14177
- Ennyien nézik most a topikot!
-
#9242 ribery bejött a második félidőre -
#9241 Neuer
Rafinha, Boateng, Badstuber, Contento
Timoschuk, Schweinsteiger
Robben, Müller, Alaba
Olic
pad: Butt, Lahm, Pranjic, Gustavo, Kroos, Ribéry, Gomez
petersen,usami hol van???védelemebe is behozhatott volna valakit a pl.bayern II-ből legalább vmelyik belső védő pihent volna... -
#9240 18.30 Bayern München-Mainz
tv: Eurosport2
streamek: -
#9239 hát kb ja...de ahhoz, hogy a realon túljussunk teljes 100%os fittség kell muszáj ma pihentetni(lehetőleg mindenkit:D)
kivi vagyok öreg jupp belátja-e??? -
#9238 mi???
Robbent meg Riberit ha kivennénk a csapatunkból kb. örülhetnénk ha 7.-8.helyere beérnénk!!!
A dortmund meg le szarta a bl-t, a két frontos harcot úgy se bírták volna a bajnokságra rárepültek, be is jött a tervük! -
Gabe18 #9237 Innen már nincs. Ha nem jutunk be a BL döntőbe ez az idény is mehet a kukába úgy ahogy van. A DFB kupa ezek után kb. senkit sem érdekel... -
#9236 Öröm nézni, ahogy a Dortmund kombinál. Respekt és gratula nekik...abszolút megérdemlik - minden riválist lenulláztak. El se hiszem, hogy kiestek a BL-ből...
A mi játékunk annyira unalmas, h rossz nézni... Esküszöm kivenném Riberyt meg Robbent is a kezdőből, hogy a vonal melletti futkorászás helyett vmi értelmeset is lássak... -
#9235 mostmár nincs mentség, bajnok a Dortmund. -
#9234 sálke-bvb 1-2
Mehet a teljes b csapat a mainz ellen, had pihenjenek a játékosok a real elleni meccsre
-
#9233 jó kis statisztika(k) jó kis statisztika(k) itt -
#9232 Siralmas volt ez a meccs. Nagyon gyengén játszottunk Alaba , ribery és Boatengen kívül senki nem játszott jól. Kár érte mert így elúszott a bundesliga , talán jobban fel kellett volna készülni erre a meccsre. Robben pedig valóban egy rossz estét fogott ki de sztem ezért nem kell földbe döngölni a kihagyott 11 es után biztos nem volt már ott fejben ezért is lőhetett a kapu fölé. Amúgy sok veszélyes helyzetünk volt de a kapu előtt csak bugdácsoltunk nem tudtunk sose ellőni.
A BL meccs nagyon nehéz lesz ezzel a csapattal biztos a bukás de remélem addigra változik a csapat morálja és felkészültsége. -
IXEMGabeo #9231 kár érte, jó h nem fogadtam... -
#9230 egyedül a Schalke elleni meccsaz ahol előzetesen lehetne számítani a vereségükre. A Gladbach behúzta a kéziféket, a Lautern addigra kábé ki is fog esni, a Freiburg okozhatna még fejtörést nekik, de az meg pont Dortmundban lesz. Itt már nagy meglepetésnek kéne születnie ahhoz, hogy mi legyünk az elsők. -
#9229 utolsó szalmaszálunk szerintem ma lett volna
nem éltünk vele
6 pont előnyük van 4 forduló
sálke i.
gladbach o.
lautern i.
freiburg o.
nekünk!!!!!!
mainz o.
brema! i.
stuttgart o.
köln i.
ja meg ugye két lightos real meccs:D
ezt buktuk
-
Gabe18 #9228 Hét végén annyi szerencsénk van, a Dortmund előbb játszik. Igy ha esetleg a Schalke nyer, ami abban a párharcban minden esetben benne van, akkor nekünk is full csapattal kell kezdeni, hiszen ha ott visszajövünk -3-ra akkor még mindíg lehet matekozni. Ha ott nyernek a sárgák, akkor "lefőtt a kávé" ahogy egy híres sportriporter mondaná. Akkor már lehet "B" csapattal kezdeni a Mainz ellen.
Ez a mi utolsó szalmaszálunk... -
#9227 legyen így! -
#9226 hát csak úgy h meg lehet fogni őket is.
Esélyesebbek szerintem is, de volt már így máskor is és mégis továbbmentünk :D -
#9225 barca is hullajt pontokat:D:Dhogy jön ez ide:D:D
szerintem akkor is esélyesebb a real ellenünk(70-30kb)S:S:
-
#9224 és mindezek ellenére hullajtanak pontokat :D. -
#9223 ja csak van egy pár klasszisukD:D::D+van padjuk+meg egy klasszis edzőjükD:D: -
#9222 :D Hát ja, de egy ilyen bajnokság után, 4 darab dortmundtól zsinórban elszenvedett vereség után talán maguknak a játékosoknak is fel kéne tüzelniük magukat. -
#9221 azért tegyük hozzá h a Real sincs most olyan formában, mint volt korábban. Döntetlenek hazai pályán, most is egy szabadrúgásgóllal vezetnek (bár csak fél szemmel néztem az első félidőt, lehet több helyzetük is volt). -
Gabe18 #9220 Persze, majd Heynckes elmormog nekik valami lelkesítőt. Nem hiszek én abban sem. A végére kiforrja magát a mi sok kis problémánk, amit jól letakart tavasszal és ősszel is egy-egy jobb sorozat. -
#9219 Jó igen ebbe igazad van de hát na úgy elkúrtuk ezt a bajnokságot mint a picsa szeptemberbe még úgy festett, hogy ez sima lesz volt vagy 8-9 pont előnyünk asszem...aztán elbasztuk...
A német kupa meg kurvára kéne mert hát még is csak egy kupa + ha most nem verjük meg ezt a dortmundot(pfejjj) akkor már tényleg nem tom mi leszS:S:S:
Bl döntő, na igen ez valóban távoli ez a real kegyetlen kemény lesz...:S
A játékosok meg fáradtak de hát itt jön ki az, hogy nincs padunk...S:S:S: -
#9218 Az lenne az alap, h olyan mentalitással menjenek ki, hogy háromszor nem kapnak ki egy szezonban a Dortmundtól. -
#9217 A Kupának sztem most azért több értéke lesz, mint "általában", mégiscsak Dortmund-Bayern döntő lesz. Mondjuk a BuLi elsőségért elcserélném én is. -
Gabe18 #9216 Ezek után a Real kiverése eléggé sci-fi verzió számomra.
Kupadöntőre meg valaki elhiszi hogy ez a csapat valami "csak azért is" mentalitással kimenve nyerjen? Per pillanat nem hiszem ezt sem. A Dortmund meg bajnokként, felszabadultan játszhat majd ott... -
#9215 Bevallom őszintén, szvsz a Német Kupa a legkevésbé "értékes". Szép-szép, ha megnyerjük, de hol van az egy Bundesligához...
A BL-döntő pedig elég távolinak tűnik, tekintve, hogy a srácok kezdenek kifulladni, egyes játékosok teljesen dekoncentráltak...persze, azért a BL-re általában összekapjuk magunkat, bármi is volt az előző Buli meccsen. -
#9214 Háááát, oké h BL döntő, de az utolsó szezon nem vonul be, mint sikertörténet és nem csak az eredmények, hanem a mutatott játék miatt is. -
#9213 német kupa meg bl döntő még most is lehet!!!! -
#9212 jövőre ugyan ez lesz
bvb kizúg a blből csoport utolsóként és megint mennek rá a bajnokságra:SS:S:már látom előre:S:S -
#9211 Jaj isten őrizz, legalább egy edzőválasztásnál felejtsük már el a csoda-Bundesliga edzőket!
Anno idehoztunk LvG-t, meg lehet nézni, bajnoki cím, német kupa, BL-döntő...az más kérdés, hogy Uliék elüldözték, ahogy illik. Hiába na, nagy volt a szája! Cserébe idehozták a puszipajtás Heynckest! -
#9210 a Schalkét oda-vissza vertük, de igaz ez is kevés -
#9209 nem bízok én már senkiben... :) mindenki megég a Bayern kispadon... -
OPM #9208 bár ne lett volna az utolsó 10 perc, akkor nyugodtan feküdnék ágyba...
persze nem lehet mindent Robbenen elverni, mert az egész meccsen így kellett volna támadni, de végül ez a meccs a nagyképűségén ment el -
#9207 Ha már Klopp és a Mainz...ott van Tuchel, mint nagy "reménység" :D -
#9206 az a legnagyobb szégyen, hogy csak a kis csicskákat vertük meg idén is... Gladbach, Dortmund oda vissza legyalult minket...a Leverkusentől is szoptunk idegenben...
Nulla lendület, statikusság, körülményesség, kiszámíthatóság és vonalhoz ragadt Rib-Rob jellemzi a jatékunkat... Nem tudom, de itt Hitzfeld óta nem volt hasonló kvalitás... Szomorú...
-
#9205 hajdú b amúgy utálja a Bayernt...bár lényegtelen de ez tény:D -
#9204 robben javítani akart :D. De basszus ki se pattant a kapusról, az sosem válik egy lövés becsületére :D -
#9203 Az első félidő alapján teljesen egyetértenék, ha ott vezet a Dortmund, akkor szavunk nem lehetett volna. Nekem csak az fáj, h pont olyankor kapunk gólt, amikor már mi birtokoljuk a labdát (még ha komoly helyzetünk nem is volt). Nem mondom h érdemtelenül nyert a Dortmund, de egy döntetlen kijöhetett volna még 1-0 után is.
Az a baj h elől tényleg nagyon haloványak voltunk, Gomez és Müller használhatatlan volt. Eleve ilyen meccseken én Olic-ot próbálnám ki kezdőként, talán jobban passzolna az ilyen típusú meccsekhez. Müllerről már ejtettünk szót.
Subotic meg...nocomment, nem tudni mi volt a baja, a 11-es teljesen jogos volt, nem dive volt Robbentől :D.