14177
- Ennyien nézik most a topikot!
a1_2012_10_25_5uo9ccoy91.jpg
  • Gabe18
    Hát minimum egy-egy 11-es járt volna mind a két csapatnak.
    Első 30 percben sehol se voltunk, aztán ott jött valami fordulat, Gomez villant kétszer, ezzel be is fejeződött a meccs.
    Az hogy a City ennyire összezuhant, vagy mi őriztük ilyen jól a labdát, azt már nem tudom.
  • antijuve
    A második félidőben nem sok minden történt...City előre semmit nem játszott, mi elbasszolgattunk, néha lövés, helyzetecske.Kábé ennyi.
  • antijuve
    Félidőben 2-0 ide.
    Első fél órában nem tudom mit játszott a csapat, de rengeteg hiba, 0 támadás.Mintha valami elb*szott kontrajátékszerűsgre játszottunk vna, de annak se kéne h része legyen a saját térfélen elszórt labdák.Fél óra után meg..teljes változás, sok kp-n szerzett labda, abból gyors támadás, a City is sokkal ritkábban tudott lendületből a védelemre menni, végre jól játszottunk.Gomez meg mindig jó helyen áll, lehet hogy nem egy labdazsonglőr, de vonza a kapu előtt a labdát.
    A játékvezetésre meg egy szót nem szólhatunk, egy 11-est minimum megúsztunk, de talán 2-t is.
  • banok
    20:45 Bayern München-Manchester City
    tv: Digisport hu
    streamek :
  • antijuve
    támadóikkal vigyázni kell, sztem a védelmüket meg lehet kavarni majd párszor
  • Effe88
    na ma nagy meccs lesz igazi erő felmérő!!!!

várható kezdők!!!

Neuer - Rafinha, Boateng, van Buyten, Lahm - Luiz Gustavo, Schweinsteiger - T. Müller, Kroos, Ribery - Gomez

Hart - M. Richards, Kompany, Lescott, Clichy - Yaya Touré, Barry - Silva, Milner, Nasri - Aguero

Banok streamet légyszi!!!
  • IXEMGabeo
    Bayern vezeti a tabellát, elég erősek idén
  • Effe88
    egyébként vizsgálják az ügyet az ügyész szerinte breno saját maga gyújtotta fel a házat direkt:D:D:D
  • Effe88

Ribéry eddig a legjobb remélem év végéig így tolja majd vagy jobban:D:D
  • Effe88
    hát igen letudtuk elég hamar!!!
    szép volt!!!
    kiváncsi vagyok a city ellen mire megyünk az egy jó erő felmérő lesz az tuti....gólt szerintem kapunk azért érik már...:D:D
  • antijuve
    Újabb sima, kapott gól nélküli győzelem.Tulajdonképp a 20.perc után el is lett lazsálva a meccs.
  • antijuve
    köszi.még szerencse h nem lett komoly baja és senki másnak se
  • Gabe18
    Leégett Breno háza, ő füstmérgezést szenvedett
  • antijuve
    ez komoly?ha igen, akkor elég durva :D
  • Gabe18
    Breno-nak többet ne adjunk szeszt, mert éjszaka leégette az egész házát...
    Szerencsére sérülés nem történt komolyabb.
  • antijuve
  • Mor3llo
    Naná, Manu ősscheißés, saját nevelés, ultratag stbstb...
  • antijuve
    mondjuk ő nem közvetlenül onnan igazolt ide és nem volt "ősschalkés" :D.
  • Effe88
    passz:D
    arról nem találtam:D:D
  • antijuve
    :DD
    és Rafinha nem kapott semmit? :)
  • Effe88
    várj van még egy:D:D
  • Effe88
    Müller gól
  • Mor3llo
    Várható volt, és érthető is.
  • Effe88
    Neuer fogadtatása
  • Effe88
    szép győzelem
    Petersen be szerencsétlenkedte a gólját de egy biztos belőle se lesz egy Gerd Müller:):D
    Olic meg Robben viszont felépülhetne már!!!
  • antijuve
    1, azaz 1 kapott gól eddig és 18 rúgott.Nem nagyon kell hozzáfűzni sokmindent.Ja, Robben nélkül gyakorlatilag.
  • Mor3llo
    Kurva jók vagyunk, ennyi.
  • Effe88
    Holnap irány Gelsenkirchen 17:30!!!
    Nyerni kell ott is mert elénk jött a bréma és a glabach is!!!
  • antijuve
    Ez elég sima meccs volt, szerencsére jó formában van a csapat.Védekezés elég jó volt, ha meg kellett Neuer védett, bár igazán nagy helyzete tán nem is volt a Villarrealnak.
    A City meg X-elt otthon a Napolival, biztos kell majd nekik a három pont ellenünk.
  • Effe88
    nagy az öröm Rafinha gólja után:)
    remélem jó sokáig kitart még a csapat bombaformája(lehetőleg május bégéig:D)
  • Gabe18
    Meglepően sima meccs volt, és a 2. félidő alapján lehetett volna még több is.

Szép rajt, ha a City ellen otthon sikerülne 3 pontot szerezni, akkor a 6 pontos indulás már jó alap lenne a csoportkör hátralévő részére.

Bizakodjunk...

Ja és lassan elfelejtem milyen az ha gólt kapunk :) , mondjuk nem baj, nem vágyom az érzésre...
  • Mor3llo
    Sima.
  • Effe88
    0-2
    Kroos,Rafinha
  • Effe88
    hát illene:D:D
  • tippmix945
    Remélem a Villareal-t is legyőzik majd.
  • Effe88
  • Effe88
    na zsír 7:0 az igen
    Petersen is meglőtt az első gólját:)
    Gomez meg 8 gólos eddig!
  • antijuve
    a Dortmund meg otthon kapott ki a Herthától
  • antijuve
    :DD hány gólnál is jár?8, ha jól számolom
  • Gabe18
    7-0 a vége, a Freiburg igencsak gyenge volt ma, míg nálunk többen is remekeltek. Ribery varázsolt, Gomez meg jó arányban lőtte be az üres kapuba a labdákat meg a 11-eseket.