14177
- Ennyien nézik most a topikot!
a1_2012_10_25_5uo9ccoy91.jpg
  • antijuve
    Ma megszereztük Shaqirit (ha már Reust nem).
    Schweini-t sérülés miatt le kellett cserélni, talán nem olyan súlyos, mert rápróbált a meccsen.
  • Effe88
    1-0 Ribéry:)
  • Effe88
    na hajrá hajrá
    legjobb 4be!!!:D
    Fürth és a BVB már ott van!
  • antijuve
  • IXEMGabeo
    respect ezért a Bayern Münchennek
  • Effe88
    1-1
    csalódás
    szzépen leadtuk az előnyünket már 2vel megy a bvb....
    timoscsuk volt a jobb hátvéd:D:D:Dne hogy valakit véletlenül igazoltunk volna most januárba végül is tök jó a csapat....Alex meg csak 5 milla euró volt...:S
  • antijuve
    nem sikerült. Ahogy bajnokságot se sikerül majd nyerni úgy, ha idegenben nem bírunk meccseket nyerni. Amúgy alapvetően sztem jók voltunk, csak elől ma nem jöttek össze a dolgok. A gólnál télleg nemtom mit csinált Lahm ott benn középen...
  • Effe88
    olic
    1-1
    be kell húzni van még 20perc!!!
  • Effe88
    Dortmund nyert tegnap ma ütni kell a Hamburgot!!!!
    18:30 eurosport 2
  • antijuve
    *küldhetnének
  • antijuve
    :D
    Én elfogadom, de akkor a fizut is küldhetnék hozzá.Bankszámlaszámot mikorra kell megadnunk? :))
  • Effe88
    Schalke is nyert szépen együtt van az élboly:D:D:D

• antijuve
    az mindig necces helyszín, főleg h a HSV is magára talált manapság.
  • antijuve
    helyett Robben :))

Ez a meccs elég szenvedős volt, végignézni is, de legalább győztünk, most ez a legfontosabb.
  • Effe88
    vagy is Robbené a gól már róla pattant be:D:D:D:D
    na de ez meg is van:D:D
    viszont fel kell kötni a (bőr)gatyát, bvb is nyertS:....
    jövőhét megyünk hamburgba
  • Effe88
    gyönyörűűű
    2-0 Olic!!!!!
  • antijuve
    begomezelte :D
  • Effe88
    Gomez 1-0
  • Gabe18
    Hálát adhatunk az Eurosportnak hogy ezt az első 45 percet nem látta mindenki...
    Talán csak azért nem aludtam el, mert röhögni kellett Gomezen aki 5 méterről megint nem találja el a labdát ziccerben.
  • antijuve
    picit én is meglepődtem, de lehet úgy vannak h egyik héten ezt, a másik héten meg azt adják. (bár nem figyeltem).
    Ami nagyobb baj hogy a Dortmund eldöntötte a meccsét, mi meg..hát enyhén szólva se játszunk meggyőzően, alig emlékszek normális helyzetre.
  • Effe88
    igen így van...
    és ezt már egy párszor eljátszották
    decemberbe pl inkább a gladbach-bvb-t adták mint egy Bayern-Brémát pl.....:S:S:S
  • Bercy #8939
    Én is ezt néztem pont... Érthetetlen, oké, hogy a BVB a bajnok, de a Bayern akkor is a bundesliga első számú csapata és szerintem ha csak üzleti érdekeket nézzük akkor egy Bayern meccs több nézőt vonz, mint egy Dortmund.
  • Effe88
    na látom eurosportion megy tovább a bvb lobbi-.-
    inkább a bvb-hoffenheim!!!! :SS: meccset adják élőbe mint a Bayern-Wolfsburgot
    hát normálissssssssssS:S:S:
  • antijuve
    nagy kedvenc
  • Effe88
  • Effe88
    na senkit nem igazolunk a télen?????:S:S:SS:
    pedig lehet nem ártana azért:SS:
  • Effe88
    3-1
    .
    végül is otthon is kikaptunk a gladbachtól augusztusban és utána meg beindultunk:D:D
    bízom benne most is így lesz
  • banok
    3-1 lett
  • antijuve
    2-0...
  • antijuve
    Elkezdődött.És már vezet is a Gladbach
  • DAFFANGER
    Remélem a Bayern eljut a BL döntőig mert én ott leszek az Allianz Arenában akár eljutnak akár nem de azért jó lenne ha ott május 19.-én nekik szurkolhatnék
  • antijuve
    milyen igaza van
  • Effe88
    :D:D
    olic ötöt vágott

Hoeness
  • antijuve
    az Al Sallalalajajaj nevű csapatot 13-0-val boldogítottuk a mai nap
  • antijuve
    mint tavaly... :)
    egy Dormund-Bayern "álomdöntő" nincs ellenemre :)
  • Effe88
    német kupa legjobb 8

Hoffenheim–Greuther Fürth
    Hertha BSC–Borussia Mönchengladbach
    VfB Stuttgart–Bayern München
    Holstein Kiel–Borussia Dortmund
  • antijuve
    az álmod meg...nocomment :D
  • antijuve
    Ahhham.Ha Gomezre keresünk alternatívát (merthát Olic sorsa télleg képlékeny, Petersen meg...nem is kapott nagyon sok lehetőséget, meg ha komolyabb célokért akarunk küzdeni - bl - nem biztos h ő az emberünk) akkor elvileg Cissé jöhetne szóba, csak kérdés h ő megint mire lenne képes itt.Reus se lenne rossz mondjuk, sose baj ha van kiből válogatni, ráadásul még német is.
  • Gabe18
    Hát most nagy csodát én se tudok mondani. Aki téma az Reus a M'gladbachból meg Cisse a Freiburgból. És végül is ez a páros akár reális is lehet ha mondjuk Olic meg Pranjic megy, amire szintén jó esély van.
    Most Reus lehet feleslegesnek tűnik mert ugye van Ribery meg Robben, de hát a hollandról tudjuk hogy bármikor képes kidőlni akármilyen sérüléssel 2 hónapra...
    Téli szünetben ilyen "top" nemzetközi igazolásra nem látok esélyt.

Meg nekem van egy álmom... Szép álom. Úgy kezdődik hogy Van Buyten nem a Bayern játékosa...
  • antijuve
    Lehet Olicnak ez volt az uccsó meccse nálunk?Gyorsan lekapták a pályáról...
    Buytent nagyon átfűzték egyszer a végén, ott majdnem ráfáztunk.Magam részéről nem számítottam ennyire nyögvenyelős meccsre, bár gondoltam h nem lesz sétagalopp, de h a 90.percben lőjük a győztes gólt..de végülis mindegy mikor, csak legyen meg :).

Gabe, te kiket látnál szívesen nálunk (akire mondjuk van is vmilyen realitás)?