Fc Bayern München

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

antijuve
Nem hiszem hogy Hoenessék emiatt dobnák az üzletet.

ups and downs

antijuve
Schalkénak vmit elõ kell húznia, mert nem biztos h egy ugyanilyen félidõt megúsznak gól nélkül.

ups and downs

Kraft sosem lesz ilyen. Már eleve a védési stílusa, a mentalitása is teljesen más.
Neuer-t meg kellene venni, de néhány idióta szurkoló ott Münchenben lehet keresztbe tesz ennek...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

antijuve
Oké, akkor állj be te 😄

ups and downs

Effe88
jó hát mi nem értünk hozzá😄😄:
egyértelmû mákja van amúgy természetesen béna😄:

antijuve
Ebben egyetértek veled.Szerintem is jó kapus lehetne, de kevés az idõ - sajnos.

ups and downs

miket??? 😄 csak ott van és pont belelövik a labdát <#nevetes2>
Murder3
Kahn a tigris kapus
Nauer a kézilabda kapus?😄

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

Murder3
Én sajnálom Kraftot megint egy eltékozolt tehetség lesz belõle pedig õ is tudna ilyen lenni csak bizalom kéne az irányába.

ha így folytatná akkor KAHN méltó utódja lehetne 😄
Effe88
Neuer miket védddddddd!!!!!!!!
Kékvér id kékvér oda kell nekünk😄😄
Jöjjön nyáron!!!😄😄

antijuve
Azért amiket Neuer fog ezen a meccsen, na az nem semmi.

ups and downs

Murder3
Érdekes Huntelar megint nem játszik sérült?

mindenesetre szurkolok a schalkénak egy kapott gól nélküli gyõzelem kéne.

Effe88
jaja😄😄
2001ben 4 percig voltak bajnokok amíg jött Patrik Anderson😄😄
2001-bajnoki cím😄😄

(na de amúgy ma remélem jó eredményt érnek el a MU ellen, jót tenne a német focinak)

Murder3
az örökmásodik schalkéra értem a lúzert😄

king82
Jó reggelt!

Hát a hévégérõl nem kell sokmindent mondani úgy gondolom. Ezt a mérkõzést hozni kellet volna.

www.bundesliga.de www.kicker.de

antijuve
a lúzert idénre értettem, mielõtt még vki rámront 😊

ups and downs

antijuve
Vannak még csodák 😄.Na meg egy másik lúzer csapat is segített nekik: a miénk 😄

ups and downs

még szép,hogy a lúzer csapat bl elõdöntõt játszik 😄
Murder3
õszintén leszarom h egy lúzer csapat szurkoló táborra mennyire rühelli a bayernt😛

de komolyan ez engem annyira nem tud ez érdekelni.
Nem utálom a schalkét se bár tény h utóbbi évekbe sjana elég pocsék játékot játszottak amit én nagyon sajnálok még msot is.

nekik viszont msot nemzetközi szinten kell drukkolni.

azé azt a genny hannovert le kéne már elõznünk végre....

antijuve
szerencsére kölcsönös a szimpátia.Bár érdekes h a valószínûsíthetõ átigazolás miatt "enyhültek" meg Ruhr-vidéken.Talán pont fordítva kéne lennie.

ups and downs

Elmaradt a Bayern-utáló dal lejátszása Gelsenkirchenben

A Bayern München labdarúgócsapatát nem kedvelõ német szurkolók között nagyon népszerû a Die Toten Hosen Bayern-ellenes slágere. A Schalke 04 stadionjában meccsek elõtt ez mindig elhangzik, most azonban elmaradt.
A düsseldorfi punkegyüttes "Soha nem mennénk a Bayernhez" címû dala eddig teljes hangerõvel szólt a hangszórókból a Shalke hazai mérkõzései elõtt.
A hétvégi, Kaiserslautern elleni összecsapás elõtt azonban nem játszották le - kis is kapott a Schalke 1-0-ra, persze bizonyára nem emiatt.
A döntés mögött az állhat, hogy Manuel Neuer, a Schalke saját nevelésû, és a szurkolók által imádott kapusa pár napja bejelentette, hogy 2012 nyarán nem hosszabbít szerzõdést és távozik a csapattól.
A hírek szerint a Bayern München a legvalószínûbb kérõ, és erre való tekintettel elmaradt az ominózus dal lejászása.
Érdekesség viszont, hogy a Schalke müncheni vendégjátéka alkalmával a bajor szurkolók minõsíthetlen megnyilvánuásokkal adták Neuer tudtára, hogy utálják és nem akarják a csapatukban látni a gyûlölt ellenlábas kapusát.
Legfõképpen azért nem, mert Neuer tizenévesen oszlopos tagja volt a Schalke szurkolói B-középnek.
Effe88
õk is kettõt otthon játszanak
szerintem csak a stuttgart kavarhat be nekik, nekünk meg nincs mese le kell hozni mind a 3 meccset gyõzelemmel

antijuve
Gekas mit hagyott ki...

ups and downs

antijuve
Ha nyernének a Hannover ellen, akkor már biztonságban lennének, már most is eltávolodtak az osztályozótól.

ups and downs

Mindkét csapatnak lesz 2 kiesés ellen küzdõ, meg egy középcsapat ellenfele.
Reméljük a Schalke a BL meccsre fog koncentrálni ellenünk. Illetve az is kérdés pl. a Stuttgart sorsa eldõl-e az utolsó meccsre, mert nem lesz mindegy hogy kell-e még küzdeniük vagy már mindegy nekik az a meccs.

antijuve
Stuttgart ellen talán, otthon egész jók mostanában (persze a Lauterntõl kikaptak..).Majd Hajnal Tomi besegít nekünk 😄
Szerencsére mi kettõt otthon játszunk, az egy idegenbeli meg a Pauli ellen, ami erõsen kiesõ pozícióban van.

ups and downs

Effe88
hannover meccsei:

gladbach o.
stuttgart i.
nürnberg o.

mi meccseink
schalke o.
st.pauli i.
stuttgart o.

hát lehet szurkolni hogy hullajtson el egy pár pontot a hannover..........

Effe88
összefoglaló
frankfurt-Fc Bayern

Hõsies döntetlen a kiesõjelölt ellen, amive ott vagyunk ahol a part szakad.

Ha lehetne Klose többet ne játszon a Bayernben, a válogatottban elég lesz a szereplése. Egyszerûen egyel kevesebben vagyunk vele.

Schweinsteiger meg mostmár a másik. Aki a decemberi teátrális nagy bejelentése óta egy szalmaszálat nem tesz keresztbe ezért a csapatért a pályán.

Gomez is megérne egy két szót, de õ legalább próbálkozik, odakerül, csak aztán ugy sikerül ahogy...

antijuve
Gomez büntetõbõl...

ups and downs

antijuve
Nagyszerû, vezet az Eintracht

ups and downs

az is mi volt? 😄 5 lövés és 5 gól 😄
antijuve
Nem lehet linkeskedni, mert a Hannover elõttünk jár és kevés már a forduló.Csakhát idegenben nem igazán brillírozik a csapat idén.

ups and downs

Kiváncsi vagyok mi lesz ma. A Hamburgi 6-0 után se folyatódott a szárnyalás, úgyhogy a múlt hétbõl veszélyes kiindulni. A Frankfurt a kiesés elõl menekül, úgyhogy tuti nem adja magát könnyen.
Ha a múlt heti hajtós hozzáállást hozzuk, akkor nem hiszem hogy baj lesz, ellenben ha a "nah, mi vagyunk a Bayern megjöttünk" típusú kezdés lesz, akkor megint po...ra esés lesz.

<#worship>
az ilyen ember is ritka számba megy...
king82
Mert mondtam hogy foglalkozok vele és ha már csinálunk valamit akkor az csináljuk rendesen. Meg rendesen neveltek és ha valamit épp nem tudok megcsinálni akkor szólok.

Effe88
minek kérsz bocsánatot<#conf>
eddig megvoltunk ilyen csilivili banner nélkül évekig akkor már kibírjuk azt a kis idõt😊
szal ráérsz simán😉

king82
Jó reggelt!

A banner szerkesztés csúszik meg a háttér is majd ha jól megy jövõhetén lesz rá idõm. Bocsi

Effe88
sicc innnen😄😄

ja vágom 😄 minden csunya xD
antijuve
mmint?Ez nem a bannerba lesz 😄
De ha az eredményekre gondolsz, az más.

ups and downs

nekem ez nagyon csúnyának tûnik, bocs
Effe88
Na közbe a hannover lehozta a meccsét sajna
freiburg-hannover 1-3
2 pontal mennek
szombaton kötelezõ a 3pont Az Eintracht otthonában ahova finoman szólva nem gyõzni járunk álatlában de remélem ki tart a lendület.

king82
Oksa!

Felveszem a kapcsolatot az öreg karajjj-jal és megoldom a hátteret meg a bannert átgondolom és kicsi alakítással meglesznek a mérkõzés hozzárendelések is.

Bercy
Huhh én holnap elutazok, de jövõ héten csinálok valami eredményjelzõt a bannerba.
antijuve
látom a háttér all round Bundesliga 😄
Banner jó lesz, ha felturbózzák azok, akik értenek az ilyesmihez 😊

ups and downs

vagy a banner mellett levõ üres helyre
balra a következõ mérkõzés
jobb oldalt meg taballa
vagy valami..
mind1 csak ötlet
majd kivi vok a végeredményre xD
king82
Ez alá kéne akkor az aktuális mérkõzés meg a tabella?

king82
Pajti akkor ebbe kéne beleintegrálni a futó eredménysort. Próbálkozz és majd kiderül, hogy jelenik meg.