14177
- Ennyien nézik most a topikot!
-
#9805 de=te -
#9804 Najó, te azért top3-as :) -
IXEMGabeo #9803 futball történelem igazságtalansága nem ez a meccs volt, hanem a Manchester elleni 99-es döntő. Annál nagyobb maximum az 54-es vb döntő volt... -
IXEMGabeo #9802 Jó kis döntő volt az Inter elleninél feszültebb és izgalmasabb volt.
Jól mondtátok ezt a meccset a Bayern 3x veszítette el így még fájóbb a vereség. A Chelsea játszotta a szokásosat, ami kissé sokaknak nem tetszhet bevallom ez az 1 szögletből rúgunk egy gólt stílus nekem se jön be pláne, hogy egyetlen kapura lövésük nem volt kb. Bayern magának köszönheti h kihagytak mindent, Robben már nem először reked meg döntőben ugyanis a 2010-es vb döntőben is ő lőtte bele Casillasba a labdát amivel Hollandia nyerhetett volna. Kissé kezd hasonlítani Riquelméhez, aki nagyon nagyot focizott az elő meccseken, viszont a döntőkben avagy a fontos pillanatokban csődöt mondott. Remélem fejben túllépi. Schweinsteigert nagyon sajnáltam ő a Bayern egyik motorja, de biztos vagyok benne h túl lép ezen ő is, van még ebben a csapatban lehetőség.
A Chelsea csak abból a szempontból érdemelte meg, hogy kb évek óta küzdöttek a BL-ért számtalan igazságtalanság érte őket elődöntőkben, döntőkben szóval csak azért érdemelték meg, egyébként a meccsen a Bayern jobb teljesítményt nyújtott, dehát ez mit sem ér. Szebb jövőt! -
#9801 Ez is jó :)
-
Pares #9800 Ennyi. -
#9799 nem kötekedés képpen csak érdekességnek:
Kérdés ha mi is azt játszuk mint a chelsea és mondjuk nem támadunk tartjuk a labdát, majd tartsuk az x-et a tizikig akkor is ezt mondanád?:P
nem érdemlünk győzelemt mert próbálkoztunk meg hajtottunk és uram bocsá' nem sikerült csak eggyet értékesítenünk, de az a csapat amelyik 120-ból 100 percig csak és kizárólag védekezik majd egy helyzete adódik amit klasszis csatár értékesít meg igen?
ilyen felfogást és véleményeket joggal érezheti a bayern drukker igazságtalannak, mert a chelsea szó szeritn semmit nem tett a győzelemért míg mi meg hajtottunk meg próbálkoztunk...
HA a chelseis alakított volna ennyi helyzetet ki és értékesítette volna és úgy nyernek akkor jogos lenne, addig meg egy chelse drukekr se jöjjön azzal, hogy aki ennyi helyzetből nem tud gól szerezni az nem érdemel győzelmet -
#9798 azért ez a divatmajmozás jogos, csak nézd mondjuk sg-t a bayern azért rágóta nagy csapat, míg a chelsea kb azóta amióta oda ment abramovics és míg ebbe a topicba a 10k hszt sem értük el és alig van pár ember aki úgymond ír addig a chelsea topic meg már 20k fölött jár és sokkal több fanja van. -
#9797 hát én mást érzek igazságtalanságnak ha már pont a chelsearől esik szó, de nem akarom szapulni a chelseat.
tehát vannak ezek a chelseak,cityk...amiket megvesznek ilyn orosz-arab milliárdosok..agyatlanul mindenkit felvásárolnak,meg minden nagyobb nevű játékost fiatal tehetségeket stb..
ezt én elég nagy igazságtalanságnak tartom a német focival szembe mert nézzük meg a bayern az eggyelen aki ezekkel feltudja venni a versenyt, semelyik másik német csapat mert nicns annyi pénze h ilyen kaliberű játékosokat megtartson vagy vásároljon.
angolomnál,spanyoloknál,olaszoknál azért több olyan nagy klubb van ami azért évente esélyes a bl-re míg a németeknél max a bayern ami nem tud azért mindne évbe döntőbe kerülni és méginkább ritkábban tud nyerni.
számomra ezért extra fájó ez is.
független mindentől a chelsea megérdemli ha nem is ezért az évért de az utóbbi évekért mindenképp, viszont akárhogy nézem a német foci jobban megérdemelte volna a sikert mint az angol.
-
#9796 de most nem értem eggyesek felfogását..ok h ellene beszélsz, de most ezt mire alapozod, h a chelseaben érezted a győzni akarást a bayernbe meg nem?
nem a bayern támadott végig véletlenül?
az h a meccs elejétől a végéig beállunk védekezni az nem a győzni akarásnak a jele legyen vki bármekkora chelsea drukker.
-
#9795 mibaj a görögökkel?
én örülök annak a görög győzelemnek.
meg azért ha másért nem is, de a szívvel léllekkel való küzdésért megérdemelték..
most ha a barcával jászottunk volna és mi is ezt csináltuk volna is ezt mondanád?
-
#9794 mondom Falcao kell és készXD
-
#9793 a bannert lecserélhetjük asszem :(. jöhet vissza a régi -
#9792 :DD -
#9791 adja a TV, de messzire elkerülöm majd... :(( -
#9790 -
#9789 kedden
Bayern-Hollandia barátságos mérkőzés
pffffffffffffffffffff:( -
#9788 Te ezt nem tudtad eddig, hogy az emberek 80% mindig annak szurkol és az a kedvenc minden sportban ( vagy bármiben ), aki épp a "dobogó" tetején vagy a csúcson van?! :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ugyan ez van a Forma 1-ben is. Hány tíz/száz millió ember imádta Kimi-t vb-t nyert meg ott volt a top 5-ben. Most meg, hogy már nem annyira fut a szekér, igen csak megcsappantak a rajongók.
Egy igazi szurkoló szerintem ugyanúgy drukkol egy csapatnak/személynek illetve ugyanúgy kedveli azt, ha az a tabella utolsó vagy épp első helyén van. -
#9787 Az a csapat amelyik ennyi helyzetet kihagy - beleértve a büntetőket(!) - az nem érdemel győzelmet. A Chelsea élt a lehetőségeivel, a Bayern nem. És ne felejtsük a Chelsea idegenben játszott! -
#9786 Hát igen. Robben egyébként tegnap jól játszott, hajtott, le a kalappal előtte.
DE! Az, hogy gyakorlatilag a lábában volt az, hogy a Dortmundot megüssük a Bundesben, illetve a tegnapi BL-trófea is...mi tagadás, erőteljesen beárnyékolja jelenleg a róla alkotott képemet.
Persze, nem csak rajta múlott. :( -
vili 27 #9785 Schweinsteigert sajnálom a legjobban. Ő nem érdemelte meg ezt, sok csapattársával ellentétben. Gomes és Robben egy nagy tréfa volt tegnap. -
Gabe18 #9784 "de nem ment elég magasra."
Nem, mert gurult... -
Gabe18 #9783 Ha az emelt fővel vesztés azzal egyenlő hogy én elismerjem hogy tegnap igazságos eredmény született, akkor nem, nem vesztek emelt fővel.
A divatozást pedig a más fórumokon feltűnő kárörvendő hadra értettem, akikből mindíg van elég ha egy új bajnokot kell dicsőíteni ideig-óráig. -
#9782 Robben
„Leírhatatlan, amit érzek, valami förtelmes éjszakám volt. Kétszer vagy háromszor a kezünkben volt a kupa, és a végén kicsúszott onnan, és ott maradtunk a nagy semmivel. Nem volt jó büntető. Erősen és magasan akartam meglőni, de nem ment elég magasra. Borzalmas volt a tizenegyesem!″ – mondta.
Na hát mit nem mondasz:SS::S -
#9781 Kedves Chelsea drukkerek!
Át lehet fáradni a saját topicotokba, ott örülhettek, hogy mekkora győzelmmel, menetelési sorozattal lettetek BL győztesek. Itt erre senki sem kíváncsi. -
Pares #9780 Ja, csodálatos, megtudhatnám, miért törölték a hszeimet, amiben rákérdeztem, miért igazságtalanság az, hogy a bayern kihagyta a helyzeteit? -
Pares #9779 Ahelyett, hogy emelt fővel tudnál veszíteni, inkább szánalmas divatmajmozásba kezdesz. :-D -
mgkp #9778 Azt én se értem, hogy a lehetőségek elpuskázása az mióta igazságtalanság? -
Gabe18 #9777 Ja hát ez egy válasz volt, egy közben törölt üzenetre... -
Gabe18 #9776 Ahhoz nem kellenek érvek hogy meg tudjam állapítani kinek kellett volna tegnap nyerni. -
Gabe18 #9775 És ki nem xarja le az összes kis nethuszár divatmajmot, akik most majd egy évig Chelsea szurkolónak mondják magukat, és nagyon okosak lesznek ebben a témában?
Amúgy meg aki elég régóta Bayern szurkoló az pontosan tudja hogy aki ezt a csapatot nem szereti, az 99%-ban utálja is, tehát persze hogy most nagy hepaj van. -
mgkp #9774 ott a pont -
mgkp #9773 Kár, hogy nem vagyok Chelsea drukker. Mondtam ,hogy a Bayern is megérdemelte volna, azt se mondtam, hogy nem játszott a bayern jobban, ettől függetlenül a Chelsea is megédemelte főleg amiatt, ahogy ebben a szezonban is felálltak és a döntőben teljes hittel, szívvel küzdöttek.
A focit még mindig gólra játszák, az előbb leírtak maitt a Bayern egyedül magát okolhatja. -
#9772 Az a baj, hogy itt nem a megérdemeltségről van szó. Hanem hogy megnyerték az idei kiírást. Az egy más dolog, hogy "hogyan". Ha az ilyen típusú BL-győzelemnek szívből, igazán tudnak örülni a futballt a "futball" miatt néző és azt valóban szerető emberek vagy Chelsea-drukkerek, akkor nincs kérdés. :) -
Pares #9771 Ja persze. Egy egész világ sír most veletek... olvastál már más fórumot? -
homeless #9770 Könnyű magad azzal nyugtatni, hogy savanyú a szőlő, azért kritizálják a csapatodat, de az a helyzet, hogy kb minden független foci kedvelő ember csalódott most, kb mint a 2004 EB és a 2006 VB után. A kocsmában, ahol néztük, még a chelsea drukkerek is majdnem 90 percig arról beszéltek, hogy szégyen amit a csapatuk produkál... -
#9769 most a chelseasek komolyan azt hiszik h megérdemelték ezt a győzelmet a döntőben? :D nézzenek akkor inkább teniszt.. -
Gabe18 #9768 Én tovább mennék, nem holmi szőlő savanyú, meg ilyen hülye kis szövegek, hanem kimondom, a futballtörténelem egyik legnagyobb igazságtalanságának érzem azt ami tegnap történt.
És idejöhet, meg az összes másik fórumba ahány Chelsea meg akármilyen drukker megmagyarázni hogy nekem mit kéne belelátni ebbe a dologba, akkor sem fogom belelátni.
A Chelsea hősiesen védekezett, amikor mindegy volt már kitámadtak 5-6 percig, Drogba klasszisa döntött. Ezen kívül momentumuk nem volt nem arra hogy nyerjenek, nem is akartak nyerni mert az első perctől az x-re játszottak, mi meg elrontottunk kismillió lehetőséget.
Ezek után nekem kéne elismerni, hogy nem mi voltunk a jobbak, és joggal nyert a Chelsea. Vicc...
De mondom, hogy ez a Chelsea játékosait, szurkolóit, egy percig nem érdekli, azt én bármikor aláírom. Fordított esetben engem sem érdekelne, de asszem nem is akarnám megmagyarázni hogy milyen jók voltunk... -
Pares #9767 Akkor nem vagy tisztában azzal, mi az a foci. Persze tudom, a legkönnyebb az ellenfélbe rugdosni meg a szerencsére hivatkozni, mintsem hogy a saját csapatodban keresd a hibát. -
mgkp #9766 Savanyú a szőlő úgy látom.
55-45 volt a labdabirtoklási arány. Ez szerintem nem akkora lefocizás.
A kaput eltaláló lövések száma : 7-3 Szerintem ez se.
Akkor milyen 2004-es Eb győzelemhez hasonlítjuk ezt? Nem azt a statisztikát látjuk, hogy a Bayern 30 kaput eltaláló lövéssel zárt a Chelsea meg egyel és úgy lett az állás 1-1. Napoli ellen nem bekkeltek, a Barcelona ellen meg mit csinálsz ha az ellenfélnél van a labda? Kérsz egy másikat és elkezdesz támadni? :D
Ez a szép a fociban, hogy egy gyengébb csapat is nyerhet ha önfeláldozóan teljes szívből játszik.(Napoli ellen visszajött a Chelsea,Barca ellen emberhátrányban jött vissza a Chelsea)
A Chelsea-ben folyamatosan éreztem, hogy hisznek magukban, míg a Bayernben nem. Szerintem ez döntött.
Terry-t meg Ivanovic kvalitásait meg ne hasonlítsuk már mondjuk Badstuberéhez.
Másrészről meg ez a Chelsea egy Bertrand nevű gyerekkel lépett pályára aki életében először volt kezdő egy BL meccsen.
Meg mondom 20 szögletet rúgott a Bayern. 30-szor kapura, kapott egy tizenegyest a hosszabításban. Mi kell még? Adják oda a meccset a Bayernnek mert ők többször lőtték ki a stadionból a labdát? Hagyjuk már.
Mondom a Bayern is megérdemelte volna, másrészt meg örültem, hogy tényleg nagyon sportszerű játékot láttunk a döntőben, minden elismerésem.