Fc Bayern München
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ups and downs
persze még tovább se jutottunk, kemény harc lesz a basel ellen bár én hiszek egy otthoni kiütésben 5-1,4-1....😊
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Müller idén kuka, Kroos észrevehetetlen volt, Robben ficánkolt, de ez nem elég. Amit meg Gabe is mondott, hogy majdnem nyakonragadták egymást a játékosok...fasza hetek elé nézünk.
ups and downs
bár nem tudom ki jöhetne hejnkesz helyett...
egyébként a cseréi megint szánalmasak voltak...
lehozza a 61.percben gomezt ami ok de nem petersent vagy olicot küldi be a helyére hanem riberit???!!!
aztán 15 percel késõbb rájött hogy ja ez így nem lesz jó mert nincs center és behozza olicot😄😄😄
ez az ember ennyire hülye???
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Nyárig egy vésztartalék edzõ, nyáron meg nézni egy véglegest. Ennek az idénynek úgyis vége. Nem azért mert esetleg 6 pont olyan nagy lemaradás, de hogy ebbõl a csapatból Heynckes nem hoz ki olyan játékot amivel bajnokságot lehet nyerni, az szerintem hétszentség...
És hogy az egész csapat fejben szerte szét van, arról Müller-Boateng meccs közbeni majdnem bunyóig menõ ordítozása volt a legjobb jel.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
sanszos hogy ha nyer ma a bvb(és miért ne nyerne õk tudnak gólt lõni...)akkor vége idén...hellószia
ilyen szarul nem lehet kihasználni a helyzeteket...csöves gomez is istenem fel se néz ás úgy rúgja kapura....
Ribery zseniális volt ha õ nincs ma X-lett volna az fix!!!
Müller még mindig formán kívül van gomez meg hát na õ nyomorék remélem nyáron eltakarodik innen...bohózat..sír a labda mikor hozzá kerül
ups and downs
tv: Eurosport 2
streamek: http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t=76&mforum=stream
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Az sajna igaz h alapból nem BL gyõztes a keret.
ups and downs
Ez nem egy BL gyõztes keret, de nem is Basel ellen kéne kiesni, és a Bundesligát ezzel is illene behúzni. Ehhez képest lassan minden elúszik...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
ups and downs
<#zavart2>#zavart2><#wow1>#wow1>
szerintem most már Heynckesel kell végig tolni a szezont bármit is tartogat...pl, jó lenne ha megint ha a aug-szept formát hoznánk....
meg nem ártana ha Svejni felépülne kurvára kellene egy vezér!!!!
ups and downs
változás kell most vagy tovább csúszunk vagy újra jön egy jó sorozat mint szeptemberbe......
ups and downs
mit akarunk mi, hogy jutunk el idén a döntõig??
nagy büdös lófasz volt a mai produktum is...
lehet jobb is ha kiesünk mert hát utána összefutnánk egy Reallal vagy egy Barcával oda vissza aláznának minket....fix...
ups and downs
ups and downs
ups and downs
többiek szarok voltak fõleg müller és gomez(hiába rugdossa a gólokat igaz most persze szinte labádhoz se ért, de én eladnám a pcsába)
õsszel volt vagy 5-6 p elõnyünk most meg 4el megy a bvb😄😄😄
hát zseniális😄😄
bár volt 1 meg nem adott tizi:S
de attól függetlenül kurvára fel kéne pörögni a végéreS:S:
ups and downs
ups and downs
szegény Kroosnak nincs szerencséje a távoliakkal.
ups and downs