14177
- Ennyien nézik most a topikot!
a1_2012_10_25_5uo9ccoy91.jpg
  • antijuve
    merész ezzel a narancssárgával.

kiváncsi leszek a hazaira, de az idei nagyon tetszetős sztem.
  • IXEMGabeo
    74, 75, 76, 2001:)
  • Bercy #9521
    Idegenbeli meznek nem rossz.
    Viszont a hazai nem tudom milyen lesz, de nekem ez a jelenlegi nagyon tetszik.
  • Gabe18
    De jól sikerült...

Mez
  • Gabe18
    Új idegenbeli mez. Kicsit extrém színkombináció, de pont ezért tetszik.

• Gabe18
    Mint az elmúlt 8 napban kiderült (mondjuk eddig is sejthető volt), a kezdő 11-ünk a világ elitbe tartozik, és bárkivel felveszi a harcot.
    De a kispad rövid is volt, és bizony minőségileg is gyenge. Most ezen kell változtatnunk. Ami nem könnyű mert olyan emberek kellenek akik kb az a szint mint a kezdő, de mégse hőbörög ha kispados.
  • Bercy #9517
    Akkor megynyugodtam, hogy nem en becsulom alul a kepessegeit :)
    Meg arrol beszeltek, hogy szelso vedot hoznak majd a nem eppen bevalt rafinha helyere, de ha alaba sracmigy folytatja akkor az se kell :)
  • Effe88
    szvsz erősíteni fogja a padot:)
    legalább is szerintem se boatengnél se badstubernél nem jobb
    de a padra kellenek az ilyen játékosok
    még i csak jobb mint egy buyten vagy timoscsuk brénó ...:D
  • Bercy #9515
    Szerintetek Dante erositeni fogja a vedelmet, vagy inkabb csak cserevedo lesz? Mert en nem tudom, hogy boatengnel vagy badstubernel jobb-e...
  • Effe88
    ja
    Dante,Shaqiri fix!
    Pizza 90% kb:D
    Hildebrandot mondják csere kapusnak
  • Bercy #9513
    Shaqiri is jonni fog, nem?
  • antijuve
    kijárna neki egy BL cím, ha már 2010-ben (amikor nagy szerepet vállalt a menetelésben) nem jött össze neki
  • Effe88
    igen igen
  • Gabe18
    Dante meg hozzánk.
  • Effe88
    Hivatalossá vált!
    Olic 2 évre aláírt a wolfsburhoz!

szal nyáron 1 támadó biztos jönni fog:)
    ja az ne Pizzaro legyen:D
  • antijuve
    jaja, hurrá :)
  • Bercy #9507
    Úgy látom az illetékes már betette, és az új háttér is fasza!
  • antijuve
    vmi ilyesmit nem kéne kirakni bannerba?ilyen esemény nem mindennap történik :)
  • antijuve
    addig is lesz még látnivaló, kiváncsi vok Heynckes mit kezd a bajnoki meccsekkel (illetve h akik bekerülnek h teljesítenek) :)). na meg még a másik kupadöntő is, az is nagy lesz :D
  • Bercy #9504
    Olyan messze van még az az átkozott döntő, megőrülök addig :D
  • Gabe18
    Hát ha megnyerjük, nyilván mindenki röhögve adná oda a bajnoki címet a Dortmundnak. De mi még ott tartunk hogy lehet semmit sem nyerünk. De hát erre ne is gondoljunk, most pár napig ünnepelni kell ezt a sikert a döntőbe jutással, aztán minden erővel jöjjön a döntő.
  • Bercy #9502
  • antijuve
    na látjátok, milyen jó h bajnokok már nem lehetünk -.- :P
  • Effe88
    most van 4
    5.lenne( és szerintem lesz is:))
  • szucsy89
    Ha most megnyeritek a BL döntőt hányadik serlegetek lesz ez? Wikipediának nem hiszek :D

Amúgy grat, megérdemeltétek a továbbjutást.
  • Bercy #9498
    Bizony, nekünk a BL döntő előtt 1 tét meccsünk lesz amin hozni kell a formát a másik kettő meccset pedig Heynckess felhasználhatja, mint felkészülésit (helyettesítő játékosok kipróbálása, stb.).
    Viszont a német kupát már csak azért is be kell húzni, mert a dortmund ellen lesz!
    Csak újabb sérülés ne legyen az a fontos.
  • Effe88
    Chelsea meccsei: Chelseanek nagyon kell küzdeni minden egyes bajnokin a bl-t érő 4.hely miatt:)
    qpr o.
    newcastle o.
    pool i.
    pool wemblybe(fa kupa döntő)
    rover o. május 13.!!!
    bayern münchenbe:) május 19.!!!

nekünk
    stuttgart o.(tét nélkül b-csapat mehet:))
    köln i. (szintén tét nélkül b csapat mehet):D
    bvb berlinben dfp kupa döntő május 12.!!!
    chelsea münchen o. :D május 19.
  • Effe88
  • Bercy #9495
    Contento - Rafinha és Timo - Buyten párosokból nehéz lesz eldönteni ki legyen a kezdőben.
    Talán a hátralevő két bundesliga meccsen Heynckess kipróbálja őket és az alapján dönt, de nem egyszerű a kérdés az már biztos. Rafinha nagyon nem váltotta be a reményeket, Contento meg még tapasztalatlan (de szerintem igen ügyes) játékos.

Ha minden jól alakul akkor a münchen dominálja majd a játékot és a védőknek nem lesz sok dolguk (bár a játék építésében és labda tartásba is fontos szerepük van :S ).
  • gabber_saviola
    Gratulálok a tegnapi teljesítményhez! Remélem a döntőt is behúzzák a srácok.
  • bakkerman
    180 perc alapján abszolút megérdemelt a továbbjutásotok,nagy gratula,egy bivaly erős Realt ejtettetek ki! Nem fogok szurkolni senkinek se a döntőben,legyen egy jó meccs,de szerintem nektek nagyobb esélyetek van,nagyon ritkán adódik olyan lehetőség,hogy valaki saját stadionban,saját közönség előtt legyen BL győztes,ez nagy motiváció lesz,pláne a Bayernhez nagyon közelálló játékosoknak,Kroosnak,'Steigernek,megfogjátok nyerni!
  • Gatti
    Hatalmas meccs volt , végig néztem bár nem sokat aludtam :D A végén tomboltam a 11 eseknél hatalmas élmény volt :D remélem a döntőbe is sikerünk lesz :) Na és most irány melózni :)
  • Buddy
    azért vigyázzunk,
    nem véletlen vannak ahol vannak
    tuti fölszántják ha kell a betont is a stadion alapzatából

nem szabad lebecsülni őket...legalább úgy kell kimenni mint még egy Real Madrid elleni idegenbeli meccsre

mert ha azt hiszik, hogy hazai pálya és ebből következően ez egy adott országos Bayern-sima, akkor végük
  • Sippie
    Grat a csapatnak, reméljük megmarad a küzdés a döntőre, és hazai pályán rommá verik az angol máker csapatot! :D
  • IXEMGabeo
    rutintalan a csapatuk nemzetközi szinten...

bajnokság fekszik neki, talán jövőre továbbjutnak a csoportkörből
  • Buddy
    ha már dortmund...

hogy lehet, hogy ebben a döntőben ők nincsenek benne? :P
  • IXEMGabeo
    ha Buyten összeszedi magát ő is jó lehet ám...

egyébként a Dortmundtól kellene egy Hummels, Subotic páros:D
  • IXEMGabeo
    ennek a Riberynek szegénykémnek milyen ocsmány feje van:D:D:D
  • Gabe18
    A meglévőkből még mindig Tymoschukot választanám. Neki voltak hátvédként vállalható meccsei is, meg hát jó gyengék is. De hát ez van.
    Az viszont biztos, a megmaradt védelmet úgy kell óvni a hátralévő meccseken mint az életünket. Ami nem lesz könnyű egy DFB kupa döntővel. Bár ha az eszemre hallgatok akkor azt mondom, oda is a tartalékkal kell kiállni...
  • Effe88
    :D
    sz*r helyzetbe vagyunk na
    ez a 3 eltiltás nem kellett volna:S:S:

A Cselzi könnyedén megoldja Terry helyett Luiz, Ramires helyett Essien, Ivanovics helyett Cahill, Meireles helyett Mikel...
    de mi.........:S:S:S::D
    kemény lesz na...