Fc Bayern München

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Meccs elõtt bármikor aláírtam volna ezt az eredményt, de így a meccs után igen keserû a szám íze. Ez a 2. félidõ tragédia volt. Hányszor fogjuk még eljátszani hogy az elsõ félidõben meccsen kívül helyezett ellenfél ellen SEMMIT sem csinálunk a folytatásban, csak azt várjuk hogy leperegjenek a percek? Lehet hogy a Bundesliga 10. helyezettek ellen ezt el lehet játszani, de egy európai élcsapat ellen már nemigen.
Na mindegy, ha jól nézem 1 pont kell a biztos továbbjutáshoz, azt már csak behúzzuk a két meccsen. Persze nyilván a csoport elsõség lehet innen a cél.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Effe88
nem láttam a meccset
eredmények örülök
10pontunk van villarealt is meg kell vernünk és tök mindegy utána mit játszunk manchesterbe ,ellehet majd egy meccset lazsálni😊

antijuve
Hihetetlen.Megint ellazsálták a 2.félidõt és majdnem baj lett belõle.Pedig a Napoli semmit se tudott elõrefele csináni, volt két szabadrúgásgóljuk és ennyi, helyzet nélkül lõttek gólokat.

Néha nem értem Heynckest, 3-1es félidõnél miért nem cserél a szünetben csatárt mondjuk?Vagy a 60.percben?Jó hogy Gomez lõtt három gólt, de a második félidõben észrevehetetlen volt...nem gondoltam volna 3-0 után, hogy ezen a meccsen még lesz izgulnivaló.De megvan a 3 pont, a továbbjutás is, már csak az elsõ helyet kell behúzni.

ups and downs

antijuve
Félidõ 3-1 ide.Gomez mesterhármas, és remek játék, a Napoli örülhet h 2 gól csak a különbség.

ups and downs

antijuve
Mai kezdõ:
Neuer - Lahm, Badstuber, van Buyten, Boateng - Luiz Gustavo, Schweinsteiger - Ribéry, Kroos, Müller - Gomez

ups and downs

Effe88
na ez is könnyen ment 4-0 gomez 2,ribery,disznó
jöhet a nápoly

antijuve
Könnyed gyõzelem a kupában:
Bayern - Ingolstadt 6-0

ups and downs

Effe88
így van de hejkes nem éppen híve a cseréknek nápolyban is mit mûvelt😄😄😄
egyébként nálam olic klasszisokkal jobb játékosnak számít mint gomez

na de ez benne volt ráadásul hannoverbe mindig megszenvedtünk
ingolstadtot megverjük majd jön a nürnberg alapnak kéne lenni
majd nápoly ez is kell😄😄

antijuve
Alaba viszont jól tolta.Müller gyenguska volt, Gomez meg helyzetbekerült, de ma (is) mindent kihagyott.Olicot korábban kellett vna beküldeni.

ups and downs

Effe88
na végül boateng kezdett
nem volt benne sok köszönet
szarok voltunk bár egy x-re jók lehettünk volna most nem volt szerencsénk se(2kapufa,3 gomez ziccer amit persze kihagyott a nyomoronc)
evvan.....

antijuve
Játszott is Boateng, a vesztünkre.
Rohadtul nem érdemeltünk vereséget, csicska Hannover 10 ember ellen is bekkelt, mákos góllal húztak el 2-vel, nálunk meg minden kimaradt, plusz a végén az a Lahm-eset...áhh na mindegy, vannak ilyen meccsek sajnos, kikapni is kel néha.

ups and downs

Effe88
kezdõk
Zieler - Cherundolo, Haggui, Pogatetz, C. Schulz - Pinto, Schmiedebach - Stindl, Rausch - Ya Konan, Abdellaoue
Trainer: Slomka

Neuer - Rafinha, van Buyten, Badstuber, Lahm - Luiz Gustavo, Schweinsteiger - T. Müller, Kroos, Ribery - Gomez

Boatenget én beraktam volna badstuber helyére...

Effe88
az nem érdekes mit mondtak volna meg mit kellett volna hallgatnunk igen is hoznunk kellett volna fõleg úgy hogy a napolinak egy értelmes helyzete nem volt.....:S:S:S

antijuve
Abszolút leírtad a lényeget.A bíró tévedett ide is-oda is, de baszott idegesítõ, amikor 18 méterrõl jönnénk szabaddal (elsõ félidõ vége) erre semmit nem fúj le, csak a félidõt 😊.Meg Riberyt is leteperték a végén.De nem érdemes bírózni, sztem mindkét fél számon kérhet rajta ezt-azt, csomó hülye, idegesítõ ítélete volt.

ups and downs

antijuve
Mondjuk a Napoli ha minden igaz nem lõtt kapura!Hazai pályán.Azért az cink egy picit.Kár azért a szerencsétlen gólért, de még így is lehetett volna nyerni.Amúgy meg amiért Ribery sárgát kapott (színészkedés...), az 11-es volt sztem (habár Schweni kezezése is eléggé vitatható, bár egyik kameraállásból inkább vállnak tûnt), egyszóval a bíró egy farok volt (és nem csak emiatt)

ups and downs

Hát ez a meccs a legrosszabb Van Gaal-os idõket idézte. Céltalan labdatartás, passzolgatás, vissza a kapusig, aztán újra elõre. Vannak meccsek mikor 4-5-7 gólt lövünk meg ezek mikor mintha nem is akarnánk gólt lõni. Még jó hogy az elején összejött.
A Napoli meg szerzett egy pontot úgy hogy egy olyan támadása, vagy kapuralövése nem volt amiben a gólszerzés tudatosan igazán egy kicsit is benne lett volna. Kár hogy mi megoldottuk helyettük, mikor egyszer erre lehetõségük lett volna.
Gomez 11-esért meg kár, de annyiból nem baj hogy nem azzal nyertünk, mert akkor hallgattuk volna megint egy évig hogy mi mekkora csalók vagyunk mert nekünk megadják és belõjük és nyerünk, szegény olaszoknak meg nem a hasonlót.
"Félidõben" vezetjük a csoportot, két haza meccs is van a hátralévõ háromból, úgyhogy igazán panaszra nincs ok egyelõre, csak azért játékban többet vártam...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

antijuve
😄DDDDD

ups and downs

Effe88
ezt a nem cserélek dolgot én se értettem:S:S:S
olicot be gomez lett már jobb lett volna
húúú de felbaszott gomez kb most egy torghelle szintet hozott

Effe88
na ezt elbasztuk ezt hozni kellett volna....
11-es ki hagyni:S:S:S<#falbav><#falbav>
miért gomez rugdossa a tiziket miért nem a diznó vagy kross ha már úgy is rúgott egyet
gomez volt a mai nap szarja hozta a béna énjét.......

antijuve
Végül X lett...
Gomez fos volt ma nagyon, az ucscó 25 percben meg nem akartunk nyerni (vagy kikapni?).És hogy miért nem cserélt Heynckes...szóval a vége csalódás volt, de a pont legalább megvan.

ups and downs

antijuve
megtört a gólcsend hátul 😞( Badstuber szerencsétlen öngóljával 😞
a gól sajna felhozta a Napolit.Kicsit többet kéne a széleket használni

ups and downs

antijuve
vajon mi lehetett a "bûnük?"

ups and downs

antijuve
Guszti helyett Tymo kezd, legalábbis a Facebook oldalon ezt írják

ups and downs

Effe88
Kórházba került két Bayern München-szurkoló, aki csapatuk ma esti labdarúgó Bajnokok Ligája-mérkõzésére érkezett Nápolyba, és ott késelõ vandálok áldozatává vált.
A negyvenes éveikben járó német drukkerek szerencsére csak könnyebb sebesüléseket szenvedtek a vállukon, amikor Nápoly belvárosában sétáltak, és két robogóról megszúrták õket.
(nso.hu)

cigányok......

antijuve
Gomez gurít majd egy laza hármast 😄
Viccet félretéve, nem vár könnyû meccs ránk, én egy döntetlennel se lennék boldogtalan, mert az azt jelentené, hogy a két idegenbeli meccsen 4 pontot szereznénk (plusz a hazai gyõzelem), és a csoportelsõséghez elég lenne már a két hazait megnyerni.De azért bízom abban, hogy nyerünk, az biztos h félnivalónk nincs.

ups and downs

Effe88
na ma 20:45 tv2!!!

be kell húzni ezt is!!!!gólt már szerintem kapunk 1-1, vagy 1-2-re tippelek

de Sanctis - Campagnaro, Cannavaro, Aronica - Maggio, Inler, Gargano, Zuniga - Hamsik, Lavezzi - Cavani
Trainer: Mazzarri

Neuer - Boateng, van Buyten, Badstuber, Lahm - Luiz Gustavo, Schweinsteiger - T. Müller, Kroos, Ribery - Gomez
Trainer: Heynckes

antijuve
azért vannak újak akikért érdemes nézni (akár a Bayernben is)

ups and downs

93. percben és a 2014-es Brazíl vb után visszavonulna😞 nekem az egyik kedvenc csatárom még mindig, lassan minden nagy öreg visszavonul akikért érdemes volt nézni a futballt. Mai generáció elég gyér...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

antijuve
Klosenak elég jól megy a Lazioban, most az õ góljával nyertek a Roma ellen.

ups and downs

Effe88
müller te jó ég😄😄 7 méterrõl kb 5 méterrel fölé rúgta:S:SS:

Effe88
hárommmm 12 és fél perccccccc svájniiiiiiiiiiii

antijuve
nem tartott sokáig a meccs érdemi része lehet

ups and downs

Effe88
Gomez és Ribery gyors gólokkal 2-0 eddig😊
tegnap bvb nagy szivességet tett legyõzte a brémát

Bercy
viszont sajnos ezen a hetvegen bajnoki nelkul maradunk 😞
Effe88
török-német 1-3
7!!Bayernes a volt a kezdõben!
+ 3 gólt szintén Bayernes szerezte😊 Gomez,Müller,Swejni
Gomez gólja szép volt nagyon...

antijuve
fater nem volt rossz játékos azért, hátha a srác még többre viszi 😄

ups and downs

Effe88
😄😄😄
egyébként az amatõr csapatunk tagja a 18 éves tomi vastic is(ivica vastic fia!) 7 meccsen eddig 3 gólt lõtt

antijuve
hogy nem adta egy TV sem :@@ 😊

ups and downs

Effe88
rangadó volt<#idiota>

regionalliga(4.osztály)-Süd
Bayern II-1860 M II 1-2

gólunkat a francia Saer Sene szerezte😄

antijuve
ráadásul jobb a 0-0 most, mint az 1-1.Ha már ilyen rekordközeli góltalanságot viszünk 😊

ups and downs

Effe88
nem rossz hát
brema és a glabach is bukott jól jöttünk ki ebbõl a gyenge formából...
köv meccsre már úgy is összekapják magukat a srácok 2 hét múlva a hertha ellen

antijuve
bírom azt a csókát, tök jó csapatot hozott össze 2002-ben a törököknél.

ups and downs

Senol Günes az pont a Trabzonspor edzõje manapság😊

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

antijuve
nem rossz az X sztem.mindig nem lehet nyerni

ups and downs

Effe88
végül is...
volt már bíró botrány a bundesbe
nem kizárt😄😄

bakkerman
félt a bíró hogy valaki még gólt lõhet,és nem jön az X,így lefújta 😊

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

én Neuer helyében és mint bayern szurkoló tuti örülnék neki , mert óhatatlan ,hogy a 93.percben befúj a bíró egy büntetõt vagy gólt lõ az ellenfél és oda a rekord oda a lehetséges 1 pont.
A döntetlen idegenben sosem rossz eredmény , pláne nem akkor ha az ellenfél egy mondhatni jó formában levõ Hoffenheim.
Amúgy azt én is gyûlölöm mikor a 90.percben lefújják a mérkõzést és 1 percet sem hosszabbít a bíró.
PL. ez akkor idegesítõ mikor overre fogadsz és ugye a 89.percben még kéne a gól , viszont reménykedsz h a hosszabbításban sikerül...
Mind1, 1pont megvan , rekord döntés meglehet, bajnokság meglehet
szerintem nincs ok szidni a csapatot. MOst ennyire futotta 😄
Effe88
😄😄
de most nincs igazam??😄😄
azért ilyen sehol máshol nincs csak itt a bundesban!!!

NO ide is!
Sok sikert kívánok Neuernek!
ha valaki tudja akkor majd írja már be a következõ 5 ellenfelet (ki ellen meccselnek idegenben és ki ellen hazai pályán)

A leghosszabb góltalansági sorozatok Európában
1. Dany Verlinden (belga, Club Brugge, 1990) 1390 perc
2. Abel Resino (spanyol, Atlético Madrid, 1990) 1275
3. Chris Woods (brit, Glasgow Rangers, 1986-1987) 1196
4. Vítor Baía (portugál, FC Porto, 1991-1992) 1192
5. Dimitar Ivankov (bolgár, CSZKA Szófia, 1988) 1190
6. Gae:tan Huard (francia, Girondins Bordeaux, 1992-1993) 1176
7. Senol Günes (török, Trabzonspor, 1978-1979) 1110
8. Heinz Stuy (holland, Ajax Amsterdam, 1971) 1082
9. Manuel Bento (portugál, Benfica, 1981) 1079
10. Edwin van der Sar (holland, Manchester United, 2008-2009) 1032