14177
- Ennyien nézik most a topikot!
a1_2012_10_25_5uo9ccoy91.jpg
  • Effe88
    Bréma-Bayern

Neuer-Rafinha-Tymo-Gustavo-Contento-Pranjic-Schvejni-Olic-Müller-Usami-Petersen

így is kell kell a pihenés
  • Effe88
    kell ő mindenképpen
    van buytennel szerintem már nem számolnak(34 már ő is...:S), én legalább is biztos elküldeném,
  • antijuve
    ezeket az igazolásokat nem tudom még hova tenni. mondjuk ha van Buytennel nem számolnánk, akkor kell +1 középsővédő.
  • antijuve
    Naja, én se őt képzelném el csatárigazolásnak (igaz ingyé van ha jól tom).
  • Effe88
    már ha itt tartunk
    Dante szinte biztosan jön(kb 8 milla az ára)!!!
  • Effe88
    atya ég
    októberben lesz 34:SS::DD:(annak idején nem kellett volna inkább elküldeni...)
    nem kell ő már ide inkább Dzeko jöjjön:)
  • MrSpock
    Robben csak csituljon el rajta ment el a bajnoki cím is! Ribery többet tett a BL meccsen is. Minek kell még egymással balhézni is? Szedjék össze magukat,bár hétvégén Brémában bukó,aztán Madridban is az lesz. Mert ha igazi támadógépezet beindul,és jól is nyomják,akkor nem kérdés ,hogy az lesz.
  • antijuve
    Úgy hírlik h Pizarro egyre közelebb a Bayernhez (ismét)
  • antijuve
    nemtom mit pattognak folyton egymással, de nem lesz jó ez így.
  • Bercy #9313
    Hat ha ez igaz... iden mart voltak hasonlo szanalom megmozdulasok. Elment a bajnoksag, ha BL re nem kepesek osszeszedni magukat akkor en picsazom el oket szemelyesn csallanos leccel!
  • Effe88
    csodás:SS:
  • Gatti
    de ha mi lövünk egyet akkor a madridnak már 3 at kell :)
  • antijuve
    az lehet, de hogy a Madridnak is az 100%.
  • Gatti
    Jó meccs volt a tegnapi kár hogy kaptunk egy gólt , így madridba is muszáj lesz lőni.
    Amúgy én Gustavo helyett inkább beraktam volna Gomez mellé Olicot. Lehet több helyzetünk lett volna.
  • OPM
    óriási ez a fotó!

• szabii98
    Akkor van esélye a Bayernnek, ha a Barca ellen nagyon kikapunk :\
  • Mor3llo
    Na igen, ezt én is figyeltem...pedig lehet nem lenne rossz elképzelés
  • Gabe18
    Végülis jó hogy nem te írtad, mert ebből kb. semmi nem valósult meg ha jól láttam...
  • paj01
    A Bayern hazai góljaiban a hangosban üvöltő kommentátor a legjobb:D:D elképesztő milyen hangulat lehet ott:) " Bayern München !EIN! Real Madrid !NUUUUL! danke!":D
  • Mor3llo
    A továbbjutást még közel sincsen meg. A visszavágót is ilyen ütközősen, vért izzadva kell lehozni, akkor talán lehet valami.
  • w77d
    szerintem megvan a továbbjutásunk. ha a visszavágót legalább ennyire komolyan vesszük nem lesz itt probléma...
  • Effe88
    azért a hétvége nem mindegy
    a real vért fog izzadni, szarré fogja magát hajtani a barca ellen:) remélhetőleg ki is kapnak

mi pedig megyünk brémába, eredményre szarnirá mehet a b csapat ki a pályára
  • Gabe18
    1-1-nél azt mondtam volna hogy kiestünk.
    Igy azt gondolom 50-50% esély maradt, esetleg 55-45 a Realnak.

A mi gólunk les volt, nem tudom Hajdú B mit variál rajta, még bele is ért kicsit a lesen lévő ember. Szerencsére a 87. percben visszakapták, mert ott Gomez ellen egyértelműen szabálytalankodtak. Az egyik védő a labdát, de a másik egyértelműen Gomezt takarította el.

A vége pedig a két évvel ezelőtti MU elleni meccset idézte nekem, mikor az 1-1-es tisztes, de valójában mégse jó eredményt az utolsó pillanatban a magunk javára billentettük. Akkor is kellett egy utolsó pillanatos nagy megmozdulás (hát talán Gomez volt aki akkor elvitte a labdát és beadta Olic-nak?), most Lahm, aki szerintem addigra már igen fáradt volt, elvitte ott a labdát azzal a zseniális mozdulattal és beadta a döntő labdát. Hát reméljük, végül majd ez is ér ha nem is többet, de pont annyit...
  • antijuve
    de a gólját se a legegyszerűbb módon lőtte be.Ha jól láttam a térdéről pattant be...Azért két ziccerből egyet bevágott. Mondjuk kicsit elmosolyodtam, amikor még 1-0nál Robben odapasszolta neki, ő meg belebotlott a labdába :D
  • Mor3llo
    Szerintem ez is kitűnő meccs volt, igazi BL-klasszikus, a legjobbik fajtából. A két csapat múltjához méltó mérkőzés, gratula nektek is!
    Találkozunk a visszavágón
  • Voyager5
    Na átjövök ide is gratulálni, faszán toltátok srácok!
    Úgy gondolom, hogy több van mindkét csapatban, remélem a visszavágón ki is jön mindkét csapatból, és akkor rohadt jó meccset láthatunk. De ez is igen jó meccs volt.
  • Neoncsoves
    A nagyon jóltól messze voltunk... sajnos... Nagyon jól a Barca ellen játszottunk a szuperkupa valamelyik meccsén (hiába kaptunk ki), egy olyan teljesítménnyel be is húzhattuk volna ellenetek ezt az idegenbeli meccset. De mindegy.
  • Bercy #9295
    Pedig nagyon jol jatszott a madrid is!
  • antijuve
    Pepe teljesen kultúrált volt, nem csinált semmi feltűnő baromságot.
  • Mor3llo
    Gomez bazdmeg...egy DSP szám jut az eszembe rólad, mégpedig az 'Egyszer fent, egyszer lent...'
    HÁT MOST FENT VAGYUNK :DD
  • Effe88
    hát az edzőtök baszta el őket idegileg:D
    az egy féreg:D

• Amiga
    Gratulálok nektek, nagyon jól játszottatok ma!
  • Neoncsoves
    szép volt srácok, teljesen elkeseredtem a csapatom játékának látványán :\
  • szabii98
    Marcelo annyira nem idegbeteg, de Pepe nagyon, bár most nem mutatta ki :D Ramos meg..hozta a szintet :D
  • antijuve
    Schweini elég gyenge volt (a gólnál is ő tögymörögte el a labdát), látszik rajta a kihagyás. Jövőhéten tán már sokkal jobb lesz.
  • Effe88
    nekem manchester feelingem van
    mármint a 2010es meccs
    2-1
    majd 3-2
    szerintem ez lesz most is:)

99be elbuktuk a bl döntőt 2001be megynyertük
    2010 be elbuktuk 2012 megnyerjük????(persze előtte be kell jutnunk de van erőnk érzem:) és ráadásul pihenhetünk végig nem kell a bajnoksággal törődni:))
  • antijuve
    sztem tuti lövünk egyet, a kérdés h mennyit kapunk.
  • Effe88
    köszönjük
    nagyon parázs meccs lett néhány játékostok idegileg azért nincs rendben pl,marcelo,ramos:D:D
  • antijuve

sportszerű meccs volt, (a végén leszámítva ezt a Marcelo-Müller cuccot, de nem lett belőle baj) holnap nyugodtan nézhetjük a másik elődöntőt :D
  • Bercy #9283
    2 - 1 szerintem ez a meccs alapjan egy korrekt eredmeny. Madridban rugnunk kell egy golt hamar es akkor jok az eselyek nagyon.