Fc Bayern München
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
remélem gólgazdag meccs lesz szurkolni itt mind2 csapatnak szurkolok, bár nem tudom h mennyire lenne egy vereség meglepõ a jelenlegi formánkba egy hoffenheim ellen.
itt sztem az õszi elsõség sorsa is eldõlhet ha a hoffi gyõzni tud.
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
<#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2>
Hát ez valami siralmas mérkõzés volt. Hála a jó istennek legalább nem kaptunk ki. Remélem jobb szereplést mutatunk a jövõben.
www.bundesliga.de www.kicker.de
ups and downs
2 meccsbõl csak 2 pont....
ez utóbbi egy köln ellen...
hát a bl-be msot a nagy csapatok égnek,schalke a CL-be is égett😄
werdernek meg azért hozni kellet volna..
bayern a 2. félidõbe eggykapuzott csak az elsõ félidõbe volt túl passzív a játékuk...
Müller mekkora gólt rúgott😄
már érett, de nagyon....
Bayern viszont sztem elveri a Rómát, rájuk fogadtam...Rómával most úgy érzem gáz van, meg ott most azon agyalnak, hogy megveszi õket, egy orosz milliárdos😮
ups and downs
A meccs képe alapján igazságos, de ez a mi kritikánk...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Azt hiszem mindenki elkönyvelte a hétvégi bajnokit annak aminek gondolta. (Én egy kisebb botlásnak)
Na de most tekintsünk a jövõbe ne is olyan távoliba csak a holnap estibe. Igen kicsi csapatunk a Rómát fogadja. Remélem jól fog indulni a BL csoportkörünk és otthon tartjuk a 3 pontot.
Mint már mindenkinek hetek óta jól ismert az E csoportot erõsítjük és nem mondok újat, hogy a tovább jutás minimum elvárás. Na de hogy elsõ vagy másodikok leszünk az még kérdéses.
Ti mit gondoltok az ellenfelekrõl? Szerintem nem kéne a tavalyi csoport kört megismételni. Egy nyugodtabb õsznek jobban örülnék. Bár gondolom sokan emlékeztek hogy a Cluj a Róma otthonából hozta el a 3 pontot. Remélem nekünk nem fognak nagy gondot okozni, de igen kemény mérkõzésre számítok ellenük. A Baselt oda vissza verni kell. Na és a Róma akik ellen nyitunk hát hazai pályán kéne a 3 pont, hogy mit hoz a visszavágó arról fogalmam sincs és még tippelni se merek. Azért én minimum egy X szeretnék látni.
ups and downs
amúgy a schalke és a stuttgart és a wolfsburg a kiesõ helyeken! 0 ponttal! na ez a durva!
Na remélem majd a téli átigazolási idõszakban jön valaki, elsõsorban klasszis védõ.
Demichelis után én se sírtam volna nagyon
Özil nagyon jó lett volna, bár középpályán erõs a csapat.Szóval leginkább egy jó belsõ védõ kellett volna
ups and downs
Én már csak a szokásos meglátást erõsíteném, csatár és védõt kellet volna igazolni! De hát valamiért nem volt kedvük hozni senkit . Remélem a szezon második felére nem derül ki, hogy igen rövid a kispadunk.
Amúgy a hétvégi forduló nagy blama volt. Na de majd kijavítják.
Igazából már nem nagyon férnének a középpályára be.
Védelembe a demi+buyten páros nem a legjobb nekünk.
oda kellene.
Contento érdekes hátha jó lesz.
Egy klasszis csatár se ártana (Klose és Gomes akár el is adható).
Akinek meg pluszban örültem volna (csak nemtudom hova fért volna be, Ribery, Robben, Kroos, Müller kerettel) az Özil...de õt vitte a Real.
De sztem nem igen kell igazolás max eladni kéne 1-2 embert.
De már vége az átigazolási szezonnak.
Egyátalán van még igazolási idõszak? Vagy van valami hír?
Teljesen el vagyok tévedve 😊
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
Ha az olasz csapatok leszerepelnek és a németek továbbjutogatnak és a bayernek talán megint van esélye egy döntõre akkor meglehet.
az olaszokat el kell söpörni a bl-t érõ 4. helyrõl😊
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
Persze ez után a forduló után egyértelmû esélyesnek beállítani vkit...
wolfi otthon kapott ki 3-4 a Mainztól,Leverkusen 3-6-ra a Gladbachtól...
Bayern a Lauterntõl..😄
Schaéke a hannovertõl.
Hoffeneim meg eddig 6-pontal vezeti a tabellát.