14177
- Ennyien nézik most a topikot!
a1_2012_10_25_5uo9ccoy91.jpg
  • DasIsFuck
    ln inkább sírok ezen...:S
  • Effe88
    mandzukic 13 millióért még mindig ezen röhögök kínomba:D:D:D:D
  • antijuve
    a csatár vásárlásunkról: csak a szoksásos. Ha nagy mázlink van nagyon beválik, de kisebb az esély h nem. Na de 13 milláért vicc az egész. Amúgy az a baj h igazán jó, fiatal német csatár(center) nem nagyon van.
  • antijuve
    Löwnek meg egy kibaszott nagy feketepont a mai meccsért. Beteszi Podolskit a csapatba!!!De mi a francnak??? Beteszi Kroost, de hogy hova az megint jó kérdés. Podolski eddig egy nulla volt, lőtt egy gólt a dánoknak és ollé. Reus sokkal jobban játszott, de ma ez is kevés volt. Meg mondjuk Götzét is lehetett volna jobban használni, leszarom h dortmundi, de kemény 15 percre jó volt egy agyonnyert meccsen.
    Ezek se nyernek már soha semmit? A Bayern tragédia után most ez az EB is.
  • DasIsFuck
    úgylátszik amennyire ígéretes év lehetett volna a német focinak ez hát anynira lett lesújtó..megint....
    Nem baj Mandzu atya úristent megvettük..mert olyan hihetetlen teljesítményt nyújtott...akkor inkább Olicot választanám..ő legalább szimaptikusan küzdött.
  • Effe88
    hát igen nagy isten csapása az ember
    vinné már el a city minden nap imádkozok ezért:)

Fő ték!!! 10 000 hsz:D:D:!!!
  • szabii98
    Sajnálom, hogy Gomez nálatok játszik! Őszintén :SS :DDD
  • Effe88
    amúgy ez a mandzukic 13 értS:S:S:Sszánalom
    borítékolom, hogy petersen is hozná azt amit majd mandzukic fog hozni nálunk...sőt....
    most ezért a 3 szaros eb gólért megvettük:S:S:S:
    még mindig nem térek magamhoz
  • DasIsFuck
    :,(
  • Effe88
    atya égS:S:S:S:
    szánalmas ez az egész....megint itt garasoskodnak...megint nem nyerünk semmit de legalább most még a döntőkig se jutunk el sehol:) és legalább nem kell izgulni pfffffffffffff:S:S:S:D:F:S:D:F:D:S

• Gabe18
    Nem, már hivatalos. 13 milliót dobtunk ki rá az ablakon.

Ne aggódjál, Robben helyett ott lesz az albán csoda Shaqiri vagy kicsoda. Lesz itt olyan csapat hogy csoda...
  • DasIsFuck
    na ne..ez nem csak pletyka még?

pfff hát nem tudom ennek semmi értelem nincs...mert szerzett 3 gólt én attól semmi olyan nagy dolgot nem láttam benne...

hát lehet jönni ezzel, hogy bezzeg mi nem vagyunk adóságba meg nálunk minden rendbe de most ez érdekelje a szurkolóakt?
    nem igazolni kéne mint a többi nagy klubb.
    Atletico madrid évről-évre több pénzért igazol mint mi és ők még nem is a spanyol topklubb kategória...mi érünk ezzel a magatartással vmit?
    nem nyertünk nemzetközi kupát már egy jóideje.
    bajnokság se a miénk(bár engem ez nem érdekel)
    Ez nem elég ok az erősítésre?Robben helyett kellene egy hasonló kaliberű játékos aki jobban részt tudna venni a csapatjátékba..kellene egy jó csatár Gomez mellé mert az úgy hullámzik mint a tenger..

• Gabe18
    Dzeko-t elfelejthetitek, ezt a Mandzukicot igazoltuk le. Szép kis Tesco gazdaságos, Uli barát, kolbászpénzkímélő megoldás. Nevetséges...
  • antijuve
    Mandzukicról is hallani.
  • Effe88
    ja 2013tól meg állítólag sanszos, hogy Guardiola váltja az öreg krampuszt a padon
  • Effe88
    jöjjön csak:)
    meg még dzeko oszt jó napot
    talán nyerünk egy dfb kupát:DS:S::DS:S::D:S:S:D::D:D
  • antijuve
    Úgy hírlik Javi Martinez 40M-ért jöhet
  • Bercy #9988
    Csak falcaot ne! :D Nála önzőbb arrogánsabb focistát rég láttam.
    Viszont huntelaar, djeko páros nem is hangzik rosszul.
  • antijuve
    és hozzuk el Löwöt edzőnek :D
  • Effe88
    vagy:D:D:D
    nyerjék a németek gomez legyen gólkirály é adjuk el 60 millióért a citynek-.-:D:D:D:D
    aztán dzekot és falcaot(huntelaart) vegyük meg:D:DD::D
  • antijuve
    nyerjék a németek a tornát weltklasse-val, mi vegyünk gomez mellé egy másik értékelhető csatárt, aztán mindenki jól jár :D
  • Effe88
    ja
    fogadok, hogy most az eb-t le hozza weltklass teljesítménnyel aztán a bundesben és a bl-ben bukdácsolni fog:D:D
  • antijuve
    úgy tűnik a weltklasse formáját hozza most.ez a két gól gyönyörűszép volt. És Schweini gólpasszai is élményszámba mentek.
  • Effe88
    gomez már 3 gólos az eb-n:D:D:D
    hihetetlen most is milyen 2 gólt szerzett:DD:D
  • Gabe18
    "de nyilván a barca nem ütött volna ki csont nélkül minket mint annó...
    "

Mert ez annyira nyilvánvaló?

Meg ha a Real a világ legjobbja, akkor hogy vertük ki őket pont mi? Akik ugye nullák vagyunk, hiszen ezt a semmit se érő Bundesligát se tudjuk megnyerni.
  • Mor3llo
    "egy bundesliga cím nem rang egy bayernek ennyi"
    Hányinger amiket írsz:) én felfogom, amit írsz, de teljesen hülyeségnek tartom. Mint a szurkolótársak 99,9999999%-a. Gratulálok, hogy megint nem sikerült rendesen ragozni azt, hogy BayerNNel! És a kedvenc csapatod...szánalmas. Ahogy az is, hogy csak a BL-t tekinted mérvadónak. Kb a 12 éves divatdrukker gyerekek szintje ez.
    Na mind1, nem idegesítem magam tovább.
  • DasIsFuck
    első a francot...espanyol-atletico az mi volt?
    most meg 3 spanyol a 4 között...
    ha a real nem is(de pedig az...nyilván ronaldo meg messi is botláb egy gomezhez képest...)
    de nyilván a barca nem ütött volna ki csont nélkül minket mint annó...

ha nem vagy képes megérteni mit mondok és azon akadsz fent, amit első 2 sorban írsz az a te hibád...a szemembe egy bundesliga cím nem rang egy bayernek ennyi...ha ezt képtelen vagy felfogni felesleges itt kukacoskodnod a hozzászólásaimmal.

ha képes lennél ezt felfogni talán leesne miért is mondom, hogy miért inkább más nyerjen bajnokságot..mert mint írtam a bl-be ha 4 német csapat lenne az elődöntőbe..nem tudnék másnak szurkolni vagy bármi...és ugyna úgy nem tudna egy másik csapat veresége olyan reakciót kiváltani belőlem mint amit bayern szokott...

ha csak szimpatizálnák velük akkor egy dortmund-bayern bl döntőbe azt mondanám egy esetleges dormudn győzelemnek hogy ok végül is ővelük is szimpatizálok nem baj...
    de nem ez a helyzet...
    úgyhogy jobb lenne leszállni a témáról.csak jobban tudom én hogy mióta az eszemet tudom bayernes vagyok mint te aki félreértésekből von le messzemenő következtetéseket.
  • Mor3llo
    "sajnálom hogy téged csak az eredmény érdekel..."
    "nem azért szurkolok a bayernek, hogy mindnet megnyerjenek"
    Tényleg csak egy pár szösszenet tőled.
    1.Próbálj meg tagoltan, a magyar helyesírás szabályainak megfelelően írni, mert borzalom olvasni a soraidat.
    2."miközbe spnayolok kisajátítják az el-t" Ez volt az első ilyen év, buta vagy.
    3."real és barca a világ 2 legjobb csapata" No comment.

Mondjuk az lenne a legjobb, ha egyáltalán nem írnál ide, mert a baromságaiddal szétkúrod a fórumot totálisan.
  • DasIsFuck
    omg hol írtam, hogy nem érdekel az eredmény?
    érdekel csak legyen értéke..nekem egy bajnokságnaknicns értelme úgy h úgy dominál a bayern hogy senki nem tud a közelébe érni...csinálná ezt nemzetközi szinten és akkor lexarnám mert az azt jelentené h egész európát dominálni tudta..de ha ez csak a német bajnokságra igaz akkor meg az van, hogy a német bajnok aki fényévekre van a többi német csapattól örül ha 4 évente egyszer elődöntő közelébe jut a bl-be miközbe spnayolok kisajátítják az el-t...real és barca a világ 2 legjobb csapata az angol klubbok és itt 4-5 klubbról is lehet már beszélni meg felváltva nyerik a bl címeket...
  • antijuve
    Gomez góljával nyertek a németek - volt a meccsben szerencse...de ezzel közel a továbbjutás.
  • Gabe18
    Hát hogy jobb legyen a Schalke...
  • Mor3llo
    Nem egy a cél, mert téged nem az eredmények érdekelnek. Te magad írtad. Érdekes "szimpatizáns" vagy te:DD
    Kíváncsi lennék, hogy mi motivál téged akkor, amikor Bayern meccset nézel...
  • DasIsFuck
    hát más az irány és vélemény de egy a cél...
    én nem szeretem az egyenlőtlen küzdelemekt független attól, hogy kedvenc csapatom vagy sem...
  • Effe88
    Engem az érdekel, hogy a szeretett klubbom minél sikeresebb legyen és number one legyen németországban illetve előbb utóbb európában is:)

És rohadtul nem érdekel se a bvb sorsa se a schalkéjé se senkié...Nekem nem unalmas azt látni, hogy minden évben mi nyerjük a bajnokságot és
    a kupát!!!
  • DasIsFuck
    nem mert amióta ismerem a focit a Bayernért szorítok és nemzetközi meccseken se tudnék mondjuk egy schalke-bayern bl döntőbe a schalkéank szurkolni.

másik engem jobban érdekel a mutatott játék,az elért eredmény értéke...
    az én szemembe egy évek óta uralkodó szerepkörbe ezredjére is behúzni egy bajnokságot nem érték...
    így mostanra már az lenne, de én inkább sürgetnék egy bl címet jövőre aztán a dortmundtól visszahódítania kupát és bajnokságot(persze szerintme jövőre ez a dortmudn minden jó játékosát elveszti és megint lebőg a bl-be...bajnokságba meg már kevés lesz a összeszokott,kiforrott játékosai nélkül megverni a bayernt)
  • Gabe18
    Mert egy Bayern szurkolót mi érdekeljen? Nem az hogy Bayern nyerjen?

Amúgy szerintem annyi a gond hogy te rosszul "definiálod" magad. A leírtak alapján te nem Bayern szurkoló vagy, hanem német foci/bajnokság szurkoló,rajongó és mondjuk Bayern szimpatizáns.
  • DasIsFuck
    sajnálom hogy téged csak az eredmény érdekel...
  • Mor3llo
    "nem azért szurkolok a bayernek, hogy mindnet megnyerjenek"

Többek között ezek miatt vagy buta.
    Azt meg sem említem hogy a "kedvenc" csapatod nevét sem vagy képes helyesen leírni.
  • DasIsFuck
    miért is?
    mert előbbre helyezem a bajnokság érdekét a csapatétól?
    nem azért szurkolok a bayernek, hogy mindnet megnyerjenek vagy mert mindent megnyernek.
    Mind1 mi történik én akkor is bayern szurkoló leszek..jelen pillanatba a bajnokság,kupa nem érdekel inkább nyerjen más csapat mert nem csak a bayern az eggyetlen akiknek szurkolok...bl-be meg nyerjen a bayern...mert már rég nyertek bl-t.
  • Mor3llo
    Te nagyon, de nagyon buta vagy.