14177
- Ennyien nézik most a topikot!
-
#9685 na ismét nyert az antifoci... :/ -
SzocsA #9684 már rég gravírozták a csapat nevét még el se rúgták! az utolsó labdát! -
#9683 nincs igazság... -
#9681 gyerekek ennyi. erre nem lehet mit mondani. 3szor nyertük meg ezt a kibaszott döntőt. -
XLVII #9680 Basszus ha nem látom nem hiszem el Neuer. :) -
#9679 ez az egy biztos -
XLVII #9678 Nem a Chelsea sem, de ez ilyen játék. Pár perc és kiderül. -
#9677 a Chelsea megérdemli? vagy helyezzük letétbe a kupát h majd jövőre megnyeri vki? :)
nem kellett volna 11-esekig eljutni, és ez a mi hibánk, kétségtelen tény... -
XLVII #9676 A mai játékotok alapján nem érdemlitek meg a győzelmet. Ez nem az a Bayern ami kiütötte a Real-t szuper játékkal. A 11-es párbaj már csak lutri lesz. -
lord nihilus #9675 :( -
#9674 NEM NEM NEM és nem.... -
#9673 sok jóra én már nem számítok komolyan.mintha belénk lenne kódolva ma a vesztes szerep - nem akarok negatívkodni.de mi kell még??? -
#9672 sajnos osztom ezt a véleményt... -
#9671 ha a 11eseket se tudjuk beloni akkor mit??? edes Istenem :(
Gol kell! -
XLVII #9670 Meg is érdemlitek ha elvesztitek. Nem kárörvendeni akarok de miért Robben rúgja a 11-est? LOL. -
#9669 Miért robben???édesistenem innen h nyerünk???? -
#9668 be kell lőni!!! -
lord nihilus #9667 Azért durva lenne, ha mindkét BL döntőben gyakorlatilag ugyanazzal a fegyverrel győznék le a Bayernt:/ -
#9666 Müller gólja baszottnagy mák volt :DDD
de Drogbáé sem volt kutya. izgi :D -
#9665 hát bazmeg ilyen nincs.... -
#9664 Annyira tudtam, hogy az amugy gyenge szezont kifogo muller lesz a szerencsemalacunk!
Pack Ma's -
#9663 GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓLLLL -
#9662 mostmár az idegbaj kerülget. nincs egy igazán jól eltalált lövésünk -
SzocsA #9661 2. leszünk megint mindent elbuktunk!
én ezt érzem de nem eszt akarom! -
Gabe18 #9660 Most érzem azt hogy Gomez-el nem lehet BL-t nyerni. Volt 3 olyan helyzete, hogy abból nem egy klasszis, de egy nemzetközi szinten "jó" csatár egy gólt lő. De ha nem, könyörgöm, legalább egyszer eltalálja a kaput!
Aztán lehet beperdül a hátáról a végén, de nem tudom. Hiába vagyunk fölényben, egyre inkább úgy tűnik a Chelsea addig vár amíg az az egy támadásuk csak összejön.
2. félidő saját közönség felé, hátha úgy megy...
-
#9659 vezetnünk kéne már b*ssza meg :@@ -
#9658 Komoly
-
IXEMGabeo #9657 Effe mégse kezdő Van Buyten -
#9656 BL döntő streamek -
#9655 Neuer - Lahm, Tymo, Boateng, Contento - Schweinsteiger, Kroos - Robben, Müller, Ribery - Gomez
-
#9654 GYERÜNK BAZDMEG!!!!!!!!!!!!! -
#9653 A stadion bajor oldala
-
#9652 na de abba belegondoltatok, ha most nyerünk mert ugye nyerni kell akkor megint várhatunk vagy 10 évet a következő cl döntőre?:D
persze én azt szeretném, ha duplázna a bayern elsőnek a cl történelmébe:)
jövőre mondjuuk egy dortmund elleni cl döntőn:D -
#9651 Hajrá Bayern, nyerni kell! :) -
#9650 nyert
:D -
lord nihilus #9649 a számok nem hazudnak, ugye?:D -
#9648 '99 bukott döntő
'01 nyert döntő
'10 bukott döntő
'12 na milyen döntő lesz? :D -
#9647 Nem számítottam rá, hogy majd Chelsea-Bayern döntő lesz, de akkor legyen. Sok szerencsét nektek is :D -
Bajnok13 #9646 Este húzós mecccs lesz... :) Addig kössétek le magatokat és ne kattogjazok.
http://powerplaymanager.com/r648523 -
#9645 2010-> közelgő világesemény,bayern a döntöbe,német vb cím esély...bayern ezüst,német bronz
2012-> közelgő világesemény,bayern döntőbe,német eb cím esély...
kisértetiesen hasonló a helyzet, de msot nem fordulhat elő ami akkor:)