14177
- Ennyien nézik most a topikot!
a1_2012_10_25_5uo9ccoy91.jpg
  • w77d
    mi a fasz van a srácokkal??? a Bundesliga már le van szarva?
  • DVilla7
    Ajánlom a fordítást a mainz ellen mert nagyon kiborul a bili
  • antijuve
    Majd megsérülnek páran, aztán nézhetünk.Ezt a csoportot azért ilyen magabiztosan nyerni szép teljesítmény.
  • Gabe18
    Az kéne, bár Heynckes-t "ismerve" kiállunk a lehetséges full csapattal.
  • Effe88
    csoportgyőztes!!
    a city meccsen szépen lehet rotálni had pihenjenek a fiúk!!!!
  • antijuve
    csoportelsők vagyunk
  • antijuve
    2-0 Gomez
  • antijuve
    1-0 riberyyyyyyy
  • Effe88
    egy gólba biztos voltam hogy kapunk de abban is biztos voltam hogy nyerünk:S:S:S:
    gyenge produkció volt....már csak 2 pont az előny:S:S
  • antijuve
    Nem azzal volt a baj, csak megjegyeztem h vicces volt :).A játékról ne is beszéljünk, mert nem nagyon volt, bár a végén lehetett volna gólt lőni, de összességében gyenge volt.
  • w77d
    gyerekek ez kurva gyenge volt.. nem a Dortmund gól a baj, hanem a kritikán aluli Bayern játék..
  • antijuve
    Na hát ez...gyenge volt.Komédiába illő góllal nyert a Dortmund.Nem kellett vna kikapni...
  • banok
    18.30 Bayern München-Borussia Dortmund
    tv: Eurosport2
    streamek:
  • tyúkszem
    Augsburg vs Bayern
  • antijuve
    nem láttam a meccset.lényeg a győzelem.
  • Effe88
    na 3 pont mgvan
    de szánalmas produkció volt
    ribery gólja meg neuer óriási védése az egyetlen pozitívum
    timoscsuk kiállítása meg kurvára kellett a 93.percben rácsúszni az ellenfélre az ellenfél térfelén:S:S:s hát gratulálok...
    gomez meg megint csak belebotlott egy gólba ennyi nem több
    jupp meg még mindig nem tud cserélni.......
  • szomferi
    lehet lesz az több is...
  • Bercy #8861
    Fuck Yeah
  • antijuve
    Schweini hat hétre parkolópályán
  • antijuve
    Csak egyetérteni tudok
  • Gabe18
    Meccs előtt bármikor aláírtam volna ezt az eredményt, de így a meccs után igen keserű a szám íze. Ez a 2. félidő tragédia volt. Hányszor fogjuk még eljátszani hogy az első félidőben meccsen kívül helyezett ellenfél ellen SEMMIT sem csinálunk a folytatásban, csak azt várjuk hogy leperegjenek a percek? Lehet hogy a Bundesliga 10. helyezettek ellen ezt el lehet játszani, de egy európai élcsapat ellen már nemigen.
    Na mindegy, ha jól nézem 1 pont kell a biztos továbbjutáshoz, azt már csak behúzzuk a két meccsen. Persze nyilván a csoport elsőség lehet innen a cél.
  • Effe88
    nem láttam a meccset
    eredmények örülök
    10pontunk van villarealt is meg kell vernünk és tök mindegy utána mit játszunk manchesterbe ,ellehet majd egy meccset lazsálni:)
  • antijuve
    Hihetetlen.Megint ellazsálták a 2.félidőt és majdnem baj lett belőle.Pedig a Napoli semmit se tudott előrefele csináni, volt két szabadrúgásgóljuk és ennyi, helyzet nélkül lőttek gólokat.

Néha nem értem Heynckest, 3-1es félidőnél miért nem cserél a szünetben csatárt mondjuk?Vagy a 60.percben?Jó hogy Gomez lőtt három gólt, de a második félidőben észrevehetetlen volt...nem gondoltam volna 3-0 után, hogy ezen a meccsen még lesz izgulnivaló.De megvan a 3 pont, a továbbjutás is, már csak az első helyet kell behúzni.
  • antijuve
    Félidő 3-1 ide.Gomez mesterhármas, és remek játék, a Napoli örülhet h 2 gól csak a különbség.
  • antijuve
    Mai kezdő:
    Neuer - Lahm, Badstuber, van Buyten, Boateng - Luiz Gustavo, Schweinsteiger - Ribéry, Kroos, Müller - Gomez
  • Effe88
    na ez is könnyen ment 4-0 gomez 2,ribery,disznó
    jöhet a nápoly
  • antijuve
    Könnyed győzelem a kupában:
    Bayern - Ingolstadt 6-0
  • Effe88
    így van de hejkes nem éppen híve a cseréknek nápolyban is mit művelt:D:D:D
    egyébként nálam olic klasszisokkal jobb játékosnak számít mint gomez

na de ez benne volt ráadásul hannoverbe mindig megszenvedtünk
    ingolstadtot megverjük majd jön a nürnberg alapnak kéne lenni
    majd nápoly ez is kell:D:D
  • antijuve
    Alaba viszont jól tolta.Müller gyenguska volt, Gomez meg helyzetbekerült, de ma (is) mindent kihagyott.Olicot korábban kellett vna beküldeni.
  • Effe88
    na végül boateng kezdett
    nem volt benne sok köszönet
    szarok voltunk bár egy x-re jók lehettünk volna most nem volt szerencsénk se(2kapufa,3 gomez ziccer amit persze kihagyott a nyomoronc)
    evvan.....
  • antijuve
    Játszott is Boateng, a vesztünkre.
    Rohadtul nem érdemeltünk vereséget, csicska Hannover 10 ember ellen is bekkelt, mákos góllal húztak el 2-vel, nálunk meg minden kimaradt, plusz a végén az a Lahm-eset...áhh na mindegy, vannak ilyen meccsek sajnos, kikapni is kel néha.
  • Effe88
    kezdők
    Zieler - Cherundolo, Haggui, Pogatetz, C. Schulz - Pinto, Schmiedebach - Stindl, Rausch - Ya Konan, Abdellaoue
    Trainer: Slomka

Neuer - Rafinha, van Buyten, Badstuber, Lahm - Luiz Gustavo, Schweinsteiger - T. Müller, Kroos, Ribery - Gomez

Boatenget én beraktam volna badstuber helyére...
  • Effe88
    az nem érdekes mit mondtak volna meg mit kellett volna hallgatnunk igen is hoznunk kellett volna főleg úgy hogy a napolinak egy értelmes helyzete nem volt.....:S:S:S
  • antijuve
    Abszolút leírtad a lényeget.A bíró tévedett ide is-oda is, de baszott idegesítő, amikor 18 méterről jönnénk szabaddal (első félidő vége) erre semmit nem fúj le, csak a félidőt :).Meg Riberyt is leteperték a végén.De nem érdemes bírózni, sztem mindkét fél számon kérhet rajta ezt-azt, csomó hülye, idegesítő ítélete volt.
  • antijuve
    Mondjuk a Napoli ha minden igaz nem lőtt kapura!Hazai pályán.Azért az cink egy picit.Kár azért a szerencsétlen gólért, de még így is lehetett volna nyerni.Amúgy meg amiért Ribery sárgát kapott (színészkedés...), az 11-es volt sztem (habár Schweni kezezése is eléggé vitatható, bár egyik kameraállásból inkább vállnak tűnt), egyszóval a bíró egy farok volt (és nem csak emiatt)
  • Gabe18
    Hát ez a meccs a legrosszabb Van Gaal-os időket idézte. Céltalan labdatartás, passzolgatás, vissza a kapusig, aztán újra előre. Vannak meccsek mikor 4-5-7 gólt lövünk meg ezek mikor mintha nem is akarnánk gólt lőni. Még jó hogy az elején összejött.
    A Napoli meg szerzett egy pontot úgy hogy egy olyan támadása, vagy kapuralövése nem volt amiben a gólszerzés tudatosan igazán egy kicsit is benne lett volna. Kár hogy mi megoldottuk helyettük, mikor egyszer erre lehetőségük lett volna.
    Gomez 11-esért meg kár, de annyiból nem baj hogy nem azzal nyertünk, mert akkor hallgattuk volna megint egy évig hogy mi mekkora csalók vagyunk mert nekünk megadják és belőjük és nyerünk, szegény olaszoknak meg nem a hasonlót.
    "Félidőben" vezetjük a csoportot, két haza meccs is van a hátralévő háromból, úgyhogy igazán panaszra nincs ok egyelőre, csak azért játékban többet vártam...
  • antijuve
    :DDDDDD
  • Effe88
    ezt a nem cserélek dolgot én se értettem:S:S:S
    olicot be gomez lett már jobb lett volna
    húúú de felbaszott gomez kb most egy torghelle szintet hozott
  • Effe88
    na ezt elbasztuk ezt hozni kellett volna....
    11-es ki hagyni:S:S:S
    miért gomez rugdossa a tiziket miért nem a diznó vagy kross ha már úgy is rúgott egyet
    gomez volt a mai nap szarja hozta a béna énjét.......
  • antijuve
    Végül X lett...
    Gomez fos volt ma nagyon, az ucscó 25 percben meg nem akartunk nyerni (vagy kikapni?).És hogy miért nem cserélt Heynckes...szóval a vége csalódás volt, de a pont legalább megvan.