Fc Bayern München

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

antijuve
lehet.De ma az oroszlánrészt mi vállaltuk - az Inter sikerébõl.

Breno is mit bénázott a 3. gól elõtt.Borzalmas.Ilyen védelemmel aztán álmodozhatunk mi BL-rõl.

ups and downs

Murder3
Megnyertük az internek a pontos kifejezés...
áá de má lexarom felõlem aztán ott végeznek a bajnokságba ahol oszt kész szart nem érdekel egy ilyen kiesés után ahol

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

nagyon pipa vagyok, mert a Bayern jobb is volt, de egyben el is baszták...

ezért vagyok mérges néha, hogy Eto átigazolt...oroszlán rtészt vállalt az Internél

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Mor3llo
Ezt mi basztuk el...nem az Inter nyerte meg...

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Effe88
még sok van hátra sajnos
mindenesetre kurvára bízom a 2.vagy a 3.helyben
hátha az legalább meglesz aztán lehetne igazolni is
1 középsõ védõ tuti kéne vagy kettõ

Cabell
de létezik bosszantóbb. úgy hívják h tavaly MU- Bayern.

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

Senkit nem érdekel mennyi lehetett volna. Az számít mennyi lett.
Ki...ott bohócok vagyunk, rajtunk röhöghet egész európa.
Van Gaal-t már a következõ edzés elõtt úgy kéne kirúgni hogy a határig száll. Mit csinált ezzel a csapattal megint a szünetben?

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

djemba-djemba
Luzer Fc a mocskos kurva eletbe...
Takarodjon innen az osszes szarhazi holland a retkes faszba a tokassal az elen...szanalmas barom...

Ezt a langyos bamba, mazsas Breno-t meg Eto'o agyondolgozza testtel...ah ilyen nincs

Ja, es igen ez a meccs az egesz szezon keresztmetszete...csak legyen mar vege ennek a remalomnak...

antijuve
Ez egyszerûen hihtetlen.Még ha egy jobban játszó csapattól esünk ki, de neeeem.Ezt úgy ahogy van a Bayern München szórakozta el, fõleg ma este.Internek volt három kapuralövése??Kéész...Ennél bosszantóbb dolog nem nagyon létezik a fociban.

Amúgy az egész szezont jellemezte ez a meccs: ellinkeskedjük a meccseket, az utolsó percekben meg már teperhetünk a jobb eredmény után - ami általában nem jön össze.Nem is tudom mit lepõdök meg ezen már.

ups and downs

igen 1-2 önzözésnél fogtam a fejemet, de nagyon szép helyzeteket alakítottatok ki... gólok is jók voltak. helyzetkihasználáson dolgozni kell egy kicsit és jó. Robben megint ki fog dõlni 1 hónapra szerintem.

gomez a végén fõleg , lepasszolja akkor rég 3-2 valószínû de nem kellett volna cseleznie össze-vissza -.-
retek internek 5-1re kellett volna szopnia
lõttek egy fasza lesgólt
a bayern meg 2 szép gólt +3 kurva nagy ziccer
+ kapufa
ez a mák, de annyira utálom az intert komolyan,hogy rohadjanak meg ,szívbõl kívánom h köv. körben lesz egy barca-inter párharc azt szépen kiszopnak
Effe88
hát aki ennyi ziccert ki hagy mint mi és ennyit önzösködik az mindent érdemel de hogy továbbjutást nem az tuti:S:

szépen játszottatok, megérdemeltétek volna a továbbjutást. Internél inkább ne beszéljünk fociról, végig ezt a gagyi alibi-bunkerfocit tolták 😞

antijuve
SZERENCSÉTLENSÉG NETOVÁBBJA A CSAPAT!!!

Ezt a továbbjutást elbukni, amikor 5öt lehetett volna vágni az elsõ félidõben.BASSZÁK MEG!És még mi idegeskedjünk...

ups and downs

Murder3
na innen szartam le h hol végez a bayern az se érdekel ha nem itt be a bl be...

Murder3
csicska szarlámák....

Effe88
tudtam
teljesen megérdemeltük
helyzetkihasználás kibaszott nagy 0!!!!!

Murder3
Ekkora szarládákat....

Effe88
önzõség megint...S::Shihetetlen

Effe88
nagyon necces lesz ez így......:S:S
riberynek meg ezek a kamu cselei..ááá....

Murder3
faxa Robben megint megsérült...😞

és tessék...Ribery helyzete volt nagy

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Murder3
Hát abból a sok ziccerbõl egy be mehetett volna legalább, akkor már nem kéne aggódni😊

a bayern ugy játszik mintha kéne még1 gól a továbbbjutáshoz 😄 az inter meg ugy mintha bõven tj-ra állnának 😄 szép is lett volna ha a 46.percben bemegy azt 3-1 😊
bár ribery és gomez helyzeténél fogtam a fejem...
hajrá bayern <#pias>
Murder3
az mi volt ott😄

Murder3
<#falbav><#falbav><#falbav><#falbav>

Murder3
Na azé😊

banok
nice goal

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

[HUN]FaTaL
Utálom az olasz focit, remélem ti juttok tovább. 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

Hajrá Bayern! Jobban tetszik a német foci mint az olasz, így kívánom hogy ti jussatok tovább! 😊

Murder3
Na ma lesz a nagy meccs, reméelm megrúgjuk a hamburg elleni meccs felét oszt akkor meg van oldva😊

<#worship>
banok

összefoglalót valaki nyomhatna (mármint vid)😄
Bercy
Ez a 6:0-ás gyõzelem nagyon szép volt. Kellett már.
Remélem kedden is hasonlóan boldogak leszünk az inter meccs után.
Mor3llo
Kiütés<#papakacsint>

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

banok
15.30 Bayern München-Hamburg
magyar tv nem adja élõben
streamek:
http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t=76&mforum=stream

antijuve
Na ez a köztes megoldás.
Legyen meg a harmadik hely azt csá.

ups and downs

tényleg elég szemét húzás.
tavalyi szezon teljesen elfelejtve az idei gyenge teljesítmény miatt, ami egyébként nem csak van Gaal hibája, hanem Hoene$-ék átigazolási politikájának is.
mondjuk amit Lajos a posztokkal szarakodik, az tényleg fájdalmas.
én tavaly májusban egy évtizedes Gaal érában gondolkodtam😄 talán jobb lesz egy 2 éves...mindenesetre az új edzõre nagyon kíváncsi vagyok.
Bercy
Na ez elkerülte a figyelmemet....Benitez remélem csak vicc!!!
Hitzfeld meg ha jól tudom egészségügyi problémák miatt (az orvosa javasolta, hogy kerülje a stresszt) ment el tõlünk.
Effe88
hát 3 emberrõl beszéltek mint lehetséges edzõ
sammer,hitzfeld és benitez😄😄(na õt soha semmilyenkörülményekközött😄D😊

Bercy
Õk azért már az idényben korábban váltottak. Mondjuk nem akarok vitatkozni, lehet, hogy jót tenne a csapatnak, csak szerintem egyelõre nagy kérdés még az is, hogy ki jönne a helyére.
Effe88
nem tudom általában egy edzõváltás jót szokott tenni egy csapatnak szerintem
pl, most így hirtelen a pool,inter jutott eszembe de mindegy majd meglássuk ha már így döntött a vezetõség hogy maradhat lajos akkor hadd szóljon kell a 2.hely de kurvára!!!

Bercy
Nyilván úgy döntöttek, hogy van Gaal-nak mennie kell, de egy hirtelen edzõváltás több kárt okozna, mint hasznot. Ez egy érthetõ döntés, az megint csak más kérdés, hogy ez mikor illik/kell/érdemes közölni magával az edzõvel és mikor a sajtóval.
Mor3llo
A buziság az, hogy 19 pont hátrányunk van a Dortmunddal szemben, kiestünk a német kupából...a BL-re egyelõre még nem is merek gondolni!
Ettõl függetlenül én kedvelem Van Gaalt, de vannak iszonyatosan hülye húzásai!

bakkerman
Van Gaal nyárig marad

eléggé buziság szerintem ez a döntés,most kiteszi a lelkét a bayernért,próbálja legalább a 2. helyet megszerezni,tegyük fel meg is lesz,és mégis elküldik nyáron eredménytõl függetlenül...

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Effe88
30 perc tárgyalás 4,5 óra póker😄😄 közbe wiski szivar stb...😄:😄

bakkerman
mit lehet 5 órán keresztül tárgyalni? gondolom ebbõl 30 perc szakma,4,5 óra meg anyagi dolgok 😊

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Effe88
"A sajtóban megjelent információk alapján továbbra is Louis van Gaal marad az FC Bayern vezetõedzõje. A Bild vasárnap este azt közölte, hogy a Bayern München vezérkara egy több, mint öt órán át tartó tárgyalást követõen amellett döntött, hogy nem meneszti Louis van Gaalt. A hírt a klub részérõl még senki sem erõsítette meg, de nem is cáfolta. " Fc Bayernmunchen.hu