Fc Bayern München

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

antijuve
Ma megszereztük Shaqirit (ha már Reust nem).
Schweini-t sérülés miatt le kellett cserélni, talán nem olyan súlyos, mert rápróbált a meccsen.

ups and downs

Effe88
1-0 Ribéry😊

Effe88
na hajrá hajrá
legjobb 4be!!!😄
Fürth és a BVB már ott van!

antijuve
<#eljen><#eljen>

ups and downs

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Effe88
1-1
csalódás
szzépen leadtuk az elõnyünket már 2vel megy a bvb....
timoscsuk volt a jobb hátvéd😄😄😄ne hogy valakit véletlenül igazoltunk volna most januárba végül is tök jó a csapat....Alex meg csak 5 milla euró volt...:S

antijuve
nem sikerült. Ahogy bajnokságot se sikerül majd nyerni úgy, ha idegenben nem bírunk meccseket nyerni. Amúgy alapvetõen sztem jók voltunk, csak elõl ma nem jöttek össze a dolgok. A gólnál télleg nemtom mit csinált Lahm ott benn középen...

ups and downs

Effe88
olic
1-1
be kell húzni van még 20perc!!!

Effe88
Dortmund nyert tegnap ma ütni kell a Hamburgot!!!!
18:30 eurosport 2

antijuve
*küldhetnének

ups and downs

antijuve
😄
Én elfogadom, de akkor a fizut is küldhetnék hozzá.Bankszámlaszámot mikorra kell megadnunk? 😊)

ups and downs

Effe88
Schalke is nyert szépen együtt van az élboly😄😄😄

antijuve
az mindig necces helyszín, fõleg h a HSV is magára talált manapság.

ups and downs

antijuve
helyett Robben 😊)

Ez a meccs elég szenvedõs volt, végignézni is, de legalább gyõztünk, most ez a legfontosabb.

ups and downs

Effe88
vagy is Robbené a gól már róla pattant be😄😄😄😄
na de ez meg is van😄😄
viszont fel kell kötni a (bõr)gatyát, bvb is nyertS:....
jövõhét megyünk hamburgba

Effe88
gyönyörûûû
2-0 Olic!!!!!

antijuve
begomezelte 😄

ups and downs

Effe88
Gomez 1-0<#nevetes1>

Hálát adhatunk az Eurosportnak hogy ezt az elsõ 45 percet nem látta mindenki...
Talán csak azért nem aludtam el, mert röhögni kellett Gomezen aki 5 méterrõl megint nem találja el a labdát ziccerben.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

antijuve
picit én is meglepõdtem, de lehet úgy vannak h egyik héten ezt, a másik héten meg azt adják. (bár nem figyeltem).
Ami nagyobb baj hogy a Dortmund eldöntötte a meccsét, mi meg..hát enyhén szólva se játszunk meggyõzõen, alig emlékszek normális helyzetre.

ups and downs

Effe88
igen így van...
és ezt már egy párszor eljátszották
decemberbe pl inkább a gladbach-bvb-t adták mint egy Bayern-Brémát pl.....:S:S:S

Bercy
Én is ezt néztem pont... Érthetetlen, oké, hogy a BVB a bajnok, de a Bayern akkor is a bundesliga elsõ számú csapata és szerintem ha csak üzleti érdekeket nézzük akkor egy Bayern meccs több nézõt vonz, mint egy Dortmund.
Effe88
na látom eurosportion megy tovább a bvb lobbi-.-
inkább a bvb-hoffenheim!!!! :SS: meccset adják élõbe mint a Bayern-Wolfsburgot
hát normálissssssssssS:S:S:

antijuve
nagy kedvenc

ups and downs

Effe88

Effe88
na senkit nem igazolunk a télen?????:S:S:SS:
pedig lehet nem ártana azért:SS:

Effe88
3-1
.
végül is otthon is kikaptunk a gladbachtól augusztusban és utána meg beindultunk😄😄
bízom benne most is így lesz

banok
3-1 lett

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

antijuve
2-0...

ups and downs

antijuve
Elkezdõdött.És már vezet is a Gladbach

ups and downs

DAFFANGER
Remélem a Bayern eljut a BL döntõig mert én ott leszek az Allianz Arenában akár eljutnak akár nem de azért jó lenne ha ott május 19.-én nekik szurkolhatnék<#wave>

EasyNote LJ75 Intel@Core i5 processor 430M,6 GB Memory,500 GB HDD,ATI Radeon HD 5650 Graphics 1 GB,19\" HD+LED LCD Packard Bell.HDMI Multi Card.

antijuve
milyen igaza van

ups and downs

Effe88
😄😄
olic ötöt vágott

Hoeness

antijuve
az Al Sallalalajajaj nevû csapatot 13-0-val boldogítottuk a mai nap

ups and downs

antijuve
mint tavaly... 😊
egy Dormund-Bayern "álomdöntõ" nincs ellenemre 😊

ups and downs

Effe88
német kupa legjobb 8

Hoffenheim–Greuther Fürth
Hertha BSC–Borussia Mönchengladbach
VfB Stuttgart–Bayern München
Holstein Kiel–Borussia Dortmund

antijuve
az álmod meg...nocomment 😄

ups and downs

antijuve
Ahhham.Ha Gomezre keresünk alternatívát (merthát Olic sorsa télleg képlékeny, Petersen meg...nem is kapott nagyon sok lehetõséget, meg ha komolyabb célokért akarunk küzdeni - bl - nem biztos h õ az emberünk) akkor elvileg Cissé jöhetne szóba, csak kérdés h õ megint mire lenne képes itt.Reus se lenne rossz mondjuk, sose baj ha van kibõl válogatni, ráadásul még német is.

ups and downs

Hát most nagy csodát én se tudok mondani. Aki téma az Reus a M'gladbachból meg Cisse a Freiburgból. És végül is ez a páros akár reális is lehet ha mondjuk Olic meg Pranjic megy, amire szintén jó esély van.
Most Reus lehet feleslegesnek tûnik mert ugye van Ribery meg Robben, de hát a hollandról tudjuk hogy bármikor képes kidõlni akármilyen sérüléssel 2 hónapra...
Téli szünetben ilyen "top" nemzetközi igazolásra nem látok esélyt.

Meg nekem van egy álmom... Szép álom. Úgy kezdõdik hogy Van Buyten nem a Bayern játékosa...<#whatever>

antijuve
Lehet Olicnak ez volt az uccsó meccse nálunk?Gyorsan lekapták a pályáról...
Buytent nagyon átfûzték egyszer a végén, ott majdnem ráfáztunk.Magam részérõl nem számítottam ennyire nyögvenyelõs meccsre, bár gondoltam h nem lesz sétagalopp, de h a 90.percben lõjük a gyõztes gólt..de végülis mindegy mikor, csak legyen meg 😊.

Gabe, te kiket látnál szívesen nálunk (akire mondjuk van is vmilyen realitás)?

ups and downs

Igaz, de egy Bayernben talán több opció is felmerülhetne ilyen estben a kispadon. Mondjuk Alaba rendre hoz némi tüzet a játékba.

Hát amit ma Ribery is Lahm összefutkosott az nem volt semmi. De az érdekes volt mikor kb 10 perccel a vége elõtt Ribery elindul középen, kicselez vagy 3 embert, a többiek meg megálltak nézni hogy mi lesz, aztán persze elvesztette már.
Legalább a szabadrúgásokat nem Van Buyten lövi már, ez is valami...
Lényeg hogy meglett, aztán most jöjjön a feltöltõdés, mert amilyen jól indult a csapat az õsz elsõ kb 2 hónapjában, olyan szenvedõs, egyre ötlettelenebb, fásultabb lett a játék a késõbbiekben. Úgyhogy nagyon jókor jött a szünet, és hát végül is minden fronton teljesítettük a kitûzött célokat.
Na meg az átigazolások terén is kéne alkotni, vétel-eladás terén egyaránt.

Mor3llo
Mondjuk az a szerencse, hogy az a Gomez remény az elmúlt másfél évben elég sok örömöt okozott nekünk...

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Effe88
na megvan😊
de szép volt a Robben gólja
ribery szépen rávitte megverte az emberét majd milyen szépen visszahúzta ballal robbennak😊
gomez gólpassza is ott volt azért😊😄😄

antijuve
na csak megfordítottuk, de nehézkes volt...Robbery azé hozta 😊)

ups and downs

Amúgy megint remekül bejött Van Buyten csapatba erõltetése, mert hát kit hagyott le a gólpasszos ember 6 méteren 3 méterrel? Hát persze hogy õt. Nincs csapat aki ne építene taktikát Buyten "sebességére". Közben Boateng meg a szélen nyomorog.
De elöl is nullák vagyunk. Olic megjátszhatatlan, távolról meg nem lövünk, ha lövünk az meg emeletes kapura jó csak.
Most majd nyilván jön Gomez hátha bebrusztol egyet 3 méterrõl. Ez a remény...

antijuve
Az év uccsó Bayern-tétmeccs Bochumban!!
Kb az alapcsapat játszik

ups and downs

Effe88

Effe88
az öreg breitner jót húzott nekünk😊basel😊

3-0 köln ellen szinté jó volt tegnap, fõleg úgy hogy 1 órát 1 ember hátrányban toltuk....
jó kis õsz volt

antijuve
Basel
Milant elkerültük, innentõl kezdve örülhetünk. Sõt, asszem ez egy remek sorsolás 😊

ups and downs