Fc Bayern München
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
ups and downs
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
ups and downs
ups and downs
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
ups and downs
most hirtelen egy 2003as Hertha Bayern meccs jut az eszembe ahol aszem 6-3-ra nyertünk és Deisler meg Elber kurva jól nyomták!!!
ups and downs
ups and downs
ups and downs
A héten sikerült csomagot váltani, hogy legyen ES2m. 1 hónapja tudtam meg, hogy a kedvenc bajnokságomat már nem a digi viszi (hála a jó égnek).
A hétvégén már nézhettem is a meccset, de kár volt érte. Nem hiszem el, hogy egy ilyen csapatot sem tudunk megverni még egy B csapattal sem...
Szerencsére már megnyugodtam, de a meccs alatt és után nem örültek a szomszédok nekem😄😄
MI lesz veled Bayern München?
Az Úr nekem feladatot adott, mikor erre a világra küldött. De annyira le vagyok maradva, hogy valószínüleg örökké fogok élni.
Kroos tavaly jópárat lõtt a Levkusenben, idén még csak egy gólja van a bajnokságban (igaz, az szép gól volt).
Ez a Gladbach meccs simán meglehetett volna, egyszerûen elszórakozta a csapat.A Dortmund meg elég jónak tûnik, nehéz lesz õket befogni szerintem.
ups and downs
Vagy Kroos? De õ meg nem csatár 😄
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
Ez a Gladbach elleni iksz eléggé kijózanító volt már megint, pedig annyira kezdett úgy tûnni, hogy beindul a szekér végre...
Égnek áll a hajam attól a gondolattól, hogy megint az utolsó forduló(k)ban kell majd kiszurkolni, hogy bajnokok legyünk, már ha egyáltalán sikerül addigra rendbetenni a csapatot <#csodalk>#csodalk>
Miért nem lehet már egyszer rajt-cél gyõzelmet aratni, miért kell mindig az idegeinkkel játszani? (12 pont elõnyben a Dortmund)
Szerintem a maga módján Toni és Gomez is jó csatár, és tudnak is remek teljesítményt nyújtani, de szerintem önmagában egyikük sem elég, hogy európai szinten kiemelkedõ teljesítményt nyújtson a csapat. Oké, a tavalyi BL szép volt a döntõvel meg minden, de megmutatkozott ott is, hogy elkelne még egy klasszis a csatársorba, olyan, aki megbízható, kiegyensúlyozott, és mindenhonnan veszélyes. A jelenlegi keret a sérülések miatt még a Bundesligához is szûknek tûnik, egy esetleges BL gyõzelemhez meg fõleg...<#szomoru2>#szomoru2>
ups and downs
Na a szép mérkõzés végül csak egy X-et eredményezett és ez igen kevés.
www.bundesliga.de www.kicker.de