14177
- Ennyien nézik most a topikot!
a1_2012_10_25_5uo9ccoy91.jpg
  • antijuve
    hát ezaz. az ilyenekre megy el a lóvé, aztán nem lesz belőlük semmi. bosszantó.
  • Effe88
    :D
    nekem a prison breakből a wayet(a cég ügynöke) jut eszembe ha ránézek:D:DD
    arra hasonlít:DD:D:
  • Effe88
    12 millió euró oda
    játszott nálunk 4 év alatt 22 meccsen:D:D:D+felgyújtott egy házat:D:D:D
  • antijuve
    a csapatnak nem nagy veszteség (leszámítva az átigazolási pénzt)..........
  • Gabe18
    Az nem gyenge.
    Mondjuk érdekes hogy nem tudták neki felfüggesztettre kihozni. Küldték volna haza a picsába meg fizessen egy csomó pénzt, mindenki jobban járt volna...
  • bakkerman
    ezzel a fejjel megjelenne előttem az utcán futnék 1 utcányit legalább...
  • Effe88
    az szép:D:D:D
    ebből már nem lesz focis karrier:DD::D
    max a börtön csapatba:D:D:D
    amúgy a fején látszik full elmebeteg:D:D:D
  • bakkerman
    Komoly!
  • antijuve
    Breno majdnem négy évet kapott a gyújtogatásért. :O
  • antijuve
    nyerni kell és kész

és nagy kár ja.
  • antijuve
    köszi
  • Effe88
    shakirire nagyon kivi leszek
    hátha beválik...

aug 12 szuper kupa a bvb-ellen!!!!
    értéke semmi nincs de jó lenne nyerni:D:D:D

illetve sajnos monacoba nem megyünk idén::S:SS:S:
    de kár érte....
  • Mor3llo
    Can saját nevelés, most kapott profi szerződést, német U-válogatott - ráadásul ott is meghatározó ember -, állítólag nagyon nagy potenciállal rendelkezik. Ahogy elnézem a testfelépítését, jó kis középpályás lehet belőle :)
  • antijuve
    Can-ról nincs infóm, világosíts fel :)
    én Shaqirire gondoltam amúgy
  • Mor3llo
    Canban és Shaqiriben bízom azért!
  • antijuve
    ebből jó esetben 1 meghatározó(bb) ember lesz
  • lord nihilus
    egyébként:

Tom Starke (Torwart), Lukas Raeder (Torwart), Claudio Pizarro, Dante, Emre Can, Xherdan Shaqiri & Mitchell Weiser

mandzsu itt még nincs
  • lord nihilus
    ha már ennyire felkavartam az állóvizet...

ahhoz mit szólnátok ha mondjuk nem játszana ez a csapat se csatárral (spanyol mintára)?

tavaly hogy is nézett ki a támadósor? Ribery, Kroos, Robben+Gomez?
    Mondjuk lehetne Ribery, Kroos, Robben - Müller(csak viccelek)? aztán cserélgetnék az elöl középen lévő játékost...vagy valaki olyat igazolni aki képes elöl is esetlegesen játszani, de a középpályán is eredményes. Szerintem ugyanis ha szarul megy a játék Gomeznek akkor is középen marad aztán fölöslegesen ívelgetik rá a labdát...nem jön vissza segíteni a középpályára, ami akár egy kis zavart is okozhatna az ellenfeleknek. Persze nem láttam annyi Bayern meccset idén, tehát lehet hülyeségeket beszélek:D
  • Effe88
    hát igen:D:D
    "hatékonyabb támadó Gomeznél nem igazán van a mai fociban"
    az biztos;)
  • Mor3llo
    "lényegtelen itt a gól mennyiség" - elvégre pontozásos sportág a foci
    "ja és semmi másra nem jó" - megsúgom, hogy a csatár feladata a gólszerzés

Fúúú te, ez már durván arcpirító :D
  • DasIsFuck
    lényegtelen itt a gól mennyiség..ő a csatárunk vagyis alap, hogy játszon minden meccsen gólveszélyesen.
    ja és semmi másra nem jó vagyis ha megy neki akkor happy van, ha nem akkor meg így jártunk..egy ilyen zsákbamacska játékosnak miért lehet örülni nem tudom.
  • Mor3llo
    "te csak ajnározod, hogy mekkora befejező játékos meg ilyenek:D:D"
    Ne haragudj, eddig olvastam el a hozzászólásod. Sajnálom, ha a hozzászólásaimban neked ennyi jön le, de úgy érzem, innentől kezdve felesleges kommunikálnunk.
  • Effe88
    értem
  • Effe88
    "Én elismerem a gyengeségeit, csakúgy, mint az érdemeit is"

de hogy ismered legalább magadnak ne hazudj:D:D:D
    te csak ajnározod, hogy mekkora befejező játékos meg ilyenek:D:D
    jó vicc:D:D:D sőt te már a ló másik oldalára estél a gomez fényezésben:)

"Te viszont élből utálod, neked teljesen mindegy lenne, ha lőne 100 gólt egy szezonban"

nem utálom csak nem szeretem látni a kedvenc csapatomban, szerintem nem üti meg a mércét(bár most hogy ilyen mandzukicok itt vannak meg petersenek így vakok között a félszemű a király sajnos:D:D:D
    egy stuttgart neki való pl,:)vagy pl egy lyonba ellene:D:D

"Meg hogy kinek nem lőtt...csak röhögni tudok :DD"
    sajnos én is csak kínombanD::D:D és hány ilyen lesz még:D:D:D

"akik minden meccsen a toppon vannak, minden meccsen betalálnak, sosem hagynak ki helyzetet" tudod nem muszáj mindig gólt lőni de az elvárható lenne egy Bayern szintű csatártól, hogy áttudjon venni egy labdát vagy emberhez tudjon passzolni egy labdát:)talán még Jancker e volt ennyire béna mint gomez néha pedig az már nagy szó:)
    de hát ez a csodás gomeznek van hogy 3-4 meccsig zsinórba nem megy(nem 30!!!):D:D
    na de legyen vége a vitának!!!
    te éltessed gomezt én meg lehurrogom és így valahol az igazság kiderül róla valahol középen:);)
    na de a legjobb lenne ha jövőre megnyernénk mondjuk a bl-t gomez parádés játékával mondjuk (bár ez esélytelen :DD:D:)Ö
  • antijuve
    Minden meccsen nem lőhet gólt :). A Chelsea ellen szar volt, ez tény, de kit tudtunk beküldeni? Olicot (aki mellesleg szintén elszúrt egy nagy helyzetet emlékeim szerint).
    Én nem istenítem Gomezt, tisztában vagyok a hibáival, mint ahogy szerintem ő is tisztában van velük. Csak nem látom értelmét elzavarni. Miért ne lehetne a csapatnál 2 gólérzékeny csatár? A Bayern ezüsthalmozását ráverni sztem picit igazságtalan. Vannak mások is a csapatban, akik elszúrtak ezt-azt (pl ha a Gladbachnál tartunk: Neuer és Boateng összefutása, ami miatt kikaptunk az első körben).

A Dortmundnál annak örülnek, h végre vki 20 gólos lett náluk, emellett meg nyertek egy kupát és egy Bundást. Pedig ott Lewandowski a csatár, aki nem hinném h jobb lenne Gomeznél. De ez csak szubjektív :).
  • Mor3llo
    "akkor gomez minden idők legjobbja fantasztikusa a pali egy gerd müller-maradona-pelé összegyúrva"

Látod, ez a különbség közöttünk. Soha nem írtam, és nem is fogok ilyet. Mert nem így van. Én elismerem a gyengeségeit, csakúgy, mint az érdemeit is. Te viszont élből utálod, neked teljesen mindegy lenne, ha lőne 100 gólt egy szezonban (a saját csapatod javára!!!), mert ő a Gomez. Akkor válassz valami egyéni sportot, mert ez így vicc. Meg hogy kinek nem lőtt...csak röhögni tudok :DD
    Ja igen, most felsoroltál egy pár meccset. Gratulálok. De komolyan. Ha ennyire jól tájékozott vagy, akkor sorolj fel nekem most olyan csatárokat, akik minden meccsen a toppon vannak, minden meccsen betalálnak, sosem hagynak ki helyzetet. Várom a válaszod!
  • Effe88
    Dzagoev vagy Madzukic akkor inkább már Dzagoev ezt csak azért írtam....
    Másik sajnos gomez miatt még fogsz te is sírni(fogunk) eleget meglátod sajnos...
  • Effe88
    jól van már akkor leszarom
    -.-
    akkor gomez minden idők legjobbja fantasztikusa a pali egy gerd müller-maradona-pelé összegyúrva

"Jó igen, igazad van, minden 30. meccsén lő gólt, de"
    ki írta ezt
    3-4 et írtam nem harmincatS:S:S::S

"Majd nézd végig megint, hogy kiknek is lőtt gólt, mert ezek a mindenféle jól hangzó, teljesen alaptalan mendemondák teljesen halottak már..."
    tudom city,napoli basel stb...
    és???
    kinek nem lőtt szerintem az fontosabb!!!(vagy is hát mikor homály volt a tag)
    cselzinek ugye nem pedig megvolt a lehetősége de el szerencsétlenkedte
    leverkusennek nem lőtt(2-0), freibrugnak nem lőtt(0-0 volt akkor pl és egy labdát nem tudott átvenni), bvb-nek nem lőtt,mainznak nem lőtt(3-2), gladbachnak nem lőtt(mert hát miért is lőjön ugye 3-1)...de most csak azokat soroltam fel ahol nem nyertünk mert ha nyerünk nekem mindegy ki hogy játszik meg ki rúgja a gólokat, viszont ezeken a meccseken arc pirítóan játszott....sajnos
  • Mor3llo
    Teljesen így gondolom én is. Nyilván bosszús vagyok mikor eltűnik egy egész meccsre, vagy amikor egy labdaátvétel is nehézségbe ütközik, ugyanakkor ha olyan napot fog ki, egymaga kivégez egy Hollandiát, egy szezonban még ilyen hullámzó teljesítménnyel is vág 40 gólt. Utóbbi pedig, akárhogy is, de kikerülhetetlen.
  • antijuve
    Dzagoev annyi helyzetet puskázott el h rossz volt már nézni (lehet h jó játékos, de ilyen alapon rajta is elmehet egy meccs). Gomez meg megmutatta mindkét énjét az EB-n: a csoportkörben gyakorlatilag 2 meccsen 3 gólt rúgott (nem gyenge csapatoknak, leszarom h a hollandok most h szerepeltek), aztán az olaszok ellen meg olyan volt mint egy farönk, le is cserélte Löw. Asszem a Bayernben is ez kéne, nem hinném h egy 40 gólos csatárt el kéne zavarni, inkább kell vki mellé, aki kihúzza a csapatot a szarból ha nem megy neki (mert tény h van olyan h nagyon nem megy).
  • Mor3llo
    Jó igen, igazad van, minden 30. meccsén lő gólt, de akkor egyből 40-et...édes drága Istenem!
    Majd nézd végig megint, hogy kiknek is lőtt gólt, mert ezek a mindenféle jól hangzó, teljesen alaptalan mendemondák teljesen halottak már.
  • Effe88
    +1
    egyébként ha már annyira eb gólok miatt igazoltunk egy mandzukicsot:D:D:D:D
    akkor már inkább egy dzagoevet hoztam volna el:D:D:D
    igaz ő nem csatár de akkor isD:D::D
  • Effe88
    Azt nem nevezném hatékonyságnak, hogy 1 hannover ellen vagy akárki ellen lő 4 gólt 5 centiről majd 3-4 meccsig kuss van de ez nem is átlagos kuss,hogy mit tom én gólpasszokat oszt ki vagy ilyenek hanem szó szerint nem ér labdába vagy ha bele is ér belebotlik vagy eltünik a mezőnybenD:D:D...röhejes
    jobban szeretem az olyanokat akik meccsről meccsre hozzáteszik a magukét nem csak minden 4.meccsen brillirozik egy basel ellen pl...
    na mindegy sajnos gomez miatt még sokat fogunk szenvedni(bár ne legyen így :) ) mi szurkolók ebben biztos vagyok illetve lúzer robbenka miatt is
    de majd csak el mennek innen...hát ha
  • antijuve
    Tankszerű?inkább egy technikás, sokoldalú csatár kéne szvsz
  • Mor3llo
    Hatékonyabb Gomeznél? Inkább max technikásabb; hatékonyabb támadó Gomeznél nem igazán van a mai fociban.
  • lord nihilus
    Azt figyeltem meg, hogy a modern futball felfogásban nincs helye 2 csatárnak. Szétszednék a középpályát már a középszerű csapatok is.
    Szerintem egy "tankabb" csatár kéne, aki hatékonyabb Gomeznél, mint az a bizonyos Milito volt. Bár lehet a játékrendszeren több múlik.
  • Gatti
    Hát Gomez mellé kéne egy másik csatár az biztos és mindeketten elől lennének mögöttük pedig ribery és robben akik megjátszanák őket majd szélre mehetne alaba és sweini.
  • Effe88
    lol
    egy dortmundi
    na az kell most ide:D:D:D

egyébként höenesst kellene már eltávolítani a klubtól akkor lehet megindulnánk felfele
  • antijuve
    nemcsak elvileg, hanem ténylegesen.

Na és vajon mi fog változni? :) További Mandzukicok jönnek majd?
  • Gabe18
    Meglepő fordulat, elvileg kirúgtuk Nerlingert, és Sammer jön a posztjára.