Fc Bayern München
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ja, igen ha mar az igazolasoknal tartunk: a Livin la Vidal-rol mar lepattanhatnank. Mar lassan at kell allnunk 2-6-2-re, ha ennyi kozeppalyast idehozunk... Minek Vidal? De tenyleg... En ertem, hogy Jupp rotalni akar, de mar van ket paros: Schweini, Luiz G. / Timo, Kroos...
Inkabb hozzunk egy Lucio szintu belso vedot (Boateng johet (o nyilvan fenyevekre van Lucio-tol), de kell meg egy IV), ne a Vidalt udavorljuk korbe. Egyebkent is sztem a Vidal semmivel sem jobb a Luiz Gustavonal. Basta.
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Lahm mehet vissza a balszélre<#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2>
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Örgfiúk meccs
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
bestXD"Gerd Müller viszont rendszeresen ittasan jött edzésre, így rá nem számíthattam a továbbiakban. Johan Cruyff búcsúmeccse után rákérdeztem, mi van a poharában? Rumos kólát ivott, már nem volt neki elég a sör." 😄😄😄
akkor viszont jövõre ingyen jöhetne.kíváncsi vagyok mi lesz a vége...
Harry Redknapp, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplõ Tottenham Hotspur menedzsere tizennégy játékost tett átadólistára.
Ezen többek között Giovani dos Santos, Wilson Palacios, Jermain Defoe, Roman Pavljucsenko, David Bentley, Niko Kranjcar, Robbie Keane, Jermaine Jenas és Heurelho Gomes neve is szerepel."
egy párat ellehetne hozni szerintem...pl bentley,palacios,kranjcar,
Klose kérõi: Valencia,Sevilla,Norwich,Sunderland,Trabzonspor
amúgy, ha jön Boateng akkor hogyan állna fel a belsõ védelmünk?Badstuber---Boateng?2 huszonéves ifi??vagy van Buyten lesz valamelyik helyett kezdõ?
számomra egyébként rejtély, hogy miért nem hozzuk el Friedrich-et...
inkább vegyünk 2-3 tisztességes védõt az árából elõre már úgy is megvagyunk😊
hát lehet murinho kitalál rá valami nagy taktikát ráépíti😄😄
amúgy egy kis klose😄😄
kérõk álítólag😄 valencia,sevilla,sunderland
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
egyébként csak tud valamit, ha a Bundes 2 gólkirálya lett.