14177
- Ennyien nézik most a topikot!
a1_2012_10_25_5uo9ccoy91.jpg
  • DasIsFuck
    na álljunk meg egy szóra...
    én nem nevezném szerencsének azt, hogy 3X vertek el minket és zsinórba bajnokok 2 éve...
    én örülök, hogy van egy csapat ami masszívan megtudja verni a bayernt, már csaka bl-be kéne egy jó német szereplés jövőre.
    milyen szép is lenne h a 6 közé 3 német csapat jutna és ha a 4 közé meg betudna jutni ebből 2 hát attól már csaka német házidöntő lenne üdítőbb:)
    A dortmund baja ahogy a többi német csapaté, hogy sajnos nincs annyi pénze mint a bayernek így sajnos nem sok sanszuk van az európai elitbe bekerülni mert széthordják a csapatot és igazolni meg nem tudnak olyan nívós játékosokat..

különben is mit érdekel a bajnokság a bl a fontos a bajnokságot mindne évbe nyerhetünk, de bl-nél nem vagyunk minden évbe döntőközelbe...

gladbachot sajnálom, ők szinte tuti nem jutnak főtáblára:S

• DasIsFuck
    test
  • IXEMGabeo
    Drogba kevesebbet is játszott, de eleve ezekre a statisztikai marhaságokra sosem adtam
  • Effe88
    hmmmm

Drogba jobb játékosnak tartom, remélem holnap meg tudjuk fogni:S:S:S
    Szerintem hlnap Buyten lesz a védelembe=től nagy a csend körülötte) és timo megy svejni mellé a kp-ra kroos előttük, müller meg padon kezd

már csak pár óra nem tudom, hogy fogok egyeltalán tudni elaludni.áááááááááááááá
  • Steve Downie
  • Steve Downie
    Vladislav Dmitrievich, a legjobb videókat csinálja szerintem.
  • antijuve
    ejj ez jó video lett
  • Steve Downie
  • Gabe18
    Nyugodt nem vagyok, de egyszerűen nincs előttem az a kép hogy nem mi nyerünk valahogy. A Real ellen sokféleképp el tudtam volna képzelni a kiesést, a vereséget, de most ez nincs meg.
    Ettől még kikaphatunk, de hazai pályán elveszteni a döntőt, egy maximum egálban lévő (és akkor most azt hiszem jóindulatú voltam) ellenféllel szemben, ez a 99-es katasztrófához lenne mérhető.
  • antijuve
    én nyugodt vagy. valahogy úgy érzem, hogy nem lehet, h ne mi nyerjünk.
  • Mor3llo
    1 nap...kezdek meghülyülni!
  • Bajnok13
    Saját ki Magyar München? Miért ne.

http://www.powerplaymanager.com/r648523
  • Effe88
    eurosporton női bl döntő ffc frankfurt-lyon a helyszín pedig a Müncheni Olimpiastadion:D:D
    érdemes odakapcsolni egy kis nosztalgiáért:D:D
  • Effe88
    Alaba és Badstuber el vannak:D:D:D
  • Effe88
    ezt csak úgy:)
  • Effe88
    még 2 nap és 10 óra kb.-.-
  • Effe88
  • Effe88
    Starke lesz a 2.számú kapusunk!
  • Bercy #9625
  • antijuve
    Tottenhamet akarunk a jövő évi BL-be!!! :)
  • vili 27
    Aki eddig nem tudta :
    Minden Tottenham Hotspur szurkoló a bl döntő napján bayern szurkolóként ül majd le meccset nézni, mivel abban az esetben indulhatunk majd a bl selejtezőn, ha a chelsea nem nyer döntőt.

Hajrá Bayern !!!
  • Bercy #9622
    Nekem ez a hétvégi produkció kicsit elvette a kedvem, de azért persze várom már én is nagyon a BL döntőt.
  • Effe88
    bréking:D
    a portugál Pedro Proenca lesz a játékvezető a döntőben...

kegyetlenül osztogatja a lapokat
  • Effe88
    nagyon:D:D
    már minden bajom van:DD:
    érdekes ezt 2010ben nem éreztem(ott az esélytelenek nyugalmával indultunk ugye + akkor otthon taroltunk azért:D)
    de ez a mostani
    ááááááááááááá:)
  • Bercy #9619
    Kezdődik a sokk? :)
  • Effe88
    legyen már szombat!!!!!!!!!!:D:D:D
    essünk már túl rajta:D:D
  • Bercy #9617
    Ráadásul ott is a vesztes csapat (Frakfurt) az egyik BL dontős :)))
  • Effe88
    és gien kupagyőztesek vagyunk
    2:0 ra vertük a ffc frankfurtotS:S:S:
  • Buddy
    Egyetlen pozitívum, hogy nem sérült meg senki :)
    Dortmund meg örüljön, hogy 103 év után először dupláztak :)
  • IXEMGabeo
    ritka mákos csapat ja...jövőre égő lesz már, ha nem mutatnak semmit a BL-ben...Kicsit lejáratják Németországot vele, ha a Bayern megnyeri a BL-t joggal lesz Európa legjobb csapata
  • antijuve
    ja hát nem volt nehéz eljutni idáig nekik, a Fürth ellen meg ahogy továbbmentek. De igazolták ma este h nem véletlenül kerültek döntőbe. Összességében nagyon jó játékot játszanak, ráadásul (elvileg?) a legjobbjuk a bajnokság végén nem is játszhatott.
  • antijuve
    szórul szóra ez fogalmazódott meg bennem.
  • Effe88
    köszi
  • antijuve
    ja, egy Olympiakos és egy olyan Marseille mögött, amit mi könnyedén ütöttünk. Mégegyszer nem éghetnek ekkorát.
  • Effe88
    nem érdekelte őket
    ők cak a bajnokságra mentek rá be i jött nekik
    + kupára is rágyúrtak viszont átkozottul könnyű dolguk volt
    nem találkoztaak a döntőig bundes 1es csapattal(ellenünk azért megérdemelten nyertek be kell látni) bundes 2es meg regianalligás meg 3.osztályú csapatokkal találkoztak csak....és hihetetlen mázlijuk is volt idén mind a bundesben mind a kupában
    jövőre nem lesz és azután é azután se stb
  • Bercy #9608
    Legyen a dortmund a legjobb nemet csapat, mi meg europa legjobb csapata es akkor boldogan nezem vegig a valogatott sikeret az idei EB-n.

Boldogat Effe!!
  • IXEMGabeo
    BVB-nél furcsállom, hogy a BL csoportból kiestek...és ráadásul 4-ek lettek. Azért német bajnokként ez ciki és érthetetlen
  • Effe88
    jól élvezze ki a bvb a sikereket
    jó sokáig nem lesz benne részük úgysem:)
    10 év süllyesztő jön ismét:)
  • antijuve
    meccs előtt is azt mondtuk h csak nem kapunk ki háromszor a Dortmundtól egy szezon alatt, aztán tessék :D. De ha a Realt kiejtettük (nagyon jól játszva), akkor ne féljünk. Ne ez a mai legyen az alap, ma este nem jött össze ez a meccs, alakulhatott volna másként is talán. Egy otthoni BL döntőn ilyeneket csak nem csinálnak :D. Egyelőre a BVB-val nem tudunk mit kezdeni, jövőre viszont el kell kalapálni őket, mert ez már nem állapot, h "minden idők legjobb német csapata" méretű arcocskájuk lesz :D
  • Effe88
    na ja:D
    itt ma mindenki hozzá tette a magáét:D:D:D
    főleg a védelem+svejni-guszti szűrő kettős na ők aztán mindent csináltak csak azt nem amit kéne:D:D:D

de két egymást követő kupa döntőn csak nem játszunk már ilyen gyengén??