Fc Bayern München
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem nem jön be. Ha függõleges csíkos akkor a kék-pirosnak örültem volna ismét, mint Klinsmanék idejében.
arra értem h nagyon ódvar ez a mez.
Nem illik a bayernhez.....
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
Igen sikerült meg van az elsõ bajnoki cím! Már csak két trófea hiányzik remélem azok is meglesznek. Pénteken sikerült beszereznem egy Bayernes mezt.
------------------Bajnok csapat a Bayern!!!!!!!!!-----------------
www.bundesliga.de www.kicker.de
Müller msot nagyot alakított😄
http://videa.hu/videok/sport/bayern-munchen-bochum-3-1-bundesliga-foci-golok-Gjc2mJ7on9TJ2IE8
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
DEUTSCHER MEISTER NUR DER FCB, NUR DER FCB!!!!!!!!!!!!!
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
A jó öreg kék-piros csíkok kellenének ismét 😛
És látszik is rajta.
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
ups and downs
ups and downs
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
Most mert Gera a szaros fulhambe játszik nekem azokért kellene szurkolnom?
Nem bírom az angolokat az h magyar játszik benne nem különösebben fog változtatni ezen.
Mellesleg inkább legyen ott 1 magyar csapat, mint idén a Debrecen.
Akkor fogok szurkolni nekik bár nembírom a magyar focit.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Nagyon élvezetes mások rágódását olvasni. Mi van akkor ha valaki focizott vagy nem, mindenki tudja Magyarországon mindenki ért a focihoz és kész. Én is fociztam fõsuliig és soha nem mondtam, hogy más nem érthez a focihoz csak én. Ja és mindenkinek lehet véleménye a mûvelt embereket elfogadják vagy legalábbis kontrával válaszolnak a dolgokra.
Na egy biztos én már jóval korábban mondtam, hogy kapus poszton erõsítés kell és úgy néz ki nyáron vásárolnak majd.
Ja még annyi, hogy nem csinálunk ide egy fasza képet a döntõt jelezendõ? Vasárnap majd én is próbálkozok valamit és beteszem ide.
Max itt játszod az eszed,fórumon..
★ 汤姆 李
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
2004: õrült szezon, õrült döntõvel Porto, Monaco, Depor, Chelsea
2005: Milan, PSV, Liverpool, Chelsa = 2 angolcsapat, de itt is az Arsenal a 8-ban esett ki Chelsea ellen
2006: Barcelona, Villareal, Arsenal, Milan = 2 spanyol
2007-2009: 3 angolcsapat a MU, Liverpool, Chelsea 2 évig elõdöntõ Milan nyert 2007-ben, Barcelona került be csak rajtuk kívûl illetve tavaly a Liverpool helyett az Arsenal
2010: végre-> vegyes felvágott, Barca, Inter, Bayern, Lyon ez mentette meg a BL élvezetét ez az év sztem!!!
idén tehát BL: Bayern-Inter
EL: Fulham-Atletico Madrid (meglepõdtem h a Liverpool milyen gyenge volt a 2. félidõben😮 a hosszabbítás remek volt)
Ha most ott lenn a hambur és neadj isten mind2 kupát német nyernte volna akkor az egy nagy pofon lenne az angol+spanyol nagycsapatoknak.
És a német foci ismét nagy sikert érne el.
ups and downs
vagy a spanyol és angol csaptok dominnaciáját.
Az évek során nem kcisit ki voltam éhezve arra is akár h 1 német csapat döntõbe jusson aztá mondanom se kell h nem sikerül 1 kupát sem nyerniük.
ups and downs
Mondjuk ha Bayern megyneri a bl-t azt mondom elmegy, de nagyon remélem h megnyeri.
De legalább az angol döntõtõl talán megmenekülünk.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.