14177
- Ennyien nézik most a topikot!
-
#9644 na álljunk meg egy szóra...
én nem nevezném szerencsének azt, hogy 3X vertek el minket és zsinórba bajnokok 2 éve...
én örülök, hogy van egy csapat ami masszívan megtudja verni a bayernt, már csaka bl-be kéne egy jó német szereplés jövőre.
milyen szép is lenne h a 6 közé 3 német csapat jutna és ha a 4 közé meg betudna jutni ebből 2 hát attól már csaka német házidöntő lenne üdítőbb:)
A dortmund baja ahogy a többi német csapaté, hogy sajnos nincs annyi pénze mint a bayernek így sajnos nem sok sanszuk van az európai elitbe bekerülni mert széthordják a csapatot és igazolni meg nem tudnak olyan nívós játékosokat..
különben is mit érdekel a bajnokság a bl a fontos a bajnokságot mindne évbe nyerhetünk, de bl-nél nem vagyunk minden évbe döntőközelbe...
gladbachot sajnálom, ők szinte tuti nem jutnak főtáblára:S
-
#9643 test -
IXEMGabeo #9642 Drogba kevesebbet is játszott, de eleve ezekre a statisztikai marhaságokra sosem adtam -
#9641 hmmmm
Drogba jobb játékosnak tartom, remélem holnap meg tudjuk fogni:S:S:S
Szerintem hlnap Buyten lesz a védelembe=től nagy a csend körülötte) és timo megy svejni mellé a kp-ra kroos előttük, müller meg padon kezd
már csak pár óra nem tudom, hogy fogok egyeltalán tudni elaludni.áááááááááááááá -
#9640 -
#9639 Vladislav Dmitrievich, a legjobb videókat csinálja szerintem. -
#9638 ejj ez jó video lett -
#9637 -
Gabe18 #9635 Nyugodt nem vagyok, de egyszerűen nincs előttem az a kép hogy nem mi nyerünk valahogy. A Real ellen sokféleképp el tudtam volna képzelni a kiesést, a vereséget, de most ez nincs meg.
Ettől még kikaphatunk, de hazai pályán elveszteni a döntőt, egy maximum egálban lévő (és akkor most azt hiszem jóindulatú voltam) ellenféllel szemben, ez a 99-es katasztrófához lenne mérhető. -
#9634 én nyugodt vagy. valahogy úgy érzem, hogy nem lehet, h ne mi nyerjünk. -
#9633 1 nap...kezdek meghülyülni! -
Bajnok13 #9632 Saját ki Magyar München? Miért ne.
http://www.powerplaymanager.com/r648523 -
#9631 eurosporton női bl döntő ffc frankfurt-lyon a helyszín pedig a Müncheni Olimpiastadion:D:D
érdemes odakapcsolni egy kis nosztalgiáért:D:D -
#9630 Alaba és Badstuber el vannak:D:D:D
-
#9629 ezt csak úgy:)
-
#9628 még 2 nap és 10 óra kb.-.- -
#9627 -
#9626 Starke lesz a 2.számú kapusunk! -
#9625 -
#9624 Tottenhamet akarunk a jövő évi BL-be!!! :) -
vili 27 #9623 Aki eddig nem tudta :
Minden Tottenham Hotspur szurkoló a bl döntő napján bayern szurkolóként ül majd le meccset nézni, mivel abban az esetben indulhatunk majd a bl selejtezőn, ha a chelsea nem nyer döntőt.
Hajrá Bayern !!! -
#9622 Nekem ez a hétvégi produkció kicsit elvette a kedvem, de azért persze várom már én is nagyon a BL döntőt. -
#9621 bréking:D
a portugál Pedro Proenca lesz a játékvezető a döntőben...
kegyetlenül osztogatja a lapokat -
#9620 nagyon:D:D
már minden bajom van:DD:
érdekes ezt 2010ben nem éreztem(ott az esélytelenek nyugalmával indultunk ugye + akkor otthon taroltunk azért:D)
de ez a mostani
ááááááááááááá:) -
#9619 Kezdődik a sokk? :) -
#9618 legyen már szombat!!!!!!!!!!:D:D:D
essünk már túl rajta:D:D -
#9617 Ráadásul ott is a vesztes csapat (Frakfurt) az egyik BL dontős :))) -
#9616 és gien kupagyőztesek vagyunk
2:0 ra vertük a ffc frankfurtotS:S:S:
-
#9615 Egyetlen pozitívum, hogy nem sérült meg senki :)
Dortmund meg örüljön, hogy 103 év után először dupláztak :)
-
IXEMGabeo #9614 ritka mákos csapat ja...jövőre égő lesz már, ha nem mutatnak semmit a BL-ben...Kicsit lejáratják Németországot vele, ha a Bayern megnyeri a BL-t joggal lesz Európa legjobb csapata -
#9613 ja hát nem volt nehéz eljutni idáig nekik, a Fürth ellen meg ahogy továbbmentek. De igazolták ma este h nem véletlenül kerültek döntőbe. Összességében nagyon jó játékot játszanak, ráadásul (elvileg?) a legjobbjuk a bajnokság végén nem is játszhatott. -
#9612 szórul szóra ez fogalmazódott meg bennem. -
#9611 köszi -
#9610 ja, egy Olympiakos és egy olyan Marseille mögött, amit mi könnyedén ütöttünk. Mégegyszer nem éghetnek ekkorát. -
#9609 nem érdekelte őket
ők cak a bajnokságra mentek rá be i jött nekik
+ kupára is rágyúrtak viszont átkozottul könnyű dolguk volt
nem találkoztaak a döntőig bundes 1es csapattal(ellenünk azért megérdemelten nyertek be kell látni) bundes 2es meg regianalligás meg 3.osztályú csapatokkal találkoztak csak....és hihetetlen mázlijuk is volt idén mind a bundesben mind a kupában
jövőre nem lesz és azután é azután se stb -
#9608 Legyen a dortmund a legjobb nemet csapat, mi meg europa legjobb csapata es akkor boldogan nezem vegig a valogatott sikeret az idei EB-n.
Boldogat Effe!! -
IXEMGabeo #9607 BVB-nél furcsállom, hogy a BL csoportból kiestek...és ráadásul 4-ek lettek. Azért német bajnokként ez ciki és érthetetlen -
#9606 jól élvezze ki a bvb a sikereket
jó sokáig nem lesz benne részük úgysem:)
10 év süllyesztő jön ismét:) -
#9605 meccs előtt is azt mondtuk h csak nem kapunk ki háromszor a Dortmundtól egy szezon alatt, aztán tessék :D. De ha a Realt kiejtettük (nagyon jól játszva), akkor ne féljünk. Ne ez a mai legyen az alap, ma este nem jött össze ez a meccs, alakulhatott volna másként is talán. Egy otthoni BL döntőn ilyeneket csak nem csinálnak :D. Egyelőre a BVB-val nem tudunk mit kezdeni, jövőre viszont el kell kalapálni őket, mert ez már nem állapot, h "minden idők legjobb német csapata" méretű arcocskájuk lesz :D -
#9604 na ja:D
itt ma mindenki hozzá tette a magáét:D:D:D
főleg a védelem+svejni-guszti szűrő kettős na ők aztán mindent csináltak csak azt nem amit kéne:D:D:D
de két egymást követő kupa döntőn csak nem játszunk már ilyen gyengén??