14177
- Ennyien nézik most a topikot!
a1_2012_10_25_5uo9ccoy91.jpg
  • antijuve
    Jaja. Kár h Müllernek nem jött össze a gól.
  • banok
    Bayern München-Hoffenheim 7-1 ::: összefoglaló
    http://videa.hu/videok/sport/bayern-munchen-hoffenheim-7-1-arjen-robben-bundesliga-sFtGlJuzQU5b6RV5
  • Effe88
    :D:D
    szépen bevágta Gusztika:D:D:D
    Egyébként a meccs ember nálam Ribery:)
    Megint mit művelt 3gp+1 gól!!!
  • antijuve
    naja.Azért Guszti besegített nekik a régi idők emlékére :D
  • Effe88
    7:0 azért ez már sok....kicsit sajnálom a hoffenheimet...
    remélem a Basel ellen is marad a gólokból mert oda is kell egy 3-4 az fix mivel 1et tuti kapunk
  • Gabe18
    Szerdán meg a Sportingbet ment, nem?
  • antijuve
    ne most :DD
  • Effe88
    nem baj az remélem kikapnak!!!
    még nincs vereségük otthon most freiburg remélem megveri őket
  • Effe88
    milyen bwin???
    mit javult fel???
    most bemennek azok amik eddig kimaradtak törvényszerű volt egy ilyen kiütés......retteghet a basel!!!!
  • bakkerman
    39. perc 5-0,hoffenheimnél megy a bwin,vagy csak a Bayern ennyire feljavult?
  • antijuve
    csak a köcsög gladbach lazsál...
  • Tigristank
    Nagyon sima lesz. :D
    1.45-ért adják a Basel ellen a továbbjutást...
  • antijuve
    hát..ez bejött.
  • antijuve
    nyerjünk is mert kombóba beraktam :D
  • Effe88
    Ma pedig kötelező a győzelem a Hoffenheim ellen!!!
  • Effe88
    Schmeichel szerint Neuer a legjobb!!!
    link!!!
  • Effe88
    A legjobban kereső edzők 2012-ben
    link!!!

6.Heynckes évi 5 millió euró
    18.Hitzfeld évi 2,6 millió euró
    20.Löw évi 2,4 millió euró
    22.Klopp évi 2,1 millió euró
  • Dean Winchester
    bayern-real meccsnek azért örülnék... őszintén szólva nem tudnám eldönteni ki jutna tovább... egy ilyen meccsre tuti felszívná magát a bayern
  • Effe88
    én nagyon bízom benne:D
    elég volt a mélységből:Dbízok egy aug-szeptemberi formában azzal pedig bármi megtörténhet...
    jöhetne már a kedd...lennénk már túl a basel elleni meccsen:D
  • antijuve
    na akkor lenne nemulass :D.Nem is tudom h fogunk mi amúgy eljutni a döntőbe, jelenleg nem látom az utat :D. És akkor még a megnyeréséről nem is szóltam :). De talán tartogat még pozitív meglepetést a szezon :D
  • antijuve
    már persze ha bejutnánk, mert semmi sem biztos :)
  • Effe88
    :D:Dnem érdekelne:D:D
    most aláírnám:D:D
    elődöntőbe meg úgy is jönne egy barsza vagy egy real:D:D
  • antijuve
    jézusom, milyen út lenne az elődöntőbe: Basel, APOEL. Anyáznának minket rendesen :))
  • Effe88
    :D
    attól függetlenül ha tovább mennénk(már pedig tovább fogunk!!) én örülnék nekik:)
  • antijuve
    APOEL továbbjutás. Na ez a nem semmi :D.
  • antijuve
    Ne is mondd. Nem is tudom h gondolták ezt, ez olyan szinten ciki...nem csodálom h a vezetők elvették tőlük a mezt.És ebben az a szép h a csapatkapitány hisztizett egy Messi mezért, remélem egy idő után ég majd a bőr a képéről.

A Leverkusen meg gondolkodjon el. Senki nem várta el h kiverjék v komolyan is megszorítsák a Barcát, de ez azért arcpirító. 10-2. Ennél jobban talán csak mi ütöttük a Sportingot anno.
    Ha ezek után a Bayern is betlizik, akkor a német klubfutball megnézheti magát (az angollal együtt).
  • Effe88
    Ja ne is mond az az eset is szánalmas volt-....
    bvb meg ugye kiesett örömmel még a csoportból is még el helyért se mentek had menjenek rá a bajnokságra!!!
    Viszont meg kell mutatnunk, hogy ki Németország első számú csapat!!!
    Tönkre kell verni a Baselt és minél tovább jutni!!!!
  • Gabe18
    Ez van. Mit lehet várni egy olyan csapattól aki az ellenfél játékosának mezéért folytatnak harcot egymással?
    Persze ellenünk meg küzdenek utolsó vérig...
  • Effe88
    Barca-Lever 7-1 összesítésbe 10-2
    szenzációs csapat jelenleg a barsza oké, tényleg number one de azért a leverkusen elmehet a picsába:DD:D:kb egy alemria szintet ha meg ütnek itt égetik magukat bezzeg a bajnokságban meg felszívják magukat ellenünk:D:D:D
  • Effe88
    mindegy majd meglátjuk
    szombaton előbb otthon a hoffenheimet gyűrjük le...:)
  • antijuve
    formát tekintve okés, dee elnézve ezt a baseli meccset...Inter,Lyon,Marseille mind jobb játékosállománnyal bír mint ez a Basel, és már itt is gondba kerülünk. Persze ezek csak teóriák...anno a Fiorentinát is épphogy legyűrtűk, aztán döntő lett belőle. Csak most elég nagy problémák vannak a csapatnál.
  • Effe88
    lyon,marseille,inter nem lenne para viszont a többi felejtős....:S
    persze még tovább se jutottunk, kemény harc lesz a basel ellen bár én hiszek egy otthoni kiütésben 5-1,4-1....:)
  • Tigristank
    Pedig a mostani BL mezőny tele van szar formában lévő csapatokkal: Lyon, Marseille, Inter, Chelsea. A Zenit/Benfica verhető kéne legyen. Az igazi problémát a Barca, Real, Milan, Napoli 4-es jelentené. :S
  • antijuve
    őt nem érdekli a német bajnokság
  • antijuve
    Sztem 80% hogy elúszott a bajnokság.7 pont hátrány, és még menni kell Dortmundba is, ahol nem úgy néz ki h győzni fogunk. Ilyen idegenbeli mutatókkal esély sincs h utolérjük őket. Ők meg vhogy behúzzák mindig, akár szarul játszanak, akár nem.Ezt a Leverkuseni meccset is már az 1.félidőben meg kellett volna nyerni, de nem megy be semmi mostanság - igaz, a második félidő meg úgy ahogy volt kuka.Mondjuk az az 1. bekapott gól is, röhej.BL-ben is csak szopóág jöhet, vagy kiesünk a Basel ellen, ami ciki, vagy továbbmegyünk és jön egy igazi ellenfél és akkor megint imádkozhatunk h ne tömjenek ki minket.
    Müller idén kuka, Kroos észrevehetetlen volt, Robben ficánkolt, de ez nem elég. Amit meg Gabe is mondott, hogy majdnem nyakonragadták egymást a játékosok...fasza hetek elé nézünk.
  • Oziris666
    Mourinho:P Németbe még nem volt...
  • Effe88
    hát igen..
    bár nem tudom ki jöhetne hejnkesz helyett...
    egyébként a cseréi megint szánalmasak voltak...
    lehozza a 61.percben gomezt ami ok de nem petersent vagy olicot küldi be a helyére hanem riberit???!!!
    aztán 15 percel később rájött hogy ja ez így nem lesz jó mert nincs center és behozza olicot:D:D:D
    ez az ember ennyire hülye???
  • Tigristank
    Még nem biztos. A Dortmund komolyabb ellenfelekkel fog játszani a hátralévő 10 meccsen.
  • Gabe18
    Vajon meddig nézzük Heyckes vergődését? Taktika nincs, vagy nem működik, én legalábbis nyomait se látom. Motiváció nulla, Kroos, Müller, stb. nem ennyit tud, láttuk már elégszer. De elragadtatom magam, ebből a szerencsétlen Gomezből is többet ki lehetne hozni mint amit játszik hónapok óta.

Nyárig egy vésztartalék edző, nyáron meg nézni egy véglegest. Ennek az idénynek úgyis vége. Nem azért mert esetleg 6 pont olyan nagy lemaradás, de hogy ebből a csapatból Heynckes nem hoz ki olyan játékot amivel bajnokságot lehet nyerni, az szerintem hétszentség...

És hogy az egész csapat fejben szerte szét van, arról Müller-Boateng meccs közbeni majdnem bunyóig menő ordítozása volt a legjobb jel.
  • Effe88
    2:0.....
    sanszos hogy ha nyer ma a bvb(és miért ne nyerne ők tudnak gólt lőni...)akkor vége idén...hellószia
    ilyen szarul nem lehet kihasználni a helyzeteket...csöves gomez is istenem fel se néz ás úgy rúgja kapura....