Fc Bayern München

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Murder3
huh kraft😊

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

általában ha bkerült akkor se csinált semmit...tipikusan Van nistelrooy féle csatár...annyira nem bírom az ilyen lesipuskásokat...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

antijuve
most nézem milyen csapattal álltunk ki, vannak be érdekességek, fõleg hogy Kraft véd.

ups and downs

Murder3
ezt eddig is tudta h elõpattant oszt belõtte, de eddig ugye többen jobban húzták a szekeret és nem volt esélye bekerülni.

antijuve
najó, de a bekerüléssel nem jönnek automatikusan a gólok.Nagyon jó lenne, ha egész szezonban ilyen gólerõs lenne.

ups and downs

Murder3
szerintem azér lett ilen jó mert a csapat nagy része kipukkadt az elõzõ szezon után és így volt esélye bekerülni.

antijuve
ezt én is szeretném tudni, de elképesztõ amit mûvel az elmúlt hetekben.Csak így tovább!!

ups and downs

gólhenger lett...komolyan mit evett az ürge?😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Murder3
oh akkor jó már 0-2?

Effe88
Gomez mind a kettõt😄😄
ki más mostanában😄😄

Murder3
vezetünk, bár fogalmam sin ki lõtte, a szar stream baxakodik....:S

antijuve
egy Roma-Bayernnek jobban örülnénk itt<#vigyor>

ups and downs

Mondj alternatívát!😉
antijuve
de hogy minek kell egy Ajax-Real meccset leadni, az jó kérdés...

ups and downs

antijuve
nembaj, a végén majd úgyis csak mi maradunk 😄D

ups and downs

Bercy
Minden csatorna állandóan csak a Real, Barca és AC Milan meccseket játsza ha teheti. Az elsõ kettõt még úgy ahogy meg is értem...
Murder3
de jó h a 2-es véletlen se a legnagyobbank igérkezõ meccset adja.....

antijuve
jó, de ott kellett lenni, be kellett lõni 😄.a nehezebb részét tényleg Müller és Schweini (csak maradjon itt) csinálta meg 😄

ups and downs

Effe88
kár érte
most hirtelen egy 2003as Hertha Bayern meccs jut az eszembe ahol aszem 6-3-ra nyertünk és Deisler meg Elber kurva jól nyomták!!!

Murder3
jó ebbe se az volt szép amit gomez mûvelt hanem amit müller+sweini elõtte😊

antijuve
kemény Gomez mostanság 😄.Ez az 1-1 benne volt a pakliban, habár meglehetett vna a meccs.Nehéz lesz innen már.

ups and downs

komolyan fõ az optimizmus...ha Gomeznek ilyen jól megy komolyan visszahozza az árát😄 már el akarták adni, a sírból jön fel...

Effe88
jó persze volt olyan is majd meglátjuk
legyen igazad

ha ez vigasztal volt olyan, hogy a Borussia Dortmund 17 pontos elõnyrõl vesztette el a bajnokságot...még asszem 2000-ben

Effe88
maradt sajnos
14 pont már az elõnye a bvb-nek azért az már kezd sok lenni...<#miaz>

Murder3
1-1 maradt is.

Murder3
vidal be is vágta 1-1

Murder3
büntetõt kaptak a 45.percbe:S

Murder3
egy gyönyörû góllal vezetünk.
Gomez lõtte

Effe88
Gomezzel mi lett😄😄
bár azért a tizenegyest illene berugni<#idiota><#idiota>

antijuve
Végre 1 sima gyõzelem, Gomeznek meg még kitarthatna ez a góllövõ formája a téli szünetig, hogy januártól ugyaninnen folytassa 😄

ups and downs

ha egy üzlet beindul, jó úton halad, hogy végre méltó legyen a csapathoz...csak így tovább...mondjuk ennek ellenére nem leszek tõle elájulva, de, ha a csapat hasznára van az csak jó lehet...Bayernnek pont a gólszerzés kéne, ami az idei szezont illeti...

Bercy
3 -0 Gomez 😛
Bercy
2 - 0 Lahm rúgta Gomez által kiharcolt 11esbõl.
antijuve
Gomeeeeeeeeeeez 😄

ups and downs

Bercy
Gomez! 1 - 0 ide!
Azért nem lenne rossz, ha a Bundesligában is rendesen teljesítenének. Személy szerint csak azt tudom nézni (hogy menne a fenébe a DIGI), és elkeserít, hogy az egyik kedvenc csapatom momentán a 9. helyen áll...
Effe88
Én is így vagyok ezzel.Elsõ a BL!!!

Murder3
Én azt mondom ha a bl-t megnyerjük idén felõlem 7. vagy 10. is lehet a bayern sõt legyen azok és akkor úgy több német csapat indul majd az európai kupákba😄

antijuve
Ez igaz, ráadásul akkor a BL-ben is pocsékul állt a csapat.Most szerencsére egy lightos csoportot kaptunk, ott nincs is gond.

ups and downs

Voyager5
Tavaly ilyenkor ugyanígy temették páran a csapatot, aztán tudjuk mi lett.
evereal
Gladbach meccs végén falhoz vágtam a poharamat, annyira ideges voltam (nem véletlenül van mûanyagból).
A héten sikerült csomagot váltani, hogy legyen ES2m. 1 hónapja tudtam meg, hogy a kedvenc bajnokságomat már nem a digi viszi (hála a jó égnek).
A hétvégén már nézhettem is a meccset, de kár volt érte. Nem hiszem el, hogy egy ilyen csapatot sem tudunk megverni még egy B csapattal sem...
Szerencsére már megnyugodtam, de a meccs alatt és után nem örültek a szomszédok nekem😄😄

MI lesz veled Bayern München?

Az Úr nekem feladatot adott, mikor erre a világra küldött. De annyira le vagyok maradva, hogy valószínüleg örökké fogok élni.

antijuve
Toni már nincs.

Kroos tavaly jópárat lõtt a Levkusenben, idén még csak egy gólja van a bajnokságban (igaz, az szép gól volt).

Ez a Gladbach meccs simán meglehetett volna, egyszerûen elszórakozta a csapat.A Dortmund meg elég jónak tûnik, nehéz lesz õket befogni szerintem.

ups and downs

Toni? Õ még ittvan? 😄

Vagy Kroos? De õ meg nem csatár 😄

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

kalaposkan
Köszi tarko! Sikerült megnéznem - Eurogólok a címe, mostmár megjegyzem <#smile>
Ez a Gladbach elleni iksz eléggé kijózanító volt már megint, pedig annyira kezdett úgy tûnni, hogy beindul a szekér végre...
Égnek áll a hajam attól a gondolattól, hogy megint az utolsó forduló(k)ban kell majd kiszurkolni, hogy bajnokok legyünk, már ha egyáltalán sikerül addigra rendbetenni a csapatot <#csodalk>
Miért nem lehet már egyszer rajt-cél gyõzelmet aratni, miért kell mindig az idegeinkkel játszani? (12 pont elõnyben a Dortmund)

Szerintem a maga módján Toni és Gomez is jó csatár, és tudnak is remek teljesítményt nyújtani, de szerintem önmagában egyikük sem elég, hogy európai szinten kiemelkedõ teljesítményt nyújtson a csapat. Oké, a tavalyi BL szép volt a döntõvel meg minden, de megmutatkozott ott is, hogy elkelne még egy klasszis a csatársorba, olyan, aki megbízható, kiegyensúlyozott, és mindenhonnan veszélyes. A jelenlegi keret a sérülések miatt még a Bundesligához is szûknek tûnik, egy esetleges BL gyõzelemhez meg fõleg...<#szomoru2>

antijuve
Megnyert meccset dobott el a csapat...A második félidõ elején megint volt egy alapos rövidzárlat.

ups and downs

nagy meccs volt

king82
Jó reggelt!

Na a szép mérkõzés végül csak egy X-et eredményezett és ez igen kevés.

www.bundesliga.de www.kicker.de

Murder3
hát megvolt az esélyünk a 4. gólra de sajna nem ment be.