Fc Bayern München

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Effe88
szánalmas vergõdés már megint
ha nem jutunk be a bl-be úgy hogy nálunk lesz a bl döntõ jövõre
ááááááááááááá
kurva szégyen lenne

Murder3
hülye vagy a hannover nem bl el helyen is nevetséges....
még a csoportból se jutnak tovább, de a mainz is az mert kb minden vmit érõ játékos elmegy tõlük csont nélkül buknak ki a csoportból is.

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

van Gaal:

"Es ist nicht das erste Mal, dass wir ein 1:0 weggegeben haben. Das haben wir heute wieder gemacht"

jah.Lajos minden ilyen meccs után elmondja ezt, de valahogy mindig újra és újra megtörténik, hogy vezetésrõl eladjuk a meccseket.
nos sikerült elszórakozni a 3 pontot.Kraft mit csinált te jó ég!eddig én sem akartam Schalke ultrát a kapunkba, de lehet tényleg ez kéne a Bayernnek.és a játékunk ismét elég siralmas volt, nagyon görcsös lesz ez az utolsó 5 meccs.
mindenesetre most már megint a Hannover áll BL helyen.nevetséges.
ha egy Hannover miatt nem indulunk jövõre BL-ben..áhh bele se merek gondolni.az egy dolog, hogy jövõre mindenképp ott kéne lennünk a müncheni döntõn, de ha indul a Hannover még az sem kizárt, hogy már a selejtezõkben elvérez.joggal röhöghetne rajtunk a világ.
Murder3
sky-on párhutzamos közvetítés megy
az összes meccset adják😊

banok
15.30 Nürnberg-Bayern München
tv : magyar tv nem adja élõben
streamek : http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t=76&mforum=stream

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Murder3
LOL és az le se jön h milyen nagyképûen viselkedtek ti ott.
Érdekes most amikor írtam egy olyan hsz-t oda ami negatívabb értelembe már már gúny ûzésnek tûnik, egybõl el lettem küldve az anyámba....
pfff

garantálom, hogy jövõre ilyenkor lesz itt jobb téma is😄
amúgy meg kívánom, hogy itt soha ne legyen téma az, hogy miért kaptunk egy 5öst hazai pályán a Schalke-tól :p
De legalább van téma és még mindig ott vagyunk,kielemezzük a magunk módján amit azért néha nyugisabban is szoktunk😄D
Még itt a téma az,hogy mi ott mirõl társalgunk.
Newbie..

★ 汤姆 李

Effe88
bohózat ahogy viselkedik egy pár interes emberke náluk
mindenki szar csak szerencséjük volt stb.stb.
murinnyót várják vissza sneider az isten stb.stb.

szerintem az az aláírás csak irónia akar lenni.persze lehet, hogy nem😄
amúgy érdekes megfigyelni, hogy mi hogy viseltük amikor elment a szezonunk, és hogy az Inter szurkolók most hogy viselik😄 hõbörögnek, mákoznak, bazmegolnak usw. ha a csapatuk nem is, õk legalább olaszok😄D
Murder3
gondolom eszébe jutott a tavalyi kiesés a bayern ellen😄
ezzel akarrt visszavágni....de mondjuk örülhetett mert az inter nyertXD
érdekesen élhette meg az inter barca vagy el classico mecseket😄

Effe88
félkegyelmû ez találó<#taps><#nevetes1>

Bercy
Jah ez a félkegyelmû már múltkor is osztotta az okosságát a tudathasadásos drukkolásával 😊))))
Effe88
támogatom

antijuve
Ha õk nyernek meghívlak egy sörre 😄

ups and downs

Effe88
hagyd rá<#bohoc><#bohoc>
nézzd már meg hány csapatnak szurkol egyszerre😄😄😄
full szánalmas az ürge

Én nem tudom mirõl beszélsz...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Cabell
most épp MU-Chelsea van és eszembejutottunk, mert itt a végén Bayern-i erényeket csillogtattunk, magyarul kurvanagy mákunk volt.

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

Murder3
dehogy is.
most a schalke képviseli németországot nekik kell nyerniük😄

akkor egyezzünk ki abban, hogy nyerjen a Sahtar!😄
antijuve
Én nem bánnám ha valami csoda folytán (tényleg az lenne), õk nyernének...Inkább mint egy angol, vagy a két nagy spanyol.Dehát vszínû az elõbbiek közül fog kikerülni a gyõztes.

ups and downs

jah mekkora poén lenne már, ha 4-0-ás Inter vezetésnél a schalkésok elkezdenék a nótájukat, hogy:SCHALKEE NULL VIEER😄D.
akkor a döntõben kapjanak ki😄
azért Schalke-nak ne kívánjunk már ennyi jót.én elég nehezen nyelném le, ha valami csoda folytán ez a csapat lenne a BL gyõztes.ha továbbjutnak a bányászok az Inter ellen az remek, mert ez mégiscsak egy "olasz" csapat elleni gyõzelem lenne, ami jól jön a német focinak.ráadásul azt még nehezebben nyelném le, ha az Inter nyerne ismét BL-t.
amúgy, ha nem bénázzuk el Münchenben a továbbjutást, akkor most mi játszottunk volna a Schalke-val és biztos vagyok benne, hogy nem kaptunk volna hazai pályán egy ötöst😄.
antijuve
két német csapat nem lehet ennyire béna 😄

ups and downs

Effe88
hát csak nem
ha meg 0-4-re megnyeri mégis az inter akkor õket illeti majd a bl trófea idén is

antijuve
mi??dehogy jelentse nekik a végállomást az elõdöntõ 😄.

ups and downs

bakkerman
nono,a nevükben benne van,SCHALKE 04. schalke-inter 0-4 ? <#nevetes1><#eplus2>

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

nem is 3at kell rúgnia az Internek, hanem 4et.ezt benéztem😄 innen már egy olyan csapat se bukhat el aminek a neve Schalke 04😄
durva ez az eredmény.
ki gondolta volna, hogy, ami a Bayernnek nem sikerült az pont a Schalke-nak, az európai labdarúgás talán legnagyobb lúzerének fog.
most az egyszer minden Bayern fan örülhet egy Schalke gyõzelemnek, de csak halkan jegyzem meg:ha Gelsenkirchenben kikapnak 3-0ra(ami nem elképzelhetetlen) már az Inter megy tovább.ne így legyen.
jah és, ha továbbjutnak akkor az elõdöntõ jelentse nekik a végállomást😉
Mármint a Schalke elõtt.

Tottenham, XBOX360, PS3, kisfiam Trisztán :)

Le a kalappal !!!

Tottenham, XBOX360, PS3, kisfiam Trisztán :)

Óriási volt a Schalke. Fõleg ha hozzávesszük hogy mibõl álltak fel az elsõ perc után, hiszen ennél rosszabbul nem is kezdõdhetett volna a meccs számukra.
Amúgy ennyit számít hogy a Schalke nem csak kidolgozta a helyzeteket (addig mi is megvoltunk) hanem jó arányban be is lõtték õket. Ráadásul a 2. félidõben is felvállalták a játékukat, és nem csak kihúzni akarták (mint mi a visszavágó 2. félidejét).
Ma a Schalke nagy és fontos sikert szerzett a német focinak.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Effe88
én is detto
most már csak arra a kurva 3. esetleg 2.helyre "koncentrálok"😄😄

Murder3
OMG és még lényegébe egy rakat sérültel nyertek,,,,

Murder3
hát én már erre a szezonra letudtam a bayernel kapcsolatos érzéseim így engem már nem idegesít ez fel szerencsére.

én tudtam h jó csapat, csak valamiért nehezen álltak össze. Ahol Magath van az biztos, hogy nyerõ csapat...lásd Wolfsburg 2009 ami mai napig csoda. Nem is értetettem az év elejét, igazoltak jó játékosokat és sztem nem szoktak össze, ami nem feltétlen Magath hibája volt. A BL-re jók most látszik meg igazán miféle erõt képvisel a Schalke és nem véletlen h a 4 közé jutás kapujába kerültek...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Mor3llo
HOGYAN TUDTUNK KIESNI KÖNYÖRGÖM????? Most megint bennem van az a rohadt értetlen, bosszús érzés, mint amit a kiesésnél éreztem...
Hihetetlen, megint a fejemet fogom! Gratulálok Schalke...

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

antijuve
én is erre céloztam.A Schalket leírta úgy mindenki, hátha így megnyerik 😄

ups and downs

Murder3
sztem inkáb estek volna ki tõlünk minthogy a schalkétõl kapjank othon egy laza 5-öst😄

Effe88
és itt kukába dobhatja lényegébe az inter hogy megvert minket😊
mentek egy kört egy kis pénz bejött de sok értelme nem volt végül😄😄

antijuve
Lehet jobban járt volna az Inter ha kiesik korábban.Ez már súlyos vereség otthon.

ups and downs

Murder3
...mivan!!!!

...

antijuve
Chivu piros.Hát, a Schalke akár már most eldöntheti, ha egyáltalán el kell még.

ups and downs

atyaúristen

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Effe88
nem baj most már mindegy hozz le 4-2 re aztán essen ki az inter😊

antijuve
A Schalke megbosszul minket.Látszik h harmatos ez az Inter idén...és mi ki bírtunk esni.

ups and downs

antijuve
én Coentraora szavazok 😄

ups and downs

azt nem tudom, hogy benne van-e, de Coentaro olyan 25 milla körül van és még az se 100%, hogy jön.Én van der Wiel-nek jobban örülnék.