Fc Bayern München

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Murder3
mondjuk itt Ribery gyönyrû lövése után talált be, de ott kell lenni😊

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

szenzációs ez a srác

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Murder3
Müller 1-1

úgyhogy, ha bent maradnak az öltözõben...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Murder3
:S

remélem gólgazdag meccs lesz szurkolni itt mind2 csapatnak szurkolok, bár nem tudom h mennyire lenne egy vereség meglepõ a jelenlegi formánkba egy hoffenheim ellen.

antijuve
Hogy lehet az elsõ percben gólt kapni??

ups and downs

Murder3
Hoffenheim ellen ma lesz meccs.
itt sztem az õszi elsõség sorsa is eldõlhet ha a hoffi gyõzni tud.

Murder3
szerintem idény végére a nagyobb csapatok is odaérnek, de eddig nagyon körbeverik egymást lényegébe nem igen lehet papíforma alapján elintézni egy meccset se.

Murder3
kövi fordulóba akkor lehet kapnak õk is egy kiadós zakót😄

hedonist
nem is tudom ki mondta, hogy mennyire sima Bayern gyõzelem lesz ebben a szezonban a Bundesligában, hát úgylátszik tényleg szoros lesz.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

stuttgart bekeményített
<#eplus2><#eplus2><#eplus2>
king82
Jó reggelt!

Hát ez valami siralmas mérkõzés volt. Hála a jó istennek legalább nem kaptunk ki. Remélem jobb szereplést mutatunk a jövõben.

www.bundesliga.de www.kicker.de

Murder3
egy róma elleni 2-0 után fõleg.

antijuve
Ez azért ciki kicsit.Értem én h szezon eleje van, de most illett volna nyerni.Még van idõ persze javítani, de ez a 0-0 elég siralmas hazai pályán.

ups and downs

Murder3
továbbra is siralmas teljesítmény a bundesligába...
2 meccsbõl csak 2 pont....
ez utóbbi egy köln ellen...

megy a Bayern-Köln meccs egyelõre 0-0 és közeledik a meccs vége...ej ej nem lesz ez így jó😊

Murder3
õszintén idén a hoffi lesz a bajnok😄
hát a bl-be msot a nagy csapatok égnek,schalke a CL-be is égett😄
werdernek meg azért hozni kellet volna..

bayern a 2. félidõbe eggykapuzott csak az elsõ félidõbe volt túl passzív a játékuk...

nyertem is😊 én ezt rögtön megmondtam, hogy elverik a Rómát...Bundesliga most kemény és a Bayern nem játszott rosszul a Lautern ellen se...pechesek voltak, aggodalomra nincs ok tavaly is kb így kezdtek és lazán bajnokok lettek

hazai kispad fölötti képek videók kellenének!😄
Murder3
2-0 Klose😊

Murder3
na végre....
Müller mekkora gólt rúgott😄

már érett, de nagyon....

és nálunk nincs gond? (az elõzõ meccsek)
Bréma 0-2rõl jött fel...

Bayern viszont sztem elveri a Rómát, rájuk fogadtam...Rómával most úgy érzem gáz van, meg ott most azon agyalnak, hogy megveszi õket, egy orosz milliárdos😮

antijuve
nem állnak túl jól a német csapatok:
Lyon-Schalke 1-0
Werder-Totham 1-2

ups and downs

antijuve
Roma sincs nagy passzban jelenleg.Hazai X az újonc Cesena ellen, és egy méretes zakó Szardínián.Szóval, 3 pont kitûzhetõ célnak.Baselt oda-vissza le kell gyõzni, Romániában azért sose lehet biztosra menni, és hát a római visszavágó szintén kérdéses.Összességében azért 1.helyen kéne végezni.

ups and downs

lehet nyerni Bayern mezt is

(ez nem reklám, ne bannoljatok, tényleg lehet nyerni)

Hazai pályán egy Bayern szintû csapatnak senki ellen nem jó a döntetlen.
A meccs képe alapján igazságos, de ez a mi kritikánk...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Werder nem rossz csapat, sztem jó a 0-0

Matthew Prosac
"Igen kicsi csapatunk a Rómát fogadja" - szerintem összekeverted a Bayernt a logódban villogó Fortuna Düsseldorffal 😊

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Murder3
Sima gyõzelem mi mást várnék😄

king82
Jó reggelt!

Azt hiszem mindenki elkönyvelte a hétvégi bajnokit annak aminek gondolta. (Én egy kisebb botlásnak)
Na de most tekintsünk a jövõbe ne is olyan távoliba csak a holnap estibe. Igen kicsi csapatunk a Rómát fogadja. Remélem jól fog indulni a BL csoportkörünk és otthon tartjuk a 3 pontot.
Mint már mindenkinek hetek óta jól ismert az E csoportot erõsítjük és nem mondok újat, hogy a tovább jutás minimum elvárás. Na de hogy elsõ vagy másodikok leszünk az még kérdéses.
Ti mit gondoltok az ellenfelekrõl? Szerintem nem kéne a tavalyi csoport kört megismételni. Egy nyugodtabb õsznek jobban örülnék. Bár gondolom sokan emlékeztek hogy a Cluj a Róma otthonából hozta el a 3 pontot. Remélem nekünk nem fognak nagy gondot okozni, de igen kemény mérkõzésre számítok ellenük. A Baselt oda vissza verni kell. Na és a Róma akik ellen nyitunk hát hazai pályán kéne a 3 pont, hogy mit hoz a visszavágó arról fogalmam sincs és még tippelni se merek. Azért én minimum egy X szeretnék látni.

antijuve
a Wolfsburg pedig különösen jónak tûnt a nyitófordulóban.De ha 3-0ról nem tudnak nyerni egy meccset (sõt kikapnak), az gáz

ups and downs

nem olyan siralmas, de ráadásul a köv héten bl roma ellen!^^

amúgy a schalke és a stuttgart és a wolfsburg a kiesõ helyeken! 0 ponttal! na ez a durva!
antijuve
tegnapi nap kész csõd volt

ups and downs

Murder3
siralma 0-0 lett.

Hoffenheim kezd jól elhúzni.

Bercy
Akkor azt hiszem ezekben minde egyet értünk 😊
Na remélem majd a téli átigazolási idõszakban jön valaki, elsõsorban klasszis védõ.
antijuve
Én Badstuberben is látok fantáziát.
Demichelis után én se sírtam volna nagyon
Özil nagyon jó lett volna, bár középpályán erõs a csapat.Szóval leginkább egy jó belsõ védõ kellett volna

ups and downs

king82
Jó reggelt!

Én már csak a szokásos meglátást erõsíteném, csatár és védõt kellet volna igazolni! De hát valamiért nem volt kedvük hozni senkit . Remélem a szezon második felére nem derül ki, hogy igen rövid a kispadunk.
Amúgy a hétvégi forduló nagy blama volt. Na de majd kijavítják.

Murder3
Klose õ még jó is de Gomez õ mehetett volna:S

Igazából már nem nagyon férnének a középpályára be.
Védelembe a demi+buyten páros nem a legjobb nekünk.
oda kellene.
Contento érdekes hátha jó lesz.

Bercy
Védelembe szivesen láttam volna erõsítést, Lahm-on kívül nincs erõs védõnk. Én a Contento gyerekbe nagyon bízok, hogy befut.
Egy klasszis csatár se ártana (Klose és Gomes akár el is adható).

Akinek meg pluszban örültem volna (csak nemtudom hova fért volna be, Ribery, Robben, Kroos, Müller kerettel) az Özil...de õt vitte a Real.
Murder3
Én csak azt hallotam így a végére h érdeklõdtünk Vdv iránt semmi többet.
De sztem nem igen kell igazolás max eladni kéne 1-2 embert.
De már vége az átigazolási szezonnak.

Bercy
Tényleg semmi komolyabb igazolás nem volt a bayern keretében?
Egyátalán van még igazolási idõszak? Vagy van valami hír?
Teljesen el vagyok tévedve 😊
B0B0
Az egésznek persze az a fonákja, hogy az Inter gyõzelme finoman szólva sem volt az olasz foci gyõzelme.

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

Murder3
igen de ha tavaly is 11.-esekkel ha kikaptunk volna akkor is megelõzték volna a németek az olaszokat.
Ha az olasz csapatok leszerepelnek és a németek továbbjutogatnak és a bayernek talán megint van esélye egy döntõre akkor meglehet.

antijuve
sajna most nyertek egy BL-t :S

ups and downs

Murder3
Remélem h tényleg összekapja magát a schalke.

az olaszokat el kell söpörni a bl-t érõ 4. helyrõl😊

B0B0
Hát igen. Bordon kurvára fog hiányozni a Schalkébõl, akárcsak Kurányi (akit én is eléggé utálok). Az viszont mindenképp örömteli, hogy a Bundesligába végre újra minõségi klasszisok igazolnak. Ha másért nem is, azért nagyon jó, hogy az európai kupákban a német csapatok még tovább menjenek.

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

Murder3
Kuranyinál már csak a Gomez idegesítõbb a szemembe.
Persze ez után a forduló után egyértelmû esélyesnek beállítani vkit...
wolfi otthon kapott ki 3-4 a Mainztól,Leverkusen 3-6-ra a Gladbachtól...
Bayern a Lauterntõl..😄

Schaéke a hannovertõl.
Hoffeneim meg eddig 6-pontal vezeti a tabellát.

hedonist
meg jött Jurado is kp-ra elég jó lesz. az,h Kuranyi elment, az áldás😊

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!