Fc Bayern München
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Habár jó videót szinte mindenkirõl össze lehet állítgatni (talán), azért látszik h nem kétballábas gyerek.
ups and downs
ups and downs
mondjuk, ha nincs Ribéry és Robben meg az a elpasszolt labda, akkor megint gáz lett volna.
jah és itt hallotta vki, hogy elméletileg 60 milliót fogunk a nyáron költeni?sztem ez elég is lenne, ha Neuer nem jönne, eleve nem is kell ide.Coentrao érkezés pedig elég valószínûnek tûnik, ami jó hír, de ez azt jelentené, hogy Lahm marad a jobb oldalon:/
ups and downs
Én meg ma olvasom, hogy már hivatalos Július 1-tõl Heynckes lesz az új mester.
www.bundesliga.de www.kicker.de
mert én nem vagyok képbe vele
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
ups and downs
http://www.fn.hu/foci/20110322/drasztikus_atalakulasok_bayernnel/
mondjuk Neuert akkor sem látnám szívesen.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Na ne...
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Én Riijkardot annyira nem szívesen látnám, Hiddink viszont sztem is jó választás lenne.
ups and downs
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
én örülök neki, nem kell ide sztáredzõ Heynckes megteszi és végül is sikeredzõnek is lehet nevezni.ne feledjük, hogy már csak 7 pont a Dortmund elõnye, és még a 2. helyet sem várta sztem senki a Leverkusentõl...
1860 helyzetét én is sajnálom, asszem már egy ideje amúgy is csak bérlik tõlünk az Allianz Arénát, mert nincs pénzük a törlesztõre.remélem stabilizálódnak pénzügyileg és lesz ismét minden szezonban müncheni derby.a legutóbbi is nagyon nagy volt😄 nem csak az emlékezetes végjáték miatt mondom, hanem akkor tényleg egész München felbolydult.
elég jó meccseket játszottunk velük általában😊
shcoll vs. 1860
én nagyon szeretem õket remélem h nem fog megtörténni, jó lenne megint elsõ osztályú müncheni derbi.
kegyetlen szar játékkal de meglett a 3pont<#vigyor5>#vigyor5>
viszont szerencsétlen gustavot sajnálom azt se tudta hol van az elsõ 20 percbe balfasz lajos most meg belsõvédõt játszatott vele:S:S
tv : Eurosport2
streamek : http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t=76&mforum=stream
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
fcbayernmunchen.hu
szóval húzhat a picsába a nyáron😊
Bár mondjuk erre az esetre kellene ott lennie egy nagyszájú CSK-nak(hej,hej Van Bommel...). Lahm? Nem látom benne az abszolút vezéregyéniséget. Alázatos, dolgozik, jól játszik, de nálam ez kevés a karszalaghoz. Csibészség kell.
Mondjuk Lahmot ilyenkor kisegíthetné Schweini...azonban a zsíros szerzõdés óta megint alibikirályként tiszteleg meccsrõl meccsre :/
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
Elsõ gólt nem láttam, a második gól bár nem a védelem hibája konkrétan, de mondjuk Schweini lehetett volna önfeláldozóbb (még ha õ nem is a védelem része).A harmadik gól elõtti bénázásról inkább ne is beszéljünk.Breno töketlenkedése, az egész védelem aztán el volt csúszva, Pandev tök üresen jött.Persze azt meg fel is kellett varrni a felsõbe...hát õ megtette, nem úgy mint mi.
ups and downs