Fc Bayern München
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem értem ezek aztán ténleg a 2 szélsõ határon mozognak ebb e a szezonba...
most jelenleg fordítva 3-2 a bayern ellen.
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
amúgy gekas lehet megint gólkirály lesz😄
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
ups and downs
tehát tudott alkotni is, de ha nemment neki akkor semmire nem volt képes.
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
ups and downs
És itt a tegnapi meccs leírása és egy vidóösszefoglaló is:
http://www.fcbayernmunchen.hu/~wfociklub/index.php/tartalom/merkzesek/item/5678-kolozsv%C3%A1r-fc-bayern
Én jól le is maradtam a meccsrõl tegnap <#shakehead>#shakehead> Azért az eredmény vigasztalt némiképp, de jó volna látni is belõle valamit... Az összefoglaló, amit mondtál, mikor szokott lenni az Eurosporton?
@Murder: Hát, Ibrahimovicsról nekem megvan a véleményem, lehet, hogy jó játékos, de hogy CR9-nél jobb, hát azt erõsen vitatnám... (Azzal együtt, hogy utálom a kis portugál selyemfiút...) Tavaly a Barca kb az Ibra-Eto'o csere miatt nem nyerte meg a BL-t (a kis kameruni mekkora üzletet csinált, egyik évben a Barcával nyert mindent, majd az Interrel, bár biztos volt pénze egy nagyobb polcra a trófeáknak <#nevetes1>#nevetes1>)
El van szállva meg nagyon botrányos személyiség és túl sztárolják fõleg a botrányai miatt, de õ egy nagyon jó képességû futbalista.
Példának okáért sokkal jobb mint C.Ronaldo pl.
Más dolog h nem jött neki össze,
Ha annó az a Juve nem esik szét,akkor tuti lett volna már bl sikere.
De ez olyan h pl ott van Schlaudraff úgy eltûnt mint a szamár a ködbe, de aki látta annó az aachenbe meg pl hannoverbe hogy játszott, az tudja h pl õ benne több van mint játéktudásilag, mind játékinteligencia szintne mint az ilyen kuranyi,gomez félékbe mégis neki nagyon nem jött össze.
De mondhatnám Deislert is aki meg a sok sérülése maitt szégyenült 26 évesen visszavonulni, pedig õ mostanra már minimum aranylabdára jelölt lenne ha nem nyerte volna meg.
de ez a Gomez😄 rohadtul túlértékelték, hogy fér még mindig be a Német válogatottba? pedig olyan ügyetlen talán nála jobban Anelkát ítélték mindig is túlzottan jónak sosem értettem miért. Most érik megint egy személy, akit baromira sokra tartanak nem tudom mire fel az pedig Javier Mascherano...dehogy minek vette meg a Barca holott egy büdös gyökér, buta futballista. Egyébként továbbá úgy érzem Ibrahimovic is picit el van szállva õt is túlértékelik, több csapatot megjárt már és sehol se nyert BL-t szval röhejes az ürge😄...és bírtam azt is, ha Kurányi is lõtt egy gólt valaha Stuttgartban, vagy Gelsenkirchenben akkor már maga volt az Isten holott max kiscsapatok ellen volt jó😄 van itt egykét érdekes dolog, emberke aki sokat képzel magáról
látszik h amikor mutatni kéne vmit akkor nulla.
ups and downs
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Remélem ma Kolozsváron nem olyan borzalmas mérkõzést látunk. Jó lenne ha a ma tényleg mi rúgnánk a gólokat és irányítanánk a játékot. Remélem ismét három ponttal távozunk.
Azért aggaszt a sok sérült és valami télen ki kell találni. Mert így nem lesz meg a bajnokság és a BL-ben se sokáig jutunk.
www.bundesliga.de www.kicker.de
Contento pl sztem egész jó volt.
de ilyen tymo meg bratfield ezektõl ki vagyok, igaz én van bommelt se angyon bírom.
Klose meg mostanában legalább formába jött a vb-után.
<#vigyor3>#vigyor3>
Ettõl függetlenül remélem én is, hogy lesznek igazolások majd télen.
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio