14177
- Ennyien nézik most a topikot!
-
#9925 én azt bírtam benne, hogy nagyon harcos,erőszakos volt meg kb, kifutotta a belét is a meccseken
de egyébként szélsőt is tud játszani
bár már mindegy Fener elvittem
1 millió euró nem sok érte az évi 2,5 milla fizetés sem.... -
#9924 hát pár éve még igen, de már eléggé kifutott.
egy labdabiztos,gólerős és a csapatjátékba is aktívan résztvenni tudó csatár kellene. -
#9923 nem! -
-
#9921 off: de kuytot 1 milláért eladta a pool a fenernek
azért őt is ellehetett volna hozni
ennyiért szerintem bőven megérte vónaaa
de nincs vóna -
#9920 Hát ezt szeretné mindenki:)
pizza,gomez,dzeko és még egy csatár esetleg egy gyors csatár,szélső pl, matias suarez, de ez már csak bónusz lenneD::D
kapus poszt megvan
védelem megvan
középpálya megvan
csatárposzt:D na ez még nincs meg:D -
#9919 Ezért lesz jó Dzeko, mint második alternatíva. Egy Bayernnél azt hiszem kell is ilyen kaliberű másik opció. -
#9918 Nem az a gond, hogy nem lő nagy csapatoknak gólt hanem, hogy pl, van egy más után 2 jó meccse pl, bazelnek lő 3 gólt meg a herthának is hármat aztán jön 3 meccs zsinórban amiken a labdához nem ér, egy labdát nem tud lekezelni, stb...előjön belőle a nyomorék énje:D:D:D és ilyenkor elmegy rajta jó pár meccs mert jupp mester nem cseréli le mert ugye nem nagyon lenne kire:D:D:D
de ezen változtatni kell és dzekot el kell ide hozni
nincs mese:D:D:D -
#9917 Befejeznéd? -
#9916 igen rajta ment el, volt 2 ajtó ablak helyzete...te montad csatár dolga h gólt rúgjon, ja nem lőtt csak rontott semmi haszna nem volt.
a real elleni visszavágó is majdnem elment rajta mert már ott olyan degeneráltan játszott mint a chelsea ellen is. -
#9915 igen én már tavaly eltakarítottam volna, sőt én hülye lettem volna ennyi pénzért idehozni.
Ráadásul Stuttgartba se nyújtott olyat ami megindoolná.
Helyette ha hoztunk volna egy épkézláb csatárt akkor már előrrébb tartanánk mint ezzel a Gomezzel.
Jelenleg ryberynek meg robbennek köszönhetjük h veszélyesen tudunk játszani akik meg pont azok a cseles stár játékosok akik ellen itt vagy.
de ilyen Peterhansenekkel,Pizzarókkal nagyon jók leszünk...ja hogy ezek Gomez alternatívájára vannak?nyam nyam...
-
#9914 Igen, egészen biztos, hogy rajta ment el a BL döntő..jaj Istenkém.....
Tavaly is 40 körül termelt, szóval nem állja meg a helyét, hogy 1 jó szezonja volt.
Gondolom a Napoli, ManCity, Inter elleni lőtt gólok nem voltak fontos pillanatok (esetleg a Real elleni utolsó pillanatban lőtt győztes gól). Számtalanszor ki lett tárgyalva, hogy alaptalan az a vád, miszerint nem lő gólt nagy csapat ellen.
Szerintem lassan befejezhetnénk ennek a kitárgyalását, elég szélmalomharcnak tűnik :D -
IXEMGabeo #9913 Gomezt játszatják, ha jó, ha nem, mert sokat fizetett érte a Bayern (indokolatlanul)... Az egy dolog h most volt 1 jó szezonja, de itt volt a döntő és nem sokat nyújtott...
Edin Dzeko legalább fontos pillanatban tudott fejelni egy gólt és bajnok lett a Man city. Abba a csapatba nehezebb is bekerülni jelenleg, mint egy Bayernba ahol kb Gomezen kívül Olicról tudok, aki csatár:D:D -
#9912 igaz csak rajta elment egy bl cím, de hát mit neki ha lő 30 gólt egy évbe...lexarom ha a fontos helyzetekbe meg képtelen gól lőni...
de persze ha legalább másra is jó lenne de nem mert még egy labdát se tud lekezelni!!! -
#9911 Nem, nem a ló túloldalán vagyok, ugyanis nem a kedvencem Gomez, az is tény, hogy sosem lesz technikailag az említettek szintjén, ez nyilvánvaló, senki sem vitatja. Egész egyszerűen az én szemléletemben a csatár feladata a góllövés. Gomez ezt a kritériumot teljesíti, így szvsz minden más, hogy nem cselez, meg suta, kurvára nem érdekel.
Ha Gomez lő 40 gólt egy idényben, az semmi, meg takarodjon, mert ő a Gomez; teszem azt, ha itt játszana nálunk mondjuk Hulk, vagy valamelyik túlsztárolt játékos, és lőne 20 gólt, akkor ki lenne itt nyalva a picsája, hogy hú mekkora király, mert tud labdát átvenni, meg a neve is szépen cseng...ez a kettős mérce viszont butaság.
Remélem jön Dzeko, és két (+Pizza) ilyen csatárral vágunk neki a szezonnak, mert akkor megint jó dolog sülhet ki ebből! -
#9910 amúgy megvan az 5.igazolásunk idén Mitchell Weiser személyében
18 éves u-17es válogatott -
#9909 szerintem te is a ló túloldalán állsz gomezzel kapcsolatban
úgy beszélsz róla mintha egy ronaldo-van basten-gerd müller lenne a gyerek
pedig a közelükbe nincs és nem is lesz soha semmilyen téren,sőt...S:S:S: -
#9908 Pizzaro abszolút tartaléknak érkezett, ismeri a csapatot, gólerős, technikás, nem tudom mi a baj vele. Ja igen, a hozzászólásodat olvasva az, hogy nincsen a Képes sport címlapján!
Gomez ügyben meg sem próbállak meggyőzni, csak sajnállak, hogy egy évben 30-40x szitkozódsz a tv előtt, hogy "már megint ez a botlábú Gomez lőtt gólt...". Jó szar lehet neked :(( -
#9907 én már bl-ről nem is álmodok
most volt rá elég lehetőségünk,egyszer sem éltünk vele:S:S:S
most egy darabig a döntő közelébe nem jutunk azt érzem, legalább i így szoktak a dolgok működni...
egy sima bundesliga címre viszont talán jók lehetünk, feltéve ha még egy klasszis csatár érkezik -
#9906 szerintem inkább az a komikus ahogy te azt a szerencsétlenség Gomez gyereket véded meg örülsz egy Pizzaronak....
bravó és még mi akarunk bl-t nyerni úgy h nincs egy épkézláb csatár, nem baj jön pizzáró...
-
#9905 Szerintem fejezd be, mert ez már kezd komikus lenni -
#9904 Tudjátok mit?
Én Szalait venném meg...ő is egy nagy testfelépítésű és még a labdával is jól bánó játékos, gólerős és magyar...
szivesebben nézném mint goemz szerencsétlenkedését vagy pizzaro bácsi padozását... -
#9903 Én Pizzaroból se nézek ki többet mint a kiégett ronaldinhoból...
normális csapat egy ilyen gomez féle kamucsatarrál...
szerencsére Olicot is elengedtük vagy elküldtüök nem tudom... -
Gabe18 #9902 Mentálisan a 34 éves Pizarroból is többet nézek ki.
És Pizarro a padra lesz véve, ha minden igaz, tehát nem meghatározó embernek vettük.
Egy Ronaldinho-t nem rakhatsz a padra, vagy ha igen akkor 2 hónap múlva elkezd hőbörögni.
De eleve nem értem ezt a felvetést. Most mi egy komoly csapat vagyunk, vagy ilyen Mahacskala féle bohóc társaság? Mert Ronaldonho én kb. ott tudnám elképzelni újra Európában. -
#9901 hát igen nem vele akarunk újra bajnokságot és bl-t nyerni hanem a 34 éves pizzaróval-.-
yesss:D:D:D:D -
Gabe18 #9900 Hagyjuk már ezt a hülyeséget. Legjobb esetben idejönne és a bajnokság utolsója ellen lenyomna egy parádét, mert azok ellen elég lehet hogy valaha ő volt a világ legjobbja. De nehogy már a 32 éves Ronaldinho-val akarjunk újra bajnokságot nyerni, meg a BL-ben az idei teljesítményt megismételni. -
#9899 itt nem is a kor hanem a motiváció a kérdéses
akar e még keményen edzeni sikereket elérni mert akkor bármelyik top klubba beférne
ha meg már csak lézengene akkor irány mondjuk egy török,görög vagy katari szaúdi klub -
#9898 pénzügyileg megérné, de mégiscsak 32 éves már -
#9897 Kicsoda?? -
XLVII #9896 Pizza és Ronaldinho? Hát nem tudom össze lehet-e hasonlítani ezt a 2 embert? Lehet hogy még beférne a kezdőbe. -
#9895 Pizza tavaly alapembere volt a Werdernek, és fosta a gólokat. Ezek alapján felesleges összehasonlítani egy kiégett Ronaldinhoval. -
#9894 így van
pénzügyileg igen is megérné:D:D
jönne a profit:D mezek,ajándéktárgyak stb.
új szurkolók szerzése pl,braziliából stb.
-
#9893 komolyan vetted pedig ott vannak a smájlik
grat
de ha mondjuk olyan motivált lenne és úgy játszana mint anno a psgbe vagy a barcába akkor jöhettek ti bármilyen kroosal stb.vel mert hát az a világklasszis szint volt:)
-
#9892 ha pizzaro jó ingyen akkor ronaldinho is...
maximum megdobná a marketing osztályt. -
#9891 egy kiégett, elhízott brazil alkoholistát szeretnél idehozni...grat! -
#9890 fasznak se kell Kroos helyett :D -
#9889 kit érdekel:D
de lenne egy aranylabdás zsenink:DD::D
padról váltaná kroost:D:D:D
persze ennek az esélye, hogy mi elhoznánk kb 0,2%:D:D:D
-
#9888 vhogy nem passzolna a klubhoz a kilengő életstílúsa (most ezen lehet persze vitát nyitni, de én konkrétan akkorát néznék h kiesne a szemem) -
#9887 Hozzuk ide Ronaldinhot úgyis ingyen van megérné:) -
#9886 na Dzeko is gólt lőtt:D:D