Fc Bayern München

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mor3llo
89.58-nál fújta le...

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Effe88
hát idegenbe jó az X??!!!😄😄<#idiota>
idei szezon eddigi legsiralmasabb teljesítménye kross ritka szar volt nem értettem hogy riberit és gomezt miért kellett lehozni<#guluszem1>...
minden esetre megint nem kaptunk gólt!!!
ezt a pontosan 90.percben(90:00) lefújjuk a meccset meg gusztustallanak tartom(volt 6 csere eleve a 2.félidõben ilyenkor alap 3 perc hosszabítás illene szerintem) sajna nagyon megszokottan alkalmazzák ezek a bundeses bírok!!!
érthetetlen!!!

Effe88
na eddig ez siralamas...
nincs semmi elképzelésünk fel kéne pörögni mert különben bukó lesz!!!!

Effe88
ma 15:30
Hoffenheim-Bayern!!! valószínûleg gólt fogunk kapni de kötelezõ a 3 pont!!!

várható kezdõk!
Starke - Beck, Vorsah, Compper, Braafheid - Rudy, Kaiser - Obasi, Roberto Firmino, Babel - Sigurdsson
Trainer: Stanislawski

Neuer - Rafinha, Badstuber, Boateng, Lahm - Luiz Gustavo, Schweinsteiger - Robben, T. Müller, Ribery - Gomez
Trainer: Heynckes

banok
Macedón tv-n nézted.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Oziris666
Gomez durvább mint Inzaghi volt, ami gólokat lö😛

antijuve
engem megijesztett az elsõ félóra, aztán elkezdett mûködni a csapat, szinte egycsapásnyira.Ez mindenképp jó jel.

ups and downs

Effe88
egyébként már ez volt a 10.tétmeccs amin nem kaptunk gólt😄😄😄
Oli Kahn rekordja veszélyben!!???vagy már meg is dõlt???

Effe88
a csapat kurva jó legyõztünk egy nállunk jobb bajnokságban szereplõ top gárdát és megint nem kaptunk gólt
Gomez meg nem csinál semmit csak rúg két gólt egyre jobb a pali!!!<#eljen>
második félidõt végig uraltuk!!!

így tovább!!!!

Effe88
köszönöm<#worship><#worship>
kanal 5-ön néztem vagy mint de jó volt végig semmi akadás ráadásul a többi meccsre is bekapcsoltak ha gól született szóval ezer köszi😉!!!

Hát minimum egy-egy 11-es járt volna mind a két csapatnak.
Elsõ 30 percben sehol se voltunk, aztán ott jött valami fordulat, Gomez villant kétszer, ezzel be is fejezõdött a meccs.
Az hogy a City ennyire összezuhant, vagy mi õriztük ilyen jól a labdát, azt már nem tudom.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

antijuve
A második félidõben nem sok minden történt...City elõre semmit nem játszott, mi elbasszolgattunk, néha lövés, helyzetecske.Kábé ennyi.

ups and downs

antijuve
Félidõben 2-0 ide.
Elsõ fél órában nem tudom mit játszott a csapat, de rengeteg hiba, 0 támadás.Mintha valami elb*szott kontrajátékszerûsgre játszottunk vna, de annak se kéne h része legyen a saját térfélen elszórt labdák.Fél óra után meg..teljes változás, sok kp-n szerzett labda, abból gyors támadás, a City is sokkal ritkábban tudott lendületbõl a védelemre menni, végre jól játszottunk.Gomez meg mindig jó helyen áll, lehet hogy nem egy labdazsonglõr, de vonza a kapu elõtt a labdát.
A játékvezetésre meg egy szót nem szólhatunk, egy 11-est minimum megúsztunk, de talán 2-t is.

ups and downs

banok
20:45 Bayern München-Manchester City
tv: Digisport hu
streamek : http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t=278&mforum=stream

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

antijuve
támadóikkal vigyázni kell, sztem a védelmüket meg lehet kavarni majd párszor

ups and downs

Effe88
na ma nagy meccs lesz igazi erõ felmérõ!!!!

várható kezdõk!!!

Neuer - Rafinha, Boateng, van Buyten, Lahm - Luiz Gustavo, Schweinsteiger - T. Müller, Kroos, Ribery - Gomez

Hart - M. Richards, Kompany, Lescott, Clichy - Yaya Touré, Barry - Silva, Milner, Nasri - Aguero

Banok streamet légyszi!!!

Bayern vezeti a tabellát, elég erõsek idén

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Effe88
egyébként vizsgálják az ügyet az ügyész szerinte breno saját maga gyújtotta fel a házat direkt😄😄😄

Effe88

Ribéry eddig a legjobb remélem év végéig így tolja majd vagy jobban😄😄

Effe88
hát igen letudtuk elég hamar!!!
szép volt!!!
kiváncsi vagyok a city ellen mire megyünk az egy jó erõ felmérõ lesz az tuti....gólt szerintem kapunk azért érik már...😄😄

antijuve
Újabb sima, kapott gól nélküli gyõzelem.Tulajdonképp a 20.perc után el is lett lazsálva a meccs.

ups and downs

antijuve
köszi.még szerencse h nem lett komoly baja és senki másnak se

ups and downs

antijuve
ez komoly?ha igen, akkor elég durva 😄

ups and downs

Breno-nak többet ne adjunk szeszt, mert éjszaka leégette az egész házát... <#hehe>
Szerencsére sérülés nem történt komolyabb.

antijuve

ups and downs

Mor3llo
Naná, Manu õsscheißés, saját nevelés, ultratag stbstb...

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

antijuve
mondjuk õ nem közvetlenül onnan igazolt ide és nem volt "õsschalkés" 😄.

ups and downs

Effe88
passz😄
arról nem találtam😄😄

antijuve
😄D
és Rafinha nem kapott semmit? 😊

ups and downs

Effe88
várj van még egy😄😄

Effe88
Müller gól

Mor3llo
Várható volt, és érthetõ is.

Effe88
Neuer fogadtatása

Effe88
szép gyõzelem
Petersen be szerencsétlenkedte a gólját de egy biztos belõle se lesz egy Gerd Müller😊😄
Olic meg Robben viszont felépülhetne már!!!

antijuve
1, azaz 1 kapott gól eddig és 18 rúgott.Nem nagyon kell hozzáfûzni sokmindent.Ja, Robben nélkül gyakorlatilag.

ups and downs

Mor3llo
Kurva jók vagyunk, ennyi.

Effe88
Holnap irány Gelsenkirchen 17:30!!!
Nyerni kell ott is mert elénk jött a bréma és a glabach is!!!

antijuve
Ez elég sima meccs volt, szerencsére jó formában van a csapat.Védekezés elég jó volt, ha meg kellett Neuer védett, bár igazán nagy helyzete tán nem is volt a Villarrealnak.
A City meg X-elt otthon a Napolival, biztos kell majd nekik a három pont ellenünk.

ups and downs

Effe88
nagy az öröm Rafinha gólja után😊
remélem jó sokáig kitart még a csapat bombaformája(lehetõleg május bégéig😄)

Meglepõen sima meccs volt, és a 2. félidõ alapján lehetett volna még több is.

Szép rajt, ha a City ellen otthon sikerülne 3 pontot szerezni, akkor a 6 pontos indulás már jó alap lenne a csoportkör hátralévõ részére.

Bizakodjunk...

Ja és lassan elfelejtem milyen az ha gólt kapunk 😊 , mondjuk nem baj, nem vágyom az érzésre...

Mor3llo
Sima.

Effe88
0-2
Kroos,Rafinha
<#eljen><#eljen>

Effe88
hát illene😄😄

tippmix945
Remélem a Villareal-t is legyõzik majd.

Effe88

Effe88
na zsír 7:0 az igen
Petersen is meglõtt az elsõ gólját😊
Gomez meg 8 gólos eddig!

antijuve
a Dortmund meg otthon kapott ki a Herthától

ups and downs

antijuve
😄D hány gólnál is jár?8, ha jól számolom

ups and downs

7-0 a vége, a Freiburg igencsak gyenge volt ma, míg nálunk többen is remekeltek. Ribery varázsolt, Gomez meg jó arányban lõtte be az üres kapuba a labdákat meg a 11-eseket. <#hehe>