Fc Bayern München

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bercy
Eléggé megoszlanak a vélemények akkor errõl a mezrõl😄
Nekem nem jön be. Ha függõleges csíkos akkor a kék-pirosnak örültem volna ismét, mint Klinsmanék idejében.
djemba-djemba
Kibaszott jó ez a mez. Fekete sportszár rulez!<#eljen>

Murder3
nem a kedvenceim azonkívül semmi.

arra értem h nagyon ódvar ez a mez.
Nem illik a bayernhez.....

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

antijuve
mibajod a Mainzzal?

ups and downs

king82
Jó reggelt!

Igen sikerült meg van az elsõ bajnoki cím! Már csak két trófea hiányzik remélem azok is meglesznek. Pénteken sikerült beszereznem egy Bayernes mezt.

------------------Bajnok csapat a Bayern!!!!!!!!!-----------------

www.bundesliga.de www.kicker.de

Murder3
Undorító mez mintha a Mainzot látnám pff...

Müller msot nagyot alakított😄

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

djemba-djemba
Óriási gratuláció a csapatnak!!! Ez a szezon mindent visz...beszarás! Ilyen szenvedéllyel nem láttam még egy bayernt játszani. Örülök, de nagyon! Kibaszott mód...<#taps>

antijuve
Szerintem nem rossz ez a mez.

ups and downs

Mor3llo
JAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

antijuve
Müller Müller Müller
Elsõ cím behúzva 😄.Reméljük lesz még több is idén 😊

ups and downs

bakkerman
vége a Schalke meccsnek,megvan a hétvége elsõ bajnoka 😊

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Bercy
Bajnokok vagyunk!
Mor3llo
VEZET A WERDER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DEUTSCHER MEISTER NUR DER FCB, NUR DER FCB!!!!!!!!!!!!!

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Mor3llo
Mellesleg Pizarro megtehetné nekünk azt a szívességet, hogy vág 1et a sájszénak, és így nyernek 1-0-ra😄

Mor3llo
Nekem az ez évi mezünk kurvára tetszett/tetszik!

Bercy
Müller 2. góljával 2-0.
Bercy
Tyûû milyen csíkos mezben tolja a bayern...nemteccik 😊
A jó öreg kék-piros csíkok kellenének ismét 😛
Murder3
ez sajnos igaz h Butt már nem a régi.
És látszik is rajta.

feltettem a kérdést magamnak és arra jutottam hogy sokkal reálisabb egy teljes szezonon keresztül nézni egy adott kapus teljesítményét. mivel ha egy csapat bajnok, kupagyõztes és bl gyõztes lesz abban a mai fociban valljuk be õszintén a kapusnak is ÓRIÁSI szerepe van. ha ezidõ alatt becsúszik 1-1 potya arról max a meccs után beszélnek az emberek, de évek múlva csak arra emlékszik majd mindenki, ahogyan azt a bizonyos serleget/tálat a magasba emelte "DA IST DAS DING!!" <#kacsint>

Murder3
átkéne lépni ezen megadta mgeadta befújta lefújta változtatni meg nem lehet rajta és még azt sem lehet rámondnai h csak emiatt stb...

limperatore
és mikor milito meg etoo üresen vihette volna kapura 1-1be és lefújták miközben semmi nem volt az mi is volt? vagy azt elfelejtetted?😄 térj már észhez

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

antijuve
Szerintem jó dolog hogy egy magyar vitte be tulképp a Fulhamat a döntõbe.Sajna azt kell mondjam, hogy a Hamburg semmivel nem játszott jobban mint a Fulham.Azért a HSV-nak szurkoltam, de annak örülök h Gera jól játszik végre.

ups and downs

antijuve
attól még kéz, és arról pattant tovább a labda gólhelyzetbe.az ilyet le szokták fújni, még ha nem is szándékos

ups and downs

hedonist
pff..

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Murder3
Hazaszeretet?hogy jön az ide?
Most mert Gera a szaros fulhambe játszik nekem azokért kellene szurkolnom?
Nem bírom az angolokat az h magyar játszik benne nem különösebben fog változtatni ezen.
Mellesleg inkább legyen ott 1 magyar csapat, mint idén a Debrecen.
Akkor fogok szurkolni nekik bár nembírom a magyar focit.

king82
Ha mondjuk az orrodnál tovább is látsz akkor tudnád, hogy az öreg Barthez is ahogy öregedet bénult vagy hasonló Lehmann esete is. Gondolkodj el ezeken és utána tedd fel ezt a kérdést.

és melyik a klub szempontjából a lényegesebb, szerinted? 😊

akkor már inkább a Buffon, de nekem személy szerint nagyon tetszik asszem az Almeria kapusa Diego Alves elég nagy tehetség!!!

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Mor3llo
Hugo Lloris kell a Bayernnek😊

Gulácsi Péter kell a Bayernnek😊

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

king82
Mert talán öregszik. Meg ha megnézed az összes meccset igen jó az aránya de a kapott gólok nagy része egész potya volt.

Butt az egyik legjobb német kapus! ha idén 3 címet nyerünk vele végképp nem értem mi értelme lenne következõ szezonban a padra ültetni <#wow3>

king82
Jó reggelt!

Nagyon élvezetes mások rágódását olvasni. Mi van akkor ha valaki focizott vagy nem, mindenki tudja Magyarországon mindenki ért a focihoz és kész. Én is fociztam fõsuliig és soha nem mondtam, hogy más nem érthez a focihoz csak én. Ja és mindenkinek lehet véleménye a mûvelt embereket elfogadják vagy legalábbis kontrával válaszolnak a dolgokra.
Na egy biztos én már jóval korábban mondtam, hogy kapus poszton erõsítés kell és úgy néz ki nyáron vásárolnak majd.

Ja még annyi, hogy nem csinálunk ide egy fasza képet a döntõt jelezendõ? Vasárnap majd én is próbálkozok valamit és beteszem ide.

Hol játszottál te igénytelen?!lol
Max itt játszod az eszed,fórumon..

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

B0B0
Egyetértek és még annyit hozzátennék, hogy külön öröm, hogy Gera nem egy padmelegító abban a csapatban, mitöbb nélküle a Fulham nem valószínû, hogy döntõben lenne.

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

B0B0
Bayern méteres lesgólja? Szálljatok már le a földre! És a Fiorentina lesgólja a visszavágón? Milito lesgólja Milánóban??? Ezeket miért nem hozod fel öcsi?

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

B0B0
Ha visszanézed a visszajátszást, akkor láthatod, hogy ha a kezéhez is ért, az igencsak le volt szorítva...

B0B0
Kisfiú, lehet, hogy te még a homokozóban sírtál a lapátodért, amikor én már bajnokságban játszottam. A focihoz inkább te nem értesz, max szereted.

gyakorlatilag számomra 3 évig, legfõképp a 2007-es 2008-as BL szezon élvezhetetlen volt mivel nem vagyok nagy angol párti...tavaly is csak a Barcelona miatt volt élvezetes a BL, a 2007-es szezonban max a Róma 7-1 es meccse volt hatalmas elvétve 1-2 jó meccs azonkívûl, 2008-as Fenerbahce menetel Zicoval tetszett nagyon😊 örülök h visszatért a BL!!!

2003: Inter, Milan, Juventus, Real Madrid az elõdöntõben =Olasz fölény
2004: õrült szezon, õrült döntõvel Porto, Monaco, Depor, Chelsea
2005: Milan, PSV, Liverpool, Chelsa = 2 angolcsapat, de itt is az Arsenal a 8-ban esett ki Chelsea ellen
2006: Barcelona, Villareal, Arsenal, Milan = 2 spanyol
2007-2009: 3 angolcsapat a MU, Liverpool, Chelsea 2 évig elõdöntõ Milan nyert 2007-ben, Barcelona került be csak rajtuk kívûl illetve tavaly a Liverpool helyett az Arsenal
2010: végre-> vegyes felvágott, Barca, Inter, Bayern, Lyon ez mentette meg a BL élvezetét ez az év sztem!!!

idei szezon vegyes felvágott jó meccsekkel😊 ez tetszik nekem végre nincs angol dominancia a Fulhamnak külön örülni kéne Gera miatt...nem tudom Murder benned hol van a hazaszeretet fogalma, egy Magyar játékos a döntõben leszarom nagyívben az unalmas focit játszó Hamburgot...Bayernnek természetesen örülök, mert sosem adják fel nekem amúgy is tetszik ez a mentalitás, és persze az Inter is ugyanúgy megérdemelné a BL-t a Chelsea, a CSZKA de legfõképp a Barca kiverése miatt ami nagy fegyvertény...

idén tehát BL: Bayern-Inter
EL: Fulham-Atletico Madrid (meglepõdtem h a Liverpool milyen gyenge volt a 2. félidõben😮 a hosszabbítás remek volt)

Murder3
Na de msot nem is az a lényeg hanem az h mennyire lent is van a német foci klubszinten.
Ha most ott lenn a hambur és neadj isten mind2 kupát német nyernte volna akkor az egy nagy pofon lenne az angol+spanyol nagycsapatoknak.
És a német foci ismét nagy sikert érne el.

antijuve
na de h mindkettõt ugyanaz a nemzet is nyerje.Bár egyszer Sevilla Barca volt a leosztás ha jól emlékszem

ups and downs

Murder3
hát pedig elég gyakori volt manapság h 3 angol a bl elõdöntõbe vagy ne mondjam a sevilla-espanyol uefa házidöntõt.
vagy a spanyol és angol csaptok dominnaciáját.

Az évek során nem kcisit ki voltam éhezve arra is akár h 1 német csapat döntõbe jusson aztá mondanom se kell h nem sikerül 1 kupát sem nyerniük.

antijuve
Elmegy?Magasak az elvárások mit ne mondjak, ritka hogy egy nemzetbeli nyeri a BL-t meg az EL-t.

ups and downs

Murder3
Csak megint vagy spanyol vagy angol nyeri akkor is a el-t....

Mondjuk ha Bayern megyneri a bl-t azt mondom elmegy, de nagyon remélem h megnyeri.

antijuve
még 4 perc és vége annak a meccsnek is

ups and downs

Ettõl még szégyen.
De legalább az angol döntõtõl talán megmenekülünk.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

antijuve
Azért a Fulham elintézte a címvédõ Shahtart meg a Juventust is (és tom h a Juve idén nincs passzbanm de a Wolfsburg is idén mindenhogy játszik, csak német bajnokként nem, a HSV meg...kábé ugyanez, edzõváltás is volt, nem megy idén nekik, nem is lesznek EL helyen idén)

ups and downs