14177
- Ennyien nézik most a topikot!
-
#8718 Hajrá!nekem van egy keresztbe piros-fehér csíkos, meg egy 1-2 évvel azelőtti fekete BL mez.És az ősidőkből egy Scholl-mez (vöröses sötétkék ujjal) -
#8717 Nem rossz, nekem az idei otthoni mez is nagyon bejön az arany színű számokkal.
Szerintem be is fogok újítani egyet. -
#8716 tetszik ez a mez -
#8715 Annyi maradt a végére is. -
IXEMGabeo #8714 mennyi lett a vége? 2-0 ig néztem Robben gólja szép volt, Zürich egész jól állta addig a sarat és a Rodriguez gyerek egészen jól tolta -
jó ez a fekete mez -
Gabe18 #8712 Mindent összevetve elégedettebb vagyok mint szombaton. Egyrészt a 2-0 elfogadható eredmény, másrészt végre volt néhány helyzetünk, kidolgozott akciónk leginkább a 2. félidőben.
Az hogy Gomez mit produkált, azt mindenki megítélheti maga. Meglátjuk az előző évi teljesítmény az ~5 méterről bekotort góljaival meddig tartja a csapatban. Az látszik hogy Heynckes így is úgy is játszatja, majd jön a duma hogy játszatni kell hogy formába jöjjön.
Mindenesetre az érdekes hogy Robben-Ribery játékát lehúzzuk. Na de nekik nem pont Gomezzel kéne összjátékot csinálni az akciók végén? Hát kicsit fura lehet úgy 20 perc után hogy ha előjön bennük hogy "ennek nem passzolom le mert ugyse tudja átvenni se"... -
#8711 na 2-0 maradt
csak elég lesz:) -
Gabe18 #8710 Az se semmi ahogy Egri Viktor szurkol az ellenfélnek. Volt két helyzetük úgy ordított mint az állat.Mikor Lahm kihagyta akkor meg "véd a kapúúúúús....IGEN!"
Közben Robben 2-0, a szokásos: átveszi, megtolja befelé, ballal lövés, gól. -
#8709 na robben
na még egy:) -
#8708 no, megvan az eredmény -
#8707 énse rajongok érte, de van úgy h nincs más :S -
#8706 akkor olicot a helyére de kurva gyorsan:) -
Gabe18 #8705 2. félidő jobb, volt egy Ribery kapufa meg egy Lahm ziccer. Óriási fölény csak gól nincs.
Gomez meg értékelhetetlen. -
#8704 macerás
utálok úgy bármit is nézni
mindig megszakad stb reklámokat nyomat stb... -
#8703 banok nyomott pár streamet, ott nem tudod nézni? -
#8702 2-0 már tök jó lenne.onnan nehéz lenne elbukni.ez az 1-0 viszont nem egy életbiztosítás -
#8701 én se látom sajnos
kurva digi
de remélem lövünk még kettőt
3-0 az korrekt lenne -
#8700 meccset sajna nem tudom nézni sehogyse.de ezek szerint nem sziporkázik a csapat.. -
Gabe18 #8699 És ezzel be is zárult minden pozitívum... -
#8698 vezetünk -
#8697 streamek
-
#8696 kurva digi
csalódás lenne ha csak 1 góllal nyernénk -
#8695 Holnap 20:30 Digi Sport, Fc Bayern - Zürich BL selejtező!
(de szar ezt így kimondani, hogy BL selejtező...) -
Gabe18 #8694 A Wolfsburgi 3 pont marha nagy ajándék. Még az 1 is csak jóindulattal lett volna megérdemelt. Kb volt 10 jó percünk a 2. félidő elején, azonkívül semmi. Ment az eddig látott ötlettelen tili-toli, adogatás, ívelgetés. Helyzet egy szál se, a gólon kívül egy Usami lövés vánszorgott el a kapuig. A védelmünk egy fokkal stabilabbnak tűnik mint tavaly (két múltévi majdnem kieső ellen legalábbis), de az előre játék egészen tragikus. Semmi nem látszik abból Heynckes mit is akar ebből kihozni, ugyanolyan sivár a játék mint Van Gaal legrosszabb pillanataiban, csak most már helyzetig se nagyon jutunk... -
#8693 Első bajnokin meglepő volt a hazai vereség, főleg a Gladbachtól.Neuer egyelőre sokat hibázik (LigaTotal meccseken is voltak gondok), de majd csak belejön.Pláne hogy most sikerült nyerni Wolfsburgban, igaz a végén sikerült csak belőni a gólt.Sajnos csak egy rövid összefoglalót láttam a meccsről.A BL-ben meg ennél jobb ellenfelet nem kaphattunk volna, ha itt nem sikerül továbbmenni, az vicc.
Az ellenfeleket illetően: a Dortmund továbbra is jónak tűnik, bár Sahin elvesztése hagyhat nyomokat.Szerintem jó lesz még a Stuttgart is, meg talán a Leverkusen is dobogós lesz, bár hátha a Mainz is feljebb kapaszkodik.A Schalke nagy talány eddig, nagy vereség először, aztán meg sima győzelem, sztem hosszabb távon nem kéne h ellenfél legyen. -
#8692 na meccset nem láttam de zsír ez a 3 pont:)
kajak nem hittem volna 1x-t gondoltam meccs előtt -
#8691 Wolfsburg-Bayern München 0-1 ::: a gól
http://videa.hu/videok/sport/wolfsburg-bayern-munchen-0-1-bundesliga-foci-nemet-sThELPV53rYP3FvZ -
#8690 Ma is volt részünkről egy erősen kérdéses tizenegyes. Akkor most? -
Gabe18 #8689 Múlt héten meg elvették.
-
barcames #8688 bírók megnyerték a meccset a bayernnek.... -
#8687 15.30 Wolfsburg-Bayern München
streamek : -
#8686 ez kurva gáz
höness feje olyan vörös volt mint kb a mészöly kálmán szokott mikor megiszik vagy 15 nagyfröccsöt -
#8685 ez gáz -
#8684 nójer-boateng hiba 0-1
tiszta szégyen első bajnoki vereség már otthon az első fordulóban -
#8683 17.30 Bayern München-Mönchengladbach
tv: Eurosport2
streamek: -
IXEMGabeo #8682 mi történt Murder-rel? miért van halálfej a neve mellett?:) -
#8681 Zürichet kaptuk a bl csoportkörért
sima lesz:) -
#8680 0-3 lett a vége. -
#8679 9.perc 1-0 Gomez tizi