Fc Bayern München

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Effe88
jajj legyûrtük a gladbachot😄😄

antijuve
Coentrao-ról egy kis szösszenet

Habár jó videót szinte mindenkirõl össze lehet állítgatni (talán), azért látszik h nem kétballábas gyerek.

ups and downs

antijuve
60 milla?Ebben akkor már Coentrao is benne van igaz?Bár még így is maradna elég pénz a többi igazolásra.

ups and downs

basszus de nehezen ment, de nembaj a hátralévõ összes meccset így hozzuk én nem bánom.
mondjuk, ha nincs Ribéry és Robben meg az a elpasszolt labda, akkor megint gáz lett volna.
jah és itt hallotta vki, hogy elméletileg 60 milliót fogunk a nyáron költeni?sztem ez elég is lenne, ha Neuer nem jönne, eleve nem is kell ide.Coentrao érkezés pedig elég valószínûnek tûnik, ami jó hír, de ez azt jelentené, hogy Lahm marad a jobb oldalon:/
antijuve
Sikerült legyûrni az utolsó Gladbachot, a Dortmund meg lealázta a Hannovert.Szóval jól jöttünk ki ebbõl a fordulóból.

ups and downs

king82
Jó reggelt!

Én meg ma olvasom, hogy már hivatalos Július 1-tõl Heynckes lesz az új mester.

www.bundesliga.de www.kicker.de

antijuve
játszani én se sokszor láttam, de azt hallottam h nem rossz vétel

ups and downs

Murder3
Na de a benficátókl érkezett 25 milkás portugál legendáról ti mit tudtok?
mert én nem vagyok képbe vele

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

Effe88
remélem én is😊
de nehogy luciot és demichelist visszahozzák

antijuve
Jah.
Remélem akkor tényleg megerõsítik a védelmet.

ups and downs

B0B0
Heynckes az új edzõ...

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

antijuve
Remélem Kraft bizonyítja a hátralévõ meccseken, hogy nem kell új kapus (habár nekem nincs semmi gondom Neuer-rel)

ups and downs

reménykeltõ cikk:

http://www.fn.hu/foci/20110322/drasztikus_atalakulasok_bayernnel/

mondjuk Neuert akkor sem látnám szívesen.
bakkerman
Hiddink nagyon jó edzõ,az utóbbi években ahol megfordult,letett valamit az asztalra!

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

antijuve
legyen Erwin Koeman 😄

ups and downs

Holland edzõk a világszerte nagy nevûek és szakmailag elismertek!

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Mor3llo
Pfûû, egy köpködõs holland?
Na ne...

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

antijuve
Hmm hmm...idén jó a Leverkusennel az tény.
Én Riijkardot annyira nem szívesen látnám, Hiddink viszont sztem is jó választás lenne.

ups and downs

Murder3
Hát igen 2 éve még labbadia elõtt is az volt velük csak akkor még uefa kupa helyet se értek el a végén pedig sokáig még elsõk is lehettek volna asszem akkor volt a hertha is ott.

épp ezért mondom:ilyenkorra már kipukkadtak a korábbi szezonokba, most viszont nagyon kiegyensúlyozottan teljesítenek végig, persze még most is kipukkadhatnak, de én nem látom valószínûnek.
évek óta a fiatal csapatban benne lett volna a 2. hely...még nincs vége a szezonnak, és a Leverkusen mindig kipukkadt a végére, pedig nem egyszer vezették a bajnokságot...nem idén, ez így az éveket összevetve, vagy pl Labbadia idõszakában

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

várható volt.
én örülök neki, nem kell ide sztáredzõ Heynckes megteszi és végül is sikeredzõnek is lehet nevezni.ne feledjük, hogy már csak 7 pont a Dortmund elõnye, és még a 2. helyet sem várta sztem senki a Leverkusentõl...
Murder3
Sztem Heynkess nagyon jó váalsztás azért idén a leverkusennel is valószinû h 2.helyezést érnek el.

sztem Reijkaard és Guus Hiddink lehetne a megfelelõ választás. Igaz, hogy drága edzõk, de sztem õk gatyába rázhatnák a Bayernt.

Murder3
rajta kívül más nem is nagyion jöhetne szóba a elgjobb választás sztem.

rohadt fontos gyõzelem volt a tegnapi, és én nem bánom, hogy nem volt szép játék, de legalább nem zuhantunk össze és az utolsó pillanatban meg is lett az eredménye.

1860 helyzetét én is sajnálom, asszem már egy ideje amúgy is csak bérlik tõlünk az Allianz Arénát, mert nincs pénzük a törlesztõre.remélem stabilizálódnak pénzügyileg és lesz ismét minden szezonban müncheni derby.a legutóbbi is nagyon nagy volt😄 nem csak az emlékezetes végjáték miatt mondom, hanem akkor tényleg egész München felbolydult.
antijuve
<#eljen><#eljen>

ups and downs

Effe88
bizony szükség lenne egy jó városi riválisra😊
elég jó meccseket játszottunk velük általában😊
shcoll vs. 1860

antijuve
jaja

ups and downs

Murder3
fent lenne a helyük már évek óta....
én nagyon szeretem õket remélem h nem fog megtörténni, jó lenne megint elsõ osztályú müncheni derbi.

kár lenne értük, nagy múltu csapat...Király Gabi is ott nyomja...

Murder3
nagy pénzügyi bajba vannak és nem biztos h elfogadják majd a jõvõ évi envezésüket a bajnokságba:S

antijuve
miért?

ups and downs

Murder3
na lehet h az 1860-at kifogják zárni a bl2-bõl:,(

Effe88
nyertünk
kegyetlen szar játékkal de meglett a 3pont<#vigyor5>
viszont szerencsétlen gustavot sajnálom azt se tudta hol van az elsõ 20 percbe balfasz lajos most meg belsõvédõt játszatott vele:S:S

antijuve
Végre egyszer a végjáték ide kedvezett.Kár h a Hannover is nyert

ups and downs

king82
Behúztuk a végén ezt a mérkõzést. (1-2)

king82
Na pontosítsunk ha már félidõ én meg közben nem láttam minden részletet a pontos eredmény 1-1.

king82
Hát eddig vezetünk. De agyunk hálát istennek hogy kihagyták a tizenegyest.

banok
15.30 Freiburg- Bayern München
tv : Eurosport2
streamek : http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t=76&mforum=stream

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Lúcio:"A szívem még mindig a Bayernhez tartozik."
fcbayernmunchen.hu
antijuve
A Schalkeval kellett volna játszanunk a negyeddöntõben :S

ups and downs

antijuve
hülyeséget írtam: 3 helyett 2 😛

ups and downs

Effe88
jogos de...õ volt az aki nyáron nem erõsítette a védelmet illetve szezon közbe elküldte van bommelt (aki azért egy favágó de egy ilyen tipusú játákosra mindig szüksége volt egy Bayernnek a középpályán) továbbá összevissza mindenféle értelem nélkül cserélgette gustavo helyeit pl balhátvéd aztán vkp belsõ védõ stb.
szóval húzhat a picsába a nyáron😊

Mor3llo
Azonban a 2. félidei motivációs problémák már lehetnek az övé.
Bár mondjuk erre az esetre kellene ott lennie egy nagyszájú CSK-nak(hej,hej Van Bommel...). Lahm? Nem látom benne az abszolút vezéregyéniséget. Alázatos, dolgozik, jól játszik, de nálam ez kevés a karszalaghoz. Csibészség kell.
Mondjuk Lahmot ilyenkor kisegíthetné Schweini...azonban a zsíros szerzõdés óta megint alibikirályként tiszteleg meccsrõl meccsre :/

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

B0B0
Mielõtt még elmegy fán háál bácsi, azért nem árt leszögezni, hogy nem õ hagyott ki egy vagon helyzetet 2:1-nél. Nem akarom védeni ezzel, de ezt most tényleg nem varrnám az õ nyakába.

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

antijuve
Nah hát ja.De éppen a három is elég lehetett vna 😊.Mostmár mindegy, így sikerült.

ups and downs

Murder3
de épp ezért lényegtelen mert mi meg 6-ot rúgunk édes kevés az a 3 gól....

antijuve
Szerintem meg is-is.
Elsõ gólt nem láttam, a második gól bár nem a védelem hibája konkrétan, de mondjuk Schweini lehetett volna önfeláldozóbb (még ha õ nem is a védelem része).A harmadik gól elõtti bénázásról inkább ne is beszéljünk.Breno töketlenkedése, az egész védelem aztán el volt csúszva, Pandev tök üresen jött.Persze azt meg fel is kellett varrni a felsõbe...hát õ megtette, nem úgy mint mi.

ups and downs