Fc Bayern München
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
idén se nyerünk lófaszt se mert aki azt hiszi hogy majd a bl-t behúzzuk idén azon csak nevetni tudok
hihetetlen:S:S
van gaal lassan mehet a picsába
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
Itt van egy Bayern aki sokéves tradíció nyomán lett az ami, úgy hogy soha nem költekezett európai szinten nagy összeget. Illetve kemény munkával, relatív névtelen játékosokból egy-egy idényre összerakott csapatok. Mint a Stuttgart vagy a Wolfsburg pár éve. Meg a Dortmund most. Senki ne ringasson álmokat, jövõre a Dormund se megy ilyen idényt, jó ha egyáltalán harcba lesznek a bajnokságért, meg túlélik a BL csoportkört.
Pont a Dortmund példája mutatja hogy mi lesz mikor elkezdenek a német bajnokságba fejetlenül költeni, és adósságot halmozni, a 2004 körüli csõdközeli helyzetüket azóta is nyögik talán...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Én is azt mondom, hogy az már túl van a közhelyen, hogy a Bayernnek minden évben kötelezõ célkitûzés a bajnokság megnyerése. És pont emiatt van az, hogy a szurkolók/drukkerek szemében már lassan individuális dolog (persze nem helyesen), de én speciel olyan vagyok, hogy akkor évezem a sportot (akár focizok, akár kosarazok), ha az ellenfél is méltó. És a Bundesligában egyenlõre sajnos(!) a Bayernhez fogható klub nincs. Ez nem jó így, sokkal nagyon érték lenne - az én szememben - egy olyan bajnokságban vérrel-verítékkel kiharcolt 2. (vagy 3. hely), amiben van még 2-3 hasonló kaliberû csapat.
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
Viszont a BL gyõzelemre nagyon nagyon vágyok. Tudom, nem lehet elvárás, hogy márpedig idén meg fogjuk nyerni, de vágyni vágyok rá.
ha pl a másik kupa döntõs a bajnokságba elérné az el-helyet akkor meg eggyel lejjebb csúszna az indulási jog.
de pl az Aachen pár éve ott volt az uefa kupába és 2.osztályú volt.(majdnem tovább is mentek)
a Mainz is bejutott fair play díjjal az uefa kupába legutóbb.
Amúgy vigyázni kell ezzel a 3. hellyel is, mert már nem úgy van ám a selejtezõ mint régen, hogy egy viszonylag könnyen verhetõ csapatot kapnak a nagy bajnokságok csapatai, hanem akár egymással is összefuthatnak.
ups and downs
Én azt aláírom hogy egy BL gyõzelem többet érne mint a bajnokság vagy kupagyõzelem, csakhogy BL-t nyerni nem úgy megy mint sokan képzelik hogy "na akkor idén BL-t nyerünk". Ez a legnehezebben megszerezhetõ klub futball trófea, ezért nem lehet úgy nekiindulni hogy csak a végsõ gyõzelem az elfogadható. Nem hogy a Bayern-nek nem lehet, de még a csoda Barcelona se teheti ezt meg.
Idén REÁLIS esély már csak a DFB kupára van. A bajnokság elszállt, a BL pedig megnyerhetõ (mint minden még versenyben lévõ csapatnak) de erre játszani hogy mi most akkor megnyerjük, és akkor minden király, enyhén botorság lenne szerintem.
És én nem szeretnék olyan idényt amikor a Bayern semmit sem nyer. Még ha az csak egy kupagyõzelem is, az is valami. Több mint a semmi.
És bár én aztán minden német csapatnak szurkolok nemzetközi meccsen, legyen az akár a Schalke is, az biztos hogy egy Bayern kupagyõzelmet nem adnék a Schalkenak, se más német csapatnak csak azért hogy akkor az EL induló lehessen.
elég sok mégis mi a fenét nyom a latba ha megint megnyerjük?
szinte semmit, de ezzel német foci általánosságba gyengül.
Viszont ha nyernénk 1 bl-t az már nyomna elég sokat, mert nem csak annyi lenne h "igen bundesliga meg kupa ki nyerte, a bayern..ja??
De ha az lenne h bl gyõzelem "na ki nyerte...bayern?...na ez már nagy dolog...
Érdekes megközelítés, de te tudod.
Nyerje meg a BL-t és akkor azt mondom elértünk valamit, számomra egy bajnokság meg kupa már nem igen jelent semmit, az ha mások is nyernek még jót is tesz a német focinak legalább.
Bayern meg úgyis németország legjobb csapata marad ha nem nyer kupát vagy bajnoksáto egy évbe...
Már csak arra leszek kíváncsi, hogy a Császár meddig tartja meg Gaal pajtást.
www.bundesliga.de www.kicker.de
Schalke-t ütni kell mindíg, minden körülmények között! <#whatever>#whatever>
BL-t meg idén nyerjük jövõre meg történelmet írunk.
ups and downs
ups and downs
pláne hogy mást nem nyerhetünk idén(bl-t jövõre fogjuk hazai pályán megnyerni de ezt már korábban leírtam😄😄)
Ha nyerünk se túl valószínû hogy a Dortmundot beérjük, de ez igy irtózatos szégyen. Megalázó hogy oda-vissza agyonvernek... Miközben legalább 6-7 poszton sokkal jobb a Bayern. Na persze ha ez ilyen formán döntene, a Real az elmúlt 10 évbe nyert volna vagy 8 BL-t...
Van Gaal agymenéseit meg már senki se érti magán kívül. Gustavo klasszis teljesítményt hoz középen a világ egyik legjobb csapata ellen szerdán, erre szombaton megint bal védõ. Nem normális...
Ezek után nem tudom mit lehet várni, ilyen teljesítménnyel a Schalke ellen is benne van a bukás, akkor 4 nap alatt bukjuk végleg a bajnokságot, meg a kupát is. Szép lesz.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Schweini magához képest gyenge volt. Már az elsõ félidõben be kellett volna hozni Kroost a helyére. Az, h Pranjic meg a Luiz Gustavo posztján játszik, a brazil, meg a horvát posztján, számomra Van Gaal inkonzekvens gondolkodásmódját tükrözi. Elképesztõ nehéz lehet ezzel az emberrel együtt dolgozni.
Klopp vs Van Gaal
2 - 0
Sztem így sem kell nagyon elkeseredni, a Schalkét szerdán verni kell, és ennyi.Jobb a Dortmund idén, el kell fogadni.
ups and downs
Nagyjából ezek jellemezték a mai meccset részünkrõl. Gustavo szétfutotta a középpályát szerdán, erre megint berakja ez a félnótás balhátvédnek, amikor direkt próbált a Dortmund tömörülni a középpályán. Szegény Pranjic-nak meg nincsen meg a testalkata ahhoz, hogy ütközzön. Meg alapból, egyik játékosnak sem ez a posztja, könyörgöm!!!
Schweini meg...inkább nem mondok semmit. Észrevehetné magát...
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
azért 1-2 volt egy kezezés a 16oson belül ki tudja mit lett volna ha megkapjuk ot a jogos tizit...
mindegy jön a schalke
hajrá!!!!
én személy szerint örülök ha nem mindig a bayern nyeri a salátástálat.
mármint arra, hogy itt ne kapjunk ki.nem a salátástálra...
ez a dortmund már nem tudja elveszteni a bajnoki címet de már nemc sak msot...már õsz óta ez látható volt.
Az h Robben öltözködését "kritizálja" enyhén szólva is vicces 😊).
ups and downs
http://www.fcbayernmunchen.hu/index.php/tartalom/qfokuszbanq/item/6237-gro%C3%9Fkreutz-odasz%C3%BArt-a-bayernnek
Már csak ezért is seggbe kéne rúgni õket.Szálljanak már le a földre!Grosskreutz meg hogy jön ahhoz, hogy saját magát Robbenhez hasonlítsa?!Direkt figyelni fogom mit nyilatkozik, miután egy hármassal kullognak haza a "csodálatos dortmundi szurkolókhoz".