14177
- Ennyien nézik most a topikot!
a1_2012_10_25_5uo9ccoy91.jpg
  • DasIsFuck
    hát ha a bayern olyan szinten világelső lenne akkor én is örülnék, de a bayern nem az a szint hanem h uralkodik a bajnokságba és talán 3-4 évente egyszer odaér a bajnokokligájában az elődöntö/döntőbe...

ha lenne még 1-2 bayern szintű csapat a bundesbe akkor rendbe lenne, de így nem tudok örülni ennek és ezért tartom csak a nemzetközi kupagyőzelmeket vmire mert ott az elit van a budnesligába meg a közép/kinevelő csapatok.
    példának okáért ott a BVB hiába voltak msot zsinórba 2X bajnokok szétkapkodják és így még esélyük sincs nemzetközi szinten bizonyítani..ugye idén német bajnokként csoportutolsók lettek....nagyot igazolni nem tudnak(még a bayern se igazol olyan nagy neveket..:()

ezért inkább legyen változatos,sokoldalú a bajnokság legalább.
  • bakkerman
    Érdekes ember vagy te...amikor mi 2009-től most tavaszig a csúcson voltunk,minden egyes győzelmünknek,minden egyes gólunknak ugyanúgy örültem,és ugyanúgy vártam egy Osasuna elleni meccset mint egy MU elleni BL döntőt...érdekes felfogásod van. Nekem tetszett az idei spanyol bajnokság is,meg az előzőek is,amikor 2-3 ponttal nyertünk,mert kiélezett volt,de meg se fordulna a fejemben,hogy ne tudjak örülni tiszta szívemből annak,ha esetleg zsinórban nyernénk 5-6 bajnokságot. Nekem mind1 kivel,mikor,hol játszunk,ki lövi a gólt,mi hány gólt kapunk,a lényeg hogy a szeretett csapatom győzzön,ha zsinórban több évig,akkor addig! :) No offense :)
  • DasIsFuck
    Természetesen a Bayernek, de ha gyengén játszanak akkor néha szoktam ellenük is.

Bundesligába meg inkább legyen egy szoros sokoldalú bajnokság ahol nem nyer a bayern mint egy egyoldalú dögunalom ahol évekig csak az van hogy a bayern szarrá nyeri magát.

A győzelemnek legyen meg az íze vagy ne is legyen győzelem akkor...ezt vallom!
  • bakkerman
    megkérdezhetem te melyik csapatnak szurkolsz? mert én már nem értem
  • Effe88
  • DasIsFuck
    De a Bayern már agyon nyerte magát a bundesliga címeket nézve.
    Akármennyire is kedvenc csapatom ez így unalmas és szerintem mindenkinek jobb az ha a bajnokság kiegyenlítettebb és sokszínűbb és vannak csapatok akik képesek legyőzni a bayenrt vagy megelőzn.
    ha jövőre is a Dortmund nyer vagy vmi más csapat akkor az az utáni évbe már én is rettenetesen örülnék ha visszahódítanánk, addig meg nyerjünk bajnokokligáját.
  • Effe88
    szerintem nincs
    nyiss egyet
  • Bercy #9958
    Van itt SG-n valami "németfoci" topic?
    Ha már úgyis itt az EB :)
  • Gabe18
    Érdekes egy szurkolói mentalitás ha valakinek egy bajnoki cím a csapatától az egy szóra sem érdemes valami.
    Én minden német csapatnak szurkolok nemzetközi meccsen, de a bajnokságon belül csak a Bayern győzelme számít, és marhára nem érdekel a többi csapat, nem hogy még "örüljek" neki hogy nem a Bayern nyert...
  • DasIsFuck
    talán akkor már megint minőségi játékosokat fogunk igazolni..
  • DasIsFuck
    hányszor is nyerünk bajnokságot?
    hányszor és mikor nyertünk bl-t?

egy újabb bajnokság csak az n+1.dik lenne ennyi után.
    én inkább azt szeretném, hogy több csapat legyen a első helyközelébe aztán nyerjen akinek jobban kijön a lépés..ha nem a bayern nyer én nem fogok szomorkodni..a biztos bl indulás nálam elég...
  • Effe88
    bl döntő közelébe se leszünk vagy 7-8 évigS:S:
    legalább is szerintem
    most minden áron a bajnokságra kell koncentrálni
    olyan nincs, hogy megint elbukjuk(bár benne van hisz örök vesztes jupp mester maradt az edző)
  • Gabe18
    Te hol élsz "nyerjünk BL-t"? Lehet a következő 30 évben nem játszunk még egy BL döntőt. Akkor addig ne legyünk bajnokok se?
    Ez a baj itt sok emberrel, azt hiszik a bajnoki cím az ugy potyog csak mert itt esetleg több pénz van, aztán nem is tartják semmire.
    Közben pokoli nehéz egy bajnokságot is megnyerni, függetlenül attól hogy itt mennyi pénz van.
  • DasIsFuck
    na ne...pont mikor az inter elég gyenge..meg eleve nehogymár elmenjen az azért nagy érvágás lenen szerintem...
  • DasIsFuck
    először nyerjünk bl-t aztán majd hódíthatjuk vissza a bajnoki meg a kupa címet..úgy se lesz olyan német csapat ahol lesz anyni pénz, hogy tartós ideig tudjon olyan garnitúrát tartani amivel lesöpörhet minket.
  • Gabe18
    22 évesen már belefásult a "mellőzöttségbe"? Na gyönyörű lenne.
    Ráadásul most az Interbe menni enyhén szólva is lutri.
  • antijuve
    az meglehet.
  • Effe88
    végül is német bajnokságot meg kupát is nyert már + 2db bl ezüst
    lehet ki szeretné magát máshol próbálni jobb fizetés,stb...
  • antijuve
    hát nagy kár lenne érte. Bár nemtom mi baja van, mert igenis sokat játszott ahhoz képest amlyen formában volt.
  • Effe88
    „Igen. Van egy ajánlatom az Intertől, és a jelenlegi helyzetemet figyelembe véve nem is mondhatom azt, hogy nem gondolom át. Nagyon bosszantott, hogy a szezon néhány fontos mérkőzésén nem jutottam lehetőséghez. Ez egy új szituáció számomra, és olyan nehézségekkel járt, amit nem rejthetek el” – nyilatkozta Müller.

hmmmm
    szerintem van rá sansz
  • antijuve
    ez igaz, de éppen ezért kéne visszaszerezni már a bajnoki címet (is).
  • Mor3llo
    Dehogy megy el!
  • Gabe18
    Szép lenne...
  • Effe88
    müllert megkereste az inter
    lehet lelép
  • DasIsFuck
    Egyszerűen unalmas ha a bayern nyer folyton egy Bundesligába...ha lenne 10 olyan csapat mint a bayern és így lennénk egyeduralkodók akkor nem de így unalmas.
    eddig nem volt lényegébe vetélytársunk..ritkán-ritkán odaért valaki, de azoknak köze nem volt a bayern szintjéhez..most van egy Dortmund aki feltudja venni a kesztyűt és olyan teljesítményt nyújt hogy legyőzze a bayernt rendszeresen..egy ilyen bajnokságba már többet ér a győzelem mint a korábbiakba ahol dögunalom volt...a szemembe pont azért degradálódott le a bundesliga cím meg a kupa cím mert nincs minőségi/anyagi ellenfele a bayernek.
  • Effe88
    :S:SS:S:
    nem tom én nagy ívben leszarom a többi német csapatot a bajnokságba csak mi nyerjünk az a lényeg!!!
    persze szurkolok nekik az el-be bl-be(kivétel fosmund) de különösebben nem izgatnak csak azért mert németek
  • antijuve
    azért mostmár elég rég nem nyertünk bajnoki címet, ahhoz h csak úgy lemondjunk róla :)
  • Mor3llo
    Anyám borogass!
  • DasIsFuck
    német bajnokságért meg a fociért..
    különben is mit érdekel a bajnokság bl-t kell nyerni nem bajnokságot meg kupát!!!
    Én örülök h nem a bayern nyer
  • Effe88
    kit érdekelnek
    én az utóbbi pár szezon alatt szó szerint megutáltam a bvb-t
    remélem minél mélyebbre süllyednek:)
  • DasIsFuck
    de pontosan az ilyen játékosokon múlik mint sahin,kagawa
    mind2 már beérett,beszokott és már nem csak tehetség volt...

talán majd nem utolsóként fognak kiesni a csoportkörből jövő szezonba...
  • IXEMGabeo
    nem 1 játékoson múlik...
  • DasIsFuck
    ennyit a Dortmundról, hogy majd elérnek vmit a bl-be:{
  • Effe88
    akkor marad az ezüst nekünk:D:D:D
  • antijuve
    vesznek helyette másikat 2 euroért majd :D
  • Effe88
    na kagawa lelépett a mu-ba
    talán most közelebb jutunk a bvb-hez
  • antijuve
    túl van már a zeniten.
  • DasIsFuck
    nem is ér már annyit dinho mint amennyit fizettek érte meg a fizetése..
  • antijuve
    Dinho marad Braziliában :D
  • DasIsFuck
    nem tudom nekem akkor se illeen ide...
    akkor már huntelaar, bár őt sajnálnám ha elmenne a schalkétól...