Fc Bayern München

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hedonist
jójó eléggé az elején vagyunk meglátjuk😊 én drukkolok a Schalkénak, hogy ezt megakadályozza, de sztem a Wolfsburg és a Werder is odaérhet pl.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Murder3
Attól még mindig kevesek.
elment:Rafinha,Kuranyi,Bordon...õk pl alap emberek voltak ahhoz képest egy normális támadó jött Raul õ kevés volt most hunti vagy beválik vagy nem.
Alapvetõen nem jól játszanak, érdekes még magath se tudta támadófocira állítani a schalkét...
pl Hamburgnak erõsebb kerete van a schalkéjétõl, Wolfsburgank is.
Mégis a schalke van a bl-be...

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

antijuve
viszont a Schalke igencsak aktív a piacon: Huntelaar is náluk folytatja (lehet így majd nem kapnak ki otthon a Hannovertõl legközelebb 😄)

ups and downs

erre mondtam én hogy szerintem nincsen igazad, mert a Bayern véleményem szerint nemcsak hogy esélyes, hanem utcahosszal nyeri idén a Bundesligát. hol itt a baj? <#fejvakaras>

hedonist
nem fogtad fel amit mondtam. megismétlem, "5-6 csapat is lehet bajnok."
azt vontam kétségbe, hogy tuti a Bayern a befutó, esélyes, de nem 100%, sok más csapat is lehet bajnok, érthetõ?

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

antijuve
naja, ez elég sajnálatos

ups and downs

Abban még látnék is realitást, ha azt mondanád, hogy azért nem lesz igazam, mert Robben idén már valószínû nem léphet pályára <#rinya>

elárulom, hogy tavaly 3 forduló alatt nem volt annyi pontunk mint most...
nehogymár egy meccs alapján vonj le végleges következtetést a teljes szezonra nézve, könyörgöm
a bajnokság végén erre visszatérünk <#integet2>

hedonist
Na tehát errõl beszéltem <#integet2>

antijuve
ebben egyetértünk, az elsõ forduló alapján -Diegoval kiegészülve- a Wolfsburg valószínû versenyben lesz az 1. helyért.És akkor még ott van a Schalke, Werder satöbbi.Szval lehet itt ellenfél bõven

ups and downs

Murder3
Tipikus amikor ezer helyzetbõl nem tudunk 1 gólt lõni:S

Murder3
Werder,Hoffenheim,Schalke,Hamburg,St Pauli😊,leverkusen.
hát ha szokás szerint megyünk megitn a werder és Schalke lesz a legkeményebb ellenfele de vannak itt még potenciális csapatok.

Matthew Prosac
én csak azt mondom hogy nem lesz az olyan könnyû, mint ahogy azt régi cimborám kijelentette 😊 azért az erõs, hogy a Bayernnek nem lesz ellenfele. a Wolfsburg bizony igen komoly ellenfele lehet.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

antijuve
legutóbb úgy nyertek bajnokságot, hogy újoncok voltak, szóval akár még ez is megtörténhet 😄

ups and downs

Murder3
Abba biztos lehetsz h nem a Lautern lesz a bajnoki címért való küzdelembe az ellenfele a bayernek😊

antijuve
volt?egy vereségtõl a 2. fordulóban még lehet igaza.<#wow3>

ups and downs

Murder3
Bochum msot 2. osztályú
régen õket is szerettem.
Freiburg se az már ami régen volt.
Mondjuk Herta-nak sose volt állandó teltház a meccsein.
Amikor sokáig vezettték a bl-t akkor volt teltház meccsrõl meccsre.

Matthew Prosac
ezt egy kicsit korai volt elkiabálni <#wow3>

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Murder3
hát eddig 2 less volt ami a lauterni csatárt 1v1 be mehetett volna buttal, befújták de ezek nem voltak lessek szal lehetne már 4-0 is:S

inkább a Bochum vagy a Freiburg helyett az 1860 München...és személy szerint jó lenne, ha egy fõvárosi csapat feljutna a Hertha mivel eleve vagy 70000-es nézõszám van ott az olimpiai stadionban

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Murder3
hát én nem mondanám õket gyengének.
tény h amikor annó kiestek méltatlan volt de végre megint fenn vannak.
Már csak az 1860 München kellene a köln helyett és akkor teljes lenne a bl mezõnye😄
2 városi rangadó is lehetne😄

Murder3
Kroos játéka láthatóan sokat javított a bayern fociján.
nem tudom miért nem kezdett.

Lautern mindig is nagyon hajtott a Bayern ellen...egy kis meglepi csapat lesz idén...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Murder3
És csak nem megy be egy helyzet se...

na ez ám a szopás 😄
Murder3
Lakic már 3 gólos így

Murder3
elsõ egy szép bomba volt 2. badstuber hibája maitt lett gól:S

antijuve
remek, két gólt kaptunk egymás után...

ups and downs

Murder3
pff hát ili és lakic kb 1 percen belül elintézett minket:S
2-0

Murder3
Müller kihagyott egy 100%-os helyzetet:S

antijuve
inkább nyerjük meg ha már ott vagyunk 😄

ups and downs

Murder3
Ez a Contento bejátszotta magát a kezdõbe.

Murder3
én is így érzem, de én azért még nem írnám le a többieket.
az viszont h jelenleg elvileg a világ 2. legjobb csapata a mienk az inter után😊
elég nagy elõny itt.
de sztem meleg lesz ez a szezon.
csak a BL-be jussunk megint döntõbe.

5-6 csapat lehet második 😊 szerintem nem igazán lesz ellenfele idén a Bayernnek a bajnokságban

Murder3
érdekes mert ezért mentek is onna el.

Murder3
CL-rõl beszélek😄

Bundesligába sztem is lehetetlen.

hedonist
de, ha a BL csop.ról beszélsz akkor lehet😄

hedonist
na hát az biztos,h nem lesz😄 képtelenség most a bundásban 100%al nyerni, mert nagyon együtt van a mezõny, ezért jó most a német foci, 5-6 csapat is lehet bajnok.

sztem Diego nagyon nagy fogás nekik, úgy tûnik a bajnoki cím után rengeteg pénz állt nekik a házhoz😮

Murder3
Sztem simán megnyerjük.
Én még a 100% teljesítményre is látok esélyt😊

Amúgy kemény Wolfsburg is bajnok akar lenni😊

antijuve
természetesen, a Roma elleni meccsek nagy derbik lehetnek.

ups and downs

Mor3llo
Jó kis csoport, de szerintem megoldható simán.

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

remek meccs lesz a Bayern-Róma

Matthew Prosac
Bayern
Roma
Basel
Cluj

antijuve
BL sorsolás van, eddig a Roma van a Bayern csoportjában.

ups and downs

banok
az én oldalamon és myp2p.eu-n is mindig van Bundesliga ill. BL streamek.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Eurosport 2 az viszont nagyon összetett összefoglalóval szolgál...

antijuve
na igen, a kommentátorok nem képviselik szakmájuk csúcsát 😄

ups and downs

Murder3
nekünk pl se digink se eu2-õn nem volt soha a büdös életbe...
szal én a sport klubbon láttam utoljára a bl meccseket.

am a diig elég fos, tele idióta kommetátor meg hülye szakértõkkel.

eddig sokan arra panaszkodtak, h kb 200 000 embernek van csak digije az országban, nagy felhoborodás volt most meg az Eurosport 2 miatt pfff...tudom milyen érzés 1 évig nem láttam angol bajnokit emiatt, amikor UPC-nk volt azon nem volt euro 2...viszont a Digivel van mindenünk és olcsóbb is