14177
- Ennyien nézik most a topikot!
-
#8961 Ma megszereztük Shaqirit (ha már Reust nem).
Schweini-t sérülés miatt le kellett cserélni, talán nem olyan súlyos, mert rápróbált a meccsen.
-
#8960 1-0 Ribéry:) -
#8959 na hajrá hajrá
legjobb 4be!!!:D
Fürth és a BVB már ott van! -
#8958 -
IXEMGabeo #8957 respect ezért a Bayern Münchennek -
#8956 1-1
csalódás
szzépen leadtuk az előnyünket már 2vel megy a bvb....
timoscsuk volt a jobb hátvéd:D:D:Dne hogy valakit véletlenül igazoltunk volna most januárba végül is tök jó a csapat....Alex meg csak 5 milla euró volt...:S -
#8955 nem sikerült. Ahogy bajnokságot se sikerül majd nyerni úgy, ha idegenben nem bírunk meccseket nyerni. Amúgy alapvetően sztem jók voltunk, csak elől ma nem jöttek össze a dolgok. A gólnál télleg nemtom mit csinált Lahm ott benn középen... -
#8954 olic
1-1
be kell húzni van még 20perc!!! -
#8953 Dortmund nyert tegnap ma ütni kell a Hamburgot!!!!
18:30 eurosport 2 -
#8952 *küldhetnének -
#8951 :D
Én elfogadom, de akkor a fizut is küldhetnék hozzá.Bankszámlaszámot mikorra kell megadnunk? :)) -
#8949 Schalke is nyert szépen együtt van az élboly:D:D:D
-
#8948 az mindig necces helyszín, főleg h a HSV is magára talált manapság. -
#8947 helyett Robben :))
Ez a meccs elég szenvedős volt, végignézni is, de legalább győztünk, most ez a legfontosabb. -
#8946 vagy is Robbené a gól már róla pattant be:D:D:D:D
na de ez meg is van:D:D
viszont fel kell kötni a (bőr)gatyát, bvb is nyertS:....
jövőhét megyünk hamburgba -
#8945 gyönyörűűű
2-0 Olic!!!!! -
#8944 begomezelte :D -
#8943 Gomez 1-0 -
Gabe18 #8942 Hálát adhatunk az Eurosportnak hogy ezt az első 45 percet nem látta mindenki...
Talán csak azért nem aludtam el, mert röhögni kellett Gomezen aki 5 méterről megint nem találja el a labdát ziccerben. -
#8941 picit én is meglepődtem, de lehet úgy vannak h egyik héten ezt, a másik héten meg azt adják. (bár nem figyeltem).
Ami nagyobb baj hogy a Dortmund eldöntötte a meccsét, mi meg..hát enyhén szólva se játszunk meggyőzően, alig emlékszek normális helyzetre. -
#8940 igen így van...
és ezt már egy párszor eljátszották
decemberbe pl inkább a gladbach-bvb-t adták mint egy Bayern-Brémát pl.....:S:S:S
-
#8939 Én is ezt néztem pont... Érthetetlen, oké, hogy a BVB a bajnok, de a Bayern akkor is a bundesliga első számú csapata és szerintem ha csak üzleti érdekeket nézzük akkor egy Bayern meccs több nézőt vonz, mint egy Dortmund. -
#8938 na látom eurosportion megy tovább a bvb lobbi-.-
inkább a bvb-hoffenheim!!!! :SS: meccset adják élőbe mint a Bayern-Wolfsburgot
hát normálissssssssssS:S:S:
-
#8937 nagy kedvenc -
#8936 -
#8935 na senkit nem igazolunk a télen?????:S:S:SS:
pedig lehet nem ártana azért:SS: -
#8933 3-1
.
végül is otthon is kikaptunk a gladbachtól augusztusban és utána meg beindultunk:D:D
bízom benne most is így lesz
-
#8932 3-1 lett -
#8931 2-0... -
#8930 Elkezdődött.És már vezet is a Gladbach -
#8928 Remélem a Bayern eljut a BL döntőig mert én ott leszek az Allianz Arenában akár eljutnak akár nem de azért jó lenne ha ott május 19.-én nekik szurkolhatnék -
#8927 milyen igaza van -
#8926 :D:D
olic ötöt vágott
Hoeness -
#8925 az Al Sallalalajajaj nevű csapatot 13-0-val boldogítottuk a mai nap -
#8924 mint tavaly... :)
egy Dormund-Bayern "álomdöntő" nincs ellenemre :) -
#8923 német kupa legjobb 8
Hoffenheim–Greuther Fürth
Hertha BSC–Borussia Mönchengladbach
VfB Stuttgart–Bayern München
Holstein Kiel–Borussia Dortmund
-
#8922 az álmod meg...nocomment :D -
#8921 Ahhham.Ha Gomezre keresünk alternatívát (merthát Olic sorsa télleg képlékeny, Petersen meg...nem is kapott nagyon sok lehetőséget, meg ha komolyabb célokért akarunk küzdeni - bl - nem biztos h ő az emberünk) akkor elvileg Cissé jöhetne szóba, csak kérdés h ő megint mire lenne képes itt.Reus se lenne rossz mondjuk, sose baj ha van kiből válogatni, ráadásul még német is. -
Gabe18 #8920 Hát most nagy csodát én se tudok mondani. Aki téma az Reus a M'gladbachból meg Cisse a Freiburgból. És végül is ez a páros akár reális is lehet ha mondjuk Olic meg Pranjic megy, amire szintén jó esély van.
Most Reus lehet feleslegesnek tűnik mert ugye van Ribery meg Robben, de hát a hollandról tudjuk hogy bármikor képes kidőlni akármilyen sérüléssel 2 hónapra...
Téli szünetben ilyen "top" nemzetközi igazolásra nem látok esélyt.
Meg nekem van egy álmom... Szép álom. Úgy kezdődik hogy Van Buyten nem a Bayern játékosa... -
#8919 Lehet Olicnak ez volt az uccsó meccse nálunk?Gyorsan lekapták a pályáról...
Buytent nagyon átfűzték egyszer a végén, ott majdnem ráfáztunk.Magam részéről nem számítottam ennyire nyögvenyelős meccsre, bár gondoltam h nem lesz sétagalopp, de h a 90.percben lőjük a győztes gólt..de végülis mindegy mikor, csak legyen meg :).
Gabe, te kiket látnál szívesen nálunk (akire mondjuk van is vmilyen realitás)?