Fc Bayern München

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Effe88
szégyen bazd meg
idén se nyerünk lófaszt se mert aki azt hiszi hogy majd a bl-t behúzzuk idén azon csak nevetni tudok
hihetetlen:S:S
van gaal lassan mehet a picsába

gratulálok..jók vagytok...

antijuve
Pfuu, ennél csak jobb jöhet.Elég pocsák volt a játék

ups and downs

antijuve
Alakul a meccs.Vezet a Schalke

ups and downs

Murder3
tudtommal ott az vitte õket csõd szélére hogy tõzsdére vitték a csapatot.

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

Csak hogy, mikor a Bundesbe nincsenek orosz maffiózó milliárdosok, meg olajsejkek, meg politikai vezetõk a csapatok mögött, akik egy csapatba beraknak pár zsák pénzt, és odavisznek horribilis összegekért néhány sztárjátékost?
Itt van egy Bayern aki sokéves tradíció nyomán lett az ami, úgy hogy soha nem költekezett európai szinten nagy összeget. Illetve kemény munkával, relatív névtelen játékosokból egy-egy idényre összerakott csapatok. Mint a Stuttgart vagy a Wolfsburg pár éve. Meg a Dortmund most. Senki ne ringasson álmokat, jövõre a Dormund se megy ilyen idényt, jó ha egyáltalán harcba lesznek a bajnokságért, meg túlélik a BL csoportkört.
Pont a Dortmund példája mutatja hogy mi lesz mikor elkezdenek a német bajnokságba fejetlenül költeni, és adósságot halmozni, a 2004 körüli csõdközeli helyzetüket azóta is nyögik talán...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

B0B0
Szívembõl szóltál. Az az igazság, hogy a német focinak valóban jót tenne, ha nem csak minden 3. évben nyerne bajnokságot valaki más. Nézzük meg. Mi 21 bajnokságot nyertük. És ki a második ebben a rangsorban? A Gladbach ... 5-tel. Azért ez gáz, lássuk be.
Én is azt mondom, hogy az már túl van a közhelyen, hogy a Bayernnek minden évben kötelezõ célkitûzés a bajnokság megnyerése. És pont emiatt van az, hogy a szurkolók/drukkerek szemében már lassan individuális dolog (persze nem helyesen), de én speciel olyan vagyok, hogy akkor évezem a sportot (akár focizok, akár kosarazok), ha az ellenfél is méltó. És a Bundesligában egyenlõre sajnos(!) a Bayernhez fogható klub nincs. Ez nem jó így, sokkal nagyon érték lenne - az én szememben - egy olyan bajnokságban vérrel-verítékkel kiharcolt 2. (vagy 3. hely), amiben van még 2-3 hasonló kaliberû csapat.

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

Bercy
Valahogy hasonlóan érzek én is.
Viszont a BL gyõzelemre nagyon nagyon vágyok. Tudom, nem lehet elvárás, hogy márpedig idén meg fogjuk nyerni, de vágyni vágyok rá.
Murder3
Ha a bayern döntõs és bl-t érõ helyen lesz akkor a másik döntõs jogosult az EL-re.
ha pl a másik kupa döntõs a bajnokságba elérné az el-helyet akkor meg eggyel lejjebb csúszna az indulási jog.

de pl az Aachen pár éve ott volt az uefa kupába és 2.osztályú volt.(majdnem tovább is mentek)
a Mainz is bejutott fair play díjjal az uefa kupába legutóbb.

antijuve
Ha már az EL helyeknél tartunk: ha a Bayern bejut a döntõbe és megszerzi a bajnokságban a 3.helyet (csak meglesz...), akkor a másik döntõs nem jogusult már eleve az Európa Ligára?Igaz, hogy másodosztályú csapat lesz a másik agról döntõs, de lehet hogy pl a Duisburg feljut.
Amúgy vigyázni kell ezzel a 3. hellyel is, mert már nem úgy van ám a selejtezõ mint régen, hogy egy viszonylag könnyen verhetõ csapatot kapnak a nagy bajnokságok csapatai, hanem akár egymással is összefuthatnak.

ups and downs

Hát mi könnyen mondhatjuk hogy mit nekünk bajnokság, meg kupa. De azok a játékosok akik ezért "gürcölnek" nap mint nap, azoknak kicsit más.
Én azt aláírom hogy egy BL gyõzelem többet érne mint a bajnokság vagy kupagyõzelem, csakhogy BL-t nyerni nem úgy megy mint sokan képzelik hogy "na akkor idén BL-t nyerünk". Ez a legnehezebben megszerezhetõ klub futball trófea, ezért nem lehet úgy nekiindulni hogy csak a végsõ gyõzelem az elfogadható. Nem hogy a Bayern-nek nem lehet, de még a csoda Barcelona se teheti ezt meg.
Idén REÁLIS esély már csak a DFB kupára van. A bajnokság elszállt, a BL pedig megnyerhetõ (mint minden még versenyben lévõ csapatnak) de erre játszani hogy mi most akkor megnyerjük, és akkor minden király, enyhén botorság lenne szerintem.
És én nem szeretnék olyan idényt amikor a Bayern semmit sem nyer. Még ha az csak egy kupagyõzelem is, az is valami. Több mint a semmi.
És bár én aztán minden német csapatnak szurkolok nemzetközi meccsen, legyen az akár a Schalke is, az biztos hogy egy Bayern kupagyõzelmet nem adnék a Schalkenak, se más német csapatnak csak azért hogy akkor az EL induló lehessen.

Murder3
hányszoros kupa meg bl gyõztesek vagyunk?
elég sok mégis mi a fenét nyom a latba ha megint megnyerjük?
szinte semmit, de ezzel német foci általánosságba gyengül.
Viszont ha nyernénk 1 bl-t az már nyomna elég sokat, mert nem csak annyi lenne h "igen bundesliga meg kupa ki nyerte, a bayern..ja??
De ha az lenne h bl gyõzelem "na ki nyerte...bayern?...na ez már nagy dolog...

"a semmit nem érõ kupát meg bajnokságot nyerje meg 60X is."

Érdekes megközelítés, de te tudod.

Murder3
Engem jobban érdekel a német foci egésze mintsem h a Bayern a semmit nem érõ kupát meg bajnokságot nyerje meg 60X is.

Nyerje meg a BL-t és akkor azt mondom elértünk valamit, számomra egy bajnokság meg kupa már nem igen jelent semmit, az ha mások is nyernek még jót is tesz a német focinak legalább.

Bayern meg úgyis németország legjobb csapata marad ha nem nyer kupát vagy bajnoksáto egy évbe...

king82
Jó reggelt!

Már csak arra leszek kíváncsi, hogy a Császár meddig tartja meg Gaal pajtást.

www.bundesliga.de www.kicker.de

Aztán hol érdekel engem hogy a Schalke hova ér? Amilyen xarok per pillanat tök mindegy hogy a Schalke vagy teszem azt a Hannover megy az EL-be. Fõleg ha Magathot kirúgják, ami már lassan küszöbön van jövõre kezdhetnek megint mindent a nulláról.
Schalke-t ütni kell mindíg, minden körülmények között! <#whatever>

Murder3
inkább a schalke nyerje mert nem érnek oda az EL helyre.
BL-t meg idén nyerjük jövõre meg történelmet írunk.

Effe88
igen igen😄😄
ezt írtam le korábban is illetve tartom is magamat hozzá😊
legyen így!!!😄😄

antijuve
pláne h a legutóbbi gyõzelemkor is eltelt két év a döntõbe jutás után (99 és 2001) 😊) tiszta számmisztika 😊

ups and downs

antijuve
Meglehet, csak ha az nincs meg, akkor komoly esély van rá h idén üres kézzel fejezzük be a szezont.

ups and downs

Effe88
de de kell az a dfb pokal idén😊
pláne hogy mást nem nyerhetünk idén(bl-t jövõre fogjuk hazai pályán megnyerni de ezt már korábban leírtam😄😄)

Murder3
bajnokságot már õsszel elbuktuk, kupa meg nem érdekel, nem ér az semmit.

Két elvett gól, Schweinsteiger hülyesége az elsõ kapottnál, az egész védelem hülyesége (szokás szerint) a másodiknál... ezt már persze nem bírtuk ki.
Ha nyerünk se túl valószínû hogy a Dortmundot beérjük, de ez igy irtózatos szégyen. Megalázó hogy oda-vissza agyonvernek... Miközben legalább 6-7 poszton sokkal jobb a Bayern. Na persze ha ez ilyen formán döntene, a Real az elmúlt 10 évbe nyert volna vagy 8 BL-t...

Van Gaal agymenéseit meg már senki se érti magán kívül. Gustavo klasszis teljesítményt hoz középen a világ egyik legjobb csapata ellen szerdán, erre szombaton megint bal védõ. Nem normális...

Ezek után nem tudom mit lehet várni, ilyen teljesítménnyel a Schalke ellen is benne van a bukás, akkor 4 nap alatt bukjuk végleg a bajnokságot, meg a kupát is. Szép lesz.

tényéeg nagyon rosszul játszott a disznó:S pedig õ nagyon jó, de pl az elsõ gólban is benne volt. Egyébként rohadt jó meccs volt, Gomez lesgólja necces volt, illetve a kezezésre sem adott semmit se a bíró, ici picit az egyikben benne volt, de a lényegen nem változtat maradt az 1-3 a Dortmundot nehéz lesz megállítani

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

djemba-djemba
Szóról-szóra ezt akartam írni...szóról-szóra...
Schweini magához képest gyenge volt. Már az elsõ félidõben be kellett volna hozni Kroost a helyére. Az, h Pranjic meg a Luiz Gustavo posztján játszik, a brazil, meg a horvát posztján, számomra Van Gaal inkonzekvens gondolkodásmódját tükrözi. Elképesztõ nehéz lehet ezzel az emberrel együtt dolgozni.

Klopp vs Van Gaal
2 - 0

antijuve
Kár ezért, nem is a tabella miatt elsõsorban, de egy Mainz-Inter-Dortmund kombót három gyõzelemmel lehozni nagy lendületet, önbizalmat adhatott volna.
Sztem így sem kell nagyon elkeseredni, a Schalkét szerdán verni kell, és ennyi.Jobb a Dortmund idén, el kell fogadni.

ups and downs

Mor3llo
Lassúság, fásultság, pontatlanság, Van Gaal hülyesége.
Nagyjából ezek jellemezték a mai meccset részünkrõl. Gustavo szétfutotta a középpályát szerdán, erre megint berakja ez a félnótás balhátvédnek, amikor direkt próbált a Dortmund tömörülni a középpályán. Szegény Pranjic-nak meg nincsen meg a testalkata ahhoz, hogy ütközzön. Meg alapból, egyik játékosnak sem ez a posztja, könyörgöm!!!
Schweini meg...inkább nem mondok semmit. Észrevehetné magát...

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

king82
maradt az 1-3

Effe88
hát ezt buktuk nem hittem volna azért otthon:S:S
azért 1-2 volt egy kezezés a 16oson belül ki tudja mit lett volna ha megkapjuk ot a jogos tizit...
mindegy jön a schalke
hajrá!!!!

king82
Hát a BL szép állom de egy kicsit közelebb kerültünk a döntõhöz. A salátásat nem mondom mindig nyerjük meg akkor unalmas lenne a bajnokság. De a mai produkció nagyon rossz ómen a DFB elõtt. Ma nagyon nem sikerül igazán semmi. Remélem Gaal bácsi kicsit gondolkodik a védelmen is.

engem is jobban érdekel a bl, de hát azért elég fájó, hogy per pillanat tényleg nem mi vagyunk Németország legjobb csapata.
Murder3
engem nem is érdekel a bajnoki cím csak a bl cím😄
én személy szerint örülök ha nem mindig a bayern nyeri a salátástálat.

antijuve
nem nagy baj azért, a héten a fontosabb meccset hoztuk.

ups and downs

még van remény!
mármint arra, hogy itt ne kapjunk ki.nem a salátástálra...
Effe88
én se:S

Effe88
hummels bosszú
1-3

king82
Hát a bajnoki cím nagyon messze került talán majd jövõre. De nem gondoltam volna, hogy ma így lemosnak minket a pályáról.

Murder3
már õsszel megtehettük ezt😊
ez a dortmund már nem tudja elveszteni a bajnoki címet de már nemc sak msot...már õsz óta ez látható volt.

antijuve
Végleg lemondhatunk a bajnoki címrõl.

ups and downs

Murder3
Hummels 1-3😞

Effe88
valaki árulja már el már megint miért gustavo a balhátvéd és miért pranjic a védekezõ középpályás????

antijuve
máris 1-2

ups and downs

Murder3
1-2 sahin bomba gól...

antijuve
Na azé 😊

ups and downs

Murder3
1-1 Guszti😊

Murder3
Barrios góljával már vezetnek is...

másban nem tudná úgyse kritizálni...😄
antijuve
Hát egy kicsit tényleg.
Az h Robben öltözködését "kritizálja" enyhén szólva is vicces 😊).

ups and downs

Dortmundban kicsit nagy lett az arc:
http://www.fcbayernmunchen.hu/index.php/tartalom/qfokuszbanq/item/6237-gro%C3%9Fkreutz-odasz%C3%BArt-a-bayernnek

Már csak ezért is seggbe kéne rúgni õket.Szálljanak már le a földre!Grosskreutz meg hogy jön ahhoz, hogy saját magát Robbenhez hasonlítsa?!Direkt figyelni fogom mit nyilatkozik, miután egy hármassal kullognak haza a "csodálatos dortmundi szurkolókhoz".
Bercy
Nem azt mondtam, hogy nekem nem fontos, nekem még egy barátságos meccsen is a gyõzelem a fontos, de szerintem a bajnokság szempontjából lényegtelen.
Én egy BL gyõzelmet akarok már nagyon-nagyon. Sokkal jobban akarok egy BL gyõzelmet, mint egy bajnoki címet!