Fc Bayern München
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.bundesliga.de www.kicker.de
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Hát nincs mit hozzáfûzni a tegnapi mérkõzéshez. Szerencsére hoztuk a kötelezõt és adjunk hálát az istennek, hogy az elején nem kaptunk több gólt. A 90 perc alatt volt több alkalom is mikor úgy éreztem a Basel lefociz minket. Hát ha ez így fog tovább meni és nem kapják össze a fiúk magukat nem hogy bajnokság úszik el hanem a BL-ben se jutunk messzire.
amúgy sztem a bannert is lehetne cserélni, de mondjuk az a csapatkép tényleg elég lapos lenne.
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Továbbiakban csak a mérkõzésekhez fogok hozzászólni.
Én csak azt mondtam újítani kéne. Nem a világot akartam megmenteni csak próbáltam valamit alkotni egy ötlet volt és kész. Szerintem a banner megérett arra, hogy tudatva legyen elõzõ évben mi voltunk a bajnokok és német kupa gyõztesei.
Bocsi.
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
a bl-be még a tök uccsó csapat ellen is úgy megyünk majd ki h 2 esélyes...

Remélem a hétvégi sikertelenség nem nyomja rá a bélyegét a keddi BL mérkõzésre és a fiúk lenyomják a Baselt.
Kezd viszont egyre jobban szembetûnni, hogy Robbent és most már Riberyt sem lehet bevetni. Remélem nem úszik el az õszi szezon.
Ha azt nézzük nem történt meglepetés: a 100%-os Mainz legyõzte az igencsak vérszegény Bayernt...
ups and downs
Az õsz katasztrófa eddig, bár nekem ez a vereség annyira nem fáj 😊
A többi már annál inkább
ups and downs
Bayern pedig ettõl még lehet bajnok
Mainzot nem igen fogja be a szünetig senki úgynéz ki....
Schalke megint kikapott most épp a gladachtól...
Dortmund is nyert.
a Bréma-hamburg van még hátra a mai napból arra kivácsni leszek ki nyer...
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Tegnap hála az istennek nyertünk. De Ribery sérülése nagyon nem jött jókor. Viszont a hétvégén megint oda kell tenni magunkat mert jön hozzánk a még mindig 100%-os Mainz.
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Viszont nyert a Mainz megint!Hajrá Nullfünfer! 😊)
ups and downs
íyg annyira nem öröm ez számomra egy 1-1 jobb lett volna.
szegény Hoffenheim ugyanígy jártak 2008-ban is😄