14177
- Ennyien nézik most a topikot!
-
Gabe18 #8918 Igaz, de egy Bayernben talán több opció is felmerülhetne ilyen estben a kispadon. Mondjuk Alaba rendre hoz némi tüzet a játékba. -
Gabe18 #8917 Hát amit ma Ribery is Lahm összefutkosott az nem volt semmi. De az érdekes volt mikor kb 10 perccel a vége előtt Ribery elindul középen, kicselez vagy 3 embert, a többiek meg megálltak nézni hogy mi lesz, aztán persze elvesztette már.
Legalább a szabadrúgásokat nem Van Buyten lövi már, ez is valami...
Lényeg hogy meglett, aztán most jöjjön a feltöltődés, mert amilyen jól indult a csapat az ősz első kb 2 hónapjában, olyan szenvedős, egyre ötlettelenebb, fásultabb lett a játék a későbbiekben. Úgyhogy nagyon jókor jött a szünet, és hát végül is minden fronton teljesítettük a kitűzött célokat.
Na meg az átigazolások terén is kéne alkotni, vétel-eladás terén egyaránt. -
#8916 Mondjuk az a szerencse, hogy az a Gomez remény az elmúlt másfél évben elég sok örömöt okozott nekünk... -
#8915 na megvan:)
de szép volt a Robben gólja
ribery szépen rávitte megverte az emberét majd milyen szépen visszahúzta ballal robbennak:)
gomez gólpassza is ott volt azért:):D:D -
#8914 na csak megfordítottuk, de nehézkes volt...Robbery azé hozta :)) -
Gabe18 #8913 Amúgy megint remekül bejött Van Buyten csapatba erőltetése, mert hát kit hagyott le a gólpasszos ember 6 méteren 3 méterrel? Hát persze hogy őt. Nincs csapat aki ne építene taktikát Buyten "sebességére". Közben Boateng meg a szélen nyomorog.
De elöl is nullák vagyunk. Olic megjátszhatatlan, távolról meg nem lövünk, ha lövünk az meg emeletes kapura jó csak.
Most majd nyilván jön Gomez hátha bebrusztol egyet 3 méterről. Ez a remény... -
#8912 Az év uccsó Bayern-tétmeccs Bochumban!!
Kb az alapcsapat játszik -
#8911 -
#8910 az öreg breitner jót húzott nekünk:)basel:)
3-0 köln ellen szinté jó volt tegnap, főleg úgy hogy 1 órát 1 ember hátrányban toltuk....
jó kis ősz volt -
#8909 Basel
Milant elkerültük, innentől kezdve örülhetünk. Sőt, asszem ez egy remek sorsolás :) -
#8908 Hát igen. -
#8907 játék gyenge volt 3 pont megvan
gomez mit hagyott ki az első percekben
igaz utána jóvá tette -
#8906 jöhetnek -
#8905 Szerintem Bayern-Basel párharc lesz. -
#8904 támogatom az ötletet :) -
#8903 hát elkéne
jó lenne a 16 között egy real-milan egy erős már kiesne legalább
szerintem egy zenitet vagy egy marseillet kapunk a 16 között -
#8902 Azt mindenképp!!!!
Legnagyobb mumus :(
Jöjjön Real vagy Barca csak a Milan ne! -
#8901 csak a Milant kéne elkerülni. -
#8900 :D:D:D
így van
kikaptunk de hát kit érdekelt kiesett a city meg a mu
micsoda nap:D:D
egy zenit jöhetne a 16 között
van miért törleszteni:D -
#8899 ezzel a nappal azt hiszem elégedettek lehetünk :)) -
#8898 na 81-percbe usami is beállt -
#8897 jól van nápoly 0-2 zsírrr
city meg a mu kiesik de jó:) -
#8896 asszem az történik a meccsen, amire számítani lehetett.Gól után azért akadtak problémák, addig langyos volt az egész meccs...
Nápoly meg lőjjön már gólokat!!! -
#8895 :D:D
igen alap természetesen:D:D:D
viccet félretéve tetszik a felállás
így is kell egy "tétnélküli" meccsen
-
#8894 Butt – Contento, Badstuber, Boateng, Rafinha - Luiz Gustavo, Tymoshchuk – Alaba, Pranjic, Olic - Petersen
Effe, beszéltél Jupp-pal vagy mivan? :D -
#8893 hát pedig kéne
"lényegtelen" mit játszunk manchesterben
contentot,pranjicot,brenot,alabát,usamit,buttot,petersent és olicot kezdetném az fix... -
#8892 Na őt mondjuk tényleg nem kéne erőltetni, alig játszik idén (még önmagához képest is), mert folyton lesérül, alighogy meggyógyul.Remélem Jupp észnél lesz. -
#8891 csak aztán Robben nehogy lesérüljön megint fél évre mert valamelyik állat elkaszálja :D -
#8890 naja, de a korábbi nyilatkozatok alapján nem nagyon fogunk tartalékolni a BL meccsen.Annak viszont örülhetünk, hogy nekünk már csak ilyeneken kell gondolkozni. -
#8889 kösz:D
csináltattam a mesterekkel:D:D
egyébként igaz és ez a lényeg!!!
kíváncsi vagyok hogy állunk fel a city ellen...
ha rajtam múlna én full b csapatot küldenék ki
sokat számít 1 meccs is ebben a hosszú sorozatban -
#8888 király az avatarod :)
nem minket adtak, de legalább 4-1re nyertünk és átvettük az 1.helyet. -
#8887 jó de hát akkor is
Bayern-Brema is ugyan úgy rangadó ráadásul nagyobb is
megérteném ha mondjuk a ruhr vidéki derbit adnák pl, shcalke-bvb meccset de ezt nem! gladbach még ha most jól is teljesít(kérdés meddig???) akkor is csak egy mainz szinten van -
#8886 Most a két Borussia meccse is rangadó. -
#8885 1-0 ra megyünk a brema ellen otthon
félidő 22.perc Ribery
eurosport 2 meg elmehet a picsába
inkább a gladbach-bvb meccset adja mint egy Bayern-Bremát:S:S:S
érthetetlen -
#8884 azért a Mainz kezdi összeszedni magát, mi meg kikaptunk legutóbb otthon a Dortmundtól, Augsburgban is nyögvenyelős siker...számítottam rá h nem lesz könnyű meccs, de 1 pont kellett vna.Így most a Dortmund az első :@@ (ők meg a BL csoportból fognak nehezkesen továbbjutni...) -
#8883 Hogy lehettek csoport elsők a bl-ben ? getafe akit üt vág mindenki! Nem értem ezt a gárdát.BundaLaLiga -
#8882 és a Barca h kap ki a kiesőjelölt Getafetől?
bajnokságban nem nagyon megy mostanság, a védelem se a régi -
#8881 inkább totálisan demotiváltak!
Kikaptunk a bajnokságban most 2 meccs után egyhuzamban, ebből te levontad a nagy következtetést, hogy bundaliga! Gratulálok -
barcames #8880 úgy, hogy ma fáradtak voltak! -
vili 27 #8879 Hogy lehettek csoport elsők a bl-ben ? Mainz akit üt vág mindenki! Nem értem ezt a gárdát. BundaLiga