Fc Bayern München

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hiddinket a Bayernbe!!!

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Murder3
Sammer Klinsman szintû lenne.
nem hinném h jó választás lenne.

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

antijuve
Scholl sztem amúg is kiesne, mert még nincs is hozzá papírja (legalábbis ezt olvastam vhol).

ups and downs

djemba-djemba
En Sammer-re szavazok. Nagyon intelligens focista volt, azota sem volt ilyen szintu vedoje Nemetorszagnak. Edzokent pedig 2000-ben atvette a Dortmundot 2002-ben pedig bajnok lett veluk. 2004-2005-ben pedig a Stuttgart-tal lett azt hiszem 4.

Mellesleg Sammer Bajorfoldon lakik... 😊

Schollt nagyon szerettem jatekosnak, de edzokent eleg harmatosat produkalt a Bayern 2-vel, igaz kezdo meg a srac. Bar Pep Guardiola is kezdo volt, mikor atvette a Barcat...hmm...

antijuve
meg persze van Gaal-lal vagy nélküle is tovább lehet jutni adott esetben.
Nehéz dönteni, mert a bajnokságban már nincs túl sok idõ h behozzuk azt az öt pontot.

ups and downs

antijuve
Semmire sincs garancia.van Gaal-lal vagy nélküle is ki lehet még esni.Csak ilyen meccsek elõtt ritkán szoktak edzõt váltani.

ups and downs

Nem tudom VG-al mitõl olyan biztos az a BL meccs? A csapat az elmúlt 3 meccsen olyan mélyre zuhant ahonnan én aztán semmi garanciát nem látok az Inter meccsre sem...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Murder3
hát h megy vagy marad gaal😊

ha onnan kiesünk tuti megy

antijuve
nemtom.egy BL negyeddöntõt azért nem dobnék csak úgy el.

ups and downs

OMG nem is tudtam h te bayern fan vagy xD
Bercy
Hát ha focista lennék akkor egy Kahn, Effenberg féle edzõ páros hallatán is menekülnék 😊)))))
Ott nem lenne kecmec az tuti. Bár azért a tokás holland barátunk se a rugalmasságáról híres.
Effe88
az inter meccs mégis mit bizonyítana????
mennénk max még egy kört a bl-ben, a bajnokság fontosabb a 2. vagy a 3.hely kell!!!!

antijuve
Várjunk még azért az elhamarkodott cserékkel 😄.
Inter meccs elõtt biztos nem lenne jó elküldeni.

ups and downs

Oziris666
Hát ez az Inter meccs után ki is fog derülni h marad-e vagy megy...

jelentkezz edzõnek!

Effe88
na hát akkor van gaal húzhat a picsába és jöhet Scholl😄(másodedzõnek Kahn és Effenberg és nem is lenne lazsálás meg lófasz tili toli játék a meccseken😄😄)
gyorsan kéne lépni mert a végén még tényleg az El-be vagy még ott se indulhatnánk:SS:

Bercy
Nekem is 😊
antijuve
dolgozott már a Bayernnél az utánpótlásban és a második csapatot is irányította már.Szval elvileg edzõsködik

ups and downs

Effe88
én is Schollra gondoltam 😊
csak hát nem nagyon halottam róla hogy edzõsködne
jó lenne még Kahn is😄😄

antijuve
Mehmet Scholl (persze csak vicceltem)

Kedvenc játékosom volt 😄

ups and downs

Hát emlegetés szinten felmerült Matthias Sammer. Volt már Bundesliga csapatnál, és játékosnak nagyszerû volt. Mondanám hogy elõny hogy fiatal "új hullámos" edzõ, de pont egy ilyen nem rég már megdõlt nálunk Klinsmann személyében pedig mögötte ott volt egy VB bronz.

Szvsz legrosszabb eshetõség hogy Van Gaal-t kirúgják és ott marad edzõnek valamelyik segítõje, akit már õ is ajánlgatott utódnak. Na az a szarnak egy pofon kategória lenne...

antijuve
mmint van Gaalt Badstubert

ups and downs

antijuve
Én már tavaly is dobtam vna 😊.Tény, elhamarkodottan.
De tavaly azért sose maradtunk le ennyire az elsõtõl és oké h nem lesz meg a bajnokság, mert mindig nem lehet meg, de mostmár kezd a BL-hely is meleg lenni.Pláne ezek az idióta edzõi húzások.Oké h kísérletezget, de lehetõleg ne egy tétmeccsen, vagy akkor már egy eldõlt tétmeccsen.

Amit írtam koraeste, hirtelen felindulásból volt, miután szembesültem az eredménnyel.Valóban nem biztos h egy edzõváltás nagyon jót tenne a csapatnak (anno Heynckes sem tudott csodát csinálni), de ha ez így megy tovább, annak nem lesz jó vége.

OFF: Müllert nem Hitzfeld tette be elõször?Viszont Badstubert tuti h õ hozta fel.

ups and downs

Murder3
Azé érdekes tavaly nem dobtátok volna kifele a csapattól, most h rossz szériába van a csapat rögtön.
Ki lenne jó, nem hinném h javulás lenne edzõváltásnál sztem csak szenvednénk tovább.

bár Gaal-t már sztem el fogják küldeni, bár én nem tenném.bizonyított már bajnokság meg már úgyis elment.
Bár h a nyomorék hannover megint nyert inkább idegesít mint h a bayern veszített.

Bercy
Kritikán aluli volt a mai meccsen amit nyújtottunk....

Én eddig nem voltam van Gaal ellen, igaz voltak necces húzásai de õ kísérletezõ jelleg. Õ fedezte fel pl Müllert is. De most már elég gáz lesz, hogy idén semmit nem nyerünk és a végén még BL-be se indulhatunk....

Szerintetek ki lenne ideális edzõi posztra? Kit szeretnétek ha Gaal-nak mennie kell?
Effe88
na hát fantasztikus volt a mai teljesítmény is
örülhet a sok áldrukker mert így legalább érdekesebb lesz a bundesliga....
van gaal meg mehet a picsába
kraft meg mit csinált a 3. gólnál
azért ilyet:S

antijuve
van Gaal TAKARODJ !!

ups and downs

Remélem Van Gaal egy óra múlva már "szabadon igazolható" lesz...

ezt nem hiszem el.ha nem leszünk ott jövõre a BL-ben...
közben Breno piros.fasza...szégyenszezon kinéz.
3-1

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

bakkerman
3-1-re égtek a 66. percben,de nyugi,szop a Hoff,és az Sch is

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Murder3
2-0:S

banok
15.30 Hannover-Bayern München
tv: Eurosport2
streamek : http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t=76&mforum=stream

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

antijuve
Alapvetõen igazuk van azoknak, akik nem csak a Bayern-t szeretnék mindig az élen látni (egyben pedig müncheni szurkolók is).De Djemba jól mondta, hogy nem a Bayern-nek kéne gyengülnie, hanem a többinek erõsödnie.Most persze idén ezt nehéz (???) megítélni, de hogy van Gaal nem hozza ki a maximumot a csapatból az biztos.Lehet persze, h a Dortmund úgyis megnyerné a bajnokságot, mert idén tényleg rettentõ jók, de kérdés h jövõre mi lesz?Mert anno a Wolfsburg is tönkreverte a Bayernt, köv évben meg a csoportkört nem élte túl a BL-ben.Szóval valóban jó lenne, ha tartós,egészséges konkurencia tudna kialakulni, de vajon melyik német csapatban van meg erre a potenciál?Mondjuk én a Dortmundban talán látom ennek a lehetõségét, mégis csak BL-gyõztesek (nem is a hõskorban...).Viszont amíg viszik el mindig a tehetségeket (Özil, Khedira, Diego - aki kicsit partvonalon kívülre is került) kifele a Bundesligából, addig nehéz lesz tartósan jó csapatot csinálni.

ups and downs

Murder3
nem azért szurkolok a bayernekem mert õ a legjobb németországba.

az h nyer vagy sem bajnokságot nem fog sehogy változtatni azon h én a bayernek fogok szurkolni, meg kedvenceim lesznek.
csak a hazai ligába kupába szivesebben látom ha nem csak a bayern érvényesül.

Mor3llo
A Robbery páros akkor mûködne igazán, ha középen valaki tehermentesíteni tudna valamennyire. Na most, mivel Müllernek mostanában annyira nem megy, így ez a poszt jelenleg kilõve. 2-3 héttel ezelõtt rendesen dolgozott, így jöttek is a Robben-Ribery cselek, gólok, gólpasszok.
A másik, aki tudna ott valamit kezdeni, az Schweini. Mióta aláírta az új szerzõdését, elfelejtett focizni. Olyannyira indiszponált pár hete, hogy komolyan a fejemet fogom. Labdakezelési hibák tömkelege, passzolási hibák, és semmit sem vállal elõrefele. Ez annál is kétségbeejtõbb, mivel neki kellene összefognia a középpályát, mert Van Bommel ugye távozott...és nohát, nohát, talán mégiscsak tudott valamit - legalábbis mentálisan - az a "durva" holland?

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

djemba-djemba
Szerintem a Bundesligaban mar jo nehany eve nem csak a Bayern van, annak ellenere, h sokszor mi nyerjuk meg a bajnoksagot. Osszehasonlitva mas bajnoksagokkal sehol sincs 7-8 ilyen erokbol allo csapat. Seri A harmatos, spanyoloknal 2-3 csapat max, tobbi vicc. Anglia a masik, ahol azert van par acelos.

Sztem attol, h minden evben elpicsazunk mindenkit a Bundesligaban meg boven lehet bizonyitani az EL-ben, vagy akar a CL-ben is... Nem attol lesz erosebb a Bundesliga, h a BAyern gyengul, hanem, h a tobbi tovabberosoik...de ne a Bayern karan erosodjenek... 😊

King82-re reagalva nekem sincs jo eloerzetem...lassan mer kezd hasonlitani a dolog a Klinsmann era-ra. Kavar vG jobbra balra az osszeallitasban a ket szelsonket, meg meccsenkent 6an orzik... Tudja szinte mar minden csapat a Robbery ellenszert...sajnos... Schweini is gyenge most...nincs senki aki huzna a csapatot. En visszaallnek 4-4-2-re es felhivnam Olicot, h vagja le a gipszet a labarol es alljon be a Gomez melle. Viccet felreteve tenyleg visszaallnek 2 csatarra. Mig Schweini ossze nem szedi magat, addig Kroos - Gustavo tengellyel.

king82
Jó reggelt!

Hát tegnap se produkált fényeset a csapat. Na ez van, nincs mit tenni. De nekem valamiért rossz elõ érzetem van. Van egy olyan félelmem ha tovább folytatja Gaal bácsi a számomra kicsit fejetlen csapat összeállítást akkor a bajnokságban a BL-t érõ hely se lesz meg. Az pedig hogy ezek után hazai pályán mit fogunk produkálni az Inter ellen igen kérdéses. Na de mennyünk ennyire elõre és várjuk türelemmel a hétvégi Hannover elleni találkozót ahol lehet a csorbán köszörülni.

De egy kicsit belefolyva a vitába: szerintem jót tesz a bajnokságnak és a Bundesliga megítélésének is hogy ha nem ugyan az a csapat nyeri mindig a bajnokságot. Valamint változatos az élboly. (De attól függetlenül én mindig a bajorokat akarom az élre.) A német kupáról csak annyit nagyon jó, hogy egy 2. osztályú csapat ott van a döntõben.
Ja és hogy idén mi nyerjük a bajnokok ligáját olyan álom amin jókat nevetek mert igen kicsi rá az esélyünk. De kitudja.

www.bundesliga.de www.kicker.de

Effe88
én se értemS:S:

Nem tudom felfogni, hogy lehet úgy szurkolni egy csapatnak, hogy közben azt várom hogy más nyerjen mert "unalmas" ha az én csapatom nyer.
Az elmúlt években amúgy is teljesült a kívánságod, volt a Stuttgart, Wolfsburg, mi, most a Dortmund.

Murder3
és?
attól még egy német kupától nem fogok én hasra esni meg egy bajnokságtól.

ha meg a ribery korszak elõtti formába nyerünk de nézhetelen pocsék játékot mutatunk akkor az semmit nem ér mert nem lehet nézni a meccseket.

jó nem mondom h tuti bl-t nyerünk sõt, de ez nem változtat semmin hazai bajnokságba pl sokkal szívesebben látnám azt ha éévente más lenne a bajnok vagy h nem a bayern nyer, mert nem kicsit uncsi h mindig mi nyerünk.
kupát is inkább kis csapatok nyerjék, attól lesz vááltozatos, mert kb az h évente werder bayern az marha unalmas. csak ne ilyen duisburg féle szerencsétlenségek.

Murder3
Mert õszintén mit bizonyítana a kupa gyõzelem vagy bajnokság?
azt h mi vagyunk németország elgjobb,leggazdagabb klubja?
ehhez semmit se kell nyerni és úgyis eggyértelmû
talán presztízs?ja h megnyerjük 30-adszorra is?

hát igen ennek aztán tényleg sok értelme van.
Hát kösz nem inkább nézeknék egy változatosabb bajnokságot ahol nemcsak 1 csapat érvényesül, mint azt h a bayern zsákszámra nyeri a hazai kupákat mert azzal csak a többiek helyzetén ront én meg azt szeretném ha nem csak a bayern lenne az ami képes a bl-be helytállni és ha lenne végre el gyõztes csapat.

Engem csak az érdekel h ynerjenek nemzetközi kupákat és játszanak jól végeredméynielg a hazai bajnokság,kupa hidegen hagy.

Effe88
hogy lehet ennek örülni hogy kiestünk???:S:S
semmi mást nem nyerhetünk már idén
döntõbe a dusiburgot csak megvertük volna
én elvagyok továbbra is keseredve:SS:

Gratulálok...
A "BL-t nyerünk" címû lázálmodból meg majd idõben felébresztenek, ne aggódj, és örülhetünk ha nem már az Inter ellen.

Murder3
ugyan mindegy, bajnokság meg kupa nekem aztán mindegy h nyerjük-e vagy sem.
ennek örülök h kiestünk.

djemba-djemba
10 eve nem kaptunk ki 2x egymas utan hazai palyan...
lassan tenyleg meleg lesz Van Gaal-nak...majd jon a Rangnick 😊
Az legalabb jo arc!

antijuve
Tom h az még nem a Kánaán.De megfordítva már sokkal érdekesebb: ha 1-0ás elõnyrõl sikerül kiesni, újabb pofára esés.Azért nem szeretnék károgni, mert bízom benne h továbbjutunk.Ha nem, akkor a szezon érdemi része márciusban le is zárult számunkra (leszámítva a teperést a 2.helyért...).

van Gaal meg...én már nem kiabálok el semmit, tavaly is elküldtem vna a picsába már, erre BL döntõ.Bár valószínûtlen h kétszer egymás után sikerül.

ups and downs

Effe88
na és ha túllépünk az iteren mi lesz???
semmi majd kiesünk a legjobb 8ba
van gaalnak mennie kell nem tudja már motiválni a csapatot...

antijuve
Nem kellett a Kupa vkinek, nem is nyertük meg 😊).

A Schalke nem csinált semmit a második félidõben (védekezésen kívül), de olyan eszeveszett nagy ziccert nem is sikerült kidolgozni.Ma nem játszott jól a csapat, az elsõ félidõ egyenesen katasztrófa volt.Két vereség zsinórban hazai pályán...nem vmi jó elõjel az Inter ellen, de arra csak máshogy állunk ki...
Mindegy...elég valszínû h idén nem nyerünk semmit.

ups and downs

45 perc ajándék a Schalkenak, a 2. félidõt meg elcsalta a okos bíró nekik. Kamikaze gyereket 2x kellett volna kiállítani + 11-es.

Ettõl még Van Gaal-ból is elég volt. Ezzel a kerettel, ez az eredmény már csak egy újabb BL döntõvel lehetne menthetõ, na de hát ne viccelõdjünk...