14177
- Ennyien nézik most a topikot!
-
Gabe18 #10165 Ja, a ST Pauli-nak 7-et rúgtunk nemrég vagy mennyit, azok sokkal erősebbek voltak... -
#10164 láttam Gomez 2.0 gólját..
nem is tudom mi alapján vettük ezt meg... -
#10163 az egész meccs egy unalmas fos volt..
tegnap néztem a dortmund-werdert, hát minimum egy olyan iramot vártam volna, főleg a bayerntől...
fürth piszok gyenge...francért ilyen csapatok jutnak fel...
Düsseldorf,frankfurt is eredményből kiindulva magabiztosan illetve a frankfurt a leverkusent gyűrte le...
ehelyett a fürt helyett egy st pauli,lautern,1860 vagy Drezda kellene... -
Gabe18 #10162 Első félidő elképesztő gyatra volt, gyakorlatilag helyzetig nem jutottunk. Szerencsénk volt hogy egy pontrúgás után sikerült a félidő végén az elsőt begyötörni.
A második játékrész már jóval nézhetőbb volt, több helyzet, lendületes támadás ment. A győzelem végül megérdemelt lett, de bőven hova fejlődni.
Gustavo és Kroos semmit nem tud a játékhoz hozzátenni, ezt elnézve azt lehet mondani, nem ártana nekünk az a Martinez. Talán több élet lenne azon a részen egy Martinez-Schwinsteiger párossal. Persze ennyi pénzért...
Shaqiri viszont továbbra is lendületes, jó vétel volt, és jól beilleszkedett a csapatba. Nagyon jó hogy Robben vagy Ribery kiesése sem jelent ezután akkora gondot, sőt akár tudatosan lehet pihentetni egy kulcsembert ezután.
Mandzukic meg tovább folytatja a Gomez küldetést, ma is jól sikerült a másolás, 6 méterről üres kapuba, akár a "főnök" :) -
#10161 na sima szezonkezdet
40%-on pörögtünk kb.:D:D
-gomez II. megint egy üres kapus gól:D
-dante még sok gólt fog összehozni pontrugásból nekünk(főleg szögleteknél)
-ez a fürth amúgy szerintem tuti kieső, ilyen hozzá állással de ez legyen az ő bajuk:D
köv meccs
Bayern-stuttgart -
#10160 egy halál unalmas meccsen,halál szar játékkal vezetünk egy halál gyenge fürth ellen... -
#10159 jobb csapat a kijev ez bebizonyosodott, elég ha csak 3-4 nevet felsorolok kranjcar,jarmolenko,taiwo,m.veloso,
talán egy leverkusen megverte volna őket de ez a rutintalan gladbach nagyon gyenge idén jók lesznek a 10.helyre -
#10158 de az lehet, hogy pl az első 20percbe azért összeségbe jól játszottak, de az a lassúság és tanácstalanság már akkor is érezhető volt, ugyan akkor még nem voltak görcsösek.
persze lehet ez csak a nemzetözi tapasztalatlanság miatt volt így, de játékos keretbe meg azért elég nagy a minőségi különbség...
egyrészről a Gladbach szúrta el, de másrésztől tavaly csak egy jól sikerült év eredménye, szerintem ez a csapat képtelen lenne egy nem kiemelkedő évben elérni nemzetközi kupaindulsát.
Dortmundtól meg minimum egy elődöntő kéne, mert csak bajnok...
nagyon kéne már egy dupla német csapatos elődöntő.
Meg a jelenlegi Dortmundnak annyi esélye a bl győzelemre csak van mint annó 97-ben..akkor is egy jó csapat,jó edző és jó eredménnyel kerültek döntőbe..hátha idén is lesz egy ilyen csoda.. -
#10157 Ezt a meccset a Gladbach szúrta el.Nem azért mert összességében gyengék lennének szvsz, de pl a 2. gól előtti középpályán való bénázás az abszolút elkerülhető kategória. Persze onnan még be is kellett fejeznie a Kijevnek...Nem tudom otthon mit játszik majd a Dinamo, lehet ott többet támadnak majd, de én e meccs alapján nem mondanám h a Gladbach lenne a rosszabb - persze az eredmény nem ezt mutatja és a 3. gól kábé el is döntötte a párharcot. Pedig nagyon kéne az a plusz hely a BL-ben.
A Dortmund meg csak nem ég megint akkorát mint tavaly. Mostmár nyertek kétszer bajnokságot, ideje hogy nemzetközire is odategyék magukat. -
#10156 sajnos várható volt, mind1 marad az el-nekik, talán túlmennek a csoportkörön...
ha összejön nekik akkor talán felsőházba végezhetnek, de kettős terheléssel nehéz lesz..
a kapott gólnál megtörtek addig azért tűrhető volt...
de az a baj, hogy nem látom melyik csapat tudna többet..
eddig max a schalke ami feltudott mutatni vmit egy bl elődöntőt, de bayernen kívül nem sok reményünk lehet.
Most a Dortmundtól várnék vmi csodát, de nem tudom...
A döntő meg a bayernek nagyon kétes...de ha tavaly összejött most is mennie kell.
Kellene egy Bayern szintű rivális az a helyzet...
A Dortmund jó a bajnokságba,kupába de nemzetközi szintéren esélytelen..
össze jött egy jó társaság ami csak arra vár h majd szétszedjék, de ennyi.
Még a Bayern sem tudja felvenni a versenyt nem hogy az élklubbokkal, de még egy angol közép csapat többet költ évről-évre átigazolásokra...
Dortmund,Schalkénak meg nem nagyon van esélye olyan neveket igazolni amik kellenének egy ilyen feladatra. -
#10155 lesznek gondjaik az fix:D
egy 10.helyre befuthatnak -
Gabe18 #10154 Szokásos, kifutott eredmény múlt évben, elindulnak a kupában, aztán égés. Az a baj, rendre van egy ilyen csapat. Na meg Reus-al elvesztették a fő játékmesterüket.
Mindenesetre idén asszem más gondjaik lesznek mint a BL hely megszerzése...
-
#10153 itt a vége. kár érte, ez a dinamo simánn verhető lett vna -
#10152 de gyenge ez a gladbach:(
égetik itt a német klubfocit -
#10151 1-1ig jól nyomták. Onnantól már vannak gondok. Pedig nyerni kéne. De ilyen hülye gólokat kapni.. -
Gabe18 #10150 Hát 1-0 után többet vártam. Innen nagyon meg kell nyomniuk a 2. félidőt ha valami bíztató eredmény akarnak. -
#10149 jajj mit csinál ez a Gladbach. Teljesen elszúrják ezt a kézben lévő meccset. -
#10148 nagyon jól. Gyors volt, dinamikus, sokat volt játékban. Adott két gólpasszt (a szó szoros értelmében) és betekert egy szabadrúgást. Bíztató, még ha egy 2.osztályú csapat ellen is. -
#10147 hát igen jó kérdés
mert az , hogy van 2 csatárunk is aki 2 méterről üres kapura berúgják egy 3.osztályú csapa ellen de mi lesz később -
#10146 én nem láttam a meccset, hogy nyomta?
-
#10145 hmm minek is 2 ilyen támadó akkor?
nem egy olyan támadó kéne aki képes részvenni a csapatjátékba,helyzeteket kialakítani és gólokat rugdosni?
-
#10144 szerencsére hétvégén bajnoki rajt, ott már élesben kiderül minden :) -
#10143 Örülj neki. -
#10142 Mandzukic ugyan azt tudja mint gomez??csak olcsóbban...hmmm -
Gabe18 #10141 Mai meccsen Mandzukic megmutatta hogy azt ami Gomez specialitása (2 méterről belebotlok és gól) azt ő is tudja. De emellett rúgott még egyet, és a pár percet kapó Pizarro is bevágta kapásból a saját helyzetét. Úgyhogy a szuperklasszisunknak nem biztos hogy könnyű dolga lesz visszakerülni. Persze ha még mindíg az a beállítottság hogy a 35 milliós Gomeznek játszani kell ha mozogni bír, akkor mindegy.
Shaqiri meg Ballack óta az első játékosunk aki rendseresen képes szabadrúgásból veszélyes lenni. Nyilván Ribery vagy Robben is be-be lőttek szabadokat, de a svájci gyerek piszok jól rugdossa őket mióta itt van.
A meccs az amúgy kötelező jellegű volt, de azért meg kellett csinálni, erről pl. a Werder mesélhetne... -
Grenzjager #10140 Mandzukic nagyon komoly lesz szerintem -
#10139 öjha, Shaqiri ha így folytatja...jól fogunk kinézni -
#10138 naa, ez már tényleg elment nagy gólnak -
#10137 hirtelen nem is tudtam h ki kolbászol ott a kapu előtt, mármár gomez rémlett fel :D
jó langyi meccs, schweinit nehogy a pályára merje küldeni (de tényleg ne :D) -
#10136 :D:D
2 méterről hogy begurította már:D:D
tiszta gomez 2... -
#10135 Mandzukic bombagóljával 1-0 a kupában eddig -
#10134 Martinez nevezve sincs a bilbao meccsén. Szurkolók is megutálták őt és Lorentét. Szóval biztos jön majd... -
#10133 hát akko dá-dá lesz nekik -
#10132 48 milla? na annyit tuti nem ér. azért szálljanak már le a földre :) mi nem arabsejkekkel feltunningolt csapat vagyunk :) -
#10131 vicc már:D:D
minek nekik ennyi pénz:D:Dmi vesznek belőle a baszkok??fegyvereket??:D:D:D
szánalmas már most már csak azért se venném meg :D:Dpedig nagyon kéne egy kp. -
Gabe18 #10130 Nincs, ugyanis a Bilbao már a 40 millió fölé vitte az árat valami extra dolgokkal, így már valami 48-ba lenne, ami egészen nonszensz.
Szerintem 20-25-nél nem ér többet ez a Martinez, úgyhogy már a 40 is extra kiadás volt, fölé menni igazi agyrém lenne. -
#10129 tehát akkor végre van igazolásunk is nem csak ilyen kamu emberkék?:D
-
IXEMGabeo #10128 hoppá
Bayern nagyot húzott ezzel a Javi Martinezzel:) -
#10127 ők biztos jobban tudják mint én :D. Tymo mehet akkor amerre lát -
#10126 „A vezetőedző és a felügyelő bizottság is egyetértett benne, hogy szükségünk van a játékosra. A sportszakmai döntés tehát megszületett, így most már csak a pénzügyi hátteret kell megteremteni" – mondta Hoeness, ugyanakkor hangsúlyozta, hogy megengedhetik maguknak az üzletet.
ns