Fc Bayern München
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
mindig jól kezdenek idén közben meg még a vége fele is bl indulás van szóba aztán a végére mindenrõl lecsúsznak.
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
ups and downs
Én meg azt mondom végre valahára a Leverkusennek kellene nemzetközi kupába lennie,remélem most sikerül odakerülniük.
ups and downs
sok volt már az ezüst,bronz most már arany kell végre valahára.
ups and downs
Német viszont idén vb-t nyernek.
Az már el van döntve😄
2002 volt az ezüstév, ez lehetne az aranyév 😄.
ups and downs
ups and downs
az istenit......
pedig már örültem😄
nem baj remélem nyernek😄
REAL MADRID
Nem is tudom mikor állt ilyen nagy lehetõség elõtt utoljára a német foci.
Az lenne az iagzi ünnep majd ha mindkettõ sorozatot német nyerné akkor végre megint a német foci lenne az Európai trónon😊
Aztán majd desszertnek a vb gyõzelem...áááá csak nehogy az legyen eggyiket sem német nyeri.....
akkor megint egy szép nagy bukást könyvelhetünk majd el😞
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
ups and downs
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
★ 汤姆 李
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
FAIL😄
mind1 a visszavágón nem csinált semmit és mégis 0-3 lett😄
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Ha az Inter vezetést szerez és így fog védekezni akkor bizony nehéz dolgunk lesz. De hajrá Bayern, május 22.-én találkozunk!
ups and downs
★ 汤姆 李
Igenis nagyon fog hiányozni, 1 bl döntõre õ is összekapná magát fõleg h azé akrt elmenni mert bl-t akart nyerni és ezt a bayernbe nem látta.
Szóval ha ott lehetne akkor szivét,lelkét beleadná sztem az tuti....
Ha Altintop fog majd játszani és tartsa a formáját, akkor nem lesz gond.
Sztem se a barca se az inter játéka nem fekszik nekünk igazán...
És az is igaz h az Inter az nagyon beton focit játsazna amin azé nekünk, nem lenne egyszerû átjutni.
a Barca meg hát Messivel,Hanryval,Xavival....etc
aknák.....
szóval a léyneg h nyerjünk bárki is az ellennfél.
ups and downs
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
Az UEFA meg mondjon le, így elmeszelni Ribery-t egy BL döntõrõl.De ha nyerünk, akkor bebizonyosodik (újra), hogy a csapat nem egyszemélyes. (Habár mi már most is tudjuk, de az ilyen hozzászólók nem biztos).
Szépnapot
ups and downs
Vélemény egy nso-s fórumozótól! Komolyan beszarok😄DDDDDDDDDDD
DÖNTÕ VAN GYEREKEK, KLASSE MANNSCHAFT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!😄DDDDDD
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Tróger UEFA.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Le a kalappal a csapat elõtt!!! <#worship>#worship>
Hihetetlen amit ebben a szezonban mûvelünk, de az is igaz,h még semmit se nyertünk.
Jetzt geht's los! <#vigyor2>#vigyor2>
www.bundesliga.de www.kicker.de
Én pont azt mondom, hogy a barca ellen tördelni kéne a játékot és mindent megtenni, hogy a csatárok teljesen le legyenek véve a pályáról. Viszont, ha a döntõben az inter lesz az ellenfél akkor mind a ketten kényelmesebben fognak focizni és jó kis támadások lesznek mert nem csak azzal lesznek elfoglalva, hogy bekkelni és a kontrára hajtani. Ott az inter se beton focit játszana hanem ötleteset mint mi tegnap.
Viszont a ma estére sok sikert mind a két gárdának és remélem olyan okos támadásokat fogunk látni mint tegnap. Mert amit ott mûvelt a bayern az tudatos volt és szép. Okosan felépített támadások pontos passzok.
A német vonalat erõsítve gondoljunk a csütörtökre is és egy kicsit mindenki szurkoljon a HDV-nak mert ha õk is ott lennének a döntõben az a német foci megkoronázása lenne és elõre mutatna, hogy a bundes liga régi fényében csillogjon!
www.bundesliga.de www.kicker.de
Egyrészt azért, mert akkor csak arról cikkeznének gyakorlatilag, hogy "fú, a Bayern bosszút állhat a tavalyi szezon után, meg hogy a címvédés még senkinek nem sikerült, blabla.."
Ha az Inter az ellenfél, akkor egyrészt körülbelül azonos a nyomás a két ellenfelen, másrészt az Inter játékát nem lehet széttördelni, mert ez éppen az õ erõsségük.
Egy szépen játszó spanyol csapat játékát egy kemény német bármikor szét tudja szedni, vagy egy kis bunkerfocival próbára tenni, de ezt egy ilyen beton Inter ellen már jóval neccesebb...
Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló
És mégvalamit ne felejtsünk el! Ki az aki ismeri a Barca-féle hozzáállást, vezérkart, stb.? Ha valaki, akkor Gaal bácsi tuti!
mégis hogy képzelte ezt a Lyon hogy egy félidõn keresztül nem lõnek kapura hazai pályán? fizikálisan sokat nem ért nekik a halasztott bajnoki, úgy tûnik
én is inkább az Intert szeretném, túl fájó a tavalyi barca elleni párharc emléke
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.