Fc Bayern München

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

king82
Jó reggelt!

Azért szép volt a tegnapi gyõzelem!

www.bundesliga.de www.kicker.de

Murder3
freiburg ellen megmutathatjuk mit tudunk😛

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

antijuve
naja, az kemény négyes volt.Asszem a Bröndby volt a negyedik

ups and downs

az kemény...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Igen, nem Real volt, csak egy laza Man. United, Barcelona, Bayern csoport...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

antijuve
így történt.

ups and downs

king82
Itt van nagy vitát elkerülendõ a 98/99 szezon. Bayern mérkõzések
(Amúgy elég sok szezon mérkõzései fent van itt és sok egyéb más is.)

Bercy
És meg is nyerte akkor a Real a BL-t.
Murder3
akkor összekevertem, én 98-ra emlékeztem.

Voyager5
Értem én, hogy csoportról beszélsz, de az egész 98-99-es BL szezonban össze sem került a két csapat. Sehol. Se csoportkörben, se kieséses szakaszban, se selejtezõben sehol.
Te a 99-2000-es második csoportkörrõl beszélsz ahol 4-1, 4-2-vel vagy valami ilyesmi eredménnyel ment át a Realon a Bayern. De az elõdöntõben újra összekerültek és onnan ment a Madrid döntõbe.
Murder3
csoportról beszélek.

Voyager5
.98/99-es szezonba verték el a reált oda vissza akkor játszottak a mu ellen döntõt.

Akkor biztos hogy nem játszottak, össze se kerültek.
Akkor a Madridot a Sevcsenko-Rebrov féle Dinamo Kiev ütötte ki, akiket aztán a Bajorok vertek a döntõbe kerülésért.
Murder3
meg elber is ott volt, már akkor.
de pl a döntõbe csak kuffour volt külföldi😊

..98/99-es szezonba verték el a reált oda vissza akkor játszottak a mu ellen döntõt.

Voyager5
Igen, azt a Realt, amely akkor több sebbõl is vérzett. Az elmúlt 10 év leggyengébb Realját örökölte akkor Del Bosque Toschaktól.
A Bayern meg ugye akkor "majdnem címvédõként" lépett pályára az összes meccsen.
Az elõdöntõben mégis kikaptak.
Egy évvel késõbb megint összejött az elõdöntõben ez a párosítás. Ott nemvolt mirõl beszélni: jobb volt a Bayern sokkal.
Amúgy a 99-es Bayernben volt Kuffour+Salihamidzic ami 2 külföldi játékos 😛
De az a Bayern volt az elmúlt 10év legjobb Bayern Münchenje.
Murder3
eléggé már nem látok benne nagy dolgokat, annyi idaig volt sérült, hogy nem tudom.
kár hogy elment.

Murder3
csoportba realt oda vissza egy négyessel azért hazaküldték.😊

king82
Még mindig az MU-nál van 2007-ben ment el és 4 évre írt ott alá. Elvileg mostanában épült fel teljesen a sérülésébõl.

Bercy
Heargraves-szel mi van? Azt tudom, hogy elvitte e Man U. és sokáig sérült volt. Játszik még valahol?
B0B0
'99-es csapatnak jobb volt a hátulja az öreggel (Mätthaus), de azért azt nem szabad elfelejteni, hogy az a csapat nem egy Realt és egy Manchestert ütött ki az elõ- és negyeddöntõben, bár ettõl függetlenül a döntõben a Man-t lefocizta.

Egy tuti. A '99-ben döntõs csapatban mindössze egy külföldi játékos volt. Hol van ez ma már...

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

antijuve
Nekem Scholl volt a kedvencem ebbõl a garnitúrából

ups and downs

antijuve
Jancker 😄D A tank

ups and downs

Basler, Tarnat, Jancker😄 lehetne még folytatni a sort

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Murder3
Scholl,Linker,Heargraves...
de sztem 99-be jobb csapatunk volt.😊

king82
Balról jobbra: Elbert, Santa Cruz, Kuffour, Effenberg, Khan, Zickler, Lizarazu, Sagnol, Salihamidzic

Õk voltak a 2000/2001-es szezon sztárjai és szerintem ilyen jó csapatunk még sokára lesz.

Mor3llo
Ja és Brazzot kihagytam😄DD

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Santa Cruz nagyon fiatal volt😄, de még mindig az...1981-es születésû?

jaja, Lizarazut felismertem csak nekem szakállal és hosszú hajjal rémlett régen valóban csupasz volt😄

Mor3llo
Sagnol-Lizarazu-Zickler-Paulo Sergio-Effenberg-Kuffour...baloldalt meg talán Elber, a háttérben meg Santa Cruz gyerekfeje😊)

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Bercy
Ott van effenberg meg koffour mögött. Csak a kezei meg a hajából egy pici látszik.
csak Sagnolt és Effenberget ismertem fel😄 illetve bal oldalt az Elber lesz

Kahnt viszont nem látom a képen😞<#shakehead>

B0B0
Ez nagyon patent kép, poszternek is elmegy, szép nagy a felbontása:

http://media.kickstatic.com/kickapps/images/7691/photos/PHOTO_9355937_7691_3768222_main.jpg

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

king82
Jó reggelt!

Nem valami fényes játékkal és némi birói tévedéssel fûszerezve hoztuk a 2. kört. Decemberbe még egy kör és reméljük onnan is jól jövünk ki. Hétvégén meg bajnoki! Jó lenne ha felpörögne a szekér mert elég siralmas a statisztikánk.

Mor3llo
Még karácsony elõtt van egy kupaforduló, ha jól emlékszem😊

antijuve
Szabályos volt valszínûleg, de elsõ félidõben meg egy 11-es maradt el a Bayern javára szerintem (Müller hátulról megrúgták és még kifelé járt szabadrúgás...).Ez az õsz már ilyen, lényeg hogy versenyben maradtunk itt, hátha tavasszal jobb lesz minden.

ups and downs

Gyengén játszva, nehéz helyzetbõl gyõzni, azt mondják ez a nagy csapatok sajátossága. Na akkor mi jó úton járunk...
Ha a 70. perc körül hárommal megy az ellenfél, teljesen reális lett volna. Szerencsére Schweinsteiger megvillantotta miért is klasszis, kár hogy ebbõl Van Gaal nem sokat enged megmutatkozni az általa kitalált Schweinsteiger pozícióban.
Amúgy a Werder gólja teljesen szabályos volt 1-1-nél...
Végül is kupában állva maradtunk ez a lényeg.

Effe88
kicsit belassultak<#vigyor3>

antijuve
Braafheid?De jó h még itt van... 😊)

ups and downs

Murder3
XD komédia😄
iylet ritkán látni😄

antijuve
atyaúristen, ez mi volt??😄DD

ups and downs

antijuve
rámolhattak volna, de nem tették.Õ bajuk 😊

ups and downs

Murder3
na hát msot mondjam h elõtte emg vagy 4-et rámolhattak volna nekünk?

de ez legalább igazi gól volt😊

antijuve
Naa ez gól volt a javából 😄

ups and downs

antijuve
Nem rossz meccs, remélem nyer a csapat.

ups and downs

Látod milyen szerencse hogy múlt évben nem raktad be a logodba a Bayern címert is! <#eljen>

Mor3llo
köszi😊)))
Bezzeg a Manchester Barcmilan jobb<#taps>

Murder3
fél csapat sérült, ilyen emberek mint, timoschuk,pranjic,gomez...mire jók, semmire

Murder3
jee na vhogy egynelítettünk...

DONGUBA
Egy rakas fos a csapat iden

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Murder3
jee a bréma vezet ellenünk...
hogy nem lepõdök ezen meg.

antijuve
Ez a természet rendje 😄.A polipok nem vmi hosszú életûek 😊

ups and downs

várható volt😞