14177
- Ennyien nézik most a topikot!
-
#9885 Ez is szép gól , az ilyeneket mindig is hiányoltam Gomeztől. A távoli lövéseket.
-
#9884 De most lőtte. És még fog sok ilyet lőni! Mert egy csatár feladata a gólszerzés. És ebben Gomez jó! -
#9883 egy ilyen a bl döntőben is jöhetett volna kicsit jobban örültem volna neki -
#9882 -
#9881 0:20-nál egyébként milyet "ment"
:D:D
Boateng becsületére vállhatna:D:D: -
#9880 na ezt csak azért, hogy nevessünk kicsit:D:D
-
#9879 tudom -
#9878 Bajnok is lett a wolfsburg! -
#9877 hihetetlen megosztó pali nem is hiszem, hogy volt-e valaha ilyen megosztó személyisége a Bayern Münchennek....
egyébként dzeko a wolfsburgban 142 meccsén/85 gólt lőtt ami azért egy wolfsburgban elég szép főleg úgy , hogy volt egy grafitzeruza(grafite) a csatársorban aki sok gólt el szedett tőle:D:D:D -
#9876 na ja gyenge technikai képességek,(de oylan szinten ami már szégyen egy német első ligás csapatba nem a bayern münchenbe...)
rossz döntések és ha már nem pattan be róla egy labda akkor semmi haszna..ilyen csatárra nincs szükség ide vagy oda a 40 góllal.
-
#9875 "ezeket se tudja értékesíteni hát elmehet a 40 góljával a qurva anyába." :D:D:D
egyébként meg néha komolyan mondom olyan "gyorsasággal" fordul mint egy betonkeverő:D:D meg nem tudja eldönteni, hogy elrúgja e ballal vagy jobbal vágja ráS:S:S::D:D:D -
#9874 hú de nagy vmi
aztán sokra mentünk vele:(
egyébként meg szép, hogy van mikor 3assával lövi a gólokat mondjuk egy bazelnek otthon
ez szép meg jó, hogy csetlik botlik és gól lesz belőle
de aztán jön a nyomorék énje amikor pl egy labdát nem tud átvenni
és ilyenből sajnos nagyon ok meccs van egy szezonban és fejlődni már úgy se fog 2016 ig itt fog riogatniS::S:S:S:
-
#9873 lőtt 1 gól és mennyit elszerencsétlenkedett ahogy a chelsea ellen is.
ok rendbe van h az a fajta szerencsétlenség akiről max bepattan egy labda és semmi haszna nincs ha nem kerül ajtó ablak helyzetbe, de ha már ezeket se tudja értékesíteni hát elmehet a 40 góljával a qurva anyába.
majdnem elment rajta a real elleni meccs is a chealse el is ment rajta mert képtelen volt értékesíteni az ajtó ablak helyzetét 2X is.
-
#9872 Tény, hogy gomeznek vannak olyan meccsei amikor semmit nem ér. Na ezért kell mellé egy másik klasszis csatár és rotálni őket. -
#9871 Jaja, a Real ellen gólt lőtt, plusz vert a Citynek, Napolinak, Internek stbstb...
Le kellene szállni ezekről a gyenge lábakon álló alátámasztásokról, miszerint Gomez nem lő gólt nagycsapatoknak. -
#9870 Gomez bebizonyította mennyire világklasszis a real és a chelsea ellen is...
-
#9869 Erről van szó!
Inkább örülnénk, ha összejönne ez a biznisz, így óriási merítési lehetőségünk lenne, két ilyen csatárral (+Pizza)...! -
Gabe18 #9868 Igen, Gomez klasszis csatár, bizonyos helyzetekben, bizonyos ellenfelek ellen. Más helyzetekben, más ellenfelek ellen meg a Tolna Megyei Aranykalász MGTSZ csapatába is csak jóindulattal férne be. Úgyhogy valóban, ezért kéne egy másik csatár aki ilyenkor bejönne. Azt nem tudom Dzeko jó lesz-e erre, de talán jó.
Viszont mindez semmit nem ér ha az edző nem lesz hajlandó lecserélni. Nem érez rá, mikor melyiket kell beküldeni. Netán ezen legkésőbb a meccs szünetében változtatni. -
#9867 Veled értek egyet!
Gomez igenis hasznos játékos, mégha nem is "szépen" játszik.
Viszont azt én is támogatom, hogy legyen 2 klasszis csatár és egymást váltsák. Ha egyiknek nem megy akkor bejöhet a másik, és legalább lenne nyomás is, hogy teljesítsenek. -
#9866 Ne haragudj, de hagyjuk már ezeket a marhaságokat. A gól az gól. Gólt nem csak úgy lehet szerezni, hogy végigcselezek 3 embert, feladom magamnak ollóra, és bombagólt vágok...
Ugyanolyan fontos, hogy az ember jól helyezkedjen, megfelelő időben érkezzen a labdákra, sőt!
És ebben Gomez világklasszis, aki ezt vitatja, annak ajánlom a brazil bohócbajnokságot a 40 kg-os Neymar teljesen haszontalan cseleivel. -
#9865 na ez jó ötlet..elmehetne angliába lehet h be is vállna és legalább minekt se idegesítene a pancserkodásával:D -
#9864 erre azt tudom mondani...Gomez sok gólt lő...befejező csatár..ok, hogy abból is az ügyetlenebbik fajta..de mennyivel jobb lenne ha ez a 40 gól nem bepattanásról születne, hanem úgy h a játékos megcsinálná magának a helyzetet.
nem Dzekoról beszélek most, h vennénk egy kalsszis technikás csatárt az ugyan úgy emgőné ezt a gólmennyiséget cserébe kevesebbet ügyetlenkedne, veszélyesebb lenne a pályán..stb -
Gabe18 #9863 -40 pad, de lehet +50 lenne a pályán, ha ugyanazt a támogatást megkapná pl. egy Dzeko a többiektől mint amit Gomez kapott.
Nem azt mondom hogy Dzeko az "álom" csatárom, de Gomeznél technikásabb, jobban lő távolról, testfelépítésre meg full ugyanaz mint Gomez. -
#9862 Csak Gomez gólérzékenyebb, nekem ez számít, de ezen ne vesszünk össze! -
#9861 sőt más csapatban még jobb lenne őt látni
pl, a cityben
ha netán vki az ide irpgatók közül manszúrsejkel találkozna beszélje rá gomezre:D:D -
#9860 nagyin jó lenne azt a pancser torghelle klónt a padon látni:)
-
#9859 így van -
#9858 Dzeko is az a típus mint gomez csak ő technikásabb és agilisebb Gomeztől. -
#9857 -40 gól haha, tényleg vicces -
#9856 ja én se
mert akkor gomeznek irány a pad
hahahahahahah -
#9855 Hmmm...lehet :D -
#9854 Nem bánnám ha jönne. -
#9853 ha minden igaz Dzeko egyre közelebb van hozzánk:) -
#9852 ja, kivéve ha ezzel le is van rendezve a csatárkérdés :D -
#9851 Ingyen végülis megérte. -
#9850 Pizzaro visszatért hozzánk 1 évre! -
#9849 +20 milkával akkor kipótolják igazán nem számít a pénz egy bayernél 2X visszajönne az ára -
#9848 Hehe
-
#9847 nem mert 40 millárt vette az atletico :D:D
de egy pappis cissé + egy huntelaar kijött volna gomezből -
nagy hős #9846 az atleticos falcaot akit 40 milláért vettek tavaly? :D