Fc Bayern München
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Schweini-t sérülés miatt le kellett cserélni, talán nem olyan súlyos, mert rápróbált a meccsen.
ups and downs
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
csalódás
szzépen leadtuk az elõnyünket már 2vel megy a bvb....
timoscsuk volt a jobb hátvéd😄😄😄ne hogy valakit véletlenül igazoltunk volna most januárba végül is tök jó a csapat....Alex meg csak 5 milla euró volt...:S
ups and downs
Én elfogadom, de akkor a fizut is küldhetnék hozzá.Bankszámlaszámot mikorra kell megadnunk? 😊)
ups and downs
Ez a meccs elég szenvedõs volt, végignézni is, de legalább gyõztünk, most ez a legfontosabb.
ups and downs
na de ez meg is van😄😄
viszont fel kell kötni a (bõr)gatyát, bvb is nyertS:....
jövõhét megyünk hamburgba
Talán csak azért nem aludtam el, mert röhögni kellett Gomezen aki 5 méterrõl megint nem találja el a labdát ziccerben.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Ami nagyobb baj hogy a Dortmund eldöntötte a meccsét, mi meg..hát enyhén szólva se játszunk meggyõzõen, alig emlékszek normális helyzetre.
ups and downs
és ezt már egy párszor eljátszották
decemberbe pl inkább a gladbach-bvb-t adták mint egy Bayern-Brémát pl.....:S:S:S
inkább a bvb-hoffenheim!!!! :SS: meccset adják élõbe mint a Bayern-Wolfsburgot
hát normálissssssssssS:S:S:
.
végül is otthon is kikaptunk a gladbachtól augusztusban és utána meg beindultunk😄😄
bízom benne most is így lesz
EasyNote LJ75 Intel@Core i5 processor 430M,6 GB Memory,500 GB HDD,ATI Radeon HD 5650 Graphics 1 GB,19\" HD+LED LCD Packard Bell.HDMI Multi Card.
Hoffenheim–Greuther Fürth
Hertha BSC–Borussia Mönchengladbach
VfB Stuttgart–Bayern München
Holstein Kiel–Borussia Dortmund
ups and downs
Most Reus lehet feleslegesnek tûnik mert ugye van Ribery meg Robben, de hát a hollandról tudjuk hogy bármikor képes kidõlni akármilyen sérüléssel 2 hónapra...
Téli szünetben ilyen "top" nemzetközi igazolásra nem látok esélyt.
Meg nekem van egy álmom... Szép álom. Úgy kezdõdik hogy Van Buyten nem a Bayern játékosa...<#whatever>#whatever>
Buytent nagyon átfûzték egyszer a végén, ott majdnem ráfáztunk.Magam részérõl nem számítottam ennyire nyögvenyelõs meccsre, bár gondoltam h nem lesz sétagalopp, de h a 90.percben lõjük a gyõztes gólt..de végülis mindegy mikor, csak legyen meg 😊.
Gabe, te kiket látnál szívesen nálunk (akire mondjuk van is vmilyen realitás)?
ups and downs
Legalább a szabadrúgásokat nem Van Buyten lövi már, ez is valami...
Lényeg hogy meglett, aztán most jöjjön a feltöltõdés, mert amilyen jól indult a csapat az õsz elsõ kb 2 hónapjában, olyan szenvedõs, egyre ötlettelenebb, fásultabb lett a játék a késõbbiekben. Úgyhogy nagyon jókor jött a szünet, és hát végül is minden fronton teljesítettük a kitûzött célokat.
Na meg az átigazolások terén is kéne alkotni, vétel-eladás terén egyaránt.
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
de szép volt a Robben gólja
ribery szépen rávitte megverte az emberét majd milyen szépen visszahúzta ballal robbennak😊
gomez gólpassza is ott volt azért😊😄😄
De elöl is nullák vagyunk. Olic megjátszhatatlan, távolról meg nem lövünk, ha lövünk az meg emeletes kapura jó csak.
Most majd nyilván jön Gomez hátha bebrusztol egyet 3 méterrõl. Ez a remény...
3-0 köln ellen szinté jó volt tegnap, fõleg úgy hogy 1 órát 1 ember hátrányban toltuk....
jó kis õsz volt