14177
- Ennyien nézik most a topikot!
-
#9483 na egyik jobb mint a másik. A legjobb lenne, ha nem is nagyon lenne dolga a védelemnek, ami azért nem lesz így. -
#9482 vagyishogy 3-6-1 -
#9481 egyszerű.... 3-7-1 -es fölállás -
#9480 tök mindegy ki lett volna akkor
na de inkább írd meg te ki raknál be:)
nincs nagyon senki..
van timoscsuk akit hát ismerünk
van buyten akit szintén ismerünk viszont meccshiánya van
és van breno aki idegileg nincs rendben,házgyújtogató:)
-
#9479 picccsába, pont most akartam ezt belinkelni ide :)
most töltöttem le kickerről
ez a póló nagyon jó -
Gabe18 #9478 Pontosan, és a parádézó Milito ugy pörgette-forgatta szerencsétlent a két gólnál hogy öröm volt nézni (az Inter szurkolóknak).
Ezt most inkább nem nézném meg Torres vagy Drogba féle verzióban. -
#9477 -
#9476 Az nem Buytené volt
A jobb edző győzött azon a napon...
én e repesnék Buytenért de hát nincs már senki
Timoscsuk vagy Buyten
na melyik a jobb:SS:S::SS: -
#9475 van buytennek azért volt egy nagyon jó szezonja ahogy emlékszem (már így szellemem leáldozó ágában)
alaba-t nagyon jól megtalálta az öreg "védőnek" (vagy legalábbis ott hátul)....végig középpályán a szélen nyomult a gyerek :) -
IXEMGabeo #9474 meséld el, hogy miért Van Buyten hibája volt h elvesztették 2010-et? azon a meccsen Milito parádézott jó napot fogott ki -
#9473 az biztos, hogy schweini-t behúzza hátrébb luiz guszti helyére
ez még oké...helyére meg kroost, ő helyére müllert....
elég "szük" a lehetőség -
IXEMGabeo #9472 Van Buyten a kedvenc hústornyom, aki csatárnak sem utolsó:D:D
jó kis pankrátor -
Gabe18 #9471 Sajnos? Egy Buytenről elvesztett BL döntő nem volt elég?
Bár én rettegek hogy addigra összerakják és Jupp zseniális húzásként benyomja középre... -
#9470 valahogy contentoban nem bízom annyira :S
rafinha föl tudna szaladni támadásokban....esetleg pranjic....
baromság ez a sárga lapos faszság
majdnemhogy két B csapat nyomja a döntőt? simán összejöhetett volna...
ha minden jól megy és nem lesznek sérülések, legalább a középpálya és elöl max erővel lehet menni -
#9469 neuer-lahm-boateng-timo-contento-svejni-kroos-ribery-robben-müller-gomez
szerintem ez lesz
bár ha minden igaz van buyten is felépül már(bár nyilván nincs játékban abszolút sajnos...) -
#9468 most értem haza, eddig meló volt, csak online kicker-sorbeirogatós frissítéssel tudtam követni
nem nekem valók ezek már...infarktus-közeli dolgok ezek
de most örülünk ám :)
hmm...ki fog védekezni a döntőben?
lahm - boateng - ? - rafinha
contento talán?
vagy berakja timoscsukot mint vasoszlop? :P -
#9467 -
#9466 -
#9465 :DD nem cseszte el, bár nem sokon múlott -
"Ide figyelj Arjen.El ne cseszd.Mert Frank megint be fog kattani...." -
#9463 -
#9462 Ki gondolta volna ezt szezon közben?Chelsea-Bayern döntő? Chelseanél edzőváltás, még a BL helyekért is komolyan kell kaparniuk, erre ott vannak a döntőben. No meg mi is. Heynckest hányszor küldtük már el,elúszott meccsek, néhol silány játék, bukott bajnoki cím...és mi is döntőzünk. -
#9461 Riói Jézus szobor
-
Neoncsoves #9460 hatalmas kapustehetség, bár amióta elment hozzátok a Schalkeból, azóta annyira nem bírom... -
#9459 Irány München!
-
#9458 legalább a 11esét belőtte. -
#9457 köszönjük
úgy legyen -
#9456 Nagy gratulacio a csapatnak.
Megerdemelten vertetek a Madridot. Remelem meg is nyeritek a BL-t hazai palyan, ha mar igy alakult. -
Gabe18 #9455 Én azt hiszem Gomez elcseszett ziccere a 86. percben megfogta a csapatot a hosszabbításra. Igy ott már nem tudtunk annyira menni. -
#9454 -
#9453 főleg a második félidőben, látszott h már nem nagyon akarunk semmit csinálni előrefele.max ha jön egy beadás, az jó, kábé ennyi.ott már a Real dominált. -
#9452 Tiszta Oli!!!!!!!!!!!!:)
-
#9451 Nagyon komoly volt, ez tény. Lélekben nektek szurkoltam, mert így van kinek szorítani a BL- döntőben. Szép volt. Olyan érzésem volt, mintha a Bayern lélekben már a 11-esekre készült volna a 2x15-ös extra time-ban, mert nagyon durván elfáradtak. -
#9450 asszem ezen az estén mindenki elfeledte neki melyik csapatból is jött át. -
#9449 azért mi sem panaszkodhatunk. -
Gabe18 #9448 Hát akkor mentálisan azt hittem végünk.
De Neuer zseniális volt hogy ott, és akkor jött elő egy kicsit kötözködni a Real rúgás előtt. Meg is lett az "eredménye". -
#9447 Ott lesz helyette Luiz, talán ő nem kattan be 30 perccel a kezdés után. -
IXEMGabeo #9446 Chelseanak rosszabb...
egy Terry aranyat érne még mindig -
#9445 mikor Lahm kihagyta...világ omlott össze bennem.de volt még visszaút -
#9444 Ha valaki nem hinne neked :)