Fc Bayern München
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
így már jó <#hawaii>#hawaii>

Az ötlet jó!
A háttér sajna nem úgy jelenik meg ahogy gondoltam. Na majd megkérdezem a méretet mert látom közép re rakta és késoldalra is tett belõle valamint a zöld megmarad a beírásokban.
A háttér sajna nem úgy jelenik meg ahogy gondoltam. Na majd megkérdezem a méretet mert látom közép re rakta és késoldalra is tett belõle valamint a zöld megmarad a beírásokban.
www.bundesliga.de www.kicker.de
<#vigyor5>#vigyor5>

ez a kép jó lenne bannernak szerintetek???
mert ha elfogadjátok akor valakinek már csak megkéne csinálni hogy beférjen a bannerba😄😄
kép
mert ha elfogadjátok akor valakinek már csak megkéne csinálni hogy beférjen a bannerba😄😄
kép
Gyakorlatilag mi elkönyvelhetünk egy örök Adidas szerzõdést. Ezek az újabb és újabb szerzõdések csak látszat dolgok😄
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
jó kis oldal<#eljen>#eljen>
nagyon szép mezek voltak régebben
nekem ez az egyszín dolog nem jön be annyira
Egyébként az adidas 2020-ig biztosan készít nekünk mezeket😊
már 65-óta õk készitik
ilyen se sok csapatnál van ha van egyeltalán hogy ennyi ideig egy cég készíti a mezeket egy csapatnak
nagyon szép mezek voltak régebben
nekem ez az egyszín dolog nem jön be annyira
Egyébként az adidas 2020-ig biztosan készít nekünk mezeket😊
már 65-óta õk készitik
ilyen se sok csapatnál van ha van egyeltalán hogy ennyi ideig egy cég készíti a mezeket egy csapatnak
Jó reggelt!
Hát ez még mindig jobb mint az idei mez. Kereshetnének egy rendes tervezõt is mert tényleg talán szürkés-bordó mez volt utoljára a legjobb.
Hát ez még mindig jobb mint az idei mez. Kereshetnének egy rendes tervezõt is mert tényleg talán szürkés-bordó mez volt utoljára a legjobb.
Ha már bayern mezek!
Nekem a a 96-97 az amit egy szívesen visszalátnék akár idegenbeli vagy BL mezként. Szép emlékekhez köt...
De ez a mostani piros-arany is kezd egyre jobban tetszeni.
Nekem a a 96-97 az amit egy szívesen visszalátnék akár idegenbeli vagy BL mezként. Szép emlékekhez köt...
De ez a mostani piros-arany is kezd egyre jobban tetszeni.
jöhetne a 99-es mez nekem az tetszik a leginkább amúgy annyira nem érdekel a mez.
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
Nekem tetszik.Pláne h a címer is a "régi".
A piros-kék tényleg jó lenne, akár idegenbeli mezként is.
A piros-kék tényleg jó lenne, akár idegenbeli mezként is.
ups and downs
Nekem jobban tetszik sokkal a mostaninál. Ezek a függõleges fehér-piros csíkok nem jönnek be. Szerintem ez a piros mez arany felirattal jó.
De az várom már, hogy a piros-kék csíkozást hozzák vissza legalább egy idényre!
De az várom már, hogy a piros-kék csíkozást hozzák vissza legalább egy idényre!
hát nem tudom:S
ezt a tiszta pirosat lehet elkéne már felejteni😊
de az arany jól mutat remélem olyan is lesz a köv idényünk😊
gyerekek én bármire vevõ vagyok de én segg hülye vagyok mindenféle szerkesztéshez max képet tudok berakni😄😄
szóval ha valaki ért hozzá akkor megcsinálhatná(nem azért mert én lusta lennék de tényleg hülye vagyok ilyen szerkesztéshez) vagy segíthetne vagy bármi megoldás érdekel...
szóval ha valaki ért hozzá akkor megcsinálhatná(nem azért mert én lusta lennék de tényleg hülye vagyok ilyen szerkesztéshez) vagy segíthetne vagy bármi megoldás érdekel...
Jaja világos, hogy Effe lett a házigazda, régóta követem én is a topikot.
Szóval ha kell akkor nagyon szívesen nyújtok technikai segítséget az oldal csinosításához.
Csak pontosodjanak az ötletek aztán utána lehet csinálni szerintem szép megoldásokat.
Szóval ha kell akkor nagyon szívesen nyújtok technikai segítséget az oldal csinosításához.
Csak pontosodjanak az ötletek aztán utána lehet csinálni szerintem szép megoldásokat.
Mint az elmúlt napokban kiderült Effe vette át az oldalt. Én is dobtam fel ötletet amivel a banner jobban nézne ki. A korábban említett Chelsea-s topik adta az alap kiindulást ezt a többiek kiegészítették egy futó sorral ahol a többi csapat eredményei is látszanának.
Szerintem a jó szándékod máris jó helyre került így vedd fel Effe-vel a kapcsolatot valamint az általad elmondott dologra pontosabb választ itt kaphatsz.
Mint csak egy általánosan beirkáló bentlakó üdvözöllek köreinkbe és hajrá. Egyszer csak szép és a Bayernhez méltó kis topikunk lesz.
Szerintem a jó szándékod máris jó helyre került így vedd fel Effe-vel a kapcsolatot valamint az általad elmondott dologra pontosabb választ itt kaphatsz.
Mint csak egy általánosan beirkáló bentlakó üdvözöllek köreinkbe és hajrá. Egyszer csak szép és a Bayernhez méltó kis topikunk lesz.
Hmm amit linkeltél forumot abból azt látom, hogy fejlécbe lehet iframe-t is beszúrni, ami azt jelenti, hogy szinte tetszõleges webalkalmazás elhelyezhetõ ott. Ez lehetõséget adhat például egy olyan megvalósításra, hogy ne is kelljen állandóan eredményeket PS-el egy képbe varázsolni, hanem akár admin felültrõl legyen tölthetõ, vagy ami mégjobb egy másik oldalról kinyerni. Így automatikus is lehetne, nem kéne vele folyamat dolgoznia senkinek.
Az meg egy másik kérdés, hogy magát a forumot, miképp lehet átvarázsolni, sehol nem vagyok házigazda így nem tudom milyen lehetõségek vannak, de ha lehet neki saját CSS-t betölteni akkor elég jól át lehetne alakítani bayernes stílusra.
Az meg egy másik kérdés, hogy magát a forumot, miképp lehet átvarázsolni, sehol nem vagyok házigazda így nem tudom milyen lehetõségek vannak, de ha lehet neki saját CSS-t betölteni akkor elég jól át lehetne alakítani bayernes stílusra.
Srácok, nem tudom, hogy a forum milyen lehetõségeket enged a formázásra (és hogy mennyire akarjuk formázni), de ha kell szívesen tudok segítséget nyújtani css/html terén.
Most egyeztetek a futó szövegrõl. Mintának az ittenire gondoltam.
Na de ebbe a pixel méretbe a futó csíknak is be kéne férni meg az eredményeknek. Ja a kép maga mindegy mekkora erre át lehet méretezni.
köz az infót
akkor már csak egy olyan képet kellene beszerezni ami jól is mutatna meg ekkora is lenne a mérete😊
akkor már csak egy olyan képet kellene beszerezni ami jól is mutatna meg ekkora is lenne a mérete😊
meg kell adni neki a lehetõséget és õ is lövi majd a gólokat.mégiscsak a Nationalelf elsõ számú csatára.bár tök mindegy nyáron szinte biztosan eligazol.méltatlan is lenne, ha ezt a szép karriert padon kéne befejeznie.õ ennél jobb játékos.
Ettõl függetlenül Klose nekem továbbra is "súlytalan".
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Banner adatok: max 785 széles és olyan 150-250 pixel magas, ezek jól mutatnak és nem is cseszi szét a topikot
ismét a 3. helyen😄D
lehet tényleg van Gaal volt barom, mert most tényleg egész másképp játszottunk+ végre Klose is pályára lépett.több lehetõséget kellene adni neki.
lehet tényleg van Gaal volt barom, mert most tényleg egész másképp játszottunk+ végre Klose is pályára lépett.több lehetõséget kellene adni neki.
Egy kis segítség Effe [email protected] a srácnak a címe és õ szerintem szívesen egy jó hasonló típusú háttér összehozásában.
Ha gondoljátok ilyen lenne jó háttérnek mint ami itt van csak Budesliga 1-es logókkal.
Hát ha nem tudnak meglépni mint az Inter ellen akkor könnyû lesz a mi mérkõzésünk. De ha meglépnek akkor már erre is figyelnek majd.
ja ha bárkinek van valami jó képe amit kirakhatnánk a bannerba az rakja be😊 (amúgy nem tudja valaki mi a max méret amit bannerba be lehet rakni képnek???))
Sztem 3 a kötelezõ.
Schalke a kérdéses, de szerencsére otthon lesz a meccs.Ha nem lesz olyan hullámzó a csapat teljesítménye mint az eltelt meccseken, akkor azt is be lehet húzni.
Schalke a kérdéses, de szerencsére otthon lesz a meccs.Ha nem lesz olyan hullámzó a csapat teljesítménye mint az eltelt meccseken, akkor azt is be lehet húzni.
ups and downs
ne viccelj schalke meccs is kötelezõ le is hozzuk majd
schalkénak szerintem fontosabb lesz a bl visszavágója akkor és majd arra fog készülni
schalkénak szerintem fontosabb lesz a bl visszavágója akkor és majd arra fog készülni
Én azt mondom ebbõl 2 kötelezõ! A Schalke elleni olyan kérdéses de inkább sajna zakó gyanús.
milyen kép lenne? Szerintem képet ide töltsd fel Noob
na de megvan a gyõzelem<#pias>#pias>
remélem ki tart még a lendület a hátralévõ 4 meccsre is
fraknfurt i
schalke o
st.pauli i
stuttgart o
remélem ki tart még a lendület a hátralévõ 4 meccsre is
fraknfurt i
schalke o