jutott megérdemeltem döntõbe az Inter, nem adtak meg az elsõ meccsen egy 11-est, tegnap meg egy full szabályos gólt. Remélem jól megszívatjuk a makaróni-falókat, gusztustalan egy a catanaccioval megfertõzött foci.

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

Murder3
Jóvan már én Olicnak Mesternégyest számoltam beXDXDXD😄
FAIL😄

mind1 a visszavágón nem csinált semmit és mégis 0-3 lett😄

összesítve, ám a 0-1 es meccsen Robben lõtte a gólt, tehát csinált valamit😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

antijuve
0-3 😄.

ups and downs

Bercy
A mai meccset látva a döntõben nekünk kell az elsõ gólt lõni.
Ha az Inter vezetést szerez és így fog védekezni akkor bizony nehéz dolgunk lesz. De hajrá Bayern, május 22.-én találkozunk!
Murder3
Lyon ellen lófaxt nem csinált mégis 0-4 lett...

Oziris666
Egyszemélyes,csak már régen nem Ribery az az egy személy hanem Robben😊

Fabio Capello
összevonták a német és az olasz bajnokságot? <#idiota>

antijuve
Én is így vagyok, sokáig senkinek sem szurkolhattam igazán, most meg kettõnek is.D De azért a Bayernnek fogok most, ez nem kérdés 😄.

ups and downs

Jövünk uraim jövünk.Nemsokára összecsap számomra 2 legkedveltebb csapatom a bajnoki címért:-)<#worship>

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

antijuve
A döntõben a világ talán legjobb védelmét kell feltörni majd.

ups and downs

Murder3
köcsög uefa...
Igenis nagyon fog hiányozni, 1 bl döntõre õ is összekapná magát fõleg h azé akrt elmenni mert bl-t akart nyerni és ezt a bayernbe nem látta.
Szóval ha ott lehetne akkor szivét,lelkét beleadná sztem az tuti....

Ha Altintop fog majd játszani és tartsa a formáját, akkor nem lesz gond.

Sztem se a barca se az inter játéka nem fekszik nekünk igazán...

És az is igaz h az Inter az nagyon beton focit játsazna amin azé nekünk, nem lenne egyszerû átjutni.
a Barca meg hát Messivel,Hanryval,Xavival....etc
aknák.....
szóval a léyneg h nyerjünk bárki is az ellennfél.

antijuve
Az igaz, hogy nem hiányzott eddig, ha Altintop ugyanígy fog játszani, akkor meg fõleg nem.De azért mégis jó lett volna, ha tud játszani.

ups and downs

B0B0
Szerintem egyántalán nem fog osztani-szorozni, hogy játszik-e vagy nem. Persze, ha szar formában van, akkor is ráállítanak vagy 2 embert, de ez elmondható Robbenrõl és Schweinirõl is és most már egyértelmûen Olicról is. Ha úgy tetszik, Olic fogja a Ribérynek szánt védõket elvinni.

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

B0B0
Valljuk be, csak Ribéry tudja, hogy az szándékos volt-e. Rá lehet sütni, hogy igen, mert beleszállt talppal, viszont azt is látni, hogy a labdát elhúzta ezzel a mozdulattal, mielõtt a lábat érte volna. Ennek függvényében nem meglepõ, hogy elmeszelték, mert ilyenkor mindig a rosszabb verzióval számolnak...

antijuve
Pff, hát ha viccnek szánta volna, még akkor is gáz, ha egy ilyen meccs után ezt írja 😊.NSO-n hozzászólásokat rég nem olvasok már ilyen témában, pont ezek miatt.Azt felejti el a tisztelt hozzászóló, hogy a Bayern nem fizikailag múlta felül a Lyon-t, hanem kombinatív, tetszetõs játékkal.Ennyi erõvel pankrátorokat is be lehetne állítani a kezdõbe.

Az UEFA meg mondjon le, így elmeszelni Ribery-t egy BL döntõrõl.De ha nyerünk, akkor bebizonyosodik (újra), hogy a csapat nem egyszemélyes. (Habár mi már most is tudjuk, de az ilyen hozzászólók nem biztos).
Szépnapot

ups and downs

djemba-djemba
...ezt inkább el se olvastam volna...mennyi buta ember van ebben az országban... <#szomoru1> --> megvan a színvonal az nso-n...

Mor3llo
" Számomra egyértelmû mi történt. Ismét gyõzedelmeskedett a német orvostudomány, mint anno ellenünk is a vb döntõben. Nézzétek meg ismétlésben, lassítva azokat az eltorzult arcokat, a majd szétrobbanó izmokat, amik a németeken voltak... arról nem is beszélve, hogy a csiga lassú védõik hirtelen 2x gyorsabbak és erõszakosabbak lettek... Hihetelen. A Lyonis csak nézett, ezzel nem tudtak mit kezdeni. Meddig lehet még ezt büntetlenül csinálni?"

Vélemény egy nso-s fórumozótól! Komolyan beszarok😄DDDDDDDDDDD

DÖNTÕ VAN GYEREKEK, KLASSE MANNSCHAFT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!😄DDDDDD

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Ribery 3 meccs...
Tróger UEFA.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

djemba-djemba
Champsben néztem...áhh brutál volt! El se akartam hinni... 😊

Le a kalappal a csapat elõtt!!! <#worship>
Hihetetlen amit ebben a szezonban mûvelünk, de az is igaz,h még semmit se nyertünk.

Jetzt geht's los! <#vigyor2>

ha ma nem jut be a barca akkor nektek fogok drukkolni

king82
Csak egy apró ötlet ha meglesz az ellenfél a döntõben frissíteni kéne az itteni képet valami fasza BL döntõre hangolóra.

www.bundesliga.de www.kicker.de

king82
Jó reggelt!

Én pont azt mondom, hogy a barca ellen tördelni kéne a játékot és mindent megtenni, hogy a csatárok teljesen le legyenek véve a pályáról. Viszont, ha a döntõben az inter lesz az ellenfél akkor mind a ketten kényelmesebben fognak focizni és jó kis támadások lesznek mert nem csak azzal lesznek elfoglalva, hogy bekkelni és a kontrára hajtani. Ott az inter se beton focit játszana hanem ötleteset mint mi tegnap.
Viszont a ma estére sok sikert mind a két gárdának és remélem olyan okos támadásokat fogunk látni mint tegnap. Mert amit ott mûvelt a bayern az tudatos volt és szép. Okosan felépített támadások pontos passzok.

A német vonalat erõsítve gondoljunk a csütörtökre is és egy kicsit mindenki szurkoljon a HDV-nak mert ha õk is ott lennének a döntõben az a német foci megkoronázása lenne és elõre mutatna, hogy a bundes liga régi fényében csillogjon!

www.bundesliga.de www.kicker.de

Cabell
Én imádkoznék a helyetkeben, hogy a Barca legyen a döntõs...

Egyrészt azért, mert akkor csak arról cikkeznének gyakorlatilag, hogy "fú, a Bayern bosszút állhat a tavalyi szezon után, meg hogy a címvédés még senkinek nem sikerült, blabla.."

Ha az Inter az ellenfél, akkor egyrészt körülbelül azonos a nyomás a két ellenfelen, másrészt az Inter játékát nem lehet széttördelni, mert ez éppen az õ erõsségük.

Egy szépen játszó spanyol csapat játékát egy kemény német bármikor szét tudja szedni, vagy egy kis bunkerfocival próbára tenni, de ezt egy ilyen beton Inter ellen már jóval neccesebb...

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

B0B0
2001-ben is nagyon fájó volt az elõzõ évi Real elleni kiesés, aztán milyen motiváltak voltak! Eleinte én is azt gondoltam, hogy az Inter jobb lenne, de most már látom, hogy bizony a Barcát is több helyen meg lehet mogyorózni! 😊

És mégvalamit ne felejtsünk el! Ki az aki ismeri a Barca-féle hozzáállást, vezérkart, stb.? Ha valaki, akkor Gaal bácsi tuti!

<#worship> Olic <#worship>

mégis hogy képzelte ezt a Lyon hogy egy félidõn keresztül nem lõnek kapura hazai pályán? fizikálisan sokat nem ért nekik a halasztott bajnoki, úgy tûnik

én is inkább az Intert szeretném, túl fájó a tavalyi barca elleni párharc emléke

ez a Bayern bámire képes lehet a döntõben!!! látszott h hatalmas önbizalmat szereztek a united kiverésre után...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Murder3
Hát engem nem érdekel ha barca ellen is játsszuk a döntõt, ajánlom nekik h ki ne kapjanak😄.....