Fc Bayern München
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
idei szezon eddigi legsiralmasabb teljesítménye kross ritka szar volt nem értettem hogy riberit és gomezt miért kellett lehozni<#guluszem1>#guluszem1>...
minden esetre megint nem kaptunk gólt!!!
ezt a pontosan 90.percben(90:00) lefújjuk a meccset meg gusztustallanak tartom(volt 6 csere eleve a 2.félidõben ilyenkor alap 3 perc hosszabítás illene szerintem) sajna nagyon megszokottan alkalmazzák ezek a bundeses bírok!!!
érthetetlen!!!
nincs semmi elképzelésünk fel kéne pörögni mert különben bukó lesz!!!!
Hoffenheim-Bayern!!! valószínûleg gólt fogunk kapni de kötelezõ a 3 pont!!!
várható kezdõk!
Starke - Beck, Vorsah, Compper, Braafheid - Rudy, Kaiser - Obasi, Roberto Firmino, Babel - Sigurdsson
Trainer: Stanislawski
Neuer - Rafinha, Badstuber, Boateng, Lahm - Luiz Gustavo, Schweinsteiger - Robben, T. Müller, Ribery - Gomez
Trainer: Heynckes
ups and downs
Oli Kahn rekordja veszélyben!!???vagy már meg is dõlt???
Gomez meg nem csinál semmit csak rúg két gólt egyre jobb a pali!!!<#eljen>#eljen>
második félidõt végig uraltuk!!!
így tovább!!!!
kanal 5-ön néztem vagy mint de jó volt végig semmi akadás ráadásul a többi meccsre is bekapcsoltak ha gól született szóval ezer köszi😉!!!
Elsõ 30 percben sehol se voltunk, aztán ott jött valami fordulat, Gomez villant kétszer, ezzel be is fejezõdött a meccs.
Az hogy a City ennyire összezuhant, vagy mi õriztük ilyen jól a labdát, azt már nem tudom.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
ups and downs
Elsõ fél órában nem tudom mit játszott a csapat, de rengeteg hiba, 0 támadás.Mintha valami elb*szott kontrajátékszerûsgre játszottunk vna, de annak se kéne h része legyen a saját térfélen elszórt labdák.Fél óra után meg..teljes változás, sok kp-n szerzett labda, abból gyors támadás, a City is sokkal ritkábban tudott lendületbõl a védelemre menni, végre jól játszottunk.Gomez meg mindig jó helyen áll, lehet hogy nem egy labdazsonglõr, de vonza a kapu elõtt a labdát.
A játékvezetésre meg egy szót nem szólhatunk, egy 11-est minimum megúsztunk, de talán 2-t is.
ups and downs
tv: Digisport hu
streamek : http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t=278&mforum=stream
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
várható kezdõk!!!
Neuer - Rafinha, Boateng, van Buyten, Lahm - Luiz Gustavo, Schweinsteiger - T. Müller, Kroos, Ribery - Gomez
Hart - M. Richards, Kompany, Lescott, Clichy - Yaya Touré, Barry - Silva, Milner, Nasri - Aguero
Banok streamet légyszi!!!
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
szép volt!!!
kiváncsi vagyok a city ellen mire megyünk az egy jó erõ felmérõ lesz az tuti....gólt szerintem kapunk azért érik már...😄😄
ups and downs
Szerencsére sérülés nem történt komolyabb.
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Petersen be szerencsétlenkedte a gólját de egy biztos belõle se lesz egy Gerd Müller😊😄
Olic meg Robben viszont felépülhetne már!!!
ups and downs
Nyerni kell ott is mert elénk jött a bréma és a glabach is!!!
A City meg X-elt otthon a Napolival, biztos kell majd nekik a három pont ellenünk.
ups and downs
remélem jó sokáig kitart még a csapat bombaformája(lehetõleg május bégéig😄)

Szép rajt, ha a City ellen otthon sikerülne 3 pontot szerezni, akkor a 6 pontos indulás már jó alap lenne a csoportkör hátralévõ részére.
Bizakodjunk...
Ja és lassan elfelejtem milyen az ha gólt kapunk 😊 , mondjuk nem baj, nem vágyom az érzésre...