Fc Bayern München

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Murder3
nem a védelem volt a szar hanem a támadó sor aki a 80 100%-os ziccerbõl mindet elszórakozta....

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

igen, csakhogy ahhoz, hogy ez a taktika eredményes legyen kellett nektek egy Mourinho.
Ha megint összekerültök a Barcával Leonardoval valószínû nagy verést kaptok, amit egyébként tõlünk is kaphattatok volna, ha van Gaal nem heréli ki a csapatot a szünetben, és ha nyáron tartotta volna a szavát a vezetõség védelem erõsítés terén😊Breno egy nagydarab mafla-bamba védõ, és még puhány is.remélem feljavul...valamint azt is, hogy idén mélyen a zsebébe nyúl az a skót Hoeness!
limperatore
inter barcán vmi 25:75 votl a labdabirtoklás
végeredmény meg 3:1 😊
mourinho mondta, ellenfél tartsa a labdát, mi lõjük a gólokat

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

Murder3
nem tudom sztem az ha egy csapat úgy beszorul hazai pályán az elég sokat elmond a formájukról.
tény hogy ott Kraft teljesítménye nagyon kellett, de a bayernek is volt helyzete és jobban is játszottak.

WuFraZselic
na nem azért, de az elsõ meccsen nem keveset köszönhettetek Kraftnak 😊

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Murder3
majd meglátod schalke 10 nullára nyerni fog a döntõbe, Raul meg megnyeri a bl-t még egyszer😊

Murder3
És másik 20-at meg nem lõttünk be nektek ugyan mind1 nem?
csak az elsõ félidõbe 5-1 is lehetett volna a másodikba emg ne is beszéljünk.
másik meg a védelmeteknek is köszönhetitek h nem lett több gól mert nem egyszer az inter jó védekezésén múlt a gól, persze volt rohadt nagy szerencse egy nagy részbe ellenzõzött elnagyképésûsködött helyzet.
Arról nem is beszélve h pl a második félidõbe megint mennyire degenerált módon ráült a bayern az eredményre, szal egyrészt nem kellene a inter védelmét annyira szidnod.
Mert ha nem "adjátok ide" azt a 3 gól akkor is simán lehehetett volna 5 nulla.
Harmadik az inter mind2 meccsen alárendelt szerepet töltött be, Milánóba elég durva volt, mert ott is a bayern dominált itt is, csak aztán elcsicskáskodták.

na szóval igen sorsolás van gondolom, tehát össze is kerülhetnek bocsi ellentmondtam magamnak

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

szerintem a Tottenham másik ágon van, maximum a döntõbe kerülhetnek be. Nem tudom, hogy mûködik, asszem ilyenkor sorsolás van, tehát ismét összekerülhetnek...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Mor3llo
Azért a mi védelmünk sem panaszkodhat 😉

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

limperatore
3 gólotokból 3-t mi adtunk nektek h ne legyen unalmas a meccs és a nézõk is szórakozzanak 😉

schalke nyeri a bl-t? 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

Murder3
Nyertünk, csak nektek😊
Jó így is úgyis a Schalke nyer ezt én le merem fogadni😊

limperatore

antijuve
én inkább iróniára tippelnék 😊

ups and downs

nem ,de durva 😄 tényleg fasza lehet pont az elit csapatoknak drukkolni 😄DDD
de ilyen egyébként nincs,hogy 7 elitcsapatnak drukkolok ilyen nincs 😄
érted ennyi erõvel minden évben mondja,hogy az õ csapata megnyerte a bl-t / bajnokságot 😄DDDDDDd
én eddig ezt észre se vettem 😮
baszki.azt mondtam, ha kiesünk, akkor meg is érdemeljük:kihagyott ziccerek az elsõ félidõben+elalibizett második félidõ.
az Inter meg ilyen színtelen-szagtalan focival megy
tovább...röhej.mindenesetre ez a Dortmund-Schalke-Hannover-Inter négyes rendesen lerántott minket a földre.Tavaly még ment a szájkarate, hogy idén BL gyõzelem, a Bundest meg a DFB pokalt rutinból lehozzuk.aha.
mindegy ezt már el kell felejteni 2012-es müncheni döntõn ott kell lenni, nincs mese.
Effe88
hajrá
legyen így<#eljen>

Nem baj gyerekek. ! Remélem a Spurs-el kerül össze az Inter, akkor Bale megszopatná Materazzit és a fajtáját, nem beszélve Maiconról, Lucióról és a többiekrõl.

Tottenham, XBOX360, PS3, kisfiam Trisztán :)

Bercy
De láttam, csak azt nem, hogy ki kivel. Csak arra kaptam fel a fejem, hogy a kommentátor ordít.
Amúgy egyértelmû, hogy materazzi egy tetves favágó (jöhet az osztás...) mindig is az volt. Örülök, hogy már csak a kispadot nyomja.

Van valami konkrét, hogy csak a meccs végén szólt be, vagy meccs közbe is ugatott (de akkor a 4. játékvezetõ miért nem küldte az öltözõbe).
Effe88
igen a kispadról
nem láttad a meccs végét???majdnem verekedés volt miatta mert ugatott
bár nem tudom erre mi szükség van volt nem hogy ünnepelt volna
materazzi egy tetû

Bercy
Materazzi nem is játszott!! A kispadról provokálta õt, vagy milyen meccsen volt ez a schweinsteiger?
Effe88
"Bastian Schweinsteiger: – Most már megértem Zidane tettét. Materazzi a meccs elõtt és után is provokált engem. Mindenki ismeri õt és tudja, hogy ugyanúgy szándékosan provokálja az ellenfél játékosait, mint korábban." nso

Effe88
schwejni mióta megkapta az új szerzõdését azóta hajlamos ilyen hibákra szinte minden meccsen ahol kapunk gólt õ is benne van😊
amúgy azon agyaltam lehet kár volt azt a barom állat hollandot elküldeni(van bommel)....

antijuve
Ja, tiszta röhej volt, mintha egy bulimeccsen lenne.

ups and downs

Gyerekek én az egész csapatot valagba rugdosnám. Ilyen meccset, így elveszteni ??? Schweinsteiger nagyban okolható !!!

Tottenham, XBOX360, PS3, kisfiam Trisztán :)

Bercy
Tegnap este olyan ideges voltam, hogy inkább nem is írtam ide.
Iszonyat mérges vagyok a csapatra. Elflegmáskodták a meccset.
A második Inter gólnál Schweinsteiger mit csinált? Mint egy fürdõskurva úgy emelte a lábát!!!! 2cm-el feljebb emeli és nem flegma pöcs módjára mozog akkor simán blokkolja a lövést! Ott kellett volna helyben felpofozni!
elaludtam, megint nem láttam!!!:S
Effe88
én igazából sajnálom
hétvégente nem lehet egy nyugodt estéje mivel valemlyik kedvenc csapata tuti kikap a sokból😄😄😄

Mor3llo
Hagyjátok már. Fáj a pici szíve, hogy Olic leszívatta a nagyképû védelmüket.

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Effe88
most ugye nem rám gondolsz??😄😄

Murder3
"tipikus divatdrukker"....(ha az vagy ha nem ne vedd sértésnek...)

Murder3
te csak a gólokat nézed?
potya gól és ugyan úgy lõhetett volna a bayern még 6 gólt is csak akkor meg szerencséje volt az internek.
mert h az a 2 gól ami bement az potya volt hát így sikerült.

Murder3
elfordultam?
bajnokság régóta nem érdekel már kb évek óta lexarom h megnyerjük-e vagy sem.
bajnokságba nem konkrétan csak a bayernek szurkolok ott a többinek(1-2 kivételltõl eltekintve) ugyan úgy szorítok, másik ilyen kiesés után nem érdemel bl helyet se a csapat.
ennyi ez a véleményem független attól h melyik csapatról van szó.

Effe88
ki osztja??
amúgy meg döntsd már el kinek szurkolsz mert így elég röhejese vagy😊
"Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló "

Mor3llo
Oké, csak menj már innen. Danke.

Cabell
potyagólokról beszéltek, mikor a ti góljaitok aztán egytõl egyig potyák voltak? sweet.

jobb volt a bayern ez tény, de a megérdemelt továbbjutásokról nagyon nemkéne itt osztani az észt.

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

Effe88
<#bohoc><#ticking><#lama><#nevetes1><#nevetes1>

tviktor91
<#levele><#lama><#levele><#lama>

Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..

Effe88
csak hülyültem smájlik lemaradtak
most pótlom<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#eplus2><#eplus2><#eplus2>

<#eljen>
antijuve
<#eljen>

ups and downs

Mor3llo
?

Effe88
<#levele><#levele><#levele>

Mor3llo
<#eljen><#eljen><#eljen>

WuFraZselic
nagy grat a végkimeneteltõl függetlenül, nagyon jól játszottatok, megérdemeltétek volna, 1. félidõ után én már eltemettem a csapatot. szerencsénkre césar kijavította a 2 óriási hibáját, de ezt tényleg ti buktátok el, nem mi nyertük meg

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

igen, de azért utána 2 nagyon fontos védése is volt. Meg gondoljunk csak Gomez helyzetére éppenhogy nem csorgott be...

eljárt már felette az idõ egy kicsit ,ilyen potyagólokat kapni...

Julio Cesart tették ezzel naggyá...

Effe88
jól van
valahogy csak túléli majd a csapat hogy te elfordultál tõllük és leszarod mi lesz😄😄

nem igaz h az Inter ennyire makker csapat...szét voltak alázva. Ribery, Gomez miket hagytak már ki ááá