Fc Bayern München
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
nem hinném h jó választás lenne.
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
ups and downs
Mellesleg Sammer Bajorfoldon lakik... 😊
Schollt nagyon szerettem jatekosnak, de edzokent eleg harmatosat produkalt a Bayern 2-vel, igaz kezdo meg a srac. Bar Pep Guardiola is kezdo volt, mikor atvette a Barcat...hmm...
Nehéz dönteni, mert a bajnokságban már nincs túl sok idõ h behozzuk azt az öt pontot.
ups and downs
ups and downs
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Ott nem lenne kecmec az tuti. Bár azért a tokás holland barátunk se a rugalmasságáról híres.
mennénk max még egy kört a bl-ben, a bajnokság fontosabb a 2. vagy a 3.hely kell!!!!
Inter meccs elõtt biztos nem lenne jó elküldeni.
ups and downs
gyorsan kéne lépni mert a végén még tényleg az El-be vagy még ott se indulhatnánk:SS:
ups and downs
csak hát nem nagyon halottam róla hogy edzõsködne
jó lenne még Kahn is😄😄
Szvsz legrosszabb eshetõség hogy Van Gaal-t kirúgják és ott marad edzõnek valamelyik segítõje, akit már õ is ajánlgatott utódnak. Na az a szarnak egy pofon kategória lenne...
De tavaly azért sose maradtunk le ennyire az elsõtõl és oké h nem lesz meg a bajnokság, mert mindig nem lehet meg, de mostmár kezd a BL-hely is meleg lenni.Pláne ezek az idióta edzõi húzások.Oké h kísérletezget, de lehetõleg ne egy tétmeccsen, vagy akkor már egy eldõlt tétmeccsen.
Amit írtam koraeste, hirtelen felindulásból volt, miután szembesültem az eredménnyel.Valóban nem biztos h egy edzõváltás nagyon jót tenne a csapatnak (anno Heynckes sem tudott csodát csinálni), de ha ez így megy tovább, annak nem lesz jó vége.
OFF: Müllert nem Hitzfeld tette be elõször?Viszont Badstubert tuti h õ hozta fel.
ups and downs
Ki lenne jó, nem hinném h javulás lenne edzõváltásnál sztem csak szenvednénk tovább.
bár Gaal-t már sztem el fogják küldeni, bár én nem tenném.bizonyított már bajnokság meg már úgyis elment.
Bár h a nyomorék hannover megint nyert inkább idegesít mint h a bayern veszített.
Én eddig nem voltam van Gaal ellen, igaz voltak necces húzásai de õ kísérletezõ jelleg. Õ fedezte fel pl Müllert is. De most már elég gáz lesz, hogy idén semmit nem nyerünk és a végén még BL-be se indulhatunk....
Szerintetek ki lenne ideális edzõi posztra? Kit szeretnétek ha Gaal-nak mennie kell?
örülhet a sok áldrukker mert így legalább érdekesebb lesz a bundesliga....
van gaal meg mehet a picsába
kraft meg mit csinált a 3. gólnál
azért ilyet:S
közben Breno piros.fasza...szégyenszezon kinéz.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
tv: Eurosport2
streamek : http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t=76&mforum=stream
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
ups and downs
az h nyer vagy sem bajnokságot nem fog sehogy változtatni azon h én a bayernek fogok szurkolni, meg kedvenceim lesznek.
csak a hazai ligába kupába szivesebben látom ha nem csak a bayern érvényesül.
A másik, aki tudna ott valamit kezdeni, az Schweini. Mióta aláírta az új szerzõdését, elfelejtett focizni. Olyannyira indiszponált pár hete, hogy komolyan a fejemet fogom. Labdakezelési hibák tömkelege, passzolási hibák, és semmit sem vállal elõrefele. Ez annál is kétségbeejtõbb, mivel neki kellene összefognia a középpályát, mert Van Bommel ugye távozott...és nohát, nohát, talán mégiscsak tudott valamit - legalábbis mentálisan - az a "durva" holland?
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Sztem attol, h minden evben elpicsazunk mindenkit a Bundesligaban meg boven lehet bizonyitani az EL-ben, vagy akar a CL-ben is... Nem attol lesz erosebb a Bundesliga, h a BAyern gyengul, hanem, h a tobbi tovabberosoik...de ne a Bayern karan erosodjenek... 😊
King82-re reagalva nekem sincs jo eloerzetem...lassan mer kezd hasonlitani a dolog a Klinsmann era-ra. Kavar vG jobbra balra az osszeallitasban a ket szelsonket, meg meccsenkent 6an orzik... Tudja szinte mar minden csapat a Robbery ellenszert...sajnos... Schweini is gyenge most...nincs senki aki huzna a csapatot. En visszaallnek 4-4-2-re es felhivnam Olicot, h vagja le a gipszet a labarol es alljon be a Gomez melle. Viccet felreteve tenyleg visszaallnek 2 csatarra. Mig Schweini ossze nem szedi magat, addig Kroos - Gustavo tengellyel.
Hát tegnap se produkált fényeset a csapat. Na ez van, nincs mit tenni. De nekem valamiért rossz elõ érzetem van. Van egy olyan félelmem ha tovább folytatja Gaal bácsi a számomra kicsit fejetlen csapat összeállítást akkor a bajnokságban a BL-t érõ hely se lesz meg. Az pedig hogy ezek után hazai pályán mit fogunk produkálni az Inter ellen igen kérdéses. Na de mennyünk ennyire elõre és várjuk türelemmel a hétvégi Hannover elleni találkozót ahol lehet a csorbán köszörülni.
De egy kicsit belefolyva a vitába: szerintem jót tesz a bajnokságnak és a Bundesliga megítélésének is hogy ha nem ugyan az a csapat nyeri mindig a bajnokságot. Valamint változatos az élboly. (De attól függetlenül én mindig a bajorokat akarom az élre.) A német kupáról csak annyit nagyon jó, hogy egy 2. osztályú csapat ott van a döntõben.
Ja és hogy idén mi nyerjük a bajnokok ligáját olyan álom amin jókat nevetek mert igen kicsi rá az esélyünk. De kitudja.
www.bundesliga.de www.kicker.de
Az elmúlt években amúgy is teljesült a kívánságod, volt a Stuttgart, Wolfsburg, mi, most a Dortmund.
attól még egy német kupától nem fogok én hasra esni meg egy bajnokságtól.
ha meg a ribery korszak elõtti formába nyerünk de nézhetelen pocsék játékot mutatunk akkor az semmit nem ér mert nem lehet nézni a meccseket.
jó nem mondom h tuti bl-t nyerünk sõt, de ez nem változtat semmin hazai bajnokságba pl sokkal szívesebben látnám azt ha éévente más lenne a bajnok vagy h nem a bayern nyer, mert nem kicsit uncsi h mindig mi nyerünk.
kupát is inkább kis csapatok nyerjék, attól lesz vááltozatos, mert kb az h évente werder bayern az marha unalmas. csak ne ilyen duisburg féle szerencsétlenségek.
azt h mi vagyunk németország elgjobb,leggazdagabb klubja?
ehhez semmit se kell nyerni és úgyis eggyértelmû
talán presztízs?ja h megnyerjük 30-adszorra is?
hát igen ennek aztán tényleg sok értelme van.
Hát kösz nem inkább nézeknék egy változatosabb bajnokságot ahol nemcsak 1 csapat érvényesül, mint azt h a bayern zsákszámra nyeri a hazai kupákat mert azzal csak a többiek helyzetén ront én meg azt szeretném ha nem csak a bayern lenne az ami képes a bl-be helytállni és ha lenne végre el gyõztes csapat.
Engem csak az érdekel h ynerjenek nemzetközi kupákat és játszanak jól végeredméynielg a hazai bajnokság,kupa hidegen hagy.
semmi mást nem nyerhetünk már idén
döntõbe a dusiburgot csak megvertük volna
én elvagyok továbbra is keseredve:SS:
A "BL-t nyerünk" címû lázálmodból meg majd idõben felébresztenek, ne aggódj, és örülhetünk ha nem már az Inter ellen.
ennek örülök h kiestünk.
lassan tenyleg meleg lesz Van Gaal-nak...majd jon a Rangnick 😊
Az legalabb jo arc!
van Gaal meg...én már nem kiabálok el semmit, tavaly is elküldtem vna a picsába már, erre BL döntõ.Bár valószínûtlen h kétszer egymás után sikerül.
ups and downs
semmi majd kiesünk a legjobb 8ba
van gaalnak mennie kell nem tudja már motiválni a csapatot...
A Schalke nem csinált semmit a második félidõben (védekezésen kívül), de olyan eszeveszett nagy ziccert nem is sikerült kidolgozni.Ma nem játszott jól a csapat, az elsõ félidõ egyenesen katasztrófa volt.Két vereség zsinórban hazai pályán...nem vmi jó elõjel az Inter ellen, de arra csak máshogy állunk ki...
Mindegy...elég valszínû h idén nem nyerünk semmit.
ups and downs
Ettõl még Van Gaal-ból is elég volt. Ezzel a kerettel, ez az eredmény már csak egy újabb BL döntõvel lehetne menthetõ, na de hát ne viccelõdjünk...