14177
- Ennyien nézik most a topikot!
-
#9725 boateng, badstuber, kroos, gomez még.
esély mindig van, de azt ki is kéne használni. -
#9724 Az EB keretből hányan játszanak a Bayernben?
Podolski nem ott játszik, Lahm, Schweinsteiger, Müller, Neuer...
Na szóval, ha a válogatott ilyen taktikával állna elő az EB-n, elég esélyük van idén is. -
#9723 Hát ezaz. Döntőztünk. Mint két éve. Döntőt veszteni sztem meg a legrosszabb, pláne hazai pályán, pláne így, h rajtunk múlt csak. Mi kell h még h mi nyerjünk? Azt se mondhatjuk h a hiányzók miatt kaptunk ki, mert bár Tymo helyett jobb lett vna egy Stubi, és Alabával lett vna egy jó tizenegyeslövőnk, de Contentora nem lehet panasz. Ez a bénázás a bosszantó..
A jövőben lehet reménykedni, de arra építeni nem. Itt volt a nagy esély, elszalasztottuk. -
#9722 én is hidd el...mint ahogy annó 2008-ba a eb döntőkor vagy 2010-be a bl dőntőkor...
ismét meghaltam a fotel háta mögött és mind hiába mert nem nyertünk:S -
#9721 En most nagyon el vagyok keseredve, mert a kezunkbe volt a BL gyozelem amivel az elvesztett bundesligat es kupat is elfelejthettetuk volna, erre meg...hihetetlen.
De hat elottunk az EB, hajra! -
#9720 Szerintem is.
De amit az előbb leírtam, azt még ugyanúgy fenntartom. -
#9719 Szerintem ha Müller nem fejeli be, 0-0 is lehetett volna a büntetők előtt -
#9718 de talán az se véletlen h mindenhol kikaptunk idén..dortmund duplán alázott..és még a bl-be se jött össze...
ez egy ilyen szezon volt...annyira nem érdemes pálcátörni a csapat teljesítménye felett, mert egy barca is kiesett ettől a chelseatől ami meg a szerény véleméynem szerint minket agyon vert volna...
legalább döntőztünk...szurkoljunk egy dortmund-bayern bl döntőnek jövőre:) -
#9717 Ha a mai játékot nézzük, akkor épp, hogy a Chelsea nem érdemli meg.
Mi legalább küzdöttünk és nem jött össze.
Bennük nem ezt láttam, tudatosan várták a 11-est. ( ezt még a kommentátor is mondta ) -
XLVII #9716 Itt most szerintem kijött az az örök igazság hogy a hazai pálya nem mindig előny, ez most nyomasztotta őket, főleg a kihagyott 11-es(Robben) miatt. -
#9715 Pont azt mindom, hogy be kell rugni a helyzeteket (foleg a telibevert buntetot) es akkor aztan siman hozzuk a dontot, de ez igy egy szegyen! -
#9714 jó neked, h te már tudsz erre gondolni, én (v mi...) egy ideig ezt nem verjük ki a fejünkből. Ez elképesztően bosszantó és lehangoló egy meccs volt (mint mondjuk a Barcának az elődöntő, csak ez ugye egy döntő volt...hazai pályán.) -
XLVII #9713 Jövőre meg... szedjétek össze magatokat és játszunk egy jó BL döntőt. -
#9712 idén a hazai pálya nagyon vitte őket...
de ha tavalyi bl-re emlékezünk ott is az inter ellen úgy estek ki h már félig továbbjutottak és képesek voltak kiesni..idén itt volt a basel elleni vereség, lehet nem lett volna már az sem meg ha nicns ott a hazai pályán játszott bl döntő motivációja -
#9711 igen mert ott jönne ezzel az antifocival állandóan...
mert hogy ellenük igazán máshogy nem is lehet nyerni...
-
#9710 Robben az egesz szezonban halvany volt. Ami regen ment neki az iden nagyon nem akart osszejonni :( -
XLVII #9709 Idén sem nagyon volt szerintem, mégis összejött,soha nem lehet tudni. -
#9708 bastian kicsit leszarta az öltönyös faszikat a kézfogásnál :DD -
#9707 én nem szívesen...ott sajna simán kikapna a bayern... -
#9706 Barcelona fanos baromsag? Micsoda? Ertelmezd mar amit irtam... -
#9705 Csak azt mondtam, h arra az egy tizire lett volna más alkalmasabb ember is. Nem biztos h más belőtte volna, de sztem minden müncheninek összeszorult a gyomra mikor kiderült h robben lövi. Igaz, az utóbbi kettőt belőtte a Real és a BVB ellen, de akkor is. Lett vna egy jó Alabánk, csak erre az egy 11esre, ő beverte volna ahogy szokta :)).
Jövőre meg... -
#9704 nem sok esély van arra h jövőre is döntőig jussunk... -
XLVII #9703 Mondjuk egy Barca-Bayern döntőt is megnéznék jövőre. :) -
#9702 nekezdjük már el ezt a barcelona fanos baromságot itt is ha lehet...ott voltak a helyzetek simán be lehetett volna rúgni..de gomez ilyenkor persze h nem képes jól dönteni...
meg hát megint balszerencsés volt a bayern:(
de aki kedveli a német focit az hozzászokhatott ehhez az utóbbi 10 évbe mind klubszinten midn válogatott szinten... -
XLVII #9701 Mondtam én, lutri, és most nem ti nyertétek, ez van, jövőre lehet próbálkozni ismét. -
#9700 de ott volt robben lábába a gól és megint kihagyta, ott volt gomez előtt nem egyszer és most mégse tudta belőni...
nagyot védekezett a chelsea, de akkor is kb volt egy támadása amiből gólt rúgott aztán ott volt a lélektani előny..kihagyott tizi..na hatalmas lélektani előny..tizeneggyes párbajba is pont a végére védett cecz és hagyta ki swaine...ami a legtrosszabb az egészbe...
már várom az eb-t, hogy megint bukjon a német csapat egy eb döntőt:S -
#9699 robben 11eseiből elég volt már. Hajdú B baromi sok hülyeséget beszélt, de abban az egyben igaza volt, h egy igazán karakán "cséká" nem engedte volna oda 11est lőni, egy ilyen szezon és egy ilyen meccs után, ahol nem volt egy jó lövése és nem volt egy darab jó szöglete sem. Persze utólag okos az ember már, és magunknak köszönhetjük h a Chelsea megnyerte a BL-t. Én tegnap tényleg úgy gondoltam h biztosan mi nyerünk, a mai meccs alatt meg éreztem h szinte biztosan nem mi. Ennyit bénázni nem lehet egy BL döntőben büntetlenül. -
#9698 nem tudom mivel keveri, mert legalább ott támadásoknál összeáll a csapat és küzdenek kicsit.
itt nem láttam, csak hogy hány helyzetet hagyott ki a bayern -
#9697 mondjuk a Robben tizenegyest szerintem újra kellett volna rúgatni mert bedobtak valami sárga labdát és szerintem az megzavarhatta, persze most már mindegy... -
XLVII #9696 Tanulság: be kell lőni a 11-est és nem ROBBEN-t állítani oda. -
Odacsap77 #9695 3x nyerte meg ma ezt a döntőt a Bayern az a helyzet.. -
SzocsA #9694 a chelsi keveri ezt a sportot a kézilabdával! -
#9693 Szegyenhogy 20 szogletbol egy golt nem tud rugni a csapat.
Szegyen az is, hogy egy vegig antifocit jatszo csapat megnyerheti a BL-t.
Ki kellett volna hasznalni a dominanciat es ahelyzeteket, es nem engedi el 11esekig a chelseat -
SzocsA #9692 ő már rontott! -
#9691 120 percig nem csinálni semmit, 3x eljutni a tizenhatosig és várni a 11-esre :((
aztán mákkal megnyerni azt.. -
#9690 Szegény Bastian. A kedvenc játékosom a Bayernből, és pont ő ront :S rúgta volna Robben.. -
XLVII #9689 Na kb. ennyire kell lekezelni az ellenfelet. (ezt csak pár embernek írom akik azt mondták hogy mennyire tartalékos lesz a cselzi, és mennyire meg kell verni őket a döntőben). Nektek akkor az idei év nagy bukta, de egy megnyert meccset engedtetek ki a kezetekből, nem baj jövőre lehet ismételni.
-
#9688 kuka -
#9687 ennyi, ezt éreztem előre hogy ez lesz...
-
SzocsA #9686 és elbuktunk mindent!