14177
- Ennyien nézik most a topikot!
a1_2012_10_25_5uo9ccoy91.jpg
  • Tigristank
    Ilyen játékkal megint nem lesz meg a bajnoki cím. :)
  • Effe88
    ték
  • Effe88
    fasza egy hullafáradt sálkét legyűrtünk:D:D
    Ribery zseniális volt ha ő nincs ma X-lett volna az fix!!!
    Müller még mindig formán kívül van gomez meg hát na ő nyomorék remélem nyáron eltakarodik innen...bohózat..sír a labda mikor hozzá kerül
  • antijuve
    Na végre valami normálisat produkálnak a srácok. CSak a helyzeteket kéne jobban belődösni.
  • banok
    15.30 Bayern München-Schalke 04
    tv: Eurosport 2
    streamek:
  • banok
    Majd otthon továbbjuttok.
  • antijuve
    Nemtom, elég elhamarkodott döntésnek látszana elküldeni egy olyan edzőt, aki a szezon kezdetén vette át a csapatot.
    Az sajna igaz h alapból nem BL győztes a keret.
  • Gabe18
    Pedig ezt az idényt már csak egy edzőváltás menti meg. Valami ami új impulzust ad, mert amit ez a csapat produkál a meccsek 70-80 percén át, az kb nulla. Van 10 jó perc, akkor van hajtás, aztán semmi.
    Ez nem egy BL győztes keret, de nem is Basel ellen kéne kiesni, és a Bundesligát ezzel is illene behúzni. Ehhez képest lassan minden elúszik...
  • antijuve
    Hirtelen Jupp Heynckey Reus-nak olvastam :D
  • antijuve
    Ja, mostmár nincs sok teteje kirúgni, meg nem is biztos h ez kell - mégiscsak vele voltunk jók a szezon elején. Én inkább Schweini kiesésében látom a nagy problémát.
  • Effe88
    http://de-de.facebook.com/pages/Jupp-Heynckes-Raus/201882996542885

• Effe88
    hát nem tom
    szerintem most már Heynckesel kell végig tolni a szezont bármit is tartogat...pl, jó lenne ha megint ha a aug-szept formát hoznánk....
    meg nem ártana ha Svejni felépülne kurvára kellene egy vezér!!!!

• antijuve
    Müller sztem most jól szállt be, adott pár jó passzt, de abban igazad van hogy jogosan nem volt ma kezdő, mert amit mutatott az elmúlt meccseken az édeskevés. Gomeznek meg beadások kellenének sztem, ma sok jót nem kapott ahogy emlékszem. Ribery inkább a helyzeteket hagyta ki, Robben meg világgá lőtte a labdákat. Kroostól is csak egy gyengécske lövésre emlékszem. Ezen a meccsen azért emeltem ki a védekezést, mert egy Basel szintű csapatnak nem lehetne ennyiszer helyzetbe kerülni egy Bayern ellen. Az előrejáték meg sztem sokkal jobb volt mint a Freiburg ellen, mert ott szinte helyzetünk nem volt - ami cink az uccsó ellen
  • Effe88
    nem csak a védekezés támadás is lószar...gomez szokásos dupla 0 csak úgy mint müller,robben fos 16osról nem tudja bevarni a szabadot:D:D:Dgyáááááááá
    változás kell most vagy tovább csúszunk vagy újra jön egy jó sorozat mint szeptemberbe......
  • Tigristank
    Valami nagyon nincs rendben most a Bayern háza táján. Lehet itt lenne az ideje, hogy megköszönje a vezetőség Heynckes munkáját, és valaki mást kéne keresni a helyére, mert ősz óta komoly válságban van a csapat. A bravúros csoportmérkőzések után egy jóval gyengébb ellenféltől kikapni nem sok jót jelent a jövőt nézve.
  • antijuve
    Sajnos jelenleg tuti. De lehet nem csak ez a kettő. És ez a baj, amit mondasz: még akár innen tovább is mehetünk, de ilyen játékkal ki ellen lesz esélyünk?A védelem egy vicc, komolyabb csapat nem 1 gólt rúgott volna ma sajnos (amellett h mi is lőhettünk volna gólokat), szóval kicsit borús a kép, pláne év elejéhez képest.
  • Effe88
    szánalmas
    mit akarunk mi, hogy jutunk el idén a döntőig??
    nagy büdös lófasz volt a mai produktum is...
    lehet jobb is ha kiesünk mert hát utána összefutnánk egy Reallal vagy egy Barcával oda vissza aláznának minket....fix...
  • antijuve
    Hát ez...tragikomédia.Azért arra nem számítottam, hogy kikapunk itt.Első félidő alapján mondjuk benne volt, de a másodikban a Baselnek nem volt sok momentuma.De ilyen védekezéssel...ha jobb csapat ellen játszunk ma, annyira simán kapunk ki, mint a huzat. Simán benne van, h kapunk 1et otthon és akkor máris nagy bajban lehetünk. Hétvégén meg Schalke, szintén "könnyű" meccs lesz...
  • antijuve
    Hát valljuk be, hátul vannak gondok, néha átjáróház a védelem.
  • antijuve
    Schweini ennyire hiányozna? Még az a szerencse, hogy a Basellel kell játszanunk a BL-ben (bár őket sem szabad lebecsülni), mert jelenlegi formánkat nézve cidrizhetnénk rendesen szerintem.
  • antijuve
    Lehet idén ez lesz a különbség a Dortmund és köztünk: ők megnyerik idegenben a szoros meccseket - bár ma csak bele-bele néztem a Hertha-Dortmundba, de a BVB se volt annyira meggyőző.De mindegy is, mert ez a teljesítmény nehezen fogadható el tőlünk. Már több mint egy meccs távolságra vagyunk az 1. helytől, ami nem lenne baj, hogyha a játékban mutatkozna valami pozitív, főleg idegenben. Én ma nem láttam ilyet, lehet én néztem rossz meccset...Müller formán kívül, Gomez helyzetbe se került, Robben beállításával legalább a jobboldalon volt valami kis szikra, de ez ma kevés volt.Boateng meg néha nem tudom hova passzol, leginkább a reklámtáblának :)
  • Effe88
    Boateng,Lahm jól játszott
    többiek szarok voltak főleg müller és gomez(hiába rugdossa a gólokat igaz most persze szinte labádhoz se ért, de én eladnám a pcsába)

ősszel volt vagy 5-6 p előnyünk most meg 4el megy a bvb:D:D:D
    hát zseniális:D:D
  • Effe88
    0:0 S::DS::D
    idegenbe jó az x
  • Effe88
    kalap szar eddig
    bár volt 1 meg nem adott tizi:S
    de attól függetlenül kurvára fel kéne pörögni a végéreS:S:
  • antijuve
    pfu de nem vagyunk jók...egy Müller helyzet és más semmi
  • Effe88
    kemény lesz:S
  • antijuve
    Gladbach ellen játszunk a kupában - mondtam én :D
  • antijuve
    2-0 ide a lautern ellen
  • Effe88
    nem jó hír:S
  • antijuve
    fasza, Schweini bokaszalagszakadás...fel se épült, már megint lesérült.Nagyon nem lesz ez így jó
  • antijuve
    gladbachot és Bayern-Dortmund döntő lesz :D
  • Effe88
    Gladbach
    BVB
    Fürth
    vajon kit kapunk???
  • Effe88
    ja
    fél gőzzel is lehoztuk vagy még talán annyival se:D:D:D
    így kell:D
  • antijuve
    elég langyi meccs volt
  • Effe88
    szép
    0-2
    végig jobbak voltunk teljesen megérdemelt a győzelem!!!
  • antijuve
    na Gomez csak meglőtte a szokásos gólját a Stuttgart ellen - igaz h először kényszerítőzött a kapussal, de így volt a tuti :D
  • antijuve
    Gladbach is továbbjutott
  • antijuve
    a másik remek formában lévő szélső :D
    szegény Kroosnak nincs szerencséje a távoliakkal.
  • Effe88
    jaja
    eléggé visszaesett mostanában
    majd Robben cserélhetné a 2.félidőre:D
  • antijuve
    pfuu Müller, micsoda lövés...majdnem bedobás.Nincs vmi nagy passzban a csávó.Igaz, ma adott egy gólpasszt már.