14177
- Ennyien nézik most a topikot!
a1_2012_10_25_5uo9ccoy91.jpg
  • DasIsFuck
    a mi 30-35 milkánk is vicc volt érte.

ennyiből kétszer megvennénk Falcaot-t.
  • antijuve
    ja, nem azt akartam megmagyarázni h hülye vagy, mert Gomez BL döntőn mutatott játéka arcpirító volt.
  • antijuve
    Én nem feltétlenül küldeném el Gomezt, csak vennék egy legalább ilyen gólerős, de technikásabb csatárt. Egy csatárral mégis mi a francot akarunk? Vicc...
  • Effe88
    de amúgy én gomezt is elküldeném de kinek kéne???:D( 1 éve még vitte volna a cselzi 40 milláért:D:D:Dma meg bkv előre nem venné meg:D)
    ha döntenem kéne , hogy Dzeko vagy Gomez előbbit választanám:)
    de biztos hülye vagyok majd megmagyarázza vki:)
  • DasIsFuck
    az meg hogy került oda...szellem a gépezetbe uraim:D
    robbent akartam természetesen írni:D
  • Effe88
    persze gomeznek
  • DasIsFuck
    speciel usami nem osztott nem szorzott.

ha meg már robbent küldenéd el akkor én előtte megválnék goemztől.

most jelenleg riberynek és gomeznek köszönhetjük h ott tudunk lenni az élcsapatok közt, nélkülük esélyünk nem lenne.

shakiri meg szerintem vicc kategória...svájcból idehozzuk mert volt egy jó idénye a a baselnek?
    akkor ilyen dantékat kell még idehozni..
  • Effe88
    robbent már ismerem,megismertem, elég volt belőle:)
    usamit pedig nem bár amikor nagy ritkán játszott nem tűnt rossznak lehet, hogy ő lett volna a mi kagawánk:)
    de jupp bácsitól mit is várjunk cserélni se szokott ugye:)
    ha nem megy pl, a támadás akkor is ugyan azok maradnak a pályán nem próbál ő semmi xtrát meglépni:DD:
  • Effe88
    + a bajnokság is
    de ez nagyon le van sarkítva így:D:D:Dszóval nem teljesen fedi a valóságot az a hibás aki oda engedett egy hollandot tizenegyest rúgni é nincs egy tökös német srác aki el meri vállalni ez a szomorú...:(
  • Gabe18
    Tetszik, nem tetszik, ebből a csapatból kiveszed a Ribery-Robben párost, és az Európa Liga helyekért küzdenénk. Az egész játékrendszer rájuk épül, éppen ezért olyan kiismerhető is. Mit csinálna Gomez ha ők a szélen nem rendeznék le a védelmet, talán akkor is belőné a maga 30+ gólját? Ugyan miből mikor a labdaátvétel is kihívás neki?
    Ez az Alaba gyerek idővel jó lehet, de az még nem holnap lesz mikor Ribery-t egy idényre leválthatja, a túloldalon meg várjuk a Shakiri csodát?
    Addig jó amíg ez a 2 ember itt van, és hülyét csinálnak az ellenfél védelméből, meg lehetőségeket a többieknek.
  • tototto
    Én meg úgy gondolom nélküle meg el se jutottunk volna oda.
  • bakkerman
    Robbenen csak egy BL trófea ment el...
  • tototto
    Akarom mondani sajnálod , hülye prediktív mobil... :)
  • tototto
    Érdekes álláspontod van, Robbent elküldenéd, őt meg sajnálom :)
  • Effe88
    Usami elment a Hoffenheimhez...
    kár érte
  • antijuve
    "A szurkolók elnézést kértek a fütyülésért"

micsoda happy end lesz itt
  • DasIsFuck
    ez jó és ki lenne robben helyett?

robben önző, de még mindig az a játékos aki eltudja dönteni a meccset,villan bármikor és a sebességével eltud menni...
    ribery a másik most robben nélkül a csapat azért korántsem lenne olyan jó támadó.

shakiri meg hát komolyan nulla.
    talán ha már beérett,bizonyított tehetségeket/játékosokat vennénk nem a maradékból választanánk mindig akkor nem lenne olyan nagy érvágás ha elmenne robben.
  • tototto
  • antijuve
    ez lenne a legjobb megoldás. Ehhez viszont kéne egy karakteres valaki a padra, aki tökön rúgja, ha nem azt csinálja amit kell. Amíg viszont nincs rá megfelelő helyettes, nem kell elpasszolni. Tud ő igen hasznosan is játszani, volt h az ő góljai miatt jutottunk BL döntőbe.
  • Mor3llo
    Hát igen, Neuer helyzete érdekes. Idejött az ősellenségtől, teljesen profi mentalitással. Utálta őt a szurkolótábor jó része, erre lehozott egy 1000 perces clean-sheet-et. Bevédte a csapatot a BL döntőbe. Schweinit felpofozta gyakorlatilag, hogy azonnal keljen fel, és menjen vissza küzdeni a pályára, mikor Robben kihagyta a tizenegyest a hosszabításban. Elvállalt egy büntetőt a szétlövéseknél egy BL-döntőben.
    Azt hiszem, valahol itt kezdődik egy Effenberg-Kahn-Elber-Van Bommel mentalitás. Talán Badstuber még ehhez hasonló, sajnos a többi játékos eléggé hamar össze tud omlani lelkileg.
  • Bercy #9825
    Én annak örülnék, ha az edző vagy a csapattársak végre kicsit kiölnék robbenből a nagy egót, mert akkor nagyon hasznos tag lenne.
    Lehet kicsit többet kéne padoztatni (ha már a VB gólkirályt is padra teszi heynckess).
  • Effe88
    Én is ebben az egy dologban hibáztatom, hogy egy önző alak. Döntőben is inkább fölé lőtte 4-5 máterrel mint hogy átjátszotta volna pl Riberynek stb. Szerintem egy ilyen játékosnak a továbbiakban nincs helye itt.Vigye el a city:).
    A vezér egyéniséggel is egyetértek veled.Svejni imádom és iszonyat jó kp-nek tartom de ő sem vezér sajnos(nem egy Effenberg)
    Neure meg bebizonyította, hogy helyén van a töke! Ideglieg rendbe van.
  • Bercy #9823
    2010 ben Robben villanásainak köszönhette a klub, hogy BL döntőt játszott.
    Idén nagyon nem jött ki neki a lépés, több kritikus pillanatban is hibázott (nem csak a 11eseknél) és az igazán fontos meccseken nem is tudott kiemelkedőt mutatni.
    Viszont ettől még nem kell eltemetni őt.
    Én egy dologért hibáztatom, az pedig, hogy _szerintem_ néha feláldozza a csapat sikerét is akár az egója oltárán. Sajnos jelenleg nincs olyan vezéregyéniség a csapatban, mint Effenberg vagy Kahn volt, akik rendet tartottak a csapatban, mind a pályán, mind a pályán kívül. Bár remélem Neuerből az lesz, mert amit a döntőben csinált azzal nagyon megkedveltette magát nálam.
  • mgkp
    Aki felvállal valamit, az hibázni fog valamikor. Robben a szezon során hibázott mert vállalkozott viszont több idényen keresztül sikerrel is járt(Aki harcol, veszíthet. Aki nem harcol, már vesztett is.-Bertold Brecht) Van ilyen, ezért nem értem miért kell őt elküldeni meg anyázni. Szerintem sokat köszönhet neki a klub.
  • Gatti
    Szerintem Robben hasznára van a csapatnak. Attól hogy kihagyott pár 11 est még nem kéne leminősíteni. Riberyvel a két szélen színt adnak a játéknak. Hasznos volt vele hosszabbítani. A lelke jelenleg a csapatnak: Gomez, Sweinsteiger, Ribery, Robben, Alaba, Lahm , Badstuber , neuer. Szerintem
  • Gabe18
    Azt én elfogadom hogy vannak játékosok akiket valaki kevésbé kedvel, de ez amit tegnap leműveltek gusztustalan ocsmányság volt. Aki a saját csapat egyik legjobb játékosáról igy nyilvánít véleményt, arról meg nekem is meg lehet a véleményem, és nem biztos hogy a Szurkoló társamnak akarnám.

Shakirit meg hagyjuk már. Svájci közpszerű bajnokságban vitézkedik, majd akkor szólok róla elismerően ha a Bundesligában s mutat hasonlót. Addig nekem nem más mint egy újabb lutri igazolás ami vagy bejön, vagy egy év múlva azt is eladjuk féláron. Nem hogy Robbent azért dobjam ki mert jön "Shakiri". Nevetséges...
  • Effe88
    Mindenki másban látja a hibát. Ez van el kell fogadni, hogy valaki utálja robbent. A szurkolóknak pedig joguk van véleményt formálni ezt el kell tudni viselni. Vannak olyanok akik meg tudnak neki bocsátani és vannak akik nem. Evvan.De attól nem kéne lebarmozni a szurkoló társaidat.
    Shakiri meg nem véletlenül jött:) robben takarodj:)

• Gabe18
    Milyen jó is lenne! Aztán vehetnénk helyette mondjuk egy újabb Pranjic-ot, akivel aztán kegyetlen jók lennénk, és mindenki megnyugodna.

Az a sok barom aki fütyülte, többet a stadionba se kellene hogy bemenjen.
  • Effe88
    Egyébként robben rendesen kapta a füttyöt:) Remélem értette a célzást de jó lenne ha elmenne innen és vinné magával ezt a holland örök vesztes mentalitását is.:)
  • Effe88
    tegnap meccs
    gól összefoglaló
  • Gatti
    gomez mellé jó lenne még1 csatár előre.
  • antijuve
    Kroos gólját láttam. Jókor kezdünk el távolról lőni...csak 3 napot késtünk vele :(((
  • Gatti
    nem rossz ez a meccs a sport 1 en :D
  • antijuve
    Breno elmegy? nem is tudtam...mondjuk nem is játszott.
  • Effe88
    jó kis írás
  • Effe88
    ???még semmi
    bár én örülnék neki
  • Zenszkij
    Amúgy abból mi igaz, hogy Edin Dzeko a Bayernben folytatja?
  • Zenszkij
    A Bayern értékesebb, mint a Real Madrid.
  • Effe88
    Felzárkóztunk a Juve és a Benfica mellé legalább is ami az elvesztett bek/bl döntőket illet:S:S:S
    Bayern 4 nyert/ 5 vesztett
    Juve 2 nyert/ 5 vesztett
    Benfica 2nyert/ 5 vesztett
  • antijuve
    hát igen, érdekes, 2008ban sztem a Chelsea jobban játszott az ellenfelénél, akkor elbuktak - most ez megfordult. Sajnos a mi kárunkra